PDA

Pokaż pełną wersje : Przedmioty w Tibii - moja wersja;)

Master of Spells
31-08-2004, 22:00
:) Po raz kolejny przyglądając się starym grafikom w Tibii(przy okazji, gratulacje dla CIP-softu za te nowe;) postanowiłem poprawić kilka z nich;) , mam nadzieję, że na lepsze:)
http://members.lycos.co.uk/adamadamadam/brassset.GIF
Od góry: Protection Amulet, Brass Helmet, Bright Sword, Brass Armor, Brass Shield, Sword Ring, Brass Legs oraz Boots of Haste.
Bright Sworda, Protection Amulet i Sword Ringa sam zrobiłem:D, a reszta to(od góry): Crown Helmet, Brass Armor, Beholder Shield(wydłubałem środek:), Brass Legs oraz Soft Boots.

Starałem się utrzymać to w jednym stylu:) Niedługo postaram się zamieścić coś nowego:)
@Nightwalker: Zapomnialem ze nie ma systemu reputacji... szkoda;( Nie wiedzialem gdzie to wsadzić to wsadziłem tu;)

Nightwalker
31-08-2004, 22:09
TO raczej powineines wrzucic do dzialu Grafiki, ale coz napracowales sie :) fajne jakbym mógł dac to bym dał +

besn
31-08-2004, 22:43
ty startujesz w kategori pogarszania wygladu itemow right? jesli tak to ci sie udalo

Khan
31-08-2004, 23:15
Piekny Rusty Set.

Baron Kaldrick
01-09-2004, 08:28
Obrzydliwe, beznadziejne, gorsze od oryginalu... Przerobiles normalne przedmioty przy pomocy psychodelicznych kolorkow i spraya w paincie, i wystawiasz do oceny -.-

Hegemmon
01-09-2004, 10:45
Omg, to chyba najgorsza przeróbka jaką kiedykolwiek moje oczy widziały. Tego typu prace nie powinny mieć miejsca na tym forum...
Weź się może za coś inego bo w tej dziedzinie to ty sięraczej nie sprawdzasz...

Linek
01-09-2004, 13:35
Przepieknie oszpeciłeś te przedmioty. Coś Ty z nimi zrobił?? Jak dla mnie to chyba wziąłeś sobie powrzucałeś tam obojętnie gdzie jakieś pikselki innego koloru i wyszedł piękny Osrany Set. Tragedia, lepiej zabierz się za coś innego....

limenu
04-09-2004, 14:54
re up i re up2

jesteście okrutni :D..ale to prawda...wygląda jak.. qupa set :P...MOŻE sam leprzych nie robie, ale ten na prawde nie jest dobry.

Bossmanek
04-09-2004, 23:59
kurde jakie frajerstwo same newbie chlopak sie napracowal a wy ponim jezdzicie Baron Kaldrick wogole nie wiem kto ci dal opa cieciu nie obrazaj chlopaka jak ci sie nie podoba to nie komentoj jestes taki cwany?? to sam zrob cos lepszego dla mnie jak by byl ajeszcze reputacja to dla tego chlopaka zaslozony +++ a dla Baron Kaldrick wielki ogromny ----------------- i tyle dla mnie jestes frajer

limenu
05-09-2004, 00:16
1-chm...obraziłeś moda...nazwałeś go cytuje "cieciem".(nie wiem czy obejdzie się bez upomnienia).
2-Krzyczysz o byle co.. i nieprawde
3-Moda dostał od adminów, chyba nie podważasz ich decyzji?
4-napisałeś dużo i bez sensu
5-twój post można określić jednym słowem...lol

i jeszcze jedno..czytając twoje posty doszedłem do wniosku że "nic nie wnosisz w to forum"(lekko mówiąc)
obejrzycie jego posty...widze tam nawet kilka takich samych z jakimś linkiem..nawet nie wchodze na niego...po prostu sami zobaczcie...

@re down
dziękuje

Khan
05-09-2004, 00:47
@up. hehehe.. no cos w tym jest co mowisz.

Baron Kaldrick
05-09-2004, 08:25
@bOSSMANEK
Jak ja kocham jak takie dzieci nieudolnie probuja mnie obrazic ^^ Normalnie, piekne uczucie, smiac sie z bezsilnej zlosci~

Adaras
05-09-2004, 10:10
kurde jakie frajerstwo same newbie chlopak sie napracowal a wy ponim jezdzicie Baron Kaldrick wogole nie wiem kto ci dal opa cieciu nie obrazaj chlopaka jak ci sie nie podoba to nie komentoj jestes taki cwany?? to sam zrob cos lepszego dla mnie jak by byl ajeszcze reputacja to dla tego chlopaka zaslozony +++ a dla Baron Kaldrick wielki ogromny ----------------- i tyle dla mnie jestes frajer

http://ebaumsworld.com/forumfun/negative11.jpg

she_devil
05-09-2004, 10:20
To wygląda jakbys to zostawił przed akacją, która rośnie przed moim domem (obsrane przez gołebie :P)

REd
05-09-2004, 10:22
O yeah... Aha, aha.. Word for mother, word for mother...

Popieram, kurde! Rusty set! Oszpeciłeś to jak jasna cholera, men!

Dowizul z Inferny
25-09-2004, 16:46
brzydkie ale sie napracowal wienc sie go nieczepiajcie

Shardzik
25-09-2004, 17:12
@bOSSMANEK
Jak ja kocham jak takie dzieci nieudolnie probuja mnie obrazic ^^(...)
Hehe, Kaldrick, jak zawsze nieugiety ^^ , kolo chcial tu byc "intelektualista" i najwiekszy boss(y stopy :P)
(...)Normalnie, piekne uczucie, smiac sie z bezsilnej zlosci~ Prawda? :D
@Topic Komus to sie moze podobac ale jak dla mnie to jak powiedziala she_devil To jak obsrany przez ptaki strach na wroble B)

Tiligus
25-09-2004, 18:00
Obrzydliwe, beznadziejne, gorsze od oryginalu... Przerobiles normalne przedmioty przy pomocy psychodelicznych kolorkow i spraya w paincie, i wystawiasz do oceny -.-

Kocham te subtelne i delikatne wypowiedzi BK, zawsze umie tak dobrać słowa żeby nikogo nie urazić i przy tym lekko zkrytykować daną prace xD xD

Jesteś stworzony do tej pracy panie BK lolz.

@lord shard
Ummm... to był sarkazm -.-

adazz
25-09-2004, 19:52
brzydkie ale sie napracowal wienc sie go nieczepiajcie

Nie wiem czy sie "napracowal" odwrócił kolory i mu nie wyszło : p ,a potem to umieścił na forum... to nie jest aż taki wysiłek...

Shardzik
25-09-2004, 20:11
Kocham te subtelne i delikatne wypowiedzi BK, zawsze umie tak dobrać słowa żeby nikogo nie urazić i przy tym lekko zkrytykować daną prace xD xD

Jesteś stworzony do tej pracy panie BK lolz.
Subtelne to moze nie sa, ale Kaldrick zawsze fajnie potrafi zgasic/zbesztac opponenta ^^

limenu
26-09-2004, 13:43
a ja tak se siedze i myśle, że ten secik ma nawet sens XD

no, bo można nim karać pekerów, spamerów, hakerów i n00bów XD

Asieks
26-09-2004, 14:08
Wyglada jak zardzewiałe :P ale mozna dac minimalny + za pomyslowosc :P Chociaz podobaja mi sie te BoHy co tam Skrzydła sa czy co :P

Dr.Unknown
26-09-2004, 17:03
O ile dobrze kojarze brass to (szuka słownika)...
Mosiądz, a mosiądz wygląda jak...no mosiądz a nie jak rdza czy co wy tam widzicie...