Pokaż pełną wersje : TeamSpeak Tibijski!!
Serwer teamspeak dla graczy tibijskich!!
Chcialem zaprosic wszystkie gildie oraz wszystkich graczy tibijskich
do rozmow na temat tibi....
Chccecie pokoj?? Piszcie do:
erNi <--- nick teamspeak
gg: 4264612
lub
Ones <--- nick teamspeak
gg: 5505406
Addres ip serwera to:
193.85.247.97:5555
Forum gdzie bedziecie mogli takze pisac po pokoje juz w przygotowaniu (nie chcemy konkurowac z forum.tibia.org.pl lub innymi wiec bedzie poswiecone tylko serwery teamspeak)
Zapraszamy Ones & erNi
Mozna prosic o przyklejenie tematu?? Nie chcialbym aby odszedl w zapomnienie;)
Impalable
29-12-2006, 19:16
Ojej, uwazaj bo takie cos ktos przyklei...
Vanhelsen
29-12-2006, 19:19
Primo: edytuj posty
secundo: serwer TSa już był i jak sam widzisz, upadł...
Mozna prosic o przyklejenie tematu?? Nie chcialbym aby odszedl w zapomnienie;)
Chyba kpisz -.-
Rethfing on Aldora
29-12-2006, 19:39
TS to imho fajny pomysł, ale na to potrzeba funduszy na porządny serwer.
Serwer przydje sie dla ludzi majacych np gildie...
Podczas "pk-owania" czy wypelnianiu misji mozna porozumiewac sie poprzez teamspeak slownie a nie piszac na czacie i rozpraszajac sie gra....
Korektor
29-12-2006, 20:09
Ojej, uwazaj bo takie cos ktos przyklei...
Szkoda kleju nie? :P
A tak na poważnie, to taki teamspeak przyda się graczom, aczkolwiek z doświadczenia wiem, że nie będzie to miało samych plusów i zapewne będzie zamulało Tibię...
;);) TeamSpeak Klient zabardzo nie "zamula" tibi...
Nie potrzebuje super wymagan.... Skype jest bardziej "zamulasty" niz taki klient teamspeaka;)
Rethfing on Aldora
29-12-2006, 20:18
Jeśli już TS to porządny serwer, i większe gildie własnym forum na forum.tibia.pl mogłyby mieć swój pokój.
Impalable
29-12-2006, 20:49
Szkoda kleju nie? :P
Wlasnie! Niech idzie sam sobie kupi klej i na dvpe sobie walnie, ot co! Albo na czolo...
Wlasnie! Niech idzie sam sobie kupi klej i na dvpe sobie walnie, ot co! Albo na czolo...
Hahaha....
Topic:
Było, upadło.
Do wieszoka : '"Upadł bo pewnie nie było zgranej administracji , tutaj są ludzie doświadczeni którzy już mieli serwery teamspeaka"
Do Xylena :
'' Po co to komu ?... : Jeśli komuś nie chce się pisać , jeśli chcecie szybkiej komunikacji na Wojne / PK, Hunty itp..
Serwer przydje sie dla ludzi majacych np gildie...
Podczas "pk-owania" czy wypelnianiu misji mozna porozumiewac sie poprzez teamspeak slownie a nie piszac na czacie i rozpraszajac sie gra....
Ja bym sie tam bardziej rozproszyl gdybym bil potwora i sie uhal a tu glos nagle by zaczal mowic : Slyszysz ? Co mowilem ? To raczej bardziej rozprasza.
Rethfing on Aldora
29-12-2006, 20:56
Jeśli ktoś naprawde się angażuje w Tibię (kupuje regularnie PACCa, ma dobrą gildie i dobrych znajomych) to dla niego nie jest to problem wykupić własny malutki serwerek na teamspeaka.
Vanhelsen
29-12-2006, 20:59
Do wieszoka : '"Upadł bo pewnie nie było zgranej administracji , tutaj są ludzie doświadczeni którzy już mieli serwery teamspeaka"
Do Xylena :
'' : Jeśli komuś nie chce się pisać , jeśli chcecie szybkiej komunikacji na Wojne / PK, Hunty itp..
Ja tam się nie czepiam administracji tibia.pl bo jak mnie pamiec nie myli, oni zajmowali się w/w serwerem TS... a upadł, bo nie było (prawdopodobnie) o czym i z kim gadać...
Wyobrazcie sobie server tibia.pl z 50 ludzmi gadajacymi naraz
+ 20 n00bow mowiacych: skond jestes? poszles na hunt?
Po to sa osobne pokoje na hasla;)
Korektor
30-12-2006, 09:54
Wiecie na tym forum zaobserwowałem "syndrom zrobię", który polega na tym, że wszyscy pierdo** co zrobią i co można zrobić, a nic nie robią. Ponad 2 tygodnie trwała dyskusja o tym "czy by tu nie zrobić radia" i na czym się skończyło? Sprawa ucichła. Wyjeżdżaj z takimi pomysłami jak TS dopiero, gdzy chociaż wstępne prace wykonasz, kiedy będziesz miał chociaż serwer, beta stronkę i wymagające dopracowania oprogramowanie, wtedy ludzie się przyłączą.
Korektor
30-12-2006, 09:56
Wiecie na tym forum zaobserwowałem "syndrom zrobię", który polega na tym, że wszyscy pierdo** co zrobią i co można zrobić, a nic nie robią. Ponad 2 tygodnie trwała dyskusja o tym "czy by tu nie zrobić radia" i na czym się skończyło? Sprawa ucichła. Wyjeżdżaj z takimi pomysłami jak TS dopiero, gdzy chociaż wstępne prace wykonasz, kiedy będziesz miał chociaż serwer, beta stronkę i wymagające dopracowania oprogramowanie, wtedy ludzie się przyłączą.
PS. Dla niepełnosprytnych:
Powyższe stwierdzenie o "syndromie zrobię" jest moim wymysłem, nie strzelajcie tekstów w stylu "a ty to psycholog jesteś!?". Dziękuję za uwagę.
kiedy miał chociaż serwer
Jakbym nie miał serwera to po co bym pisał IP? i że można nas spotkać na teamspeaku?
Beta stronkę Robimy forum bo strona internetowa jest nie potrzebna :)
@down
Ale co nie przejdzie? Forum będzie dla ludzi którzy będą na naszym teamspeaku. Będzie po to by pisać uwagi , pomysły , proszenie o pokoje itp :)
Rethfing on Aldora
30-12-2006, 11:45
Ale to nie przeejdziee, jak TS to dla całego forum...
Człowiek D
30-12-2006, 12:10
Może mi ktoś powiedzieć jak założyć własny server na TS?
Z góry dzięki.
Może mi ktoś powiedzieć jak założyć własny server na TS?
Z góry dzięki.
Jeśli chcesz zrobić dobry teamspeak to trzeba kupić serwer dedykowany który dużoo kosztuje ;) a jeśli dla przyjaciół to musisz sciągnąć wersje serwerową skonfigurować itp.. poszukaj na google ;)
No tym servie ciągle siedzą jakieś wkurzające dzieciaki do których nie dociera, że nie mam mikrofonu -.-
Oto nowe ip naszego serwerka:
193.85.244.57:5555
Za utrudnienia przepraszamy i zyczymy wszystkie Najlepszego w Nowym Roku!!;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.