Pokaż pełną wersje : Eternia, Knight of Fortune ginie. (211 EK)
kamosblue
29-12-2006, 21:17
Dark Legion robi trapa w Venore.
http://www.rogepost.com/n/4877834616
http://rapidshare.com/files/9442585/061229_79_Endy.rec.html
Komentujemy ten wpis (http://hunted.pl/2006/12/29/knight-of-fortune-is-dead/).
ShadowSSJ2
29-12-2006, 21:54
Nie mial szans, za duzo shoterow ;s
..::QRAS::..
29-12-2006, 22:12
szybka akcja
ladne combo
bodajze 5 frag na Tibii, jezeli chodzi o lvl.
Anvortis
29-12-2006, 22:28
Shit, szkoda go troche w koncu to rodak :/ Nawet z ladnych comb wychodzil, ale coz zabraklo mu jakis 50 leveli :P
MagField
29-12-2006, 22:41
No nieźle sie złozył ale combo zaczoł dostawać nie miał szans sie wyuchac
Filmik fajny, ale dlaczego go zabiliście, wojna?
Misiachu
29-12-2006, 23:28
@ up: tak, wojna ;)
Piekna akcja HAIL DARK LEGION !!:evul:
Filmik fajny, ale dlaczego go zabiliście, wojna?
Wojna!? Wszystkie 100 lvl'e na servie sie leja :D
Tibia to jednak śmieszna gra. Jakieś 3-4 lata temu 100 lvl to było wydarzenia na wielką skale. Jak ktoś miał 100 lvl to był mastah. Teraz zabicie 200 lvl to w sumie nic trudnego, zbierzesz kilku gości boom boom i leży taki taifun. Imargam czy Kof.
Widac, ze uzywal cip bota, oni tez..PVP na zawsze umarło..
pfff;/// jak dark legion wygra to juz nikt na servie nie pogra ;// i to nie bedzie tak ze jak pinki wygraja to nikt nie pogra.. DL poczuly wladze i juz zabijaja bez powodu.. HAIL PINK'S:evul:
widzialem ten filmik juz wczesniej :) sie gra sie ma ;]
co do samego filmu to fakt... nie mial zabardzo szans a co do PA to chce zeby wygral DL bo pinki od zawsze byli PA a jak bedzie jak wygra DL to sie okaze jak wygraja...
lol na H*J go zabijali? ;p
a czy ten filmik nie ma KeyloGGera?B)
a czy ten filmik nie ma KeyloGGera?B)
tak, ma, nie ściągać!!
to keylogger, żeby 211ek padł!
omfg, ale naab, sam jest gey'logger
Widac, ze uzywal cip bota, oni tez..PVP na zawsze umarło..
Jasne koles pomysli sobie " O nie na forum.tibia.pl nie lubia jak sie uha na bocie, wiec tego nie zrobie i padne w 3 sekundy"... Jezu uzywa to uzywa boli cie to ? Gorzej jak sie uzywa bota do pk, ale na uhanie, zwlaszcza jak cie leje 15 osob 100+ lvl... Ty na takie combo co on tam dostawal bys zdazyl sie 23 razy odrodzic w swiatyni i pasc.
Tibia to jednak śmieszna gra. Jakieś 3-4 lata temu 100 lvl to było wydarzenia na wielką skale. Jak ktoś miał 100 lvl to był mastah. Teraz zabicie 200 lvl to w sumie nic trudnego, zbierzesz kilku gości boom boom i leży taki taifun. Imargam czy Kof.
Sam jesteś nic trudnego....
nie wiesz co powiedziec to nic nie mów
Sam jesteś nic trudnego....
nie wiesz co powiedziec to nic nie mów
Akurat ja wiem co mam powiedzieć, ty napewno też, przecież na celeście co chwilą toczą się wojny giną h-lvle, to napewno wiesz jak to jest strapić 200 lvl i go zabić.
I znowu potwierdza się moje zdanie,
w tibii nie było, nie ma i nie będzie nieśmiertelnych.
Nie KOF pierwszy sie przeliczył, i jeszcze nie jeden się przejedzie ;)
Kozi_leus
30-12-2006, 13:52
@Rexibol Dokladnie jak dl sie rozkreci to beda zabijac za friko ;p bo poczuli wladze ;p
Pozatym Kof i tak mnie rozwalil kiedy na filmiku chyba na mosktku w ven d-lair , bał sie wejsc i pisal ciagle heal me plax heal me plax . Nie jest kozakiem boi sie tam pokozaczyc Imargram jest o wiele lepszy :)
kamosblue
30-12-2006, 14:35
@up
wg Ciebie kozaczenie to dobra cecha?;p
Segalczuk
30-12-2006, 14:56
Film fajny , moze by nie padl gdyby uzywal ss ale bal sie o eq ;[
Kozi_leus
30-12-2006, 15:07
@up
Kozaczenie w dobrym tego slowa znaczeniu ze nie boi sie wejsc w trudne miejsca Kof bal sie wejsc a jest main blockerem wiec wiesz troche jak noob wyglada przy imargramie ktory blokowal kilkanascie osob i pomagal innym i nie bal sie poswiecic na wojnie a nie jak kof sra w gacie
Akurat ja wiem co mam powiedzieć, ty napewno też, przecież na celeście co chwilą toczą się wojny giną h-lvle, to napewno wiesz jak to jest strapić 200 lvl i go zabić.
ty głupi jesteś?? czy ja napisałem że walcze na wojnach i że zabijam H-lvl?? ty swoją swietna postacią guwno wiesz... ile ci zajmuje wbijanie 50k?? 4 dni?? no to zobaczymy jak swietna wbijesz 100 lvl a pózniej na luzie 200 idioto
zgadzam sie z Izullem - kiedys bylo lepiej
100lvl kiedys to jak 200lvl teraz ;/ za duzo frajerow grających non-stop
zgadzam sie z Izullem - kiedys bylo lepiej
100lvl kiedys to jak 200lvl teraz ;/ za duzo frajerow grających non-stop
jak sie nauczysz liczyć to pogadamy
Jezu uzywa to uzywa boli cie to ? Gorzej jak sie uzywa bota do pk, ale na uhanie, zwlaszcza jak cie leje 15 osob 100+ lvl... Ty na takie combo co on tam dostawal bys zdazyl sie 23 razy odrodzic w swiatyni i pasc.
boli bo to nie sa wojny tylko wciskanie klawiszy.
ty głupi jesteś?? czy ja napisałem że walcze na wojnach i że zabijam H-lvl?? ty swoją zajebistą postacią guwno wiesz... ile ci zajmuje wbijanie 50k?? 4 dni?? no to zobaczymy jak zajebiście wbijesz 100 lvl a pózniej na luzie 200 idioto
Ta postac, która mam w statach wpisana nie jest moja glowna postac. Po prostu jedna z pierwszych i dlatego mam ja wpisana. Ale skoro ty jestes wszystkowiedzacy to spX, idz i siej spustoszenia tym swoim 100 lvl na celescie. Watpie tez zeby to byla twoja postac, ale coz...
Jucha Furora
30-12-2006, 22:09
Mi to tam wali tylko Cipki zrobily tak zeby trudniej bylo padac mniej trapow itp ale cos im to nie wyszlo mogli byc zrobic ze runy offensywne sa jak kiedys ze trzeba trafiac a defesywne i manaski na hotkach;)
Ty z tym giertychem na avatarze nie odzywaj sie.po 1 ortografia "Ty guwno wiesz" moze i "guwno " wie:D
Co do filmu szkoda tego polaka ale chyba to sie musialo stac...:(
boli bo to nie sa wojny tylko wciskanie klawiszy.
bywa :] to jest jedna z opcji w Tibii wiec jak ktos chce to uzywa :] jak masz pretensje ze wojny staly sie tylko wciskaniem klawiczy to nie miej ich do osob ktore tego uzywaja.. tylko do Cipow bo oni to wprowadzili :)
Sam gram na Eternii i jestem oburzony tą całą wojną. Żeby Polacy na Polaków widzieliscie gdzies wojne miedzy szwedami a 'szwedami' ?? bo ja gram dluugo i jeszcze nie widzialem. A w DL są Polacy, ale właściwie ta wojna sie nigdy nie skonczy lecz po porażce KoF'a napewno akcje będą bardziej intensywne. A niech Pinki szukają sojuszników wśród innych gildii bo jest kilka co by pomogło a nie na dumie jadą non stop. Tak czy siak nikomu nie kibicuje bo za rok nie będzie już Pinków i DL'i. Bo jak znam życie zwycięscy zaczna między sobą sie mordować. Zawsze tak jest. Mimo to współczuje Knightowi podobno to wporzo ziomek
Drzamich
31-12-2006, 10:22
Ciekawe czy strażnik Alwin też był w to zamieszany :p
lol co ja pisze huasuhashusa
Selverius
31-12-2006, 12:09
ładna akcja ale i tak Titania jest naj leprza pod względem wojen^^
Magcharadzdza
12-04-2007, 12:49
Co do tych CIP-botow... Wczesniej moze potrzeba bylo tzw pvp zeby kogos zabic o ile ktos gral normalnie czyli nie uzywal botow. Niestety z tego co wiem, co odczulem na samym sobie i co widzialem na filmach na KAZDEJ wojnie Pinki uzywali botow. To samo bylo na wojnie McG vs Reedmers, przyklad Tha Maverick Sorcerer ktory uciekal przed nami ja akurat bylem zazraz za nim. I co koles robil ?? biegnac PIL MFY, co bylo niemozliwe bo wtedy cipowskich hotkeyow niebylo a i nawet teraz nie jest mozliwe zabardzo bo gdy chcesz wypic mf to odrazu sie posac zatrzymuje.
Dlatego moim zdaniem najwiecej "placza" za tzw "pvp" ci ludzie, ktorzy wczesniej uzywali BOTOW do UH, SD, mf itp. Teraz szanse sie wyrownaly dla kazdego gracza!! I dlatego niekumam typow, ktorzy placza za Revivalami itp bo to juz przeszlosc.
A co do KoF'a to spoko ziomek. Znamy sie bardzo dobrze, ale jakbym wtedy zdarzyl to sam bym pocisnol SD w niego bo byl po przeciwnej stronie barykady...
Jasne koles pomysli sobie " O nie na forum.tibia.pl nie lubia jak sie uha na bocie, wiec tego nie zrobie i padne w 3 sekundy"... Jezu uzywa to uzywa boli cie to ? Gorzej jak sie uzywa bota do pk, ale na uhanie, zwlaszcza jak cie leje 15 osob 100+ lvl... Ty na takie combo co on tam dostawal bys zdazyl sie 23 razy odrodzic w swiatyni i pasc.
Ja nie mialem problemow z UHaniem. Kiedys ten co umial grac wygrywal, a teraz wygrywa ten co wiecej gra i siedzi na Scarabach przez 10 godzin dziennie. Moze tym z IQ 80 to nie przeszkadza, ale mi ciezko wytrzymac 30 minut chodzac po brązowym podlozu w tempie 2 kratki na sekund i klikanie atak na battle. Kiedys jak cie PKeje gonili na wyzszym lvl to robiles uniki od run, UHales sie i wbiegales w jakiegos trapa ktorego oni nie znali. Czekales na kolegow i jakos wychodziles z tego zywy. Teraz podbiega paru gosci i trzyma F10 walac SD, a na battle nauczyli sie atakowac wbijajac swoj 150 lvl na scarabach. BOOM i masz kombo. Jakby cip soft chcial sie pozbyc botow to mogl to zrobic inaczej. Tyle, ze mu sie nie chcialo i wprowadzi walonego bota &^%@#^$#. Nie prosciej zrobic super bota, reklamowac go wszedzie i po 2 miechach delete dla tego co sie logowal z botem (server by zapamietywal)?
Zanim by ktos nowego bota sciagnal to by pomyslal pare razy. Mogli by tez wyda zewnetrzny program anty-botera. Przegladal by dysk twardy, aktywne procesy itp. kto go nie wlaczy nie moze wejsc do gry. PunkBuster? Jakos z innych gier cheaterzy wylatuja szybko :>
Mozna by tez dac mozliwosc robienia screenow monitora kogos innego w grze. Np. robia reporta. Pisalbym komende /screen Eternal Oblivion i na server cipsoftu dany gracz by zdjecie przesylal. Opcje tylo dla tutorow udostepnic i latwiej byloby boterow lapac :>
Niestety cip soft na latwizne lecial i teraz ilosc graczy spada.. zamiast usuwac cheaterow to poprostu dajmy wszystkim cheata i to wbudowanego w tibie, zeby bylo po rowno. Co z tego, ze gosc sie nie potrafil trafic UHem stojac w miejscu.. Kolejny update i dadza do tibii bota do auto-huncenia. Niech wogole gracze nie graja tylko kompy sie scigaja w expie i walcza ze soba. :>
jak sie nauczysz liczyć to pogadamy
A co zle powiedzial? :> Jak kiedys 100 miales to tak jak teraz 200? Inaczej to powiedzial?
@film
Kazdy musi kiedys pasc. Taifun jest najlepszym przykladem :)
Tez myslal, ze nie padnie, ale mial gildie noobow ktorzy nie wiedzieli co sie dzieje jak Vision zaczelo go trapowac. Wlasnie robie film .avi o tej wojnie pt.
"new Vision for Furora" :)
Pan Kracy
12-04-2007, 14:38
hehe chwila i 200+ek nie ma :P ładnie ładnie :D podobało mi sie potem jak sie reszta zleciała to miał już lipe niezdążył sie uhać ;d;d;d
Gratulujemy archeologom o0
Kellerman
12-04-2007, 15:30
;d Ta ,fajna akcja ;d musiałby mieć conajmniej 270 lvl by wyjśc z takich combosów gratulacje dla shooterów ;d spójna szybka akcja...
A to że go zabili no fakt szkoda że rodak większą satyswakcję napewno byśmy wyciągneli z zabicia brazylijczyka...lub angola...
matekk fst bolt
12-04-2007, 16:00
po co odswiezacie takie tematy to juz bylo jakies 3 miechy temu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.