Pokaż pełną wersje : Black Knight by 87 ms.
http://rapidshare.com/files/8996222/furrorbk.rec.html
http://upload2.net/page/download/Zin4pIilKqgJnBU/furrorbk.rec.html
Enjoy.
Pawciooo
29-12-2006, 21:32
Fajny filmik, trzeba mieć zajebiste sczęście aby wylotować to pod rząd komu się nie chce oglądać to tu streszczenie: "wylotował pod rząd bohy a potem k-legsy""
Fajny filmik, trzeba mieć zajebiste sczęście aby wylotować to pod rząd komu się nie chce oglądać to tu streszczenie: "************************""
po co piszesz loot? ;/
Black Bloody Bear
29-12-2006, 21:35
No wlasnie ;/ Po co pisales teraz jak juz kazdy wie jaki jest loot to nikt nie bedzie oglondal -.- A ja jeszcze nie sciagnelem ale juz sciagam :D
@up
no to najpierw ogladaj film, potem czytaj comenty:p
Ja zassałem bez czytania loota i film się podobal. Gratz loota:). Dobrze ze nie kreciles dalej bo nudne to czekanie na resp :P
Anvortis
29-12-2006, 22:52
@Kapix
Zadaj sobie to pytanie ...........najs man.
@Ktos tam
Ukryl tresc loota nie? zadaj sobie pytanie na ch** go zaznaczyles........no chyba, ze widzisz bialy kolor na bialej stronie to respect.
@Topic
Lucky Day :)
Ja zassałem bez czytania loota i film się podobal. Gratz loota:). Dobrze ze nie kreciles dalej bo nudne to czekanie na resp :P
Trzy bk pozniej wypadl k legs, w swieta byl taki lootluck ze co chwila cos spadalo. Skonczylo sie na 3 parach boh, kilku w-helmach, kilku k-setach i d lancach w ciagu tych 3 dni swiatecznych. :P
Lol, hehe :P ja kiedys tez mialem Lucka na BK ale to tylko raz :P Mialem bohy i k arma w jednym pozniej z 5 w helmów i jakies smieci. Pozniej chodzilem jak głupi co dzien z kumplem i gówno leciało =D
pozdro gl&hf
MOnnNliza
30-12-2006, 17:40
Filmik jest fajnacki:D. Ale Prosze was o dokladnie przeczytani opini kazdego filmu bo wczoraj POściagalem pare filmow i KURwa mac stracilem cale eq z mojego 29 sorca. W Filmach sa key logery .
Swiontas
30-12-2006, 18:11
Filmik jest fajnacki:D. Ale Prosze was o dokladnie przeczytani opini kazdego filmu bo wczoraj POściagalem pare filmow i KURwa mac stracilem cale eq z mojego 29 sorca. W Filmach sa key logery .
jak mogłes stracić całe eq wczoraj jak dzisiaj dołączyłeś B)
@up
A moze poprostu koles sciagal se filmiki bedac niezalogowanym? nie trzeba miec konta zeby sciagac filmy chyba co? -.-
Swiontas
30-12-2006, 20:19
@up
A moze poprostu koles sciagal se filmiki bedac niezalogowanym? nie trzeba miec konta zeby sciagac filmy chyba co? -.-
może i tak -.-
Hehe to jest dobry film, GZ loota szkoda że mi taki nie leci ;)
Dzieki wszystkim za pochlebne komenty :)
ale loot GZGZ :P
a wiecie co mnie rozwalilo? (bez obrazy dla Autora, to tylko tak daje)
13:49 Rodikowa [18]: zapuscisz na rapida naucze cie
hehe
ale loot GZGZ :P
a wiecie co mnie rozwalilo? (bez obrazy dla Autora, to tylko tak daje)
hehe
bah, on to powiedzial z ironia, zreszta pozniej napisal ":D:D", wiec...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.