zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fable : Zapomniane Opowieści

Max121
29-12-2006, 21:56
Ostatnio zauważyłem, że nie ma jeszcze tematu o Fable... Może to nie jest "czysty" cRPG, ale na pewno warty uwagi ;) No właśnie, jak wam się gra podobała, kim graliście (tzn. w jakim kierunku szkoliliście swoją postać) i co preferujecie - bronie, czy magię ?? Ja sam kształciłem się w kierunku "wszystkiego po trochu"... Preferuję taktykę Wielki Miecz Solus + Wiele Uderzeń

Caim
30-12-2006, 00:47
Ja ukonczylem gre 2 razy na kierunku spell warrior czyli dobry w magi i siekance mieczem ;d uzywalem wtedy mieczy + magia bojowa (berserker itp.) niezle sie wtedy kosi(bylem w 100% dobry). 2 raz ukonczylem na chyba
mistyczny palladyn pogromca czarownic (cos takiego nie pamietam :P) wtedy to uzywalem glownie lukow ktore chyba najlepiej niszczyly rozne rodzaje jednostek a szczegolnie bosow wtedy bylem taki pol na pol ;p ani dobry ani zly.
fajna gra ale za malo zbroi i helmow >.<

=Pekin=
30-12-2006, 00:51
Fable kupilem orginal za ponad stówke :DDD co sie zadko zdaza, i bylem zadowolony w 100 % !

1st time przeszedlem wojem ktory byl bardzo zły xDDD
Spowolnienie + wiele uderzen nie ma bata wszystko kosilem,
2nd time przeszedlem dobrym magiem :D tez niezle
i potem lucznik zmieszany ze wszystkich, czasem bylo ciezko ale przeszedlem
:D Gra obleciala calą moja klase wszyscy grali =PPP

-=DanieL=-
30-12-2006, 02:14
Może by ktoś chociaż troche opisał tą gre jak już temat jest zakładany?

Yoh Asakura
30-12-2006, 11:53
Ciesze się, że dostałem w prezencie wersję angielską, bo nie zniósłbym "Jacka Rzeźnika" ;)
Gra jest fajna, przeszedłem ją 2 razy, raz grając po stronie dobra, a za drugim skusiłem się założyć maskę.
I nie ma to jak najlepsza taktyka - Avo's Tear + Shield + ta umiejętność dzięki której atakuje się kilkukrotnie (nie pamiętam jak się nazywała). Niezły multiplier wtedy rósł (szczególnie na arenie gdy musiałem zdobyć dusze pewnego wojownika ;) ).

..::QRAS::..
30-12-2006, 12:54
milo i przyjemnie sie ja przeszlo lecz troszke krotka byla ;/