Pokaż pełną wersje : PK Team - Ktoś jakiś ma/chce założyć?
Cześć. Ostatnio trochę mi się znudziła gra mainem to pomyślałem, że jako iż mam sporo czasu, trochę pacca zostało i potrafię expić to mogłbym założyć jakiś pk team/dołączyć do jakiegoś... Świat nie gra różnicy (byleby nie non-PvP :p), chociaż najlepiej to jakiś z normalnym PvP - na infernie czy dolerze to przyjdą zaraz jacyś wyźsi lvlowie i ubiją jak sobie niewinnie expisz... No więc :
- Czy ktoś ma już jakiś pk team i potrzebuje osoby do niego? Założyłbym sorcerera, wbicie lvl 20 nie zajmuje zbyt dużo czasu, a na nim miałbym już wystarczająco forsy na runki, czary itd.
- Albo czy może ktoś jest zainteresowany w tworzeniu takiego pk teama? Nie mam żadnych gotowych postaci, ale i tak jakaś tam zabawa by była...
Preferowałbym oczywiście pierwszą opcję :). Chętnych proszę o pisanie w tym temacie.
v0n_oswiec0ny_
01-01-2007, 05:22
ja moglbym z checia Ci pomoc w tej idei ;D zreszta tez mialem taki pomysl ; ] wyjales mi pomysl z klawiatury :D:D:D:D:D a tak po za tematem... duzo masz odpowiedzi ; p jak by co to pisz do mnie na GyGy ; ] prawie zawsze jestem ; p
Astar'toth
02-01-2007, 19:03
No jak co ja jestem otwarty na propozycje, ale gram na świecie Askara:p
Fajnie byloby zalozyc tam jakis PK-TEam:) Jak co to piszcie na Tibii - Jah Jirra
Progmaniak
02-01-2007, 19:09
na solerze ja i kumpel mamy palow:P
zrob jakis lvl postaw monka to po pekujemy :] poki co mamy 42 i 44 dist wiec cieniutko no ale :]
Wyznawcatibi
12-01-2007, 06:55
Szukam Gilidi na Antica !!!8o
Bartas15
12-01-2007, 13:50
Jestem jak najbardziej za i mam już pewien pomysł.Podiołbym się zorganizowania takiej grupy więc wszystkich chętnych prosze o kontakt na numer gg: 8774447
Zapraszam na Furore. Jak ktoś chce pisać na PM
ja jestem chetny, swiat nie gra roli, 9778432 pisac !!
Hmm...Jestem zainteresowany tym, chciałbym założyć mam na Elysi 31 knighta i jestem chętny do pekowania a jeżeli zrobimy pk team np. na jakims innym servie to sprobuje jako zalozyc chara i z wami pkowac ;D
Bartas15
12-01-2007, 17:57
Mamy już rodzine dziś założona De'Death mój nick Dada De'Death (pacc) zrobiłem gildie.Jakby co to pisać na gg 8774447
co tak malo osob?? czekamy na was swiat Thoria, nicki:
Argen De'death
Falka De'death
Dada De'death
piszcie !!
Maraghort
15-01-2007, 18:57
Jak by ktoś był chętny grac na Titania mam tam noobhara 50 knighta i jestem chetny do pekowania;)
Ma ktos moze chary na berylii zapraszam
Street"Fighter
15-01-2007, 21:10
Ma ktos moze chary na berylii zapraszam
No ja mam 37 sorcka do pk jak coś to PMB)
belria piszczie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! argenus shadow !!!!!
v0n_oswiec0ny_
07-02-2007, 22:09
wiec jak moge na jesli chodzi o gotowe chary
Furora: 16 lvl
Iridia: 21 lvl
Dolera: 9lvl xD
Inferna: 9lvl ^^
ale moge na kazdym servie pykac :P
a jak mam zaczynac od poczatku to nie gra roli ;)
piszcie na GG 3302954(prawie zawsze online :D:D:D)
co tak malo osob?? czekamy na was swiat Thoria, nicki:
Argen De'death
Falka De'death
Dada De'death
piszcie !!
Ja się dożucam jako glaedrr de'death
NoooBeeeK
09-02-2007, 13:31
czemu nie na servie non-pvp :P
czekam na oferty pisac na gg 5238901 :P
jak bedzie wiecej osob to zaloze :P bede nas w tibi wytykali palcem ale oto w koncu chodzi nie :P
Spokojnie mozesz isc na selene.
Zamieszcze tu filmik z dzisiejszych dzialan- http://rapidshare.com/files/16060561/Selena-Odpadki.rec.html
Jezeli chcesz uczestniczyc w takiego typu przedstawieniach - pisz na gg 8690033
lord_Revor
12-02-2007, 10:41
Proponuję żeby się zgadać i zrobić na jakimś świecie duuuuży team ;)
Ja również proponuję Selenę. Tam nigdy nie ma kolejek, zwykle wolne respy :]
ale panuje jedna zasada. Pekuj albo zostaniesz spekowany :D
Veltaxio
12-02-2007, 10:48
Szukam ekipy pk na furora 20-30 lvle !
*Vjefroon*
12-02-2007, 13:05
31 knight może być??
Szukam ekipy na serwer Tenebera :kat:
Levelki od 8-15 (Druidzi i Magowie)
Teraz kilka słów wyjaśnienia czemu akurat tenebera.
Tenebera jest światem w zamyśle stworzonym dla graczy z Brazylii, potem z powodów technicznych została przeniesiona do USA. W każdym razie na Teneberze 90% graczy to BR.
Poziom pvp graczy których dotychczas spotkałem jest krotko mówiąc... żałosny.
Dla przykładu moim druidem wtedy 9 lev załatwiłem 24 knighta (br raczej nie noszą uhow ;).
Z ww. powodów uważam, iż warto wybrac wlasnie ten świat na zorganizowanie teamu pk. Wystarczy bowiem nawet ekipa paru 8 levelowych postaci z paroma fire fieldami i ihami. :)
Mat_Tadzik
12-02-2007, 16:58
Pisz domnie na pw lub gg , mam pacc i robie postać od zera na wybranym przeznas swiecie;p
I Zwidek i Imargam szukają PK teamów na Furorę... Pachnie dziwnie, ale ma też sens - Ja na wysokim lvlu też bym zaczął pkować znudzony ciągłym expieniem...
v0n_oswiec0ny_
18-02-2007, 22:18
odnawiam pk team na iridii wbijac bez problemow!!!!!!!!!!
varuxen :)<iridia>
gabricht trooper <furora>
Od pewnego czasu z kolegą organizujemy taki team na Aurea więc jeśli ktoś chętny niech pisze do Igii Mag lub nr gg 4642116. Najmilej widziani sorcowi mający 15 m lvl ale jeśli są chętni innymi profesjami to zapraszam.
ja chętnie, kumpel miał jakiegoś 25 ed'ka na Furorze ale jak nie to mogę zrobić chara :)
Swiat Iridia
Varuxen
Rekrutuje:
Sorcererow, Druidow, Knightow i Paladinow
lvl nie wazny(mozesz zaczac od zera)
organizuje wyposazenie(nie spodziewac sie odrazu jakis k setow albo cos, zwykle scale, brass legi) i pomagam przy Questach
Pisac GG :
- 3302954 (Varuxen - ja - leader teamu)
- 9778432 (Xenaruv - Vice Leader teamu)
licze na to ze ktos sie zainteresuje :D zaczynamy od zaraz
a na iridii to owszem mam dużo charów więc jestem chętny, możemy zrobić taki drugi Bongo Team ;]
v0n_oswiec0ny_
26-02-2007, 10:47
@gora
to jak bedziesz dodaj mnie do vipow i jak ja bede napisz... narazie robie lvl, mlvl kase zbieram na runy i w ogole eQipe zbieram;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
umiesz liczyc?
licz na siebie
bo innych twoje szczescie J E B I E
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.