Pokaż pełną wersje : Uparty Kolega....
Witam.
Dzis prubowalismy uratowac kolege bo sie wkurzyl ze padl...:(
<na koncu maly ded pk>
http://rapidshare.com/files/9452021/lol.rec.html
@Edit
A to mini Zasadzka :P
http://rapidshare.com/files/9463268/Pk.rec.html
IMO dzieci takie jak on (bez urazy) nie powinny grać w tą grę skoro tak to przeżywają.
Bye
4 dni temu ta postac miala 48 a ma teraz 41 :( (załamał sie):o
PanKracy
30-12-2006, 03:30
Moze chce o tym porozmawiac? Imho, to jakis duren, zal.
Tez tak kiedys mialem, teraz to nazywam nałogiem. ;]
ShadowSSJ2
30-12-2006, 14:09
Po 1. to zal mi Was wszystkich za takie podejscie do tej gry.
2. Popracuj troche na ortografia, a nie grasz w Tibie.
3. Fajny addon ;'d.
@Up. A co robie jakies bledy? :confused: :p
"Po 1. to zal mi Was wszystkich za takie podejscie do tej gry."
Lol Ty to pewnie Bys stanol przed nim i "Ok spoko zabij sie sram na to ze zamy sie 2 lata+ i dawaj temy"
Przyjacielem Trzeba Byc a nie Go udawac.
Tibia to wogule zdzierstwo wogule jaka to jest grafika (bez urazy) ale np Taifun Devilry to noob gra tak dlugo jakis cpun wy tacy sami -.-
@Up. A co robie jakies bledy? :confused: :p
"Po 1. to zal mi Was wszystkich za takie podejscie do tej gry."
Lol Ty to pewnie Bys stanol przed nim i "Ok spoko zabij sie sram na to ze zamy sie 2 lata+ i dawaj temy"
Przyjacielem Trzeba Byc a nie Go udawac.
Tak, robisz bledy i koles mial racje. Przestancie grac w Tibie i zajmijcie sie swoja edukacja... chociaz i tak jest juz chyba za pozno. Jeszcze jak ktos pisze "Stanol" to mnie krew zalewa :/. Co do filmu to wam powinni kompy zabrac i zakazac grania w Tibie. Pozniej jakis idiota waszego pokroju tlucze swoja matke krzeslem... I dziwic sie dlaczego... :/ ZAL!
WARRIOR HELMET BUHAHAHAHA NOOB SORCEM.///sf.sDf
Czy ja cie wysmiewam?
Mam Hat Of The Mat ale ten helmet Byl tego 41 pala :P :>
Slimamoneko
30-12-2006, 15:29
@up
Człowieku schowaj się...
@Blotas
Dobrze zrobilsice tez tak miałem nie raz:> Ale koledzy pomagali on bedzie jescze wam wdzieczny (o ile jushnie jest) ze go powsztymaliście
A tak apropo, nick twojego drugiego chara?:P
Bo jakos mi sie ie chce wierzyc ze na 20 lvl Masz out fit za ponad 150k bo sam kapelusik tyle kosztuje i eq za jakies 50k :)
qwert_stary
30-12-2006, 15:44
Patrze tutaj w komenty i tylu zalosnych ludzi..Nie znacie,a dolujecie chlopaka.Mialem kumpla co sie podobnie zachowywal jak ten pal i zawsze mu pomagalem..A jak wy nie macie kumpli ,to wasza sprawa.
Sir Emilio
30-12-2006, 15:46
no to idziemy dalej
padl X razy ---> zdolowany
a jak go shakuja i zrookuja to co? powiesi sie czy skoczy z okna?
zamiast mu "pomagac" zafundujcie mu lepiej jakis odwyk bo taka pomoc nie ma sensu
Tibia to wogule zdzierstwo wogule jaka to jest grafika (bez urazy) ale np Taifun Devilry to noob gra tak dlugo jakis cpun wy tacy sami -.-
HAhHAHhahhAHhAHhHAHhAHHAhAa
hehe.
Co do filmu - no cóż, z graczami różnie bywa :(
Sir Emilio
30-12-2006, 16:38
chlopczyku! dac ci zabawke?
ile ty masz lat? bo zachowujesz sie jak zepsuty 7-latek
Maciek008
30-12-2006, 16:41
Upierz cipo twoj stary cie jebal i grasz w tibie HUJ W DUPE TIBIA.PL :D:D:D
ale oni nooby mysla ze Juggernaut ma 20k hp LOL BUHAHAHAHAHAH
NOOB caly outfit popierwsze 300k -.-
jak patrze na twoje wypowiedzi mysle ze jestes niedorobiony
Tak to jest jak sie kupuje postac na allegro i sie nie umie grac ;>
alanek_bs
30-12-2006, 18:13
Wsumie ja tez tak mialem ze padlem i juz nie gralem ale dzieki kolegom znowu zaczolem .... a co do tego Nooba co tak wypisuje ze jestescie poj****ani to jkaies 1 level ktory penwie nawet nie mogl zanles ratow na roku wiec sorry :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: B)
18:31 Demol'ka [30]: eh
18:31 Demol'ka [30]: waste
18:31 Demol'ka [30]: uhs
NICE KOLEGA A MOZE ZARA MU POWIE ZEBY ITEMKI ODDAŁ JAK NIE GRA ??
ale po co dajesz to na forum bo nie kumam ? ;]
Ścinacz Dusz
30-12-2006, 19:16
@Staryl
Mi sie zdaje ze tego nooba spotkal hack albo cos w tym stylu i teraz cfaniakuje..Wes sie uspokoj bo niewiem czy mam plakac czy sie smiac.. Twoja inteligencja mnie przeraza ;o
Zal.pl
@2up.
Dalem to na Forum Bo dzieki temu ten Sponeczki sie Ogarnaol i juz znów gra -.-.B)
~~Wazne~
Prosze Moderatorow O Zamkniecie Tematu nie Ktorzy ludzie nie maja za grosz kultury..ma z 10 lat siedzi przed kompem i cwaniakuje...spotkalbym na rl i by uciekal...8o
~Z góry Dziekuje~
@2up.
Dalem to na Forum Bo dzieki temu ten Sponeczki sie Ogarnaol i juz znów gra -.-.B)
~~Wazne~
Prosze Moderatorow O Zamkniecie Tematu nie Ktorzy ludzie nie maja za grosz kultury..ma z 10 lat siedzi przed kompem i cwaniakuje...spotkalbym na rl i by uciekal...8o
~Z góry Dziekuje~
- wyjdz to raz
- nie wracaj to dwa
ja szydze z takich tępych mózgów nie rozumiem jak można tyle błędów robić w zdaniu
2. Popracuj troche na ortografia, a nie grasz w Tibie.
Ty też popracuj nad ortografią pisze się,"a nie graj w tibie", a nie "a nie grasz w tibie" ;)
Zaraz oglądnę filmik to skomentuje :)
@Staryl
Mi sie zdaje ze tego nooba spotkal hack albo cos w tym stylu i teraz cfaniakuje..Wes sie uspokoj bo niewiem czy mam plakac czy sie smiac.. Twoja inteligencja mnie przeraza ;o
Zal.pl
Po pierwsze tyle tu błędów, aż mi cię żal
A po drugie skąd wiesz, że on jest noobem?
A po trzecie(looz już ostatnie :D ) Nie wiem jaki masz poziom inteligencji...
I radze ci zastanów się zanim kogoś oceniasz -.-
To na tyle :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.