zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Huncik Spectre i Nightmare na PoI

Torarnos
30-12-2006, 12:30
Huncik Spectre i Nightmare na PoI

-Phantom chill (115 MS)
-Torarnos (118 MS)

Link:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16186

Pomocny Murzyn
30-12-2006, 12:41
Niech ktoś powie jaki loot na priv, bo dał koleś edita i boje się, że wrzucił keya...

EDIT
Już nie trzeba

filobossek2
30-12-2006, 12:46
Niech ktoś powie jaki loot na prov, bo dał koleś edita i boje się, że wrzucił keya...

LOL !!!!!

On sie naśmiewa w ten sposób z takich noobów jak ty...

KalasantyX
30-12-2006, 12:49
Wygląda na razie na normalny...(czytaj .rec)
...keylogger***** to już nie jest zabawne...

Always hunted
30-12-2006, 12:50

W debilny sposob...
A czemu ten plik ma 0 bajtów?

Torarnos
30-12-2006, 12:52
Widziałem już ten film tutaj... CHYBA...

Film nagralem 1h temu ^^

hide
30-12-2006, 12:53
Coś dziwnego dzieje się z tym hostem...
Pokazywało ściąganie pliku z jakąś chorą prędkością, po 60 MB zatrzymałem -.-

Kaspersky milczy :S

qwert_stary
30-12-2006, 12:57
Huncik Spectre i Nightmare na PoI

-Phantom chill (115 MS)
-Torarnos (118 MS)

Link:

..Nie zdradzajcie loota ;>

Daj rehost na tibicams to pogadamy...

Torarnos
30-12-2006, 12:57
Serio cos z serwerem sie stało :/ Wrzuce na megaupload/tibiacams o ile sie da..

Pomocny Murzyn
30-12-2006, 12:59
LOL !!!!!

Zapraszam tu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8727, potem możesz do nas wrócić...

hide
30-12-2006, 13:01
Daj na tibicams.net to bedzie szybko i wygodnie

Btw. zabawy typy "keylogger.pl/trojan*****" tylko odstraszają o czegos co może być niezłym filmem...

..::QRAS::..
30-12-2006, 13:10
@@ Do haid'a
tyle masz lat a taki tepy jestes czlowieku ze szok ;/

@@Topic
mily dla oka film

Guest 1900
30-12-2006, 13:14
Ale wy potraficie zrobic zamieszanie wszytsko jest juz GIT ;p filmik tez dobry ;d

filobossek2
30-12-2006, 13:21
Boże dzieci !!!!

Dzieci tylko tak was mogę nazwać...
Kiedy wy pojmiecie, że w plik typu .rec trudno jak ... wpakować wirusa.
Poza tym, który normalny hacker będzie próbował na starcie odstraszyć swoje ofiary dając nazwę keylogger ?

@Pomocny Murzyn
..a ty stąd wyjdź, ale już NIE WRACAJ za swoimi chorymi podejrzeniami.
@Hide
Jeżeli już to tibicams.tibianetwork.net
@Guest 1900
No i to jest normalny człowiek ;P

qwert_stary
30-12-2006, 13:34
Jak masz 25 lvl to sie nie boisz o haka ,bo co stracisz?Plate set i ,,roszczke" buahuha.Ja tam wole nie sciagnac kilku fajnych filmow,niz sciagnac jeden z ,,bonusem" :>

Pomocny Murzyn
30-12-2006, 13:34
To nie był plik .rec tylko *****

Pomocny Murzyn
30-12-2006, 13:35
Double post, prosze usunąć

filobossek2
30-12-2006, 13:41
@Pomocny Murzyn
1. Nie rób 2 postów na raz = Spam
2. Jak ja pisałem posta to rehosta jeszcze nie było.
3. Jak byś wlazł w link to byś się ździwił... - odnośnie - To nie był plik .rec tylko *****

@qwert_stary
Zastanów się za nim coś powiesz - z plate setem może ty latasz. Ja nie jestem typowym sorciem. Stawiam na defens,a nie na lekkość. I nie chce się tu teraz chwalić bo nie o tym ten temat... jak chcesz mogę ci zrobić film z moim eq i dp. Miałem na Askarze 31 ms tylko wbiłem rs. Potem się bawiłem na noobach i się uzbierało na eq.

P.S Ja tam wole nie sciagnac kilku fajnych filmow,niz sciagnac jeden z ,,bonusem" :>
To zdanie ci trochę nie wyszło.

..::QRAS::..
30-12-2006, 13:45
DZieci cisza <Klask w rece> , jaka to panika sie robi na forum jak ktos sobie zrobi mala prowizorke...

Pomocny Murzyn
30-12-2006, 14:03
@Pomocny Murzyn
1. Nie rób 2 postów na raz = Spam
2. Jak ja pisałem posta to rehosta jeszcze nie było.
3. Jak byś wlazł w link to byś się ździwił... - odnośnie - To nie był plik .rec tylko *****

@qwert_stary
Zastanów się za nim coś powiesz - z plate setem może ty latasz. Ja nie jestem typowym sorciem. Stawiam na defens,a nie na lekkość. I nie chce się tu teraz chwalić bo nie o tym ten temat... jak chcesz mogę ci zrobić film z moim eq i dp. Miałem na Askarze 31 ms tylko wbiłem rs. Potem się bawiłem na noobach i się uzbierało na eq.

P.S Ja tam wole nie sciagnac kilku fajnych filmow,niz sciagnac jeden z ,,bonusem" :>
To zdanie ci trochę nie wyszło.

Był już tibicam, pewnie powiesz ,,nie było''
To edit z 1 posta ( wtedy dodał tibicams)
Ostatnio edytowany przez Torarnos - Dzisiaj o 13:10.
a to twój post
Dzisiaj, 13:21

Always hunted
30-12-2006, 14:05
Dzieci tylko tak was mogę nazwać...
Dziecko to Ty może jesteś.
Kiedy wy pojmiecie, że w plik typu .rec trudno jak ... wpakować wirusa.
Trudno, ale da się wpakować. Nie tak trudno jak Ci się wydaje.
Poza tym, który normalny hacker będzie próbował na starcie odstraszyć swoje ofiary dając nazwę keylogger
Dla niepoznaki
Jak byś wlazł w link to byś się ździwił... - odnośnie - To nie był plik .rec tylko *****

Kto normalny wchodzi na link od razu, kiedy widzi w adresie "******"?

@qwert_stary
Zastanów się za nim coś powiesz - z plate setem może ty latasz. Ja nie jestem typowym sorciem. Stawiam na defens,a nie na lekkość.
Gratulacje pr0 gamerze...

I nie chce się tu teraz chwalić bo nie o tym ten temat... jak chcesz mogę ci zrobić film z moim eq i dp. Miałem na Askarze 31 ms tylko wbiłem rs. Potem się bawiłem na noobach i się uzbierało na eq.
Czekam na film.

topic@
Film nawet, ale to waste był, lepiej sd+e-wave, poza tym... film jak film, nudny nieco.

Kojotes
30-12-2006, 14:08
Gratuluje autorowi tematu ciekawej prowokacji, a dla nóbkuf które dały się nabrać- film to nie keylogger, a że link miał zakończenie ***** to nic nie znaczy, prawdziwy adres wyświetla się w pasku na dole po prawej stronie przeglądarki.

A co do filmu, ciekawy, gratuluje loota (: Popularne miejsce ostatnio.

Btw. ten sorc z którym byłeś spoko koleś. Wiedział chociaż gdzie idziecie :DD a takie detale co bedzie po drodze i co bedziecie bili to juz go nie obchodza :P <jk>

Pzdr.

Edit:

Zreszta teraz juz 'fake-link' usunięto :P

Chillboy
30-12-2006, 14:21
@up

Eh eh, na co idziemy wiedziałem lecz co podrodze dokaldnie ma byc troche mniej. Moze pozniej skoczymy jeszcze raz ale juz bez tibiacam.

Pozdro.

Ganci.
31-12-2006, 09:15
Wreszcie ktoś im dokładnie wytłumaczył że to nie KL
może teraz dzieciaki się nauczą żeby nie wrzeszczeć KL KL! jak zobaczą exe w linku.

@ filobossek2, always hunted, qwert_stary

wy wcale nie lepsi, sprzeczajcie się w osobnych tematach albo na priv a nie że zaśmiecacie komuś temat z filmem..

nice tylko szkoda że mają tyle hp i aż tyle leją (gorzej że mają tyle hp ) ;p tak to bym sam poszedł na nie -.-

Macia
31-12-2006, 10:26
Wg mnie spodziewalem sie wiecej po tym filmiku a nie UE na mase . . .

filobossek2
31-12-2006, 11:20
Dziecko to Ty może jesteś.

Trudno, ale da się wpakować. Nie tak trudno jak Ci się wydaje.

Dla niepoznaki

Kto normalny wchodzi na link od razu, kiedy widzi w adresie "******"?

Gratulacje pr0 gamerze...

Czekam na film.

topic@
Film nawet, ale to waste był, lepiej sd+e-wave, poza tym... film jak film, nudny nieco.

1. Wiem jak trudno jest go wpakować bo sam jestem informatykiem... I trochę się takimi rzeczami bawiłem.
2. Lol ?
3. Wystarczy dobrze unowocześnić system, to ci gówna w ten o to sposób (wejście w link) nie dostaną się do komputera.
4. Znowu Lol ?
5. Żaden problem... Wciągu paru dni powinien się pojawić link na PW do Tibicam of course :P lub jak wolisz umieszczę go publicznie...

Always hunted
31-12-2006, 12:48
1. Wiem jak trudno jest go wpakować bo sam jestem informatykiem... I trochę się takimi rzeczami bawiłem.
2. Lol ?
3. Wystarczy dobrze unowocześnić system, to ci gówna w ten o to sposób (wejście w link) nie dostaną się do komputera.
4. Znowu Lol ?
5. Żaden problem... Wciągu paru dni powinien się pojawić link na PW do Tibicam of course :P lub jak wolisz umieszczę go publicznie...

1... ale DA się wpakować, czy trudno czy nie, to inna sprawa, zależy od miejętności danej osoby.
2... teraz mnóstwo osób daje zwykły film pod adresem w stylu "tibia.pl.br.org.com.net/keylogger/bot*****", więc można prawie spokojnie umieścić hacksite, i parę osób nawet się nie skapnie.
3... to prawda....
4... Mag powinien nosić jak najlżejsze eq, a ty mówisz że stawiasz na defa... będziesz potem w dsm biegał? Ja wolę w blue robe...
5... PW! Upublicznianie go nie jest potrzebne

Gotic
18-04-2007, 12:02
ten phantom chilli to ciota ze ja pierdole-.- wszystko trzeba mu 10 razy tlumaczyc-.-

Ganci.
18-04-2007, 12:13
Znowu Jakis .......ony Archeolog!

Sir'Matek
18-04-2007, 15:31
@up
a ty czasami nie lubisz poszukac w tematach?
AA chyba ze ty jestes typem czlowieka, ktory nie uzywa opcji "szukaj" tylko odrazu wali nowy temat z glupim pytaniem ^^

Wedlug mnie wygrzebal temat z 5 strony na 1 i moze znowu wejsc w obieg, czlowiek szukal poprostu czegos do ogladania i dal komenta, czy cos jest w tym zlego?

@2up
To co ze trzeba mu tlumaczyc, powiedz mu to w grze a nie wyzywasz na forum