Pokaż pełną wersje : WOjna na Aldorze...112 ms owned.
Deenland 112 ms zabity przez Rona Montegro (167).
Żeby nie było niejasności ja nie jestem ROn Montegro :p.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16185
ToxicBrother
30-12-2006, 17:25
Spoko filmik :)
Polecam ! B)
MagField
30-12-2006, 17:35
Ładnie na ue sie złozył :P czy mi sie wydaje czy na Dain Dair jakiśnoob gra? ^.-' co widać po jego zachowaniu przy wojnach i ogólnie...
Fajny filmik, ale dlaczego nie zabiłeś tego ek który ci loot zabierał, za mało czasu?
MagField
30-12-2006, 17:59
@up
Nie ściągać z tego co ten pener na górze podał link.Po za tym ron montegro mógł zabić tego dain~ sami widzieliście walił z burstów potem jebnął sd w dain~ miał yellow hp a ron montegro napisał "exevo gran mas vis." z kropką więc jak by chciał to by może go złozył :D "może" ... :]
@down
Ja nie keylogger :P
/\
k e y l o g g e r
@topic
Deen nawet nie wiedzial pewnie "co sie stao" :P
Ciacho1920
30-12-2006, 20:04
Nemtor tak ich wykosi... Czekam az maly wizak pada
Ladnie padl sorc :D, ale jestem ciekaw czemu w trakcie wojny bez mana shielda lata :p, aha i jak sobie loot zbieral wystarczylo otworzyc cialo i mwalla walnac i mialby spokoj :P
Ojciec Dyrektor
30-12-2006, 21:49
Kolego, założycielu tematu, czy nie zauważyłeś iż jest już temat gdzie zamieszcza się filmiki z wojny ? wiec nie rób na każdy frag osobny temat.
Kolego, założycielu tematu, czy nie zauważyłeś iż jest już temat gdzie zamieszcza się filmiki z wojny ? wiec nie rób na każdy frag osobny temat.
Kolego,nie zauważyłem.Ale nie bój się kolego.Już nie bede wstawał tutaj filmików z wojny na Aldorze Kolego.Bo skoro szanownego Kolege to irytuje to nie będe już tego robił.W końcu czego się nie robi dla kolegów.Prawda Kolego?
Nemtor tak ich wykosi... Czekam az maly wizak pada
haha wlasnie widac jak ich nemtor kosi ;)
@raven
waste frag?
Xarrisek
31-12-2006, 12:38
Ładnie na ue sie złozył :P czy mi sie wydaje czy na Dain Dair jakiśnoob gra? ^.-' co widać po jego zachowaniu przy wojnach i ogólnie...
Kolego noobem to jesteś Ty. Wiesz ile taki knight ma hp na zoltym? Jeśli nie to poszukaj sobie na stronkach, lub spytaj sie kolegów jeśli takich posiadasz.
Jeśli oglądaleś filmik z open battle kiedy Co dostalo baty (wtedy też padl Dain) to widzialeś że Szaker(Dain) jako jedyny z knightów poszedl do przodu, a jak każdy wie knight to bloker i powinien stać z przodu i bloczyć.Więc nie rozumiem czemu piszesz że na Dainie jakis noob gra.Dain ma TYLKO JEDNEGO OWNERA ma na kompie jeszcze screny jak wbijal jakies 20 lvl.Jeśli chcesz napisz do niego i zmierz się z nim.
Żeby nie było nie jasności nie jestem Dain Dair.
MagField
31-12-2006, 13:11
@up nie moja wina że tak sie zachowuje jak noob,a jeżeli widziałeś ten film co znajduje sie w tym temacie to będziesz wiedział czemu go tak nazwałem.Chyba że jesteś na to za głupi >.<
Kolego noobem to jesteś Ty. Wiesz ile taki knight ma hp na zoltym? Jeśli nie to poszukaj sobie na stronkach, lub spytaj sie kolegów jeśli takich posiadasz.
Jeśli oglądaleś filmik z open battle kiedy Co dostalo baty (wtedy też padl Dain) to widzialeś że Szaker(Dain) jako jedyny z knightów poszedl do przodu, a jak każdy wie knight to bloker i powinien stać z przodu i bloczyć.Więc nie rozumiem czemu piszesz że na Dainie jakis noob gra.Dain ma TYLKO JEDNEGO OWNERA ma na kompie jeszcze screny jak wbijal jakies 20 lvl.Jeśli chcesz napisz do niego i zmierz się z nim.
Żeby nie było nie jasności nie jestem Dain Dair.
Gowno prawda. Jezli jest prawdziwy Open battle nie taki gdzie 2 druzyny staja przy mostku to knight biega i rozprasza linie wroga palki stoja z przodu a sorce pozostaja w ciaglym ruchu za palkami. Zreszta popatrz co Eli robil wbiegal w nich caly czas, a on wie co robi.
Ojciec Dyrektor
01-01-2007, 18:23
Kolego,nie zauważyłem.Ale nie bój się kolego.Już nie bede wstawał tutaj filmików z wojny na Aldorze Kolego.Bo skoro szanownego Kolege to irytuje to nie będe już tego robił.W końcu czego się nie robi dla kolegów.Prawda Kolego?
Kolego źle mnie zrozumiałeś .... mi się bardzo podobaja Twoje filmy tylko chodziło mi oto aby nie robić nowego tematu do nowego fraga tylko aby wszystkie filmiki dotyczące tej wojny dać w jeden folder który już jest ....
Kolego źle mnie zrozumiałeś .... mi się bardzo podobaja Twoje filmy tylko chodziło mi oto aby nie robić nowego tematu do nowego fraga tylko aby wszystkie filmiki dotyczące tej wojny dać w jeden folder który już jest ....
DObrze kolego mój błąd.Znalazłem dzisiaj ten temat z wojny na Aldorze, kolego.Życze ci powodzenia kolege bo jestem za kolegami z Animy I CO. ;)
Mistic_Jin
01-01-2007, 22:39
DObrze kolego mój błąd.Znalazłem dzisiaj ten temat z wojny na Aldorze, kolego.Życze ci powodzenia kolege bo jestem za kolegami z Animy I CO. ;)
jestes idotą
jestes idotą
Szanowny kolego ja na twoim miejscu zapoznałbym się z słowem ,,ironia''.Przydałoby ci się.I od kiedy pisze się idota?Wyjaśnij mi to bo bardzo mnie tym zaciekawiłeś
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.