Pokaż pełną wersje : Na temat "blog 27"!
WIVAT! WIVAT WP.PL!!!!
6. Blog 27
Dość nieoczekiwany zwycięzca MTV Europe Music Awards w "polskiej" kategorii. Tola Szlagowska to obecnie jedna z idolek rodzimych nastolatek.
Artykul :D (http://http://muzyka.wp.pl/id,29641,size,1,galeria.html)
Bijmy Brawo WP.PL!!!!
SA wielcy :D
@EDIT
A jakie pikne zdjecie, ahhhh.
ZAKOCHALEM SIE! ! ! ! !
@EDIT2
IRONIA LUDZIE! IRONIA -.-"
Dan the Automator
30-12-2006, 18:12
Dobra, ktoś tu musi sie nauczyć czytać... i nie jestem to raczej ja.
A ludzie się dziwią, że nie jestem patriotą...
. .
Żartujesz sobie? Piękne zdjęcie? No, cóż. Może mam inny gust...
Tovob Lard
30-12-2006, 18:16
Oryginalnie napisane przez wp.pl
6. Blog 27
Dość nieoczekiwany zwycięzca MTV Europe Music Awards w "polskiej" kategorii. Tola Szlagowska to obecnie jedna z idolek rodzimych nastolatek.
Czytaj dokładnie :)
Nie powinieneś się naśmiewać, gdyż ONA osiągnęła niewątpliwie jakiś sukces, a ty co? :)
\/down
Racja Założyciel postu pewnie tylko obejrzal sobie teledysk, zdjecia i się naśmiewa, chyba że słuchał paru piosenek, ale że są w większośći po angielsku nie zrozumiał ich. Ogólnie wiekszość antyfanów Blog27(Tokio Hotel też) 'nienawidzi' tych zespołów głównie dlatego, że im się udało osiągnąć sukces. Jak również nie rozumieją przekazu w piosenkach owych zespołów, bo są w innym języku. i tak to wygląda
Dan the Automator
30-12-2006, 18:16
Kolejny. Mało to dobrej polskiej muzyki?
Akurat też nie jestem patriotą i nie kocham tego kraju, ale z powodów gospodarczo-politycznych
Co do kwestii popularności - skoro *wg was* Blog 27 nie jest taki popularny, to jak uzyskały taki duży wynik sprzedaży? Same kupowały swoje płyty?
Odnośnie samego Blog 27 - tylko geje z klapkami na uszach nie rozumieją ich muzyki.
Korektor
30-12-2006, 18:19
@up,
Odpowiedzią na te wszystkie pytania jest młodzież z bravo.pl
Blog 27 są popularne i tyle. Skoro wygrały, to to coś oznacza. Po prostu obracacie się w towarzystwie, które za nimi nie przepada, ale co z tego?
Co do waszego "niepatriotyzmu" (bo nie jest to też kosmopolitanizm) - kocha się kraj, a nie jego rząd, gospodarkę, gwiazdy czy cokolwiek innego.
Korektor
30-12-2006, 18:23
Przeraża mnie jedynie fakt, że te 13 letnie "koffaniutkie swit dollsy" mówią o sobie, że są "sexowne". Toć Łyżwiński w trójkącie z Begerową i Lepperem są seksowniejsi ;/
@Dobo
Taki wysoki wynik sprzedaży osiągneły poprzez reklamę. Wszędzie ich było pełno! Występy z Tokio Hotel i te smycze w płytach... Każda dziewczyna (chłopak też) chciała mieć jej płytę bo to poprostu było modne. Według mnie, mają poprostu dobrą reklamę, może co niektórym podobają się (mi nie) i nastolatkom brakuje polskich (dobrych?) zespołów...
Przereklamowane... I bynajmniej nie jestem gejem z klapkami na uszach ^^
VVV Sexy? No nie wiem... VVV
http://img409.imageshack.us/img409/9841/lohlth3.png (http://imageshack.us)
Dark Sven
30-12-2006, 18:28
To co?
Blok 13 <rotfl>- Sux! Ale sukcesu nie odmówisz...
Th-Sux! Ale sukcesu nie odmówisz...
Ich Troje-Sux! Ale sukcesu nie odmówisz...
Tibia- Grafa SUX ( ma to coś ale jednak), Efekty, Fabuła Sux. Ale...
Jeśli ktoś jest normalny to mnie nieobchodzi czego słucha.
Taki wysoki wynik sprzedaży osiągneły poprzez reklamę. Wszędzie ich było pełno! Występy z Tokio Hotel
Szczerze wątpie, że ktoś przyszedł do nich i powiedział
"elo, Gracie z th i macie tyle kasy.."
Do czegoś jednak doszły...
Szczerze mówiąc wpienia mnie szczekanie o nich w mediach... ale co mnie to, niech sobię będą
Dan the Automator
30-12-2006, 18:30
\/down
Racja Założyciel postu pewnie tylko obejrzal sobie teledysk, zdjecia i się naśmiewa, chyba że słuchał paru piosenek, ale że są w większośći po angielsku nie zrozumiał ich. Ogólnie wiekszość antyfanów Blog27(Tokio Hotel też) 'nienawidzi' tych zespołów głównie dlatego, że im się udało osiągnąć sukces. Jak również nie rozumieją przekazu w piosenkach owych zespołów, bo są w innym języku. i tak to wygląda
Hasło na dziś - sarkazm.
Blog 27 jest chujowe jak beret, nie ulega to wątpliwości. Ale da się na nich zarobić, więc nowe płyty (o ile się pojawią) będą wydawane i kupowane.
@Dobo
Taki wysoki wynik sprzedaży osiągneły poprzez reklamę. Wszędzie ich było pełno! Występy z Tokio Hotel i te smycze w płytach... Każda dziewczyna (chłopak też) chciała mieć jej płytę bo to poprostu było modne. Według mnie, mają poprostu dobrą reklamę, może co niektórym podobają się (mi nie) i nastolatkom brakuje polskich (dobrych?) zespołów...
Jasna sprawa, tyle że nie wszystko da się wypromować. Nawet jesli by włożyć kilka milionów w promocje muzyki Godspeed You! Black Emperor, to i tak nie sprzedawałaby się świetnie. Zbyt minimalistyczna, zbyt "post", zbyt wymagająca. Szuka się produktu dobrego dla przeciętnego Kowalskiego, który jest łatwy w odbiorze, niewymagający, i który ze sztuką ma tylko wspólnego, co jeleń z musztardą.
Szuka się produktu dobrego dla przeciętnego Kowalskiego, który jest łatwy w odbiorze, niewymagający, i który ze sztuką ma tylko wspólnego, co jeleń z musztardą.
Zgodzę się w 100% :)
Widzę, że wcześniejszy post to był sarkazm? Ok, nie domyśliłem się.
To zdjęcie jest faktycznie urocze :).
B27 zdobyło taką popularność dzięki tkzw. "pokoleniu rooshoffych nastolatek", które bravo girl uważają za biblię i jedyne co jest dla nich ważne, to bycie na czasie/trend(y/owaci)/seksi/jazzy
BafiAndDracon
30-12-2006, 19:02
Kolejny. Mało to dobrej polskiej muzyki?
Akurat też nie jestem patriotą i nie kocham tego kraju, ale z powodów gospodarczo-politycznych
Co do kwestii popularności - skoro *wg was* Blog 27 nie jest taki popularny, to jak uzyskały taki duży wynik sprzedaży? Same kupowały swoje płyty?
Odnośnie samego Blog 27 - tylko geje z klapkami na uszach nie rozumieją ich muzyki.
ej, zmiom znam duzoooo ludzi z mojego miasta i żadnej osoby która przepada za nimi:) , według mnie jej starzy kupują te płyty... podobnie było z wytwórnią paru innych ciotowskich zespołów.LUDZIE!! to nie jest muzyka!!
rozumiem każdy ma inny gust itp . ale Dodajcie tej Toli KApelusz i Wygląda jak prawdziwy Witch z Tibi. A propo ich sukcesu i Tych panów z Tokio Hotel to RODZice TEj Toli pracują w wytwórni muzycznej , a TH mają znajomości i to nie ja to sobie wymyśliłem tylko sami sie tak wypowiedzieli.
aaaa... I uważam ich za najbardziej sztuczny zespół świata... kto by wytrzymał łażąc ubrany jak śmiecarz 24H na dobe ??
Sorry ale mnie troche ponosiX(
PS SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZE:)
Baron Kaldrick
30-12-2006, 19:12
Wy się wszyscy nie znacie, Blog 27, wespół z Tokio Hotel, My Chemical Romance i Bullet For My Valentine to najlepsze zespoły roku 2006...
BafiAndDracon
30-12-2006, 19:13
z 2 ostatnimi się zgadzamB)
Wy się wszyscy nie znacie, Blog 27, wespół z Tokio Hotel, My Chemical Romance i Bullet For My Valentine to najlepsze zespoły roku 2006...
Też lubie emo :*
;-)
Dr.Unknown
30-12-2006, 19:42
Ja je podziwiam, mimo ostrej krytyki, której są świadome, dalej robią to co robią. A skoro do kogoś trafiają, i ktoś je docenia, niech tworzą dalej.
trend(y/owaci)
O żesz, jaki suchar ;/
One są popularne i nie da się temu zaprzeczyć! Nie ważne, czyja jest wytwórnia, która wydaje ich płyty! Ważne, kto je kupuje!
BafiAndDracon
30-12-2006, 19:54
eeeee:confused: a tak propo tej nagrody , ja osobiście uważam że jest bardzo dużo zespołów którrym ta nagroda nalezy się bardziejB)
Myśle że ich sukcesem jest dodawanie do płyt gadżetów i wysyłanie paczek do fanów , o ile tacy są... już wiece skąd sie wzieły nooby w tibi??TO ICH fani i tak są nauczeni i wcią żądają FrEE ITEmsków.
KONONOWICZ RULLEZZZZZZ CZY JAK MU TAM:evul:
Eh, dzieci, bulwersujecie się. Fajna muza i tyle \m/
..::QRAS::..
30-12-2006, 20:08
/\ Daj panie spokoj
zauwazylem ze fani to rzesza ludzi w wieku 12-15 , podobnie jak moja siostra (wiek 14lat).
L P ROX
@up
L P to Linkin Park? Ja bym ten 'zespół' zaliczył do typu TH i Blog27 :P.
Rooker666
30-12-2006, 20:22
2 idiotki wypromowane przez media tyle moge o nich powiedzieć.wyglądają gorzej niż bezdomni na dworcu a roshoofee dzieffczynki się na to nabierają i myślą że to jest ql.
@up
L P to Linkin Park? Ja bym ten 'zespół' zaliczył do typu TH i Blog27 :P.
Dla tego pana cały metr!
z 2 ostatnimi się zgadzamB)
Ty naprawde wziąłeś post Kalda na serio?
dlaczego nikt nie uprzedzil ze tu jakies fotki z rottena wrzucaja ;<
wyplulem kolacje jak to zobaczylem o_O
Disturbed i tak je zje.
slawekmag
30-12-2006, 21:35
/\ Daj panie spokoj
zauwazylem ze fani to rzesza ludzi w wieku 12-15 , podobnie jak moja siostra (wiek 14lat).
L P ROX
ja mam 13 i wiekszosc moich rowiesnikow tego nie slucha. Slucha za to moja siostra i jej kolezanki (9 lat lol)
ja mam 13 i wiekszosc moich rowiesnikow tego nie slucha. Slucha za to moja siostra i jej kolezanki (9 lat lol)
Dlatego ich plyta nazywa sie, UWAGA! ZAJEBI*TA NAZWA:
<LOL>
2 idiotki wypromowane przez media tyle moge o nich powiedzieć.wyglądają gorzej niż bezdomni na dworcu a roshoofee dzieffczynki się na to nabierają i myślą że to jest ql.
Przynajmniej trzepią na tym kasę. I niezależnie od tego jaki kicz odstawia Doda czy Blog 27 to osiągnęli oni w tej dziedzinie sukces i za to należą im się słowa uznania.
Shanhaevel
30-12-2006, 21:57
Zadziwiające, jak wielu ludzi z pierwszych postów nie dotrzegło, że to ironia... i prowokacja...
@topic
Uważam, że ich muzyka to gówno, ale jedno trzeba im przyznać: umieją się wypromować. Głównie wśród ludzi o spaczonych gustach muzycznych i rushoffyh nastolatek, ale jednak.
@EDIT
2x down
Następnie zakładają swoje "sweet blogaski", na których aż razi (...) błędami ortograficznymi.
Przyganiał kocioł garnkowi...
Zillek Edonek
30-12-2006, 21:58
Raczej zasługują na pogardę , za kicz jaki odstawiają.
Korektor
30-12-2006, 21:59
Bo nastolatków obecnie dzieli się na kilka grup.
-normalni ludzie, krzywdzeni uogólnianiem grupy nastolatków,
-trochę mniej normalni, ale im wolno bo mają 13 lat,
-na pograniczu normalności, ci to mają kumpli normalnych i roosowych,
-dollsy, ci wzorują się na świecącej tandecie,
Teraz możemy określić kto do jakiej grupy należy. Zaczynając od wrażenia wstępnego, na które składa się styl ubierania się i bycia.
Skupmy się na dollsach. Są to dzieci ze wszystkich statusów społeczno-ekonomicznych. Na pierwszy rzut oka wyglądają jak "słodkie idiotki", aczkolwiek do tego potrzeba mieć niezłe ciało (świntuch ze mnie :P). Wyróżnia się szczególnie 3 kolory ubioru: różowy, błękitny i biały, jednak ten ostatni jedynie jest domieszką do 2ch pierwszych, nigdy nie występuje w samotności. Dodajmy, że dollsy przesadnie używają makijażu i tanich ozdóbek. Używają perfumów o bardzo mdłych bo słodkich zapachach. Ubiór jest bardzo kontrowersyjny i źle dobrany. Dollsy ponad wszystko uważają się za "piękne", z tego powodu ubierają się w tandetne krótkie spódniczki, aby pokazać swe nędzne nogi. Sposób ich bycia jest pruderyjny, chamski i prosty. Nie potrafią poruszać się z gracją ani dobrze się wysławiać. Zapewne w życiu dużo nie osiągną z tego powodu, że mają wrodzony wstręt do nauki, wraz z niechęcią do ministra edukacji, nie ważne kto nim jest, ważne, że zmusza do chodzenia do szkoły. Zazwyczaj są to brzydkie pokraki, wciskające się w tandetę i udające Paris Hilton (nie lubię jej ;/). Myślą, że taki styl bycia pociąga chłopaków, ale tak niestety dla nich nie jest. Dlaczego się tak zachowują? Dlaczego mimo to, że brane są za przyszłe prostytutki robią tak a nie inaczej? Może po prostu są zbyt głupie żeby pojąć kilka kwestji.
Teraz przejdźmy do kwestji, którą trzeba poruszyć żebyśta mnie nie zlinczowali. Otóż nie każda dziewczyna słuchająca B27 czy TH jest dollsówą. Wstawiam się tutaj za dziećmi do 13 roku życia, które naśladują starsze koleżanki w nadzieji, że taki styl bycia spodoba się innym. Kiedy zaczyna się naśladownictwo dollsów? Zazwyczaj na przełomie 3-4 klasy, a nasila się w wieku 13 lat, kiedy dziecko kończy podstawówkę i idzie do gimnazjum. Niestety nie wszystkie dziewczyny do lat 13 są takie, ze nie można nimi manipulować. Wręcz przeciwnie one same proszą się o wciągnięcie w manię dollsów.
W tym momencie skupimy się nad tym, jak dollsy spędzają czas. Głównie uciekają z domu (nie no przesada ;/), powiedzmy, że nie ma ich w domu po kilka godzin dziennie i włuczą się po osiedlu. Kiedy w końcu wracają do domu, wchodzą na bravo.pl, ponieważ to utopia dollsów. Tam mogą spędzić czas z ukoffanymi koleżankami. Następnie zakładają swoje "sweet blogaski", na których aż razi świecącymi gifami i błędami ortograficznymi.
Pisałem tego posta 15 minut, więc lepiej żeby się podobał :P A tak na poważnie, to życzę miłej lektury.
erm.. Wy mi nie mówcie, że ich płyta naprawdę nazywa się "LOL"...
LoL...
Ten cały zespół i jego popularność można podsumować jednym zdaniem. Ekhrem :
"Dziwny jest ten świat(...)"
Raczej zasługują na pogardę , za kicz jaki odstawiają.
Ale skoro ten kicz podoba się wielu ludziom to ja osobiście nie będę za to nikim gardził. Niech sobie żyją, pozazdrościć tylko takiego sukcesu.
Dlatego ich plyta nazywa sie, UWAGA! ZAJEBI*TA NAZWA:
<LOL>
Tola 10:55:09
jak nazwiemy te nasze wypociny, co mamy na krążku
Ala 10:55:15
<lol>
Tola 10:55:41
Dobre <lol>
I tak powstał hit sprzedaży w Polsce.
Aha, teraz na fali jest US5, anie Tokio Hotel i Blog27! Nie oglądacie MTV, to nie wiecie!
Korektor
30-12-2006, 22:08
@up,
Jezu, a US5 to skrót od "United Shit 5"? Czyżby porpzednikom "US1" - "US4" nie wyszła kariera?
MTV mnie zaczyna wkurzać, przerzucili się na dollsy parę lat temu i teraz już nie ma ciekawych programów, teraz jest "chcesz wiedzieć jakie są odlotowe zajaffki? chcesz poznać odrąbanych odjechanych, mega sound blaster dolby digital ludzi? oglądaj ILUTH czyli I love u Tokio Hotel!" Żałosne ;/
Zillek Edonek
30-12-2006, 22:12
@Up
Ale South Park nadal jest świetne , przynajmniej dla mnie.
Tylko co takiego jest w tym kiczu , że tak dobrze sprzedają się ich płyty? Tylko dlatego , że są w nich jak je Korektor nazwał "dollsy"?
@Down
Jesteś moim zaginionym bratem bliźniakiem , który ma identyczne poglądy?
Arrivald
30-12-2006, 22:13
Heh, nie rozumiem takiego pogladu ze jak osieagnely sukces i trzepia kaske grajac, powiedzmy sobie szczerze, gowniana muzyke to nalezy im sie szacunek. Niby za co? Za to ze tatus z wytworni plytowej owej 'gwiazdy' Toli zalatwil jej promocje? Za to ze przelaczajac kanaly jestem zmuszony do sluchania takiej profanacji muzyki w telewizji? Jak dla mnie to zespoly tego pokroju nalezy potepiac a nie chwalic za byle co...
Wampireq
30-12-2006, 22:15
Blog 27 echhh... Temat troche nie na miejscu! Ludzie to jest forum gry pt. Tibia, a to jest tylko bezsensowny temat do nabijania postów.
Topic@: bBlog27 to dno, dno i jeszcze raz dno! Ale jak mi sie nie podoba to nie znaczy, że wam sie ma nie podobać ! Jak lubiccie to słuchajcie nie przeszkadzam. NarQ
<<<To mój first koment>>>
Prosze o plusik do reputacji :]
Dziefczyny dajecie czadu!!!!111111111
Blog 27 nic by nie osiągnął gdyby nie to że tato którejś z tych lafirynd jest właścicielem firmy fonograficznej. Ojciec trafnie zauważył, że na "rush naStolatecZkAh" można zbić kasę i wypromował córcię i jej "psiapsiółkę".
Z tym ze:
Blog 27 sklada sie teraz tylko z jednej z tych dziewczyn.
MTV EMA bylo 2 miechy temu? (jak nie lepiej)
Ich fankami sa 13 latki ktore pisza do bravo girl :D
@up
O malo nie oddalem rosolu.. (fuuu co to za zdjecie wiedzmy?)
Blog 27 powiem kulturalnie: TO zwyczajne g*owno...
Sorka, ale ^ to bylo najmilsze slowo jakie powiedzialem na ten zespol.
Wypromowane "bjathy" zbijaja kase na shitcie ulicznym... (ba chyba wsiowym..)
Zycie jest jednak not fair i trzeba sie pogodzic (trudno).
Co do tych rushowych nahstholaftek powiem jedno:
Sa to dzieci specjalnej troski, ktore sie wychowaly na gownach z ulicy i nie majace bladego pojacia o wlasnych sukcesach... Dlatego nasladuja innych i lykaja kazde "g0wno". Czesto te nahstolatki nie maja kontaku z rodzicami i niestety dzieje sie to coraz czesciej przy takim tempie zycia...
W mojej klasie jest pelno takich "bjathow". Sa hamskie wobec ludzi nieuznajacych mody i maja gdzies dzisiejszy stan srodowiska co doprowadzi wkrotce przez takich ludzi do end'a ...
Blog 27 maja utwor o nazwie "lol"? Popieram w pelni. Jest to tak glupie, ze az smieszne... haha..
Podsumowujac: Denerwuje mnie takie gnojenie "dobrej muzyki" i TV takimi shitami jak b27, th czy HD. OMG
P.S.
Niedlugo utworzy sie nowa religia, a bedzie sie nazywala "Bravo" co oczywiscie jest zenada.. Wole nie myslec ile zamachow bedzie w niedlugiej przyszlosci.
@edit to dow
A ja myslalem, ze to forum do wyarazanie pogladow. ;/ Masz racje ic to ie da, ale wyzyc sie moza XD (buhehe) Z reszta Blog niszczy zespoly. (W jaki sposob? Ludzie sie przyzwyczaja do tego shitu i nawet ne zwru/ocal uwagi na wiele lepsza muz)
Hellraiser
30-12-2006, 23:14
@up,
Odpowiedzią na te wszystkie pytania jest młodzież z bravo.pl
I ja też podpisuje Się pod tym, jednym słowem dzieci, czy "Młodzież" czytająca brawo, brawo girl, etc,.. Widzą coś fajnego, bo znane etc, przyswajają te nutki myślą że to ma dzwięk, morał, przesłanie. A to jest jednak tylko komercja, bez niczego, czyściutka jak łza,..
I tak to jest w tej Polsce, ale to nie tylko jest tak u nas,.. Ale jest pare państw które walczą z komercją :P
Ale to takie życie, taki los,..
Dzieci, dzieci! Janek, kilku pomniejszych, których nie kojarzę, bo albo avka nie mają, albo jacyś względnie nowi, w/e, panowie żebrający o plusiki do reputacji, których na tym forum dawać się nie da - OPANUJCIE SIĘ!
Bluzgacie ten Blog. Ok. Ale co wam to da? Musicie się tu tak wyżalać? Płakać? Krzyczeć? Używać niecenzuralnych słów?
Chodzi mi o to, że te wasze wylewanie żalu nic nie da. Ani panienki nie przestaną 'śpiewać', ani nie zaczną śpiewać ładnie, ani hordy ich dolsorużowyh słuchaczek się nie powieszą, chociaż może i szkoda.
Widzicie, osobiście też ich nie lubię. I ok. Ale co innego podyskutować, a co innego niż posty 'blok A4 to g*wno, nienawidzę ich, ruszowe k*rwy, blogdwajściasjedem na stos!1111'. Ośmieszacie się po prostu. One są godne wyśmiania i pogardy, a nie takich dennych bluzgów.
A tak w ogóle, to fajna muza jest!1111
down (naprawdę, to jest down ;<): dzięks ;**
MATI9630
30-12-2006, 23:27
@Korektor
Zapomniałeś zrobić osobnej grupy dla mnie :<.
@Nadrill
;D
@Fiszbin
wez wywal ten av i sig:<
@Lasooch
Jesteś_bardzo_mądry.
@@
@
@topic
Cóż, nic odkrywczego nie napiszę: commercial shit i tyle... niektórzy to lubia - ich sprawa, byle nie zaczeli/ły mnie namawiac do tego badź też słuchać blisko mnie. A w ogóle teraz to nie Tola, a Celoz jest trendy.
to moja ulubione kapela : < dlatego jestem w mm! tam wszyscy sluchamy takiej muzyki!! naprawde : < a wy to bluzgacie : < zero szacunku : < ide sie pociac!! O!!
Przynajmniej trzepią na tym kasę. I niezależnie od tego jaki kicz odstawia Doda czy Blog 27 to osiągnęli oni w tej dziedzinie sukces i za to należą im się słowa uznania.
Rydzyk ma wiecej fanow, kase wyciaga nieporownywalna a jakos powodow zeby go szanowac nie widze.
Blog 27 echhh... Temat troche nie na miejscu! Ludzie to jest forum gry pt. Tibia, a to jest tylko bezsensowny temat do nabijania postów.
Topic@: bBlog27 to dno, dno i jeszcze raz dno! Ale jak mi sie nie podoba to nie znaczy, że wam sie ma nie podobać ! Jak lubiccie to słuchajcie nie przeszkadzam. NarQ
<<<To mój first koment>>>
Prosze o plusik do reputacji :]
A Ty co, z choinki sie urwałes? o_O . Mój drogi pozwól ze Cię uświadomie, owszem jest to forum gry Tibia, ale znajdujemy sie w dziale OWION( O Wszystkim I o Niczym) czyli mozna gadac o wszstkim co nie jest zwiazne z tibia.
Blog27? ;> Powiem tak. Poprostu dziewczyny sa sprytne i tyle. Wiedziały jak trafic do gust takich 12 latków, i teraz trzepia na tym kase, znajac zycie to pewnie skonczyly podstawówke i stwierdzily, ze skoro za wyjakanie paru niezrozumiałych słow mozna natrzepac kase, to po jaka cholere dalej sie uczyc ? No cóz, kiedys była era Budki Suflera, Kombi, disco polo. To dzisiaj przyszla era Tokio Hotel, Blog27 i caaaaaaałej ambitnej muzyki.
to moja ulubione kapela : < dlatego jestem w mm! tam wszyscy sluchamy takiej muzyki!! naprawde : < a wy to bluzgacie : < zero szacunku : < ide sie pociac!! O!!
Ciii bo się wyda. A jak już o tym rozmawiamy to miałeś mi uploadować najnowszy Album TH i nagrania z koncertów Blogu !
Ciii bo się wyda. A jak już o tym rozmawiamy to miałeś mi uploadować najnowszy Album TH i nagrania z koncertów Blogu !
jUsH tO rObiEsH, pOzHcEkAjH cHwIleSH!!
KuPiLeMsH NoWesH rOzhoWesH oBciShlEs SpOdnIesH
uff... jak ciezko sie pisze takimi pokemonami xD
Dark Sven
31-12-2006, 10:13
ide sie pociac!! O!!
Naleśnikiem należało by dodać.
Ciii bo się wyda. A jak już o tym rozmawiamy to miałeś mi uploadować najnowszy Album TH i nagrania z koncertów Blogu !EyYyy...NoSh KuRcZOnTkOsZ =*=*=*=* PiSh pO NaShEmO
Ty Tesh UmJeSh pO ŚłŁItAśnEmo?
FiSzpiN
Ja CjE nIe mAsH tYh NaKrAn? LoOoOoOoOoOoOL 111 a Ja MaM Bo mI kOlEsHanKa tAła Na PyCie...
PoStRuFfFkA111PaPaTkI =*=*=*=*
O tak ciężko tak pisać. Ale trzeba znać... języki obce?
Blog27? ;> Powiem tak. Poprostu dziewczyny sa sprytne i tyle. Wiedziały jak trafic do gust takich 12 latków, i teraz trzepia na tym kase, znajac zycie to pewnie skonczyly podstawówke i stwierdzily, ze skoro za wyjakanie paru niezrozumiałych słow mozna natrzepac kase, to po jaka cholere dalej sie uczyc ?
A ja myślę, że to nie one są sprytne ale jakiś producent/wydawca/menadżer. One pewnie myślą, że są mega hardkorowe bo imponują innym nastolatkom :P.
Korektor
31-12-2006, 10:45
KCA=*=*=*=* SiS =*=*=* BrX=*=*=* LuDzIfffSkA!11 PoMoCy!!! NiE MaM PyT TH Bo MoJa GuPiA MaMa Je WyWaLiLa!!!
To jeden z tekstów dollsowatopodobnych. One myślą, że niezgadzanie się z rodzicami jest normalne i trendy. Każda "rushnastolateczka" musi nieszanować rodziców itp. bo im tak każe bravo.pl. Dlaczego tak mówię? Czasami nabijam się z bravo.pl, a właściwie z The Billi, którzy tam siedzą i zauważam, że szanowna pani psycholog odpisuje tekstu w tym stylu "oczywiście, to normalne, że się nie zgadzasz z rodzicami". Jakoś nie dla mnie, ja nigdy nie miałem jakiś niesnasek z rodzicami. Zawsze byli i są dla mnie najwyższymi autorytetami.
Teraz przeanalizujmy dlaczego dollsy mają zakodowane, że rodzic - twój wróg.(Podobnie brzmi "samiec - twój wróg!" "sekcja specjalna zawsze lojalna"):P
Stwórzmy dollsa. Nazwijmy go Kalista i ubierzmy w kiczowate różowe stroje. Kiedy już mamy gotowego dollsa, nie możemy dopuścić, żeby się nudził, więc doróbmy przyjaciółkę... Laurę. Dorzućmy jeszcze prostych rodziców i zaraz dojdziemy do pewnej sytuacji. Otóż, dolls naczytał się, że musi się kłócić z tzw. "starymi" i niestety to praktykuje. Kalista poznała Laurę, teraz są SiS =*=*=*=*(=*) (=* w tzw. okresie - z matmy :D) Wracając do sytuacji. Kalista musi spędzać jak najwięcej czasu się da z Laurą, muszą włóczyć się po osiedlu. I tak Kalista zawala szkołę itp. Rodzice niczego nie świadomi dają pieniądze Kaliście na BravoGirl. W pewnym momencie, kiedy Kalista od tygodnia wraca do chaty o 24:00, rodzice dają jej szlaban. No to ta robi awantury, które trwają po kilka godzin, a rodzice i tak stawiają na swoim. Wtedy Kalista zaczyna miewać myśli samobójcze i idzie sobie nasmażyć naleśników (xD). Kiedy już chce się zabić, pisze o tym do bravo.pl w nadzieji, iż pani psycholog jej pomoże. Dostaje odpowiedź, że kilkugodzinne kłótnie z rodzicami to rzecz normalna. Kalista następnie poznaje chłopaka, z któym zachodzi w pozamaciczną (w kolanie) ciążę i musi o tym napisać do bravo.pl. Następnego dnia, chłopak i Laura zaczynają ze sobą chodzić, i Kalista z Laurą nie są już SiS. Kaliście powracają myśli samobójcze, ale tamte naleśniki już zbutwiały, toteż trzeba zrobić nowe. Znowu pisze o tym na bravo.pl, dostaje odpowiedź od wybitnej pani psycholog, że myśli samobójcze to rzecz normalna.
Taki mniejwięcej jest żywot 90% dollsów. Tak to trwa do lat 25, kiedy Kalista zostaje fryzjerką i rodzi dziecko. Niemowlę w przyszłości podzieli los Kalisty.
Nightwalker
31-12-2006, 10:55
Zespół kase ma, śpiewać też umie (tak krtycy mówią) mają dobrego managera i jest wszysko cacy.
Tylko ten styl ahhhh....
No cóż typowy "stajl" dla zbuntowanyc cukereczków, "elo zimów" w wersji żeńskiej.
Kto jest na tyle głupi by taki styl życia kupować( ala bravo girl) ten właściwie sam poddaje się eksterminacji. (Natura broni się przed idiotami)
Dlatego dla "dollsa", jak ten rodzaj nazywa Korektor, najwięlszym wrogiem jest ona sama.
Jescze jedna taka leciuchna dygresja:
Na buncie nastolatków zarabiają dorośli (oh ironio, ale człowiek umie z wszystkiego zrobić pieniądze)
Korektor
31-12-2006, 11:01
@up,
JEsteś VSH =*=*=*=*=*=*(=*)
VSP - very smart human
Wracając do umiejętności strzelania kasy przez dorosłych.
Styl dollsów jest bardzo łatwo przysfajany przez proste nastolatki. Dlaczego? Bo w nim się nie myśli, a brak obycia i pohamowań idzie akurat w parze z dollsem. Coś co jest dla prostaczków łatwo przysfajalne, na pewno dobrze się sprzeda. Kolejny dowód na to, że dollsy nie umieją myśleć, wszystko co mają i co robią narzuca im człowiek dorosły. Same by nie wykombinowały, że można się ubierać na różowo ;/
@down,
nie bułką, naleśnikiem
pawel The Magician
31-12-2006, 11:04
@korektor
dobrze ujęte :-P
@topic
Ten caly TH i Blog27 jest dla mnie wieksza tandeta niz disco polo. Nic ino sie pochlastac sucha bulka -,-
Disturbed rox!! \,,/ -,- \,,/
@up
sucha bulka daje lepszy efekt :-P Jak sie pochlastasz nieswiezym nalesnikiem moga byc z tego przykre konsekwencje:/
@down
Zapewne duzo :-P Ale co w tym zlego? Kazdy ma prawo wyrazac wlasne zdanie.
Disturbed rox !! Metal rox!!
Dr.Unknown
31-12-2006, 11:07
Ile osób jeszcze zwyzywa TH i Blog, dodając na końcu "I tak xxx rox!"?
A ja myślę, że to nie one są sprytne ale jakiś producent/wydawca/menadżer. One pewnie myślą, że są mega hardkorowe bo imponują innym nastolatkom :P.
Jak już pisałem, tym sprytnym wydawcą jest ojciec którejś z nich.
Sp0cZk0 $iOmK1, f oStAtN1M CzAsi3 mIaU3M du$2o dŻampoof i nA kAcU tRudn0 j3$t nOrmAlni3 pI$aĆ. A nI3 mAm na koMpiKu tycH nAgrAń b0 jA umiEm tyLko fejŚC nA EpUlSa. ChCiał3M nApRawIć koMPUterek i uSuNoUem fSzYsTkiE pIoSenk1. PoZdrooFFka :************
Zillek Edonek
31-12-2006, 12:07
@Korektor
Napisz coś więcej na ten temat , i może jeszcze jak mamy zwalczać dollsy i debilizm wśród młodzieży...
Chłopcy to już przestało być zabawne...Temat istna prowokacja. Korektor (czy tam mazak) po co opisujesz tutaj dollsy?
Na temat mówiąc krótko, nikt kto ma chociaż cząstke rozumu ich nie lubi, przynajmniej ja tak stwierdzam, oglądając i słuchając rówieśników.
Dzieci, dzieci! Janek, kilku pomniejszych, których nie kojarzę, bo albo avka nie mają, albo jacyś względnie nowi, w/e, panowie żebrający o plusiki do reputacji, których na tym forum dawać się nie da - OPANUJCIE SIĘ!
Bluzgacie ten Blog. Ok. Ale co wam to da? Musicie się tu tak wyżalać? Płakać? Krzyczeć? Używać niecenzuralnych słów?
Spokojnie, w tym roku (czy raczej sezonie) bluzgają Blog i TH, niedługo już nikt o nich nie będzie pamiętał a oni wezmą się za kolejne. Szkoda, że ci wielcy napinacze sami słuchają nie lepszych rzeczy.
Ktoś wrzeszczy "Disturbed rox! Metal rox!", no panowie ja dostaję w takich momentach ataku śmiechu. Radzę się zastanowić w jaki Wy chłamie się tarzacie, dopóki zaczniecie najeżdżać na inny chłam.
BafiAndDracon
31-12-2006, 12:14
moja siostra jest dollsemX( , zamiast jakiegoś łańcuszka to ona kolczatke nosi:p
Sprzedam za 2K
JAjaJAJAJAAJAJAjajajAJAjaAJAJAJajAa EMO ROXDXxXXXXxW#ORM
huahsuhauhusahsuahsuahsuahsuahsauhsauhsauhsauhsuaq hsuhduashduashu
Blog!!!!!!1 Rzadi!!!
TH ROX!!
i Bebemoth tez tokx!!
ide sie pociac teraz
Baron Kaldrick
31-12-2006, 12:20
ide sie pociac teraz
Hallelujah! At last! W samą porę, bo mi się nóż w kieszeni otwierał, jak czytałem taką skondensowaną głupotę w twoich postach. A to była kieszeń całkiem nowych spodni.
Hallelujah! At last! W samą porę, bo mi się nóż w kieszeni otwierał, jak czytałem taką skondensowaną głupotę w twoich postach. A to była kieszeń całkiem nowych spodni.
osz fak... moze przypadkiem odcielo ci penisa? : > hrhr ewolucja : ]
Baron Kaldrick
31-12-2006, 13:12
osz fak... moze przypadkiem odcielo ci penisa? : > hrhr ewolucja : ]
Nie, poszedł w drugą nogawkę. Zresztą, w przeciwieństwie do ciebie nie bawię się w ping ponga przed komputerem.
uff... jak ciezko sie pisze takimi pokemonami xD
Już wiem, dlaczego się nazywasz De'sh ;>
@ pawel The Magician - przypomina mi się PiXik z czasów pawelekthedruida ;>
Spokojnie, w tym roku (czy raczej sezonie) bluzgają Blog i TH, niedługo już nikt o nich nie będzie pamiętał a oni wezmą się za kolejne. Szkoda, że ci wielcy napinacze sami słuchają nie lepszych rzeczy.
Ktoś wrzeszczy "Disturbed rox! Metal rox!", no panowie ja dostaję w takich momentach ataku śmiechu. Radzę się zastanowić w jaki Wy chłamie się tarzacie, dopóki zaczniecie najeżdżać na inny chłam.
Tylko ja się boję co będzie następne... ;s
Nie, poszedł w drugą nogawkę. Zresztą, w przeciwieństwie do ciebie nie bawię się w ping ponga przed komputerem.
"osz fak" no to wal
ping pong jest bardzo fajny nu pagadi
http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html
pobawisz sie razem ze mna?
i rada na przyszlosc: wsadz scyzoryki do obu kieszeni : ] bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zrobisz sobie krzywde : ]
Arrivald
31-12-2006, 15:00
Zespół kase ma, śpiewać też umie (tak krtycy mówią) mają dobrego managera i jest wszysko cacy.
Podaj mi adres tych krytykow...
Baron Kaldrick
31-12-2006, 15:06
i rada na przyszlosc: wsadz scyzoryki do obu kieszeni : ] bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zrobisz sobie krzywde : ]
Ale to ludziom takim jak ty powinno się zabronić reprodukcji, panie eks faszysto, trupaganie, death metalu.
Ale to ludziom takim jak ty powinno się zabronić reprodukcji, panie eks faszysto, trupaganie, death metalu.
ojaaaaa : < nie prosze nie bij : <
moze nos ten scyzoryk w butonierce co ? :>
Shanhaevel
31-12-2006, 15:15
/me wyciąga popcorn, jakiś musujący napój i orzeszki, rozciąga się wygodnie w fotelu i skanduje "Kaldrick, Kaldrick, Kaldrick!".
Nie ma to jak porządne widowisko, gdzie dwóch ludzi bez pardonu obrzuca się błotem.
@2x down
Pasi. Przynieś jakiegoś fast fooda, zeźremy na ciepło.
Baron Kaldrick
31-12-2006, 15:31
moze nos ten scyzoryk w butonierce co ? :>
Toś mi dosrał. Straaaasznie po prostu. Swoją drogą, czego oczekiwać po kimś, którego zainteresowania ograniczają się do 'gitarowej devastacji', a mistrzem gry na elektryku jest gitarzysta CoB.
Korektor
31-12-2006, 15:34
Shan, otwieraj browca, wpadnę do Ciebie za kilka minut i razem sobie pooglądamy walkę, ok?
Nie ma to jak świeże błotko, na którymś z użytkowników. :P
Toś mi dosrał. Straaaasznie po prostu. Swoją drogą, czego oczekiwać po kimś, którego zainteresowania ograniczają się do 'gitarowej devastacji', a mistrzem gry na elektryku jest gitarzysta CoB.
wiem dosralem ci, masz racje wiele problemow byloby z glowy : ], mistrzem gry na elektryku nie jest alexi chociazby z tego wzgledu ze on nawet szkoly muzycznej nie skonczyl : ], pozatym pieprzysz glupoty i nie potrafisz tego porzadnie uargumentowac. widzisz ja np. moge powiedziec ze masz jakiegos niedorobionego krolika w avatarze ; p a ty? mozesz co najwyzej pogadac o tym ze gram na gitarze : ]
sobie nie pogladacie uz dzisiaj bo niedlugo wychodze ; p
Korektor
31-12-2006, 15:46
@Shan,
"zaplanowałem dzisiaj bardzo fajny wieczór, kupiłem tekilę, cytrynę i sól. Myślę, że nie będziemy nudzić się, nie jest źle 0.7 na 2ch!" :P
Dajcie już sobie spokój, bo posypią się warny i nikt na tym dobrze nie wyjdzie.
th i blok ssajom, ale manowar i skiplkon rzodzom!!!111
Sry, zrobiłem literówkę. Miauo bydź "żĄdzĄ".
@Topic
Ja myślę, że mają dobrego producenta, nawet w jakimś wywiadzie ta typiara mówiła, że to wszystko dzięki panu X.
kamosblue
31-12-2006, 17:06
chodzcie nagramy jakies walniete covery z ich plyty i wydamy LOL2?
Ghost Nieudany
31-12-2006, 17:21
Rydzyk ma wiecej fanow, kase wyciaga nieporownywalna a jakos powodow zeby go szanowac nie widze.
A ja gościa uważam za geniusza - bo to idealny przykład kolesia, który zrobił NIEWYOBRAŻALNĄ kasę na ciemnogrodzie i owinął sobie wokół palca trzy czwarte kraju. W tych czasach, każdy, kto chce zarobić, powinien uczyć się właśnie od Rydzyka.
@De'sh
Ja pierdzielę, człowieku - nie rzucaj w ludzi tą samą, sztandarową gadką, bo nudzą już twoje nieudolne próby pojechania kogoś jednym, niezmiennym komentarzem o braku argumentów (którego używasz zawsze wtedy, kiedy nie ma gdzie użyć owych argumentów).
Korektor
31-12-2006, 17:24
Raczej od Kulczyka. Każdy umie ukraść, ale nie każdy umie zarobić w biznesie. Właściwie to możemy też się uczyć od np. Solorza, który teraz jest najbogatszym polakiem, to ten od Polsatu. Rzecz w tym, że on miał wejścia w SB i nie będzie tutaj najlepszym przykładem.
@down,
Każdy szanujący się podkład nie może się obejść bez "bum, cyk, cyk" :P
@Kamos:
Okej, ja mogę zapodawać podkład buzią. Mam na myśli 'bum cziki bum cziki bum bum tuńczyk'.
Przygonil kociol garnkowi..
Jak nie wiesz co "My" sluchamy to sie nie wypowiadaj. Ja tez moge sobie powiedziec, ze sluchasz gorszego odemie "Chlamu".
B27 smiedza i tyle. To jest zreklamowany shit. Musze lecz przyznac, ze nie jest gorsze od th lecz ich styl zycia jaki pokazuja... szkoda slow
Caly ten komercyjny swiat nie ma snensu. end Oczywiscie nie wszystkich gnoje za muzyke dopoki nie wcielaja sie w nia zbytnio. (zachowuja sie jak idioc* pokazanaych w TV)
A ja gościa uważam za geniusza - bo to idealny przykład kolesia, który zrobił NIEWYOBRAŻALNĄ kasę na ciemnogrodzie i owinął sobie wokół palca trzy czwarte kraju.
To jest kwestia interpretacji slowa 'szacunek', ja rowniez goscia uwazam za geniusza co nie zmienia faktu ze naplulbym mu w twarz.
Każdy szanujący się podkład nie może się obejść bez "bum, cyk, cyk" :P
Posłuchaj bodajże 'Hey Boy', jak się wsłuchasz usłyszysz tam takie 'bum cziki bum cziki bum bum tuńczyk'.
edit:
down: sry, me nub, no keal, źlem zrozumiał posta x_x
Korektor
31-12-2006, 18:53
No i właśnie dlatego Hey Boy nie jest dobre, bo nie ma "Bum, cyk, cyk" :P
Oryginalnie napisane przez wp.pl
6. Blog 27
Czytaj dokładnie :)
Nie powinieneś się naśmiewać, gdyż ONA osiągnęła niewątpliwie jakiś sukces, a ty co? :)
\/down
Tak,tak.. Tokio Hotel napewno chce przekazać coś ważnego.. Spiewają stylem:"O kurwa zgubiłem swoje kochanie chcem jom odzyskać"..
Tak zresztą oprócz takiego stolca na świecie normalne piosenki w których autor tekstu ma coś do pokazania a wykonacwy umieją spiewać oraz grać więc nei wiem co widzisz w tych pisoenkach których wykonawcy nie pokazują talentu,bo go nei mają..
kamosblue
31-12-2006, 19:06
"Hey Boy" do dupy, lepsze "U La La La I Love You Babe" - dobra piosenka na sylwka ;-)
Właściwie moi mili te liczne wyzwiska w stronę bloku świadczą również o ich popularności. Ja tam się cienkimi zespołami nie przejmuję jak co poniektórzy lepiej po prostu olać bo jeszcze ciśnienie skoczy i będzie tragedia.
Ps. Jak u mnie w mieście blok grał to jedna ponoć w łeb czymś dostała (na jakimś tam koncercie Eski czy coś takiego [nie wiem nie ja byłem tylko siostra]) xDD
@ De'sH i Baron Kaldric
Proponuję: wymieńcie się adresami gg i wyzywajcie się tam do woli, a nie syfix na forum robicie.
@Dobo
VVV Sexy? No nie wiem... VVV
NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!
Ja wogole nie przepadam za popem , wiec nie zmienie przyzwyczajen dla Blog 27. I tez nie wygladam jak gej (w przeciwienstwie do TH). Idac dalej, to ich plyte chcialbym miec po to, zeby najpierw uzywac jej jako frisbie. Potem nasypać na nią sodu i się odlać na plyte (z bezpiecznej odległości).
@edit
A one sexy sa po mocno zakrapianej imprezie i w dodatku przy zepsutych latarniach.
Diego'Odin
31-12-2006, 20:25
@Kamos:
Okej, ja mogę zapodawać podkład buzią. Mam na myśli 'bum cziki bum cziki bum bum tuńczyk'.
a ja moge pierdzieć w mikrofon czy co tam macie :S
bedzie fajne "tehno" :S
a wy zamiast sluchac popu wlaczcie sobie jakas >klasyke< np. iron maden czy ramsteinn a nie "kochacie sie" z jakimis "odchodami"
a ja moge pierdzieć w mikrofon czy co tam macie :S
bedzie fajne "tehno" :S
a wy zamiast sluchac popu wlaczcie sobie jakas >klasyke< np. iron maden czy ramsteinn a nie "kochacie sie" z jakimis "odchodami"
Run To The Hills! Run For Your Life!
Iron Maiden rox! Jeden dobrze mówi!
@Topic
Jak można płytę nazwać "<LOL>"...
Jak można płytę nazwać "<LOL>"...
JaK JeSt SięĘę RhóÓóÓóżOwĄąĄąĄą NaStOlAtKĄąĄ NiE WiDzĄcĄ ŻyCiA PoZa PaNeM KtÓreGo MaM W AvAtArZe To ChYba MoŻnAaAaA4
@Topik: Różowę nastolaty FTW!!!
JaK JeSt SięĘę RhóÓóÓóżOwĄąĄąĄą NaStOlAtKĄąĄ NiE WiDzĄcĄ ŻyCiA PoZa PaNeM KtÓreGo MaM W AvAtArZe To ChYba MoŻnAaAaA4
@Topik: Różowę nastolaty FTW!!!
A Ty sie zamknij i nie pokazuj sie z tym avaterem z TOKJO HOTEŁ!
Zamiast gadac o BLOK TŁENTI SEFEN, wyj*b tych lamosow z podpisu -.-"
Impalable
01-01-2007, 10:25
@topic
Ciekawe co byscie powiedzieli gdyby te wszystkie obelgi sprawialy by A4 przyjemnosc?
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka. Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza. Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek a nie na głupiej komercji i szczytach list przebojów. (tak jak dody i te inne beztalencia -.-) Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL. Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste. A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy". Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam. (bo to znaczy ze jest to dobra muzyka skoro przecietny czlowiek nie jest w stanie jej wykonac a pozostale rodzaje muzyki lepiej lub gorzej ale wykona) Growlować nie umiem i pewnie jeszcze długo bym sie nie nauczyl, rapowac umiem bez problemu bo to chyba kazdy czlowiek nawet bez treningu jest w stanie robic. Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka.
Nie ma jak odprezajaca porcja histerycznego smiechu na dobry poczatek roku.
ROTFL
Ło Boże, jakiś Ty trv!
Racja, nic tak nie orzeźwia jak duża porcja śmiechu.
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka.
Pozazdrościć
Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza.
Nooo, rewolucjonizujesz świat muzyki chłopie. Pochwal się, czego słuchasz?
Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek
Aha, rzeczywiście, większość death metalu ma kapitalne teksty. Mhrooock!
Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL.
To samo ktoś, kto nie zna metalu może o nim powiedzieć - że niby sztuką jest kiwanie łbem i darcie się SATAN do mikrofonu? Oczywiście, to stek bzdur, ale ktoś kto o tym nie ma pojęcia może tak myśleć. Tak samo jak Ty mówisz o hip-hopie.
Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste.
Mhm, czekam na pierwszą piosenkę.
A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy".
Fajnie, bo w metalu nawet się rymować nie musi. To gdzie jest łatwiej?
Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam.
Radze zapoznać się z innymi gatunkami metalu. Ani ja się na tym znam, ani od tego specem nie jestem, ale uważanie DMu za najlepszy gatunek muzyki metalowej, nie znając przy tym żadnego innego jest głupie.
Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
Och, pewnie też uważasz się za indywidualiste i myślisz że inni Cię podziwiają?
Shanhaevel
01-01-2007, 10:58
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka. Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza. Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek a nie na głupiej komercji i szczytach list przebojów. (tak jak dody i te inne beztalencia -.-) Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL. Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste. A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy". Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam. (bo to znaczy ze jest to dobra muzyka skoro przecietny czlowiek nie jest w stanie jej wykonac a pozostale rodzaje muzyki lepiej lub gorzej ale wykona) Growlować nie umiem i pewnie jeszcze długo bym sie nie nauczyl, rapowac umiem bez problemu bo to chyba kazdy czlowiek nawet bez treningu jest w stanie robic. Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
/me kładzie się obok Vila na ziemi
/me kładzie ręce na brzuchu
/me ROTFLUJE!
You made my day.
Ghost Nieudany
01-01-2007, 11:42
Skomentuje tylko jedno zdanie - najważniejsze.
Rock progresywny, post-rock i post-metal już za trudne dla ciebie? Zapoznaj się z Pink Floyd, Godspeed You! Black Emperor, Isis i Neurosis, ale wątpię, żeby cokolwiek z tego stało na takim poziomie wyrafinowania, żebyś to zrozumiał. :-)
Pomijam fakt, że w Twórczości nieudolnie skopiowałeś i przetłumaczyłeś tekst Behemotha (nie, nie jesteś szatański robiąc to), bo pewnie znasz tylko to + dwa single Vadera.
Głowa boli, a ty z rana takie głupoty pierniczysz.
Goburu - jak to być wielkim fanem death metalu znając po dwa kawałki Behemotha i Vadera?
Goburu - jak to być wielkim fanem death metalu znając po dwa kawałki Behemotha i Vadera?
Uważaj Ryłek, bo on zaraz wyjedzie z 'z death metalu to spilknot rzondzi'.
Uważaj Ryłek, bo on zaraz wyjedzie z 'z death metalu to spilknot rzondzi'.
Nawet jakby i wyjechał z czymś normalnym to niech przynajmniej nie mówi, ze to najbardziej ambitna muzyka.
goburu powiedz mi jak byś zrobił jakiś kawałek jazzowy bardzo mnie to interesuję-przecież to nic dla Ciebie jazz obok dm to pestka...
No z def metaló najleprzy jest tokjo hotel.
@Down: Podziwiam, wieżę Ajfla, nie byłbym w stanie jej stworzyć. Coś ze mną nie tak?
Edit: Oh, nie zauważyłem wyrazu "tylko" ;p
Dr.Unknown
01-01-2007, 13:01
@goboru
Podziwiasz i szanujesz tylko to, co sam nie byłbyś w stanie stworzyć?
; )))))))))))))
Miszcz, miszcz, miszcz. Czym byłoby jakiekolwiek forum bez takich ludzi? BTW, w OWioNie jest temat o wydarzeniach/tekstach roku 2006. Ja już wiem, co będzie najlepsze w roku 2007.
Goburu to ogólnie śmieszny chłopaczek jest =)
Dr.Unknown
01-01-2007, 15:03
Rydzyk ma wiecej fanow, kase wyciaga nieporownywalna a jakos powodow zeby go szanowac nie widze.Jasne, ale one nic złego nie robią, dążąc do sukcesu.
@Down
Blog 27 żeruje na słuchaczach? Ale heca.
Dr.Unknown:
Żerując na słuchaczach (emerytach, rencistach i takich tam)?
Edit: jebs, myślałam, że chodzi o Rydzyka :p
temat:
'Ojacie, a te blog 27 to pokemony, ale dno, o ja, i w ogóle i jak tego można słuchać?'. A ja dam sobie rękę uciąć, że połowa z was wali sobie przy zdjęciach Toli.
A ja dam sobie rękę uciąć, że połowa z was wali sobie przy zdjęciach Toli.
Szczególnie przy zdjęciu jej twarzy, uhh.
kamosblue
01-01-2007, 16:47
Może nazwa Blog 27 odnosi sie do roku 2007? Moze w tym roku bedzie koniec swiata bo Blog 27 zostanie ogloszony najlepszym zespolem na globie? Czy czeka nas zaglada?
podpowiem:
27=3*9=9+9+9, jesli obrocimy uzyskamy trzy szostki przetykane krzyzami.
Blog 27 to dzielo Szatana !
Blog 27, ponieważ obie lafiryndy urodziły się tego samego dnia: 27 jakiegoś tam miesiąca. Jakiś czas temu, Ala odeszła ze składu. Na ich oficjalnej stronie napisała, że "Tola mówi jej jak ma się czesać i ubierać i ona nie może tego znieść~". Zapraszam na www.blog27.pl
Korektor
01-01-2007, 18:11
Wchodzę na tą stronę, czytam dollsowe newsy i nagle prawie dostałem zawału. Dochodzę do końca zdania i nagle z głośników "HEJ BOJ GET JOR ASS AP!!!!!!!" I tak bez końca, w pewnym momencie spanikowałem i uciekłem z niej. Wiedziałem, że to roosowe, ale nie aż tak ;/
Jesteście źli bo Blog27 tworzy muzykę, której przesłania nie zrozumiecie do końca życia.
Re.Down
O co ci chodzi?
No jasne nikt nie zna przesła, a nawet taki kto nie zna przesłania, na hooja to tłujmaczą (Chociaż, na Hooja bo i tak to takie G***o)
I uważam ich za najbardziej sztuczny zespół świata... kto by wytrzymał łażąc ubrany jak śmiecarz 24H na dobe ??
Wiem, że wypowiedź stara ale : Gdy jeszcze "Tolusia" była z tą drugą (nie ucze się ich imion na pamięć), to zobaczyłem Je w Bluecity w Warszawie i miały te swoje "ziomerskie" super ubranka, ja pitole jak przechodziły obok normalnych ludzi to się żygać chciało i te ich ubranie było takie "inne" porprostu super hiper mega...
obciach.
No ale Ta druga odeszłą od "Tolci" to może w końcu i "Tolcia" sobie daruje i będzie spokuj
goburu, szkoda mi ciebie, nabie.
@Pani Kopytko
Wole avril!!!11 Z tym kurewskim makijażem.
@Ghost
Nie ma sensu temu g(o)burowi wymieniać takich zespołów, których on nigdy pojąć nie zdoła. Ale masz plus za chęć.
Pozdrawiam.
Nie ma co. Blog27 to Metalowy zespół. Popatrzcie sobie sami:
http://img490.imageshack.us/img490/9379/blog27satantx8.jpg
Nosferatu
01-01-2007, 20:18
@up
lozesz krva, co to jest za zdjecie? malo z krzesla nie spadlem
wyp***** z tymi zdjeciami, nie przy jedzeniu =.=;
:O~
Z tego tak śmiałem, że aż zwymiotowałem. Serio :D Patologia xD Ten krzywy ryj jest gorszy od czaszek na ścianie :D
Widzicie.. Owszem, ich piosenki nie przypadaja mi do gustu (chociaz nie powiem zeby spiewaly brzydko [a raczej ze sa nagrane brzydko]), ale dziewczyny sa dobre w tym, co robia. Sprzedaly bardzo duzo swoich plyt i na nich zarobily kase, dzieki czemu maja juz zapewnione dobre warunki w przyszlosci.. Osiagnely sukces w muzyce, dzieki reklamie i szpanowi, ale niestety taki jest dzis juz swiatowy rynek muzyczny- wszystko (wlasciwie 98%) jest totalna komercha i jest robione dla kasy.
Korektor
01-01-2007, 21:03
@Vil,
Smacznego :D
@zdjęcie,
Jea bejbi! My crejzy are, co kur** nie?
A tak na poważnie, to ona myśli, że jak zrobi minę to jest CZAAAAAAD
A czacha w tle to co bierze do buzi? ;OOOOO
Won mi z tego forum z pornografia :'(
Na wstępie chciałbym powiedzieć, że żal mi osób, które obrażają członków tego zespołu mówiąc: "wygladają gorzej niż menel na dworcu...", "zobaczcie na jej krzywy ryj...", "nie przy jedzeniu bo zwymiotuje...". Świadczy to nie tylko o tym, że dana osoba nie dojżała, ale również, że ma kłopoty z samym sobą i chce się w ten sposób dowartościować. Jeżeli chodzi o wygląd dziewczyn (ubrania, fryzura i make up, styl) to jest (dalej też użyje tego stwierdzenia) zasługa sztabu ludzi pracujących nad ich wizerunkiem.
Jest to jeden z niewielu polskich zespołów, które są rozpoznawane poza granicami naszego państwa. I zamiast cieszyć się z tego, że Polska będzie bardziej rozpoznawana (chodzi mi o film w którym zapytano Francuzów gdzie leży Polska i byście się zdziwili jakie odpowiedzi padały).
Jeżeli chodzi o sam zespół, nie ulega wątpliwości, że osiągnął sukces. Jest to oczywiście zasługą całego sztabu ludzi od kreowania wizerunku, ale jak widać przyniósł efekt.
Na zakończenie wyjaśnie tylko, że nie jestem fanem tego zespołu (nie ta półka gatunkowa) i napisałem tego posta głownie w obronie zespołu z tego względu, że nie lubie gdy obraż się inne osoby nie znając ich osobiście lub tylko z tego powodu, że czuje się zazdrość (że takie "gówniary" odniosły taki sukces).
Prosiłbym również o ukaranie osób, które użyły słów obraźliwych wobec członków zespołu.
Ghost Nieudany
02-01-2007, 13:40
I zamiast cieszyć się z tego, że Polska będzie bardziej rozpoznawana
Wybacz, ale naprawdę NIE CHCĘ, żeby mój kraj był rozpoznawany dzięki dwóm siksom, które nie mając ani talentu, ani pomysłu, ani dobrego warsztatu, nagrywają marnej jakości sezonową płytę.
Taki O-Zone też nagrał słynne "Dragostea..." jako typowy, wakacyjny hicior do zapomnienia. Tyle, że tamci panowie mieli koncept nagrania jajcarskiego kawałka (nie w sferze tekstowej - kolesie mówili, że nie spodziewali się jakiegokolwiek sukcesu i "skomponowali" ten utwór dla hecy) i jakiś pokład energii.
Prosiłbym również o ukaranie osób, które użyły słów obraźliwych wobec członków zespołu.
Blog 27 NIE JEST wysokiej rangi urzędnikiem państwowym, żeby można było reagować nań jak na świętą krowę. Nie jest też Bogiem. Nie jest również w jakikolwiek sposób zasłużony państwowo/kulturalnie/społecznie, tak jak Hanka Bielicka, Syd Barrett, Jacek Kuroń, Leon Niemczyk, ks. Jan Twardowski, Ewa Sałacka, Robert Altman, Anna Politkowska, Milton Friedman, Stanisław Lem czy Marek Grechuta, których to akurat MÓGŁBYM bronić na ubitej ziemi nawet za ich życia (i broniłem zresztą). Teraz też jestem.
Poza tym - domagaj się również wycofania jakichkolwiek obraźliwych słów kierowanych wobec bohaterów tabloidów (z archetypów - Paris Hilton), ba, sam takich nie używaj, skoro jesteś do tego stopnia strażnikiem moralności.
Nosferatu
02-01-2007, 13:50
nie no super...... chwalmy blog 27 za to ze ludzie beda znac nasz kraj....
wolisz zeby Polska byla znana jako kraj w ktorym najlepsza muzyka to jest jakis syf czy zeby nie byla znana? bo ja osobiscie wole to drugie
Korektor
02-01-2007, 13:55
@Ghost_Nieudany,
Zgadzam się, nie chcę zeby Polska była utożsamiana z Blog 27. Nie dziwię się również Francuzom, którzy nie wiedzą gdzie jest Polska. Komuna zabroniła nam głosić prawdę o np. IIWŚ, czy też o radzieckich zbrodniach. Sami też nie promujemy się wystarczająco mocno. Dlaczego Polska na zachodzie jest rozpoznawana ze wsią, pasącymi się baranami i dziadkamki jedzącymi bigos? Nie możemy pokazać czegoś porządnego, jak zamki, pałace czy nawet nowoczesne budowle. Głupia kupa stali stoi w Paryżu i nie ma miejsca na świecie, gdzie nie jest rozpoznawana. My też musimy zrobić z niczego "coś". Jak np. Amerykanie zrobili kilka filmów o zamachu w 2001r. Kwastja promocji Polski na świecie też zależy od świadomości historii i kultury naszego kraju. Na historii nawet w liceum uczyliśmy się przez miesiące o historii USA, nawet o tym, że wrzucono 324 skrzynki z herbatą do oceanu. Młodzi Polacy muszą być dumni z kraju, jednak nie będą bez pratiotycznego nastawienia rodziców. Rodzice zaś nie wiedzą wiele o historii i kółko się zamyka. Ktoś musi je przedrzeć i wynieść Polskę na pietestał, bo na prawdę możemy się pokazać. Nie zwalajmy winy na polityków bo każdy ma wm tym swój udział.
Ghost Nieudany
02-01-2007, 14:14
@Korektor
Ghost Nieudany, nie Ghost_Nieudany. Tam nie ma podkreślenia. :-P
Generalnie, może nie mam tak radykalnych i daleko idących poglądów jak ty w tej sprawie - Polacy są rozpoznawani na Zachodzie, w szczególności z grona artystów.
Problem w tym, że tak naprawdę nikt u nas kraju nie waży się mówić o nich głośno. Ba, ludzie odpowiedzialni za kulturę i jej rozwój w Polsce wręcz rzucają kłody pod nogi wszystkim inicjatorom - np. o twórczości Behemotha i Vadera się ledwie napomyka, mimo, że mają status gwiazd na Zachodzie, a wybitny reżyser operowy Mariusz Treliński - oklaskiwany na całym świecie, zapraszany do Chile, Waszyngtonu, LA czy San Fransisco - wyleciał w nagrodę ze stanowiska dyrektora artystycznego Opery Narodowej w Warszawie.
Ba, nie istnieje u nas coś takiego jak promocja teatru (mimo, że mamy wybitnych aktorów i reżyserów), w sztuce nagradza się Bogacką za rysunek nagiej kobiety sikającej na konserwę czy Nieznalską, która próbuje ludziom wcisnąć metaforę cierpienia w postaci fiuta narysowanego na krzyżu, zaś nagroda Nike dla autorów książek jest po prostu czymś śmiesznym (co tam, do cholery, robi Masłowska?! Za "Wojnę polsko-ruską..." jeszcze, ale za "Pawia Królowej"?).
@Korektor
Ghost Nieudany, nie Ghost_Nieudany. Tam nie ma podkreślenia. :-P
Generalnie, może nie mam tak radykalnych i daleko idących poglądów jak ty w tej sprawie - Polacy są rozpoznawani na Zachodzie, w szczególności z grona artystów.
Problem w tym, że tak naprawdę nikt u nas kraju nie waży się mówić o nich głośno. Ba, ludzie odpowiedzialni za kulturę i jej rozwój w Polsce wręcz rzucają kłody pod nogi wszystkim inicjatorom - np. o twórczości Behemotha i Vadera się ledwie napomyka, mimo, że mają status gwiazd na Zachodzie, a wybitny reżyser operowy Mariusz Treliński - oklaskiwany na całym świecie, zapraszany do Chile, Waszyngtonu, LA czy San Fransisco - wyleciał w nagrodę ze stanowiska dyrektora artystycznego Opery Narodowej w Warszawie.
Ba, nie istnieje u nas coś takiego jak promocja teatru (mimo, że mamy wybitnych aktorów i reżyserów), w sztuce nagradza się Bogacką za rysunek nagiej kobiety sikającej na konserwę czy Nieznalską, która próbuje ludziom wcisnąć metaforę cierpienia w postaci fiuta narysowanego na krzyżu, zaś nagroda Nike dla autorów książek jest po prostu czymś śmiesznym (co tam, do cholery, robi Masłowska?! Za "Wojnę polsko-ruską..." jeszcze, ale za "Pawia Królowej"?).
racja : / niestety 100% racji... ale to polska, tu sie slawi tylko to ze chrzescijanstwo jest nasza "religia narodowa" i J.C. powinien zostac krolem... zalosne
@up:
· Przyznać się, iż nie należy się do fan klubu Ojca Świętego, to — nie wiedzieć czemu — w III RP (kraju ponoć demokratycznym) wyczyn nie lada bohaterski.
Obecnie jedyne co trzeba zmienić to cyferki w numerze RP...
@Ghost:
Witaj w Polsce. Kraju zmarnowanych szans
@do wszystkich:
wole stać po stronie słabszego i bronić jego racji (tylko wtedy gdy sytuacja jest zgodna z moimi poglądami) niezależnie kim jest. Bardzo drażni mnie poniżanie i obrażanie osób (szczególnie kiedy jest anonimowe).
Blog 27 NIE JEST wysokiej rangi urzędnikiem państwowym, żeby można było reagować nań jak na świętą krowę. Nie jest też Bogiem. Nie jest również w jakikolwiek sposób zasłużony państwowo/kulturalnie/społecznie, tak jak Hanka Bielicka, Syd Barrett, Jacek Kuroń, Leon Niemczyk, ks. Jan Twardowski, Ewa Sałacka, Robert Altman, Anna Politkowska, Milton Friedman, Stanisław Lem czy Marek Grechuta, których to akurat MÓGŁBYM bronić na ubitej ziemi nawet za ich życia (i broniłem zresztą). Teraz też jestem.
To tylko współczuje Tobie braku szacunku dla poszanowania ludzkiej godności.
Pamiętaj, że każdy człowiek ma uczucia i nie musi być Bogiem, świętą krową czy też wysokiej rangi urzędnikiem państwowym by zasłużyć sobie na przeprosiny.
Jeżeli zaś chodzi o rozsławianie naszego kraju chodzi mi głownie o to by ludzie zza granicy zainteresowali sie naszą kulturą, położeniem geograficznym i tradycją. Nie ma dla mnie znaczenia czy uwagę na nasz kraj będzie przykuwał Vader, blog 27 czy też Adam Małysz.
I tak jak napisał Korektor:
Dlaczego Polska na zachodzie jest rozpoznawana ze wsią, pasącymi się baranami i dziadkamki jedzącymi bigos? Nie możemy pokazać czegoś porządnego, jak zamki, pałace czy nawet nowoczesne budowle.
Chodzi mi głownie o to by ludzie zaczeli dostrzegac polske i przez to burzyć stereotypy o zacofaniu naszego kraju.
@down:
Ich muzyka pokazuje, że u nas ("kraju zacofania") też może powstać dobry popowy zespół. To co one robią (chociarz niemają z tym wiele wspólnego) nieodstaje od zachodnich produkcji tego gatunku.
Pisząc, że one nie zasługują na przeprosiny ośmieszasz się.
Każdy człowiek zasługuje na przeprosiny szczególnie po takiej fali wyzwisk.
Nosferatu
02-01-2007, 15:43
@up
1)"zasłużyć sobie na przeprosiny." tia ale one nie zasluzyly
2)"Nie ma dla mnie znaczenia czy uwagę na nasz kraj będzie przykuwał Vader, blog 27 czy też Adam Małysz." widze ze dla Ciebie nie jest wazne dalczego nasz kraj przykuwa uwage, to moze zorganizujmy wysadzenie palau kultury, ludzie napewno zainteresuja sie naszym krajem....
3)"Chodzi mi głownie o to by ludzie zaczeli dostrzegac polske i przez to burzyć stereotypy o zacofaniu naszego kraju." ze ta muzyka niby pokazuje jaki nasz kraj jest nowoczesny?
4)jak to jest dobry pop to ja wole nie slyszec tego zlego.....
Ghost Nieudany
02-01-2007, 16:06
Pamiętaj, że każdy człowiek ma uczucia i nie musi być Bogiem, świętą krową czy też wysokiej rangi urzędnikiem państwowym by zasłużyć sobie na przeprosiny.
Zapraszam obydwie panienki. Przyjdą, przeczytają, wyrażą niezadowolenie - proszę bardzo.
A jeśli powiesz, że to głupota - to wykup sobie miejsce w gazecie i przeproś wszystkich ludzi, których kiedyś obraziłeś bez ich obecności, albo pod nosem.
Ich muzyka pokazuje, że u nas ("kraju zacofania") też może powstać dobry popowy zespół. To co one robią (chociarz niemają z tym wiele wspólnego) nieodstaje od zachodnich produkcji tego gatunku.
Dobry pop?
To czym jest matka chrzestna muzyki popularnej, Madonna? Hiper-dobrym popem?
ludzie są pazerni na pieniądze i założe się ,że 3/4 dziewczyn ogólnie w Polsce(chociaz one lubia akurat b27)chętnie zamieniło by się miejscami z Blog27(tola i ?).Tak samo,3/4 chłopa chętnie pobyłoby dla takiej kasy Billem z Tokio Hotel,taki zespół nie trwa wiecznie,potem ludzie nawet by Ciebie nie kojarzyli kim byłeś itp itd.Ci którzy tworzą tą muzykę napewno nie są specjalnie przekonani o tym,że jest taka super.Ludzie którzy wpadli na pomysł stworzenia takiego"zespołu"byli inteligentni,a np. taka Tola i jej koleżanka to albo głupie narzędzia w ich rękach,albo mądre dziewczyny,które w takim wieku mają łep na karku chcą się legalnie wzbogacic i odejśc w cień
swoją drogą jak Boga kocham nigdy nie słyszałem ich piosenki,imie jednej z nich znam z tego forum:)
Doktorze dwie pacjentki przywieżli, proszę o diagnozę.
.....Nie przestańcie śpiewać, diagnoza odciąć jęzki żeby więcej nie mogły śpiewać, o ile można to wogóle nazwać śpiewaniem.
To jest kicz jakiego dawno nie słyszałem, nie wiem jak te dwie ... mogły wogóle zrobić karierę, a co dopiero coś wygrać.
@Pixik i Szpicel
Nazywajmy rzeczy po imieniu, one się SPRZEDAŁY, naprawdę tego nie widzicie? Na ich stronie przeczytałem kiedyś, że ojciec, bodajże, Toli jest właścicielem firmy fonograficznej. Orientował się w aktualnej sytuacji na rynku muzycznym i ustawił córkę i jej koleżankę. One nie miały nic do gadania i cieszyły się że będą sławne. Same nie potrafią nic zrobić, nagrywają same covery. To wskazuje na to że zespół był robiony "na szybko", byle już przebrały się, wyszły na scenę i zaczęły ruszać ustami do mikrofonu. Są pionkami i tańczą jak im producent zagra. Zarobki ich w stosunku do tego co zarabiają ludzie, którzy nimi kierują są marne.
Jeżeli nagle inna muzyka stałaby się popularna wśród szerokich mas dzieci i młodzieży, podejżewam, że B27 szybko by się "dostosował" i zmienił styl.
Poczytajcie sobie, ich różne wypowiedzi na www.blog27.pl, myślę że zmienicie zdanie co do tego czy są "mądre".
Czasami[/url] się zastanawiam czy to wszystko ma sens….jaki sens ma zycie? Przeciez to wszystko to jedna wielka abstrakcja, to się nie dzieje do konca na prawde. No ale jak już zyjemy, to może jednak warto zyc zgodnie ze swoimi zasadami, tak by mieć satysfakcje z tego co się robi i mieć świadomość, ze zrobilo się wszystko by się spełnić, no tak, ale jeszcze pozostaje jedno pytanie. Po co się spelniac? Co nam to da? A co nam da, to, ze komus zrobimy przyjemność. Niby nic… ale jednak w srodku czujemy się z tym dobrze. Ja tez wierze w prawo karmy, ze kiedys to do nas wroci, w innej postaci, ale tak samo to odczujemy. Ja dochodze do wniosku, ze jednak warto walczyc o swoje w zyciu, czasem zacisnąć zeby, posiwecic się, ale nie za wszelka cene… nie można się tez zapracowac na śmierć… bo to nie zdrowo. A zdrowie jest najważniejsze
Niektórzy mówią że to wiocha i w ogóle! Ludzie opamiętajcie się, ja też nie jestem ich fanem i nie podoba mi się ich styl, ale przeciez każdy ma inny gust jest inaczej wychowany i inaczej się zachowuje...To ich sprawa jak wyglądają, ważne żeby były same z siebie zadowolone.
Po pierwsze to raczej ich nie znamy, więc nie wiemy jakie są naprawdę...
Po drugię: Ludzie
A to, że m popadają w dwie skrajności albo są szalonymi fanami, którzy zrobią wszystko dla tego zespołu, albo są antyfanami i gdzie tylko nie zobaczą jakiejś wzmianki o B27 to odrazu rzucają wyzwiskami.
Po trzecie... Najpierw zastanówcie się jak wy byście się zachowały/zachowali gdybyście mieli swoje pięc minut? a tate byłego perkusiste Lady Pank i że jej mama pracuje w wytwórni jakiejś tam to już jej wielkie szczęście... Można tylko pozazdrościć!
I jeszcze jedno! Czy gdybyście mieli takie znajomości nie skorzystalibyscie z tego? KAŻDY MĄDRY BY SKORZYSTAŁ!!!
Korektor
02-01-2007, 18:13
Jedno jest pewne, każda mała dziewczynka chce zostać piosenkarką. Jeśli dostaje tą możliwość to moczy majtki ze szczęścia. Ten zespół nie powstał dlatego, że wyłoniono 2 supertalenty i doceniono ich twórczość tylko dlatego, ze tatuś spełnił marzenie swojej "SwEeT CuFfEcZkI". Moi rodzice też dużo mogą, co nie znaczy, że muszę karać Was swoim śpiewem.
Spójżcie na np. Pink Floyd, na ich piosenkę Another Brick In The Wall. To majstersztyk dopracowywany przez godziny. Zespół włożył w niego dni ciężkiej pracy. Oni sami napisali słowa, nuty, dobrali instrumenty i pokierowali pracami nad świetnym z resztą teledyskiem. Ta piosenka jest żywa do dziś, jest po prostu wspaniała. Blog 27 to 2 dziewczyny, którym ktoś napisał tekst, podkolorował głos i napisał nuty. One same nie mają pojęcia o muzyce, one nawet nie rozróżniają gatunków muzyki. Kiedyś nazwały w jakimś wywiadzie Offspring zespołem raperskim. Ich kawałki powstają na szybko, jedna po drugiej. To coraz częstsze w muzyce. Ktoś nagra jedną dobrą piosenkę i musi dorobić 10 innych, nie ważne jakich byle móc wydać album. Teraz nie ma bardzo znanych dobrych zespołów, a to za sprawą tego, że publiczność nie jest już wybredna.
PS. Tutaj macie link do Another Brick In The Wall, od razu mówię, że w teledyski piosenka zaczyna się od 2:20 :D. Dobrze też jeśli macie dobry system nagłośnienia i subbufer, bo aromatu utworowi dodaje bas grający z tyłu, przeciętne głośniczki nie grają jak trzeba, bo nie słychać basa.
http://www.youtube.com/watch?v=XhwOGINZ6aE
Ghost Nieudany
02-01-2007, 19:27
Spójżcie na np. Pink Floyd, na ich piosenkę Another Brick In The Wall. To majstersztyk dopracowywany przez godziny. Zespół włożył w niego dni ciężkiej pracy. Oni sami napisali słowa, nuty, dobrali instrumenty i pokierowali pracami nad świetnym z resztą teledyskiem.
Dwie sprawy:
a) Another Brick In The Wall jako przykład majstersztyku nie jest zbyt dobry - na śniadanie zjadają go chociażby Money, Time, Dogs czy Shine On You Crazy Diamond.
b) to NIE JEST teledysk, do cholery, tylko fragment filmu The Wall na podstawie płyty, nad którym zresztą pieczy nie sprawował żaden zespół, a jedynie sam Waters.
Blog 27 to 2 dziewczyny, którym ktoś napisał tekst, podkolorował głos i napisał nuty. One same nie mają pojęcia o muzyce, one nawet nie rozróżniają gatunków muzyki.
Największe hity Blog27 to akurat covery. :-P
Korektor
02-01-2007, 19:30
@up,
To jeszcze gorzej...
Wracając do teledysku, myślałem, że to ich teledysk, a jednak nie. Przepraszam, że wprowadziłem w błąd, dzięki za poprawienie mnie. Za majstersztyk zamiast tego można uznać Prodigy :D
@Ghost
O ile dobrze wiem one grają tylko covery.
Korektor: Zgadzam się, ale każdy utwór Floydów był tak tworzony. Warto spojrzeć na całe Dark Side of the Moon. Nie było wtedy komputerów i innych świństw Parsons, który pracował nad tym albumem jako iżynier dźwięku własnoręcznie odmierzał centymetrem taśmy i przycinał je a potem na siebie nakładał. Ale niektórzy innego tego nie rozumieją.
< foster1> another brick in the wall? < foster1> przeciez to korn spiewa
Ot, co. Teraz Eric Prydz zmiksował. Za tydzień dwa juz będzie "Kawałek Korna zmiksowany przez Prydza!"
Dr.Unknown
02-01-2007, 19:37
Chodzi mi głownie o to by ludzie zaczeli dostrzegac polske i przez to burzyć stereotypy o zacofaniu naszego kraju.Wątpię. Z małej litery nawet ja nie dostrzegam ; ))))).
<edit>
Nie wiem co chcecie osiągnąć przez porównywanie Floyd'ów do Blogu ; ).
@Down
Nie rozumiesz mojego pytania.
Korektor
02-01-2007, 19:48
Chcemy udowodnić jak duża przepaść ich dzieli. Pink Floyd stoją na Czomolungmie (Mount Everest) a Blog tonie na dnie Rowu Mariańskiego.
Jakby ktoś nie wiedział, powyżej wymieniony rów jest najniżej położonym miejsem na ziemi.
@up:
own3d
Co do wykorzystania szansy o której ktoś tam bablał
Wolałbym nie zostać sławnym, za to móc wyjść z twarzą na maisto i nie poniżać samego siebie.
Dr.Unknown
02-01-2007, 21:39
@up:
own3d
Co do wykorzystania szansy o której ktoś tam bablał
Wolałbym nie zostać sławnym, za to móc wyjść z twarzą na maisto i nie poniżać samego siebie.
Nie wiesz co mówisz, człowieku. Na widok takich pieniędzy wdziałbyś tenisówki, spódnice w szkocką kratkę, perukę i dawał wywiady dla Bravo.
@down
Super, mogę o sobie powiedzieć to samo. Ale jak przyjdzie co do czego, większość ludzi ulega.
Korektor
02-01-2007, 21:46
@up,
Nie każdy musi się sprzedać za kasę. Ja sam siebie bardzo szanuję (widać :P) i nie zrobiłbym z siebie pośmiewiska dla pieniędzy. Może on też nie? Trzeba wziąć to pod uwagę.
Mógłbym za kasę występować w tv, jako jakiś freek, ale nie tak, jak B27.
Co do filmika: Kiepsko tego słuchać z teledysku, chyba, że w głośnikach masz equalizer, ja nie mam, to mi się lepiej słucha w winampie.
Ps. Wersja korna jest kiepska, cały czas bas huczy, nie wiadomo, co się stało się.
Nie wiesz co mówisz, człowieku. Na widok takich pieniędzy wdziałbyś tenisówki, spódnice w szkocką kratkę, perukę i dawał wywiady dla Bravo.
Może ty nie, ale ja szanuję siebie. Dodatkowo nie jestem z tych którzy dla pieniędzy zrobią wszystko.
@up,
Nie każdy musi się sprzedać za kasę. Ja sam siebie bardzo szanuję (widać :p) i nie zrobiłbym z siebie pośmiewiska dla pieniędzy. Może on też nie? Trzeba wziąć to pod uwagę.
^^
Hellraiser
02-01-2007, 22:11
Nie ma co. Blog27 to Metalowy zespół. Popatrzcie sobie sami:
"Nie cytujemy zdjęć"
Tak Blog 27 to zespół "złomowy" ja tak mówie na Metal.
Dziewczyny z Bloku z klatki 27-dmej a "śpiewają", próbują śpiewać "złom", a powinny "HHP" Hip-Hop Polski.
"Jak ja nie cierpie złomu i HHP też" - rzekł Hellraiser maruda. :P
Dobra, a teraz po polsku:
Dan the Automator
02-01-2007, 23:28
Zrozumiałem tyle, że Blog 27 to metal, bo śpiewają, a powinny być hip-hopem.
Odważne słowa jak na fana techno ;-).
Ej Dobo, wiesz ja już z Pixikiem się umówiłem na bauns, hellrajser wpadnie tez, więc i ciebie nie może zabraknąć. Będą tanie laski i dobra muza, tylko nie zapomnij o czadowej fryzurze i białych rękawiczkach.
Biale rekawiczki i dobra muza jakos ze soba nie wspolgraja ;o
Napisze im jaki frycek pare tekstow, ktos ich pomaluje (oczywiscie hip-hop metalowy rolft) i nastepnie robia durniow z Polakow ;/. Jedyne mnie dziwi, ze jest taki odsetek "Debilozo" nastolatkow. To sie w pale nie miesci poprostu takie "Elo hiciory" zatuszaja dobre zespoly poniewaz baaa sa wyreklamowane i proste dla "Pana przecietniaka"... To nie jest wybitny zespol to pierwsza lepsza grupa spod bloku mylaca RL HHP z Popem i nadodatek nie majaca pojecia co wyprawia z nasza Polska reputacja krajem gdzie jeszcze zadna glupota sie nie wylonila, (zbytnio) i gdzie polacy moga sie pochwalic odwaga dziadow, pradzidow.(lub polityka ^^) :/
Mnie krew zalewa gdy patrze na stan Polskiej polityki i muzyki. NO coment
P.S.
To musialo sie kiedys stac.
To napisal on, Korektor.
I kto tutaj spamuje? ;>
@Topic
Według mnie tez zespół jest beznadziejny... Tak samo jak ludność... Ilu z was (nie broniących zespołu) uważa, że większość jego znajomych (takich których znasz po prostu...) są lekko dziwni? Ja np. lubie swoją klasę, ale nie moge powiedzieć o nich "normalni". Według mnie to stoi za popularnością owego zespołu. Możliwe jest też inna opcja. Jak ktoś wspomniał grają tylko covery. Może po prostu fani "zcoverowanych" zespołów chcieli posłuchać jak te same hity wychodzą innym?
Dr.Unknown
03-01-2007, 15:03
@Fiszbin
Co tak cienko? Wiem, że potrafisz jechać po Techno w jeszcze bardziej prymitywny sposób, jedziesz, wierzę w Ciebie.
Hellraiser
03-01-2007, 15:36
Zrozumiałem tyle, że Blog 27 to metal, bo śpiewają, a powinny być hip-hopem.
Odważne słowa jak na fana techno ;-).
No a co, trzeba patrzeć na "skomercjonalizowaną" młodzież i patrzeć jakiego "szytu" słucha, i tylko westchnąć, i pomysleć co czują inne bandy, piosenkarze, DJ'sy,.. którzy naprawde coś pokazują, a giną w gąszczu "Komercji"
Ej Dobo, wiesz ja już z Pixikiem się umówiłem na bauns, hellrajser wpadnie tez, więc i ciebie nie może zabraknąć. Będą tanie laski i dobra muza, tylko nie zapomnij o czadowej fryzurze i białych rękawiczkach.
Wpadne jeśli, dziewczyny będą czyste, i jak bedzie Happy Hardcore, chociąż będe nawet jak spełnisz 1 warunek :P
@Topic
Hm, może dziewczyny z Bloku, z klatki 27-dmej, naprawde rypną nowy styl "Hip Hop Złom Polo",.? :D z domieszką czegoś jeszcze,.. Co zrobie że nie lubie "Złomu" a reszte toleruje w muzyce =/
Hellraiserku, ja nie trawię tekniawy, bo to muza z bazaru, lecz to nie powód, by się tu kłócić. To samo do Fiszbina i wszystkich innych, włącznie z najeżdżjącymi na B27. Pogadajcie bez tego jadu i nienawiści plz ;<
I kto tutaj spamuje? ;>
Jakos musze dobic do 2000 postow ;o Juz niedlugo ...
Możliwe jest też inna opcja. Jak ktoś wspomniał grają tylko covery. Może po prostu fani "zcoverowanych" zespołów chcieli posłuchać jak te same hity wychodzą innym?
To nie dziala na zasadzie 'Vox populi', one graja covery bo nie wymaga to koncepcyjnego myslenia i tworzenia wlasnych kompozycji.
Hellraiserku, ja nie trawię tekniawy, bo to muza z bazaru, lecz to nie powód, by się tu kłócić. To samo do Fiszbina i wszystkich innych, włącznie z najeżdżjącymi na B27. Pogadajcie bez tego jadu i nienawiści plz ;<
'Ok nie kłóćmy się, ale techno jest z bazaru, ale nie kłóćmy się.' Tylko wiesz może właśnie takie stwierdzenia wywołują właśnie kłótnię? Ktoś kto słucha techno może się obrazić, że mówisz, iż to muzyka z bazaru. Najpierw sam pozbądź się jadu, a potem wymagaj tego od innych.
Hellraiser
03-01-2007, 16:16
Co jest z bazaru, to jest z bazaru, tam na pewno znajdziesz Niemieckie przyspiewki ;D
Ale nie Tjechno, no i twój styl tez nie,.. :P
"Respegd" m8,.. ;s
'Ok nie kłóćmy się, ale techno jest z bazaru, ale nie kłóćmy się.' Tylko wiesz może właśnie takie stwierdzenia wywołują właśnie kłótnię? Ktoś kto słucha techno może się obrazić, że mówisz, iż to muzyka z bazaru. Najpierw sam pozbądź się jadu, a potem wymagaj tego od innych.
Huhu, to była taka próbka stylu 'metal to złom'... nie wykminiłeś? xD
@down: hihi, widzę, że wykminiłeś aluzję =P
@uo
A no ta bo nie wykminiłem że Hella~ słucha techno i że to ma związek z tym wcześniejszym i tego właśnie nie wykminiłem a jakbym to wykminił to bym wykminił all, a tak to nie wykminiłem ale następnym razem będe wykminiał takie rzeczy co doprowadzi do tego, że wykminie więc spadam wykminiać pozdro xP
tokio hotel, blog 27...kolejne zenujace zespoly dla glupich nastolatek w ktorych nie liczy sie muzyka tylko glupota...
hej boj gecz jor as ap :PP
a jesli chodzi o billa z tokio hotel to "wolalby miec chyba wiecej fanow niz fanek" :PP
Jakos musze dobic do 2000 postow ;o Juz niedlugo ...
To nie dziala na zasadzie 'Vox populi', one graja covery bo nie wymaga to koncepcyjnego myslenia i tworzenia wlasnych kompozycji.
Hehe :P Widze, że odpisałeś do mnie to ja odpisze znów do Ciebie. Może poproś o jakieś podforum dla Ciebie i tam spamuj. Nie no joke. Nic nie wymaga - racja. Według mnie jednak dawne hity, ale odnowione przyciągają fanów...
@Pixik i Szpicel
Nazywajmy rzeczy po imieniu, one się SPRZEDAŁY, naprawdę tego nie widzicie? Na ich stronie przeczytałem kiedyś, że ojciec, bodajże, Toli jest właścicielem firmy fonograficznej. Orientował się w aktualnej sytuacji na rynku muzycznym i ustawił córkę i jej koleżankę. One nie miały nic do gadania i cieszyły się że będą sławne. Same nie potrafią nic zrobić, nagrywają same covery. To wskazuje na to że zespół był robiony "na szybko", byle już przebrały się, wyszły na scenę i zaczęły ruszać ustami do mikrofonu. Są pionkami i tańczą jak im producent zagra. Zarobki ich w stosunku do tego co zarabiają ludzie, którzy nimi kierują są marne.
"taka Tola i jej koleżanka to albo głupie narzędzia w ich rękach,albo mądre dziewczyny,"
koles,jechanie po kims bo tak bo łatwiej jest super i ql,ale po co mam z Tobą dyskutowac,skoro ty nie czytasz tego co ja pisze tylko zwyczajnie pierd*lisz,a może w domu podają Ci gaz jakiś,wyjeżdżanie w każdym temacie na temat jednego gatunku muzycznego jest prostackie
Drzamich
03-01-2007, 20:19
Blog 27 - większy wstyd dla Polski niż nasza reprezentacja piłkarska
Te dziewczyny co tam śpiewają myślą że są już dorosłe, a nie są.
Może po polsku by im lepiej wychodziło, ale zawsze jak je widze i ten ich ubiór to mnie krew zalewa.
Ubierają się jak jacyś skejci z blokowiska, a to są jakieś dziewczynki, co mamusia im na wszystko pozwala.
To samo Tokio Hotel. Nigdy nie jestem pewien czy ci co tam grają i śpiewają (niestety śpiewać każdy może, w ich przypadku gorzej) to baby czy chłopy. A może to obojniacy o.0
Nie dośc że śpiewają okropnie, po szwabsku, to jeszcze sie malują i w ogóle.
"taka Tola i jej koleżanka to albo głupie narzędzia w ich rękach,albo mądre dziewczyny,"
koles,jechanie po kims bo tak bo łatwiej jest super i ql,ale po co mam z Tobą dyskutowac,skoro ty nie czytasz tego co ja pisze tylko zwyczajnie pierd*lisz,a może w domu podają Ci gaz jakiś,wyjeżdżanie w każdym temacie na temat jednego gatunku muzycznego jest prostackie
Przeczytałem twój post bardzo dokładnie. Napisałeś "albo" co oznacza, że nie byłeś pewny i dopuszczałeś możliwość, że są mądre i same wpadły na genialny pomysł zbicia "fortuny". Chciałem tylko pokazać ci, że nie warto się nad tym zastanawiać.
Kto z was postanowi teraz zmienic obywatelstwo z powodu BLOG 27? Panowie zajmijcie sie swoim zyciem a nie BLOG 27. Sa wieksze problemy niz BLOG 27. Sadze ze powinniscie sie zatroscic o wlasne dupy(siebie) niz krytykowac innych. Bo do krytykowania kazdy bedzie biegl, ale jak ma swoje wymienic wady to juz biegnie ale WSTECZ. Wiec oczywiscie wiem ze co drugi zbluzga mnie, taka kolej życia. Ale rozni sa ludzie, nie beda tacy jak my chcemy. Mozemy miec tylko nadzieje ze w przyszlosci bedzie lepiej i starac sie zeby bylo lepiej, robic cos w kierunku tym a nie siedziec przed kwadratowym Pudlem i mowic ze ten zly tamto zlo. Badzcie optymistyczni, a nie ci co wola pieniadze niz włąsny kraj i wyjezdzaja do Anglii, nie po to moj dziadek walczyl w II wojnie zebym teraz mogl jechac do Anglii. Historia Polski jest dluuga i widac w niej nadzieje ludzi na lepsze jutro , nie powiem ze w kazdej dacie historycznej wyszlo tak jak chcelismy, oczywiscie ze NIE, ale mozemy teraz zrobic to co probowali ci w tamtych czasach. lepiej dla nas dla Naszego kraju. Nie bluzgajcie ludzi ktorzy reprezentuja nasz kraj, bo reprezentuja was. Liczy sie to co masz w sobie a nie to co masz na Sobie. Oceniajcie ludzi z tego co maja w srodku a nie z tego co maja na sobie.
@PUPISEM
Ja moge powiedzieć, że mam krzywą twarz i jestem gówniarzem. Do Blog27 nie zmienie zdania...
predalien
05-01-2007, 22:47
Ta sonda znajduje się na stronie mtv.pl:
Światowa sława Blog 27?
9%-Brawo, ten zespół przynosi nam chlubę!
24%-Fajnie, że wreszcie świat usłyszał o jakiejś polskiej grupie...
66%-Przynoszą nam wstyd, lepiej żeby nie byli sławni!
Korektor
06-01-2007, 08:10
Mi nie przeszkadza to, że są sławne na świecie. Wiele obciachowych obcokrajowych zespołów jest sławnych na całą kulę. Tylko tamte kraje mają jeszcze sławne, dobre alternatywne zespoły. Ktoś na zachodzie sobie może pomyśleć, że skoro Wiśniewski występuje na każdej Eurowizji, Blog 27 to nasz najsłynniejszy zespół to u nas panuje jeszcze era discopolo. Powinniśmy mieć jakieś 5 dobrze znanych (na świecie) i dobrych zespołów i byłby spokój. I młodzież by się cieszyła i ludzie (;]). Raczej i dollsy by miały swój zespół i 2ga część młodzieży/dorosłych miałąby czego posłuchać, niekoniecznie w Polsce.
Oto blog ekipy blog 27 (http://www.blog27.pl)
Po przeczytaniu kilku akapitów, myślę, że ta Tola jest pojeba*a. ^^
Powinniśmy mieć jakieś 5 dobrze znanych (na świecie) i dobrych zespołów
Mamy 'znanych na świecie i dobrych' conajmniej kilka, sądzę, że nazbierałoby się 5. Ale na Ojrowizję nikt ich nie wyśle ;>
Thomisson
06-01-2007, 21:34
Mamy 'znanych na świecie i dobrych' conajmniej kilka,>
Kto na przykład??
@up
Pięciu nie wymienie, ale :
Behemoth, Vader, ponoć Górniakowa.
Warto dodać że Behemoth i Vader są bardziej znani i częściej się o nich słyszy zagranicą niż w Polsce.
Thomisson
06-01-2007, 21:42
Behemoth, Vader, ponoć Górniakowa.
Z dwoma pierwszymi zgadzam się, ale Górniakowa dosyć popularna była, ale 13 lat temu, kiedy zajęła drugie miejsce Eurowizji, potem parę lat temu prubowała sił w Niemczech, ale to była totalna porażka okraszona strasznymi gniotami.
Co do promowania przez Blog 27 Polski na świecie zacytuję pewne słowa, niestety nie pamiętam kogo:
Lepiej milczeć i żeby mieli podejrzenia, że jesteś głupi, niż odezwać się i potwierdzić obawy.
Fiszbin mnie, kurczę, wyprzedził. Innych 'zagranicznie znanych' polskich zespołów w sumie nie znam, ale... coś się pewnie znajdzie xD
Myslovitz. Ich piosenki leciały dość często w izraelskim radiu ^^
Z dwoma pierwszymi zgadzam się, ale Górniakowa dosyć popularna była, ale 13 lat temu, kiedy zajęła drugie miejsce Eurowizji, potem parę lat temu prubowała sił w Niemczech, ale to była totalna porażka okraszona strasznymi gniotami.potwierdzić obawy.
Chciałbym dodać, że Edyta zajęła 1sze miejsce na Eurowizji, ale ponieważ u nas, w tym pięknym kraju miodem i mlekiem płynącym nie było gdzie przeprowadzić Eurowizji w następnym roku, postanowiono, że Edytka zajmie 2 miejsce ;>
Na wikipedii, jest tabelka pokazująca notowania i ilość sprzedanych płyt i singli Edyty, w różnych latach i krajach. Nie jest to czołówka, ale ktoś musiał te płyty kupować. LINK (http://pl.wikipedia.org/wiki/Edyta_G%C3%B3rniak)
Kto z was postanowi teraz zmienic obywatelstwo z powodu BLOG 27? Panowie zajmijcie sie swoim zyciem a nie BLOG 27. Sa wieksze problemy niz BLOG 27. Sadze ze powinniscie sie zatroscic o wlasne dupy(siebie) niz krytykowac innych. Bo do krytykowania kazdy bedzie biegl, ale jak ma swoje wymienic wady to juz biegnie ale WSTECZ. Wiec oczywiscie wiem ze co drugi zbluzga mnie, taka kolej życia. Ale rozni sa ludzie, nie beda tacy jak my chcemy. Mozemy miec tylko nadzieje ze w przyszlosci bedzie lepiej i starac sie zeby bylo lepiej, robic cos w kierunku tym a nie siedziec przed kwadratowym Pudlem i mowic ze ten zly tamto zlo. Badzcie optymistyczni, a nie ci co wola pieniadze niz włąsny kraj i wyjezdzaja do Anglii, nie po to moj dziadek walczyl w II wojnie zebym teraz mogl jechac do Anglii. Historia Polski jest dluuga i widac w niej nadzieje ludzi na lepsze jutro , nie powiem ze w kazdej dacie historycznej wyszlo tak jak chcelismy, oczywiscie ze NIE, ale mozemy teraz zrobic to co probowali ci w tamtych czasach. lepiej dla nas dla Naszego kraju. Nie bluzgajcie ludzi ktorzy reprezentuja nasz kraj, bo reprezentuja was. Liczy sie to co masz w sobie a nie to co masz na Sobie. Oceniajcie ludzi z tego co maja w srodku a nie z tego co maja na sobie.
Chłopie... aleś poleciał, wyluzuj się.
Ghost Nieudany
07-01-2007, 12:17
Myslovitz. Ich piosenki leciały dość często w izraelskim radiu ^^
Otototototototo!
I jeszcze całkiem nieźle radzili sobie w Wielkiej Brytanii - nic dziwnego, to zespół z Mysłowic. :-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.