zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Trasa Carlin - Thais

Stary_Duch
30-12-2006, 19:21
Witam.

Czy idąc z Carlin do Thais (obok Femor Hills, przez Kazordoon, obok Mount Sternum) moge napotkać jakieś silne potwory? Czy mag 12 lvl ma szanse przejść bez dużego szwanku? Pomijam PK.

Ew. czy jest jakaś inna droga do thais? Chciałem płynąć statkiem z Carlin, ale niestety moge tylko przeczytać napis, że nie mam premium konta i nic z tego.

Proszę o odpowiedź. Pzdr.

XIII
30-12-2006, 19:42
Czy idąc z Carlin do Thais (obok Femor Hills, przez Kazordoon, obok Mount Sternum) moge napotkać jakieś silne potwory?
Dwarf soldiera na mostku dwarfow oraz ewentualnie zlurowanego cyklopa.

Galúna
30-12-2006, 19:49
Pewnie, że możesz. Nawet 8 lvl mogą :P

Musisz tylko iść zgodnie z trasą na obrazku...
>>Mapka<< (http://img329.imageshack.us/img329/2413/tibiamap2lu4.gif)
Amazonka - chyba 2 i 1 valkyrie, ale jeśli nie będziesz schodził zbyt nisko to nic Ci nie zrobią.
Dwarven Bridge - Nie przejmuj się, 2 dwarfy i 1 soldier, zdążysz uciec, jednak zwykle gracze idąc do innych miast zabijają je.
Gobliny - wiadomo, słabiutkie :P
Wolfy - j.w.
Cyclopy w Mt. Sternum - teoretycznie to małe jest prawdopodobieństwo że na nie trafisz, wystarczy trzymać się ścieżki i nie podchodzić zbyt blisko góry. Gdybyś jednak podszedł to powinieneś zdążyć uciec :P

Pomijam już fakt, że większość potworków na 12 lvl możesz spokojnie ubić ;d
A, i może się jeszcze jakiś snake trafić :P
(innej drogi nie ma).

KuraKo_Pall
30-12-2006, 20:41
Nie spotkasz nic . Oprocz tych soldkow ale zadko sa . :cup:

Stary_Duch
30-12-2006, 21:32
Więlkie dzięki wszystkim za odpowiedź. :)

Emok
30-12-2006, 21:55
Ew. Może być lurnięty jakiś Grorlam albo The Old Widow :evul:

Stary_Duch
30-12-2006, 22:03
Podróż przebiegła nadzwyczaj spokojnie:P U wrót Kazordoon natknąłem się na ciało jakiegoś biedaka napadniętego przez chciwych złodzieji. Kilka chwil wcześniej widziałem 2 kolesi z białymi czaszkami oddalającymi się z miejsca zdarzenia :D