Pokaż pełną wersje : 76 MS zabija 103 EK
Filmik nie mój. Ewidentnie ten EK został kupiony przez jakiegoś gościa, który dalej niż 30 lvl raczej nie zdobył :D:D:D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16195
Haha, zarąbiste miejsce na exp dla 103 ek :D:D:D
Szkoda, że nie udało ci sie go ubić solo na DC
@up
Filmik nie jego. >.<
@topic
Oglądałem już ale 100% postać kupiona ; )
MagField
30-12-2006, 19:54
Widziałem ten filmik już :P po za tym on go sam nie zabija tylko potem był w trapie :S
omggggg!!!! Ten ek ladny noobas, 100% ze kupiony char xD 103 ek na DC <ahahaha> Szkoda ze nie padl tam, ale miejsce sie nie liczy :P
Over and out~
Tooken Mały
30-12-2006, 20:14
LOL
Ten knight to jakas ciota zamiast lac tego sorca to uciekal :D
Nieno miejsce na expa wyśmienite dla 103 ek....
co sie smiejecie :D swoim 20 lvlem mial tam raj :D cale 5k expa na godzine :P
a rycem to wyciagnie z 7 ! ^^
*** nie pisac mi tekstow w stylu ze na dc sie wiecej expa bije, te 5k to przyklad ..
A potem dziwić się, że w oczach innych narodów jesteśmy noobkami, skoro do klopa w tak banalny sposób daje się spuścić 100+EK. Nie umniejszając jednak zasług tego MS'a, great job, KUTGW.
Edit: dalej nie pojmuje, jak można nie pomyśleć o czymś takim, jak chociażby explo w DS'a albo exori. Zrobiłby sobie pzlocka, ale na luzie by zwiał.
Człowiek D
30-12-2006, 20:27
Niewidzieliście że on na cavebocie jechał?
Dopiero później sie przebudził-to było widac:)
_LorDZIQ_
30-12-2006, 20:37
Hehe ,fajnie probuje go przekupic plate armorem ,zeby PK go nie zabil. Hehe dobre. :D:D:D
Tak ten char jest kupiony , ponieważ znałem sirmaćka i on sprzedał tego chara . Gratz dla tego sorca , że wyszukał sobie ładną ofiare ; )
Marianos
30-12-2006, 21:02
No tak, teksty w stylu "pomoz" " i pay in dp" oraz Plate Armor na Trade...
ładnie ładnie :P gratz dla ciebie ale co 103 lvl robi na dc jakis noob :S albo new ovner czy co:baby: :baby:
Jucha Furora
30-12-2006, 22:28
Nom Ale gdyby on expil tam nizej gdzie quest to jeszcze jeszcze bo troche monstrow jest tam ale na -1 hueheuh
Ciekawe ile taka postac kosztuje:D
Sir Radzio Angelus
30-12-2006, 22:42
Wyglądało jakby bił w broni 2 ręcznej, bo ds ładnie mu pociskały, a na takim lvl to chyba przyzwoity shielding sie ma, no i te bandity :D ale lol^2
Wyglądało jakby bił w broni 2 ręcznej, bo ds ładnie mu pociskały, a na takim lvl to chyba przyzwoity shielding sie ma, no i te bandity :D ale lol^2
Zaleta DSa polega na tym, ze nie wazne jaki shielding ma ofiara, i tak zawsze jebną.
Co do filmiku - na tibicams napisane jest, że master go soluje, podczas gdy w krytycznej chwili doszło kilka osób. Anyway, nice.
Mazur199
30-12-2006, 23:09
sorc by go nie zabil gdyby te nabki nie pomogly wiec niech gosciu co wstawil ten film nie nazywa tego "solo" bo przez pol filmu walił go z wanda i moze 1sd użył?
Co do filmiku - na tibicams napisane jest, że master go soluje, podczas gdy w krytycznej chwili doszło kilka osób. Anyway, nice.
Oni tylko pomagali trapa zrobić, a MS sam się z tym noobem rozwprawił... Najbardziej mnie rozwaliło jak ten noobek dał na trade P-arma :p:p Naprawe widać, że ta postać była kupiona... Świetny filmik :)
DexteroO
30-12-2006, 23:22
nie zebym go bronil, czy cos, ale jak kupicie chara bez eq, to jasne, ze na poczatku bedziecie pociskac w plate secie...
@ladny filmik, dobra ze ciota padla ;S
Hestrial
31-12-2006, 08:25
""Zaleta DSa polega na tym, ze nie wazne jaki shielding ma ofiara, i tak zawsze jebną.""
Ciekawe ;}
""Zaleta DSa polega na tym, ze nie wazne jaki shielding ma ofiara, i tak zawsze jebną.""
Ciekawe ;}
bardzo ciekawe bo to dotyczy tylko life drain ( rzadszy atak ale przebija się przez każdą obrone ) ale masz rację
@topic
filmik pokazuje że postacie na allegro zwykle kupują nooby ( tzn te high lvle, ) dlaczego tylko nooby kupują ? a bo dobry gracz woli sam wbić 100 lvl
Pozdro
Anvortis
31-12-2006, 12:57
"12:53 Sirmaciek [103]: pomoz" OWNED ! :D
Jaki tam trap, on mogl z niego wyjsc spokojnie, ale to allegrowicz. (czy. kupujacy postacie). Po co on do Venore biegl, jak na pohu jest temple :] na bank 20 lvl.
Znam rl Sirmacka i ta postac została sprzedana no niestety niebrakuje noobów z kasa
Nom Ale gdyby on expil tam nizej gdzie quest to jeszcze jeszcze bo troche monstrow jest tam ale na -1 hueheuh
Ciekawe ile taka postac kosztuje:D
nawet bez eq jest troche warta, nierozumiem jak można tak kase zwastować :S
HUeuheuhe ten ms sam go lal tylko potem ten 26 lvl go z rozdzki pocinal ;]
Jaki tam trap, on mogl z niego wyjsc spokojnie, ale to allegrowicz. (czy. kupujacy postacie). Po co on do Venore biegl, jak na pohu jest temple :] na bank 20 lvl.
dokladnie, podstawowy blad, zamiast gnac do pz na pohu lecial do venore
Sir Radzio Angelus
31-12-2006, 18:02
dokladnie, podstawowy blad, zamiast gnac do pz na pohu lecial do venore
Może bał się gs i zerków?:confused:
~OWNED!~
YyyeeyIsBack
31-12-2006, 18:28
filmik pokazuje że postacie na allegro zwykle kupują nooby ( tzn te high lvle, ) dlaczego tylko nooby kupują ? a bo dobry gracz woli sam wbić 100 lvl Pozdro
Dlatego szkoda mi sprzedawać postaci bo każda sprzedana rujnuje się w oczach.
Może bał się gs i zerków?:confused:
hahaha napewno sądząc po jego expowisku :D
Omg co za noob z tego Eka :/ czy nie żal mu było kasy na postać skoro i tak nie umie grać?
Schwenkler
04-01-2007, 17:57
no spoko :D :D :D
Jeri_Irod
21-05-2007, 16:54
Widziałem jużten filmik wcześniej ale ten knight pewnie nowy owner.:evul:
Widziałem jużten filmik wcześniej ale ten knight pewnie nowy owner.:evul:
Powiedz dlaczego ? :( mama cie skrzywdziła ? [...]
Marihuans
21-05-2007, 18:14
filmik stary. Jest tez pokazane jak ten ms ubija 98 ek, juz lepsza metoda bo sie czai na niego kolo statku ale i tak on chyba loot sprzedawal czy cos i nie mial uh... Na 100 lvlu. http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/17281
Oto link ;]
Po co bumpujecie temat sprzed 5 miesiecy ?
Bylooo dawnio dawnio temu :]
a SirMaciek Kupil postac na allegro.pl za podajze 620 zl :] pamietam tą akcje :] ziom padl i sprzedal postac nie kupil blessow , new owner padl i ;D
Gdyby nie ci goscie co w miescie ci pomagali to by ci zwial.....niezle sie przygotowales <6sd>wow a ten EK tez byl zawansowany expiac w Dark Catedral <haha>
Marianos
23-05-2007, 16:49
@up
Do kogo Ty to mówisz... i to dodatkowo w temacie sprzed paru miesięcy....?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.