zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 9Dragons! Bijatyka KungFu

Shubik
31-12-2006, 00:27
Nazwa gry: 9Dragons Online
Tworcy gry: Indy21 Corp., Acclaim Games Inc.
Strona internetowa: http://9dragons.acclaim.com
Stronka polska: http://www.9dragonsonline.info/
Klient: http://9dragons.acclaim.com/downloads/9Dgame.htm
Register: http://9dragons.acclaim.com - po lewej stronie klikamy na przycisk Register now, it's free.
Wymagania: mam syfiastego radeonka 7500 300~ RAM i gra dziala w miare co jakis czas drobne przyciacia.
Screeny: TU (http://images.google.pl/images?client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hl=pl&q=9dragons&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w)
http://img413.imageshack.us/img413/7550/uo0013up7.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=uo0013up7.jpg)

[skopiowane z wp.pl]
Dla wielu graczy był to szok. Acclaim, firma zasłużona w branży i znana z wielu doskonałych tytułów, poszła nagle do piachu. Wraz z nią odeszli twórcy pecetowego Mortal Kombat oraz przebojów takich jak BMX XXX, Turok, Extreme G, Re-Volt czy Shadowman. Wydawało się, że zasłużona marka już nigdy nie załopocze na ekranie monitora.

Na szczęście świat kapitalistyczny aż tak brutalny nie jest i bezbłędnie wykorzystuje wszystko, co dobrze się kojarzy. Rok temu mało znany fundusz finansowy Valiant Entertainment wyłożył półtora miliona dolarów na zakup masy upadłościowej przedsiębiorstwa. Po przejęciu Acclaim błyskawicznie sprzedał kilka ostatnich licencji (m.in. na Turoka, za którego odpowiada teraz Buena Vista) i ogłosił, że będzie się zajmował wyłącznie wysokobudżetowymi sieciówkami. Pierwsza z nich zadebiutuje na rynku już za pół roku. 9 Dragons będzie magiczną podróżą przez szalenie niebezpieczny świat fantasy.

Nie jest to jednak fantasy angloeuropejskie, z elfami, orkami, smokami i innymi dziwadłami w rolach głównych. Tego typu produkcji w sklepach nie brakuje i żeby odnieść sukces, trzeba zaoferować coś oryginalnego. Gracz przeniesie się więc do Chin z czasów dynastii Ming. Spotka walecznych wojowników potrafiących biegać po drzewach i zmierzy się z całymi armiami. Nauczy się paru sztuk walki i będzie doskonalił swą wewnętrzną moc. Inspiracje dziełami takimi jak Przyczajony tygrys, ukryty smok widać gołym okiem!

Tytułowe dziewięć smoków to dziewięć klanów, do których może przyłączyć się gracz. Każdy z nich zajmuje nieco inny teren i ma inne zasady, którymi kieruje się w życiu. Każdy też posiada swój własny styl walki. Aby się go nauczyć, nie wystarczy przystać do danej grupy i wybrać sobie mistrza. Trzeba również wypełnić masę questów i zaliczyć mini-gry. Twórcy mówią, że będzie to proces skomplikowany, ale bardzo ciekawy. W 9 Dragons pojawi się bowiem około 300 różnych styli walki i 400 różnych, powiązanych z nimi broni. Będzie w czym wybierać!

A skoro już o questach wspomniałem - autorzy programu zapowiadają około 450 misji na starcie i 20 nowych co miesiąc. Będą wśród nich zadania dla pojedynczych graczy, polegające na zlikwidowaniu bandy rzezimieszków czy jakiegoś potwora pustoszącego okolice. Pojawią się też misje wymagające współpracy z innymi graczami; takie jak ataki na zamki czy próby doprowadzenia istotnych osób z punktu A do punkty B (podczas gdy inni gracze będą starali się ukatrupić gości). Co ciekawe, potwory również należą do rywalizujących ze sobą klanów i, tak jak gracz, w trakcie zabawy rozwijają się. Pokonanie przez nich gracza dostarcza im punktów XP i sprawia, że później trudniej będzie je ubić!
[skopiowane z wp.pl]

Furionek
31-12-2006, 00:35
Wiedzialem predzej,ale dlaczego wlasnie teraz sciagam?Bo w nocy mam 4x transfer ;].
Potem dam edyta :baby: .
A i pytanie do autora :
Czy jest tam cos takiego ze mozna zdezyc sie mieczem w miecz czy efektowne walenie piescia(kung-fu),czy poprostu walenie takie jak w knight online,ryl etc.?

Korondon
31-12-2006, 01:25
Screeny obiecujące już zasysam

..::QRAS::..
31-12-2006, 08:40
wohhoo instalka troszke wazy ale zaczynam sciagac .

Shubik
31-12-2006, 10:18
znaczy sie mam 10 lvl i nie za bardzo odkryłem wszystkie mozliwosci, ale u mnie na kompie nie ma zadnych efektow. Moze dlatego, ze mam za slaba karte xP i gram na MEDIUM detalach.
<EDIT>
Jak pierwszy raz sciagnelem 9D to mi wyskoczył błąd przy rozpakowywaniu.
Jak sciagnelem 2 raz to mi wyskoczył błąd przy wczytywaniu.
a jak teraz sciagne;lem to wszystko cacy ;->

Furionek
31-12-2006, 19:10
Mam problem!Uruchomilem gre i klikam "start" po czym pojawia mi sie GameGuard i w okienku niechce pojsc pasek nic sie nie laduje!Klikam retry kilka razy i nadal nic!A jak chce obejsc bez nieog to wyskakuje blad,pytanie do was :
Czemu pasek w GameGuardzie niechce ruszyc?
Ps:Nie mam Firefoxa.

Shubik
01-01-2007, 11:22
sproboj odpalic grę z folderu C:\Program Files\9Dragons\ o nazwie "NDLauncher" a ja to nie pomoze to usun folder o nazwie "GameGuard" i ogpal grę "Gameuard" powinien sie sciagnac od nowa :p

Furionek
01-01-2007, 14:44
Dzieki!Sprobuje!Potem dam edyta czy poszlo :p

Cedek
01-01-2007, 15:40
Wlasnie zassysam 1,5h i bedzie :P Kumpel juz mi opowiadal o tej grze ale jego opowiesci byly tak fantazyjne wiec myslalem ze ta gra w ogole nie istnieje ... a jednak ...

Aeglos Tribunal
01-01-2007, 17:36
Hehe widzę , że jest duże zainteresowanie tą grą. Ja zacząłem ściągać , ale mam słaby transfer także za ok. 2h będę miał więc można pograć.

@Shubik:

Ile jest serwerów ??

Furionek
01-01-2007, 17:49
Zrobilem to co mowiles Shubik....lecz nadal niedziala!
Jakies inne pomysly?

Aeglos Tribunal
01-01-2007, 20:10
@up:

mam ten sam problem ... bez sensu ;(

Shubik
01-01-2007, 20:40
a sciagnijcie jeszcze raz powylaczajcie firewalle i nie wiem... a z jakiego servera sciagaliscie gre? ja sciagalem z:
http://www.gamershell.com/download_17028.shtml
z servera "NetherlandsLine: 1000Mbit"
jutro wstawie pare SSów :>

Aeglos Tribunal
01-01-2007, 20:56
@Shubik:

napisiz do mnie na GG 7357630 ja gram juz normalnie

Matir
01-01-2007, 20:59
Gra wydaje się bardzo fajna.Troche to przypomina Silkroad'a ale sprawdzi się co lepsze.Zassysam, jutro dam comenta.

Kostex
01-01-2007, 21:10
hmm w gre gram od paru dni :P gra ogolnie ok duzo questow :P moze lepsza troche lepsza od silkroada brakuje mi tylko karawanek itd ;P skile trenuje sie na koklach by móc je uzywac. np. walisz w kokle co lvl dodaje sie nowy atak do np. stuffa potem idziesz na mooby i poprostu leci ci % skila i expa. Nie przejmujcie sie tym ze na poczatku jest slaby atack itd ;P bo poprostu tak juz jest jak pisalem wczesniej na poczatku fajne ataki sa juz od 3 lvl skila i jest ogolnie ok radze robic wszystkie questy :P nie keidy sie nie oplaca i sie oplaca co 13 lvli jest zamiana np na poczatku jest cos lesellf cos tam a potem jesc GC gathering chi :P mam 5 lvl :P tego wiec 13+5 = 18 wiec mam 18 lvl wiem ze na 20 lub 25 resetuja sie skile i dostaje sie 150 punktow do rozdania w dexa ,str ,hp itd jezeli to zle rozdacie macie po postaci. sa rozne bronie np stuff , sword , piesci :P fajnie to wyglada ale stuff rox :P speary ( nie takie jak w tibi lecz cos takeigo jak w silkroad) jest tez taka zamiana jakby w demona ale na postaci pokazuje sie taka czerwona aura jakby i spadaja procenty tzw. Rage czy jakos tak :P zagracie sami zobaczycie :P
narazie malo jeszcze wiem o grze bo zakrotko w nia gram :P ale polecam!!!

aha i jezeli komus nie dziala updating bo sciagnol wersje jakies 2tyg temu nieech sciagnie jeszcze raz bo mialem to samo jak cos to moj nick Kostex_PL sluze pomoca :P w zadaniach :P do wykonania ktore zrobilem i pamietam :P

Shubik
03-01-2007, 07:00
cos sie tak troszkę dziwię bo lvl widac jak najedziesz kursorem na to czerwone pole na screenie
http://img513.imageshack.us/img513/7931/tuza4.jpg
CO TAK MALO LUDZI KOMENTUJE?! SCIAGAC I GRAC!

Furionek
03-01-2007, 14:12
@Shubik:

napisiz do mnie na GG 7357630 ja gram juz normalnie

Grasz normalnie?To znaczy ze pomoglo sciagniecie pliku z linku shubika?Pytam..bo niejestem pewien czy sciagac ;(

Sante Mefisto
03-01-2007, 14:42
Moze ktos napisac jakie to ma wymagania? ;P

Aeglos Tribunal
03-01-2007, 15:08
@Furionek:

nie ściągałem nic :P

Alveon
03-01-2007, 15:30
ee jak to sciagnac??Bo wiecie gra mi sie podoba ale ten glupi internet explorer??Jak nim sciagac piszcie tu poradnik z ssami....

Furionek
03-01-2007, 16:19
@Furionek:

nie ściągałem nic :P

To jak naprawiles?!;(

Shubik
03-01-2007, 16:31
gre sciagasz normalnie z linku ktorego podalem... a gry nie musisz odpalac z Explorera
http://9dragons.acclaim.com/artwork/ffinstaller.htm@

@edit
Porada: Zmien przegladarke na FF

Furionek
03-01-2007, 17:19
Ok dziala sciagnalem z linku z netherlands..
Thx Sh 8o ubik

Shubik
03-01-2007, 19:07
polecam zaczac gre w "wis" Wu-Thang - jakos tak ;P

..::QRAS::..
03-01-2007, 19:30
ja sciagnolem i przy instalacji wyskakuje mi ze jakiegos pliku nie ma...

Kozunek
03-01-2007, 20:24
Chce się nauczyć nowych umiejętności ale pisze mi coś o jakims gatherig chi
http://img168.imageshack.us/img168/8340/ngfdzm0.jpg
Mógłby ktos mi powiedziec jak to chi zdobyć?

Shubik
03-01-2007, 20:48
hyh jak zrobisz 13 lvl to zmienia ci sie nazwa na jakas inna ;D

@Qras sciaginij jescze raz ;p

Grocix
03-01-2007, 21:24
@Qras
Rozpakuj drugi raz, ew. tylko dany plik.

Jakie macie lvle i kim gracie?:P Ja Shaolin, 7lvl Gathering Chi

Shubik
04-01-2007, 11:33
Ja mam OC 2 czyli 26 lvl...
:/ I nie moge zmienic profesji... :-/

Kozunek
04-01-2007, 18:02
Widziałem jak inni biegają aż sie za nimi kurzy (dosłownie :p ). Jak ja mogę tak biegać? Mam skilla lightsteps czy jakoś tak ale jak włącza to wcale szybciej nie biegam X( Proszę o pomoc :baby:

De'sH
04-01-2007, 19:30
moze jakis krotki tutorial?

jakie sa profesje skille etc?

Shubik
04-01-2007, 20:16
Widziałem jak inni biegają aż sie za nimi kurzy (dosłownie :p ). Jak ja mogę tak biegać? Mam skilla lightsteps czy jakoś tak ale jak włącza to wcale szybciej nie biegam X( Proszę o pomoc :baby:

wlacz skill i wdus ALT ^^ :D powodzenia ;d

Kostex
04-01-2007, 21:53
hihihi shubik jak sie nie myle to ty Kubiklol ?? :P mam juz OC 1 jestem vanguardem i one knot shot of league albo jakoś tak zrypałem bo sie pomyliłem i dałem do 19 skila mastery rękawice a okazało sie ze vanguard ma tylko skile stuffa ale to nic nadrobie ;P ^^ żeby sie zmienićto nad npc bedzie żółty wykszyknik zrobisz dla niego questa idziesz do całego mastera tej waszej wu tangowskiej gildi i on cie zmienia ja polecam beggar :P sa the best :P a co do fasta wciskasz alt :P ja niedługo będe mieć juz ten o wiele szybszy czar ale nie wiem gdzie nabyć :P chyba znowu z questa ^^

Moze ktos napisac jakie to ma wymagania? ;P

jak masz lepszego kompa od mojego kolesia amd athlon32 procek 1.7+ 256 sd ram geforce2 64MB to ci pojdzie bo mu idzie na słabych ^^

ee jak to sciagnac??Bo wiecie gra mi sie podoba ale ten glupi internet explorer??Jak nim sciagac piszcie tu poradnik z ssami....

wchodzisz w downoland
wybierasz któryś z serverków a są tam 2 dopiero jak otworzysz to masz pełny wybur z kąd ściagać

ok to krótko o grze

pierwsze 13-ście lvli to jest nic prawie
potem twoje lvl zamieniają sie w gathering CHI
po następnych 13-stu lvli zamieniasz sie w OC nie pamiętam pełnej nazwy i tu sie zaczyna ^^

aha chciałbym dodać ze OC 1 to jest 25 lvl
gdy najedziesz na np gathering chi lub gatchering nie pamietam jak sie pisze to pokaże ci ile lvl naprawde wbiłeśod początku,lecz dla ludzi sie liczy np oc 2 ,rc , itd itd rc -revoluting chakra ( jakoś tak) to są wszystko lvle tak jakby ich advensy :P

resetują ci sie wszystkie skile , wybierasz profesie tak jakby vanguard , blue dragon i są jeszcze 2 ale nie pamiętam ^^ jest masa skili dla każdej klasy gdy już sie ją wybierze , skile kupuje sie za contributon points aby je zdobyć musisz np u bambo mastera jezeli jesteś beggar tak jak ja :P zamieniasz to co dropłeś na te punkty , opłaca sie expićw party na exp shared gdyż możesz se siedzieća exp ci leci ^^

a to moja postac :

http://img458.imageshack.us/img458/5127/9dragonstb3.th.jpg (http://img458.imageshack.us/my.php?image=9dragonstb3.jpg)

sorki za powtórki w zdaniach ale się spiesze na tv ..... jak cos to moje gg 4810306

Meryba
05-01-2007, 07:25
Jak w to grać mam już instalke założyłem ten id i password a jak w grze wpisuje to to mi wychodzi że Login failed ......... pomocy.

Shubik
05-01-2007, 09:34
hihihi shubik jak sie nie myle to ty Kubiklol ?? :P mam juz OC 1 jestem vanguardem i one knot shot of league albo jakoś tak zrypałem bo sie pomyliłem i dałem do 19 skila mastery rękawice a okazało sie ze vanguard ma tylko skile stuffa ale to nic nadrobie ;P ^^ żeby sie zmienićto nad npc bedzie żółty wykszyknik zrobisz dla niego questa idziesz do całego mastera tej waszej wu tangowskiej gildi i on cie zmienia ja polecam beggar :P sa the best :P a co do fasta wciskasz alt :P ja niedługo będe mieć juz ten o wiele szybszy czar ale nie wiem gdzie nabyć :P chyba znowu z questa ^^

jak masz lepszego kompa od mojego kolesia amd athlon32 procek 1.7+ 256 sd ram geforce2 64MB to ci pojdzie bo mu idzie na słabych ^^

wchodzisz w downoland
wybierasz któryś z serverków a są tam 2 dopiero jak otworzysz to masz pełny wybur z kąd ściagać

ok to krótko o grze

pierwsze 13-ście lvli to jest nic prawie
potem twoje lvl zamieniają sie w gathering CHI
po następnych 13-stu lvli zamieniasz sie w OC nie pamiętam pełnej nazwy i tu sie zaczyna ^^

aha chciałbym dodać ze OC 1 to jest 25 lvl
gdy najedziesz na np gathering chi lub gatchering nie pamietam jak sie pisze to pokaże ci ile lvl naprawde wbiłeśod początku,lecz dla ludzi sie liczy np oc 2 ,rc , itd itd rc -revoluting chakra ( jakoś tak) to są wszystko lvle tak jakby ich advensy :P

resetują ci sie wszystkie skile , wybierasz profesie tak jakby vanguard , blue dragon i są jeszcze 2 ale nie pamiętam ^^ jest masa skili dla każdej klasy gdy już sie ją wybierze , skile kupuje sie za contributon points aby je zdobyć musisz np u bambo mastera jezeli jesteś beggar tak jak ja :P zamieniasz to co dropłeś na te punkty , opłaca sie expićw party na exp shared gdyż możesz se siedzieća exp ci leci ^^

a to moja postac :

http://img458.imageshack.us/img458/5127/9dragonstb3.th.jpg (http://img458.imageshack.us/my.php?image=9dragonstb3.jpg)

sorki za powtórki w zdaniach ale się spiesze na tv ..... jak cos to moje gg 4810306

w jakim miescie zaczynales?! :-/ tez chce ze staffa lac ;p bo mam tego OC 2 i nie mam zadnych zadan do wykonania ;-< zaczynalem w WuTang

Kostex
05-01-2007, 10:19
w jakim miescie zaczynales?! :-/ tez chce ze staffa lac ;p bo mam tego OC 2 i nie mam zadnych zadan do wykonania ;-< zaczynalem w WuTang

tijan jakoś tak :P

Meryba Jak w to grać mam już instalke założyłem ten id i password a jak w grze wpisuje to to mi wychodzi że Login failed ......... pomocy.

musisz wejść na stronke zalogować się:P nacisnąć play i dużą role odgrywa czy wpiszesz nick z małej czy z dużej i chyba konto musisz aktywowac na emailu ^^

Meryba
05-01-2007, 13:36
up
Musze aktywowac?Nie dostałem e-miala po 2 dniach zrobiłem nowe konto ale znowu to samo...

Kostex
05-01-2007, 13:58
nie pamietam czy trzeba aktywować sprubój nick wpisać z małej litery pokombinuj a jezeli trzeba to załóż konto na o2.pl tam szybko dochodzi :p

napisz na 4810306 siedze na niewidoku

Gorek of Guardia
05-01-2007, 20:42
Elo ja tez gram w ta extra gre nick to Gorek tylko mam pewien problem trenujac kung fu udezalem z nogi a walac w jakies moby tylko wale piesciami ? co jest ?

Kozunek
05-01-2007, 21:43
@up
Jak trenujesz to używasz skilla a jak walisz w mobki to uderzasz bez skilla. Podczas atakowania mobków musisz go aktywować. Musisz sobie poszukać go w tej karcie gdzie masz napisane wszystkie skille i przeciągnąć go sobie na pasek z hot keysami. Jak zaatakujesz mobka to kliknij na obrazek tego skilla aby go aktywować. Wiem że trochę mętnie wytłumaczyłem ale mam nadzieję że coś zrozumiesz.

Mam jeszcze jedno pytanie:
Mam qesta w którym mam zabić/zdobyć 5 White Clan Destiny. Poszłem tam gzie respią sie mobki z white clanu. Jedne z nich nazywają sie Destiny of white clan myślałem że to o nie chodzi ale byłem w błędzie :( .Potem zacząłem zabijać wszystkie rodzaje ale nic to nie dawało. Wiecie co wreszcie mam zrobić ?? Jak będę miał czas to wrzuce screena z opisem tego qesta.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Meryba
05-01-2007, 22:08
Nie pogram se chyba na o2 tez nie przychodzi e0mail kur...

Kostex
05-01-2007, 23:48
Elo ja tez gram w ta extra gre nick to Gorek tylko mam pewien problem trenujac kung fu udezalem z nogi a walac w jakies moby tylko wale piesciami ? co jest ?

napisze tak na potworach musisz wyrobić sobie skila :P bo na kukłach to jest przedsmak tego co możesz osiągnąć , w jakim mieście stacjonujesz.?

Nie pogram se chyba na o2 tez nie przychodzi e0mail kur...

weż załóż nowe konto ale z małych liter wpisz login itd i w grze to samo i powinno działać a jak nie zadziała napisz na 4810306 to ci konto zrobie , maryba zalożyłem testowe konto i też nie moge nie zalogować może wystarczy odczekać do 48h aby doszło na email jak moge testowe aktywuje to ci podam na pm

Mam jeszcze jedno pytanie:
Mam qesta w którym mam zabić/zdobyć 5 White Clan Destiny. Poszłem tam gzie respią sie mobki z white clanu. Jedne z nich nazywają sie Destiny of white clan myślałem że to o nie chodzi ale byłem w błędzie :( .Potem zacząłem zabijać wszystkie rodzaje ale nic to nie dawało. Wiecie co wreszcie mam zrobić ?? Jak będę miał czas to wrzuce screena z opisem tego qesta.

Pozdrawiam

odp : "{ a próbowałeś na disciple white shadow ? jak nie to to napisz do mnie na 4810306 lub w grze na Kostex_PL

p.s mam już 12oc rano będzie 1rc ^^ aha !!! i radze wszystkim robić wszystkie questy wytrenować podstawowe skile jeden fista a drugi zalezy z czego wali wasz clan ^^ bo będziecie mieć tak jak shubik 2oc i bez żadnej profesi jutro dam screena z mojego 1rc ^^

a co do tego konta to mogli zrobić tak jak kiedyś w silkroadzie było zadużo kont to wyłączyli i musiałem kolege z rl 2 dni prosic aby dał mi konto ^^, a jak do jutra wieczora nie dostane na email wiadomosci o nowym konicie lub ty to zaczne im pisac na forum dlaczego to nie dziala ^^ więc sie nie martw

potłumacz sobie ludzi którzy mają ten sam problem

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766
i to
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766 - tu masz opisane co masz zrobić gdy masz ten błąd :P

waszek90
06-01-2007, 09:26
Hey !
Mam problem z odpaleniem tej gry :(
ściągnąłem grę z servera Nederlands.. wszystko dobrze poszło.
Po zainstalowaniu wszedłem na stronę http://www.9dragons.acclaim.com/ alby się zalogować potem kliknąłem PLAY i pokazało się nieduże prostokątne okno a tak kliknąłem start (na razie chyba jest wszystko dobrze ) potem znów się otworzyło nieduże kwadratowe okno z napisem nProtect Game Guard.
Następnie ekran robi się czarny (tak jakby miała wczytać się gra) ale po chwili minimalizuje się i znika na pasku startowym ;(
Wie może ktoś gdzie robie jakiś błąd ??
Proszę pomóżcie.

De'sH
06-01-2007, 09:50
Hey !
Mam problem z odpaleniem tej gry :(
ściągnełem gre z servera Nederlands.. wszystko dobrze poszło.
Po zainstalowaniu wszedłem na strone http://www.9dragons.acclaim.com/ alby sie zalogowac potek klikłem PLAY i pokazało się nieduże prostokątne okno a tak klikłem start (narazie chyba jest wszystko dobrze ) potem znów się otworzyło nieduze kwadratowe okno z napisem nProtect Game Guard.
Następnie ekran robi się czarny (tak jakby miała wczytać się gra) ale po chwili minalizuje się i znika na pasku startowym ;(
Wie moze ktoś gdzie robie jakiś błąd ??
Prosze pomuszcie.

najpierw sprawdz wszystkie bledy w swojej wypowiedzi, potem ci pomoge : ]

waszek90
06-01-2007, 10:41
Skoro wiesz co mogę zrobić aby mi gra chodziła to napisz.
wielkie dzięki z góry.

De'sH
06-01-2007, 10:48
De'sH wiem ze robie błędy :p

TO JE POPRAW... wtedy pogadamy... trzeba zaczac sie uczyc ortografii a nie

pomuszcie mi prorze : <

Kostex
06-01-2007, 10:51
LOL cofli serva mialem 12oc a mam 1oc wez poszukaj na forum czemu ci gra niechce chodzic na stronie 9dragons wejdz w comunity i tam jest forum ^^

p,s kazdy robi bledy

Aeglos Tribunal
06-01-2007, 10:56
No to startujemy do gry ! ;D gogo ludziska x]

Gorek of Guardia
06-01-2007, 11:07
Jestem teraz w klasztorze Shaolin i zostalem uczniem czy jakos tak i nie wiem jak zdobyc jakies tam punkty zeby moc cos trenowac

Kostex
06-01-2007, 15:17
Jestem teraz w klasztorze Shaolin i zostalem uczniem czy jakos tak i nie wiem jak zdobyc jakies tam punkty zeby moc cos trenowac

musisz contribution points zdobyc , u czlowieka ktory ci daje to nad nickiem dajesz mu itemy i zamieniasz na contribution pointsy ok. To rozmowa z człowiekiem który chciał abym mu pomógł. zaoz postac w tijan w beggars bedziesz zemną i z ekipą :P fajnie sie gra beggarem :P

i jedno pytanie mam po co piszecie do mnie na gg jak nie macie czasu wyłączyć innej gry i piszecie poczekaj aż skończe tak jak meryba -.- zawraca mi du... a za chwile że gra i skończy lvl robić warrocku więc mi na ty zależy czy mu ?

Shubik
06-01-2007, 15:36
;-P robie nowa postac... bo stara zwalilem zdeczka :P 4 OC i bez profesji <lol3> tylko ja tak potrafie :D Mam nick Molongo i jestem w Wu-Tang :P pozdro

Gorek of Guardia
06-01-2007, 15:40
No mi niestety cofnelo cala postac i zaczyna od nowa a mi sie jakos nie chce :P

Kostex
06-01-2007, 16:22
wszyscy zakladajcie psotac beggars nie zakladajcie wu tang bo sa powaleni :"

Aeglos Tribunal
06-01-2007, 16:23

Musisz zrobić 13 LVL i wtedy zmieni Ci się Losing Self na Generating Chi czy coś takiego i wtedy zbierasz contribution , (dajesz punch , lub big punch to mastera tzn. wymieniasz na cont points)

Kostex racja ! ;D

Gorek of Guardia
06-01-2007, 16:30
o co chodzi z tym beggars czy co tam ? ja jestem w wiosce kolo klasztoru shaolin :D napiszcie nuick Gorek

Kostex
06-01-2007, 22:45
6rc :P 40% do 7rc zrobie i spadam :P

De'sH
07-01-2007, 09:27
male pytanie, skad sie bierze jak sie robi od jakiego lvlu itp jest ten quest na haste ? : p

edit: juz mam : ]

jak ktos ma jakis problem to ew. Ashmea : p

Kozunek
07-01-2007, 17:24
Nie działa Red silk qest i ten z buteleczką co mamy 8 min na jej dostarcenie :/ Jak podejdzie sie do tego ncp to trzeba te rzeczy dać i kliknie na tom linijke z nazwą qestu gra zwiesza się i znika napis end talk :/ a potem to tylko ctrl+alt+del i zakoncz zadanie czytałem o tym na forum gry ale jedyne co sie dowiedziałem to to że podobnie jest z golden armor qestem. Jak ktoś cos wie jak sobie z tym poradzić to proszę o pomoc
:baby:

De'sH
07-01-2007, 18:31
super gra nu pagadi : ]

Kostex
07-01-2007, 21:49
mam rc10 to jest chyba 44+ napewno ale nie wiem dokladnie ktory te questy sa zbugowanie i nic nie zrobic ^^ enjoy

sphinx123
30-12-2009, 00:19
Mam zamiar znowu spróbować w to zagrać xD Są jeszcze jacyś chętni? Bo samemu tak trochę bez sensu ;]