zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Ropowanie :/

Warghog
01-09-2004, 13:34
Jakim¶ sposobem, jeszcze nie wiem, jak kogo¶ zropować, możecie pomóc?? :D
Mam jeszcze taki problem: prawie ci±gle walczę na full def, a shielding mi nie rosnie, czemu??!!

Wukio
01-09-2004, 13:36
Co do 1 pytania to stajesz kolo dziury w ktorej stoi ten kogo masz zropowac. Dajesz use with na line i na dziure potem. Tez kogo chcesz ropnonc musi stac na rope place (tej kropce co sie na niej liny uzywa). Co do 2 pytanka to sie w tym nie orientuje bo sorc jestem.

Dark Vilej
01-09-2004, 13:45
Odp na drugie pytanko: musisz byc cierpliwy i troche poczekac :P

p.l
01-09-2004, 13:52
jak by ci się chciało poczytać o trenowaniu to tam masz napisane że co jaki¶ czas musisz stracić hp (chyba co 30 hit) ... więc jak masz same chmurki to nie dziwne .. dlatego stanie kilka godzin z 2 szczurami bez tracienia hp nic nie daje

Darean
01-09-2004, 14:01
CO do pytania numer 2

Wiesz.... ja trenuje na full attack (hit co 30 sec to idealnie) jak dostajesz co 30 sec to dopiero ci bedzie bardzo szybko leciec a na full def jak dostajesz hit co 30 min.....

Afinor
01-09-2004, 16:39
A ja radze sprawdzic czy tarcze trzymasz na miejscu tarczy a nie naprzyklad...TORCHA:P

Desigit
19-09-2004, 21:09
CO do pytania numer 2

Wiesz.... ja trenuje na full attack (hit co 30 sec to idealnie) jak dostajesz co 30 sec to dopiero ci bedzie bardzo szybko leciec a na full def jak dostajesz hit co 30 min.....

Boze co wy temu kolesiowi chcecie wcisnoc!!!!Rosniecie sheldingu nie zalezy od tego czy dostaniesz bloohita czy nie tylko od tego czy ty zadasz bloodhita(Gdy trenisz z 2potworami mosisz miec 1 bloodatak na potworze co 15sek zeby ci sie nie zablokowalo dliczanie sheldingu tak samo jest ze swordem czy clubem gdy trenisz z 1 potworem mosisz miec hita 1 raz na 30sek) Grajoc tym sposobem penwie macie skile po 40 ale nic sie nie wtrocam

:berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk:

Arrasekt
19-09-2004, 22:27
Boze co wy temu kolesiowi chcecie wcisnoc!!!!Rosniecie sheldingu nie zalezy od tego czy dostaniesz bloohita czy nie tylko od tego czy ty zadasz bloodhita(Gdy trenisz z 2potworami mosisz miec 1 bloodatak na potworze co 15sek zeby ci sie nie zablokowalo dliczanie sheldingu tak samo jest ze swordem czy clubem gdy trenisz z 1 potworem mosisz miec hita 1 raz na 30sek) Grajoc tym sposobem penwie macie skile po 40 ale nic sie nie wtrocam

:berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk:

Zgadzam się w 100 % z Desigitem, chyba sami nie czytali¶cie tematu o trenowaniu