Baartoss
31-12-2006, 12:31
Mam takie pytanie... Zacząłem się nad tym zastanawiać ale nie doszedłem do odpowiedzi na zadane sobie pytanie: "Czy używanie bot'a tylko i wyłącznie do tego, aby widzieć siebie w outficie np. pacc (nie które boty chyba mają taką opcję). Ja myślę, że to nic okropnego używać tylko dla tego bot'a, ponieważ są osoby, które z jakiegoś powodu nigdy nie będą miały PACC i nie zaznają przyjemności z noszenia takiego outfitu. Po za tym outf widzi tylko użytkownik więc nie rani to osób, które wykupują PACC. Zresztą moim zdaniem użytkownik z gry powinienen czerpać przyjemność, więc jeśli o mnie chodzi gdybym zobaczył na ss'ie takową osobę z bot'em i wiedział, że używa go tylko do outfa nie przeszkadzało by mi to zbytnio. A co wy sądzicie? Pozdrawiam
@EDIT
Wiem, że to jest nie legalne ale i tak tego nikt nie przestrzega :( Pomijając nielegalność czy legalność odpowiadajcie czy to coś złego, bo niestety trzeba zauważyć, że większość i tak leje na to, że bot jest nielegalny :/
@EDIT
Wiem, że to jest nie legalne ale i tak tego nikt nie przestrzega :( Pomijając nielegalność czy legalność odpowiadajcie czy to coś złego, bo niestety trzeba zauważyć, że większość i tak leje na to, że bot jest nielegalny :/