Pokaż pełną wersje : 19 kina soluje draga bez eq :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16240
Jezeli ktos nie chce sciagac bo twierdzi, ze nudne - jego sprawa , niech nie sciaga i nie komentuje. Dziękuje za uwage.
Pzdr.
Nudne i kejloger do tego....
Po 1. Gdzie masz keyloggera ?
Po 2. Mówiłem ze jak twierdzicie ze nudne to nie komentowac:P
gavreonien
31-12-2006, 15:40
Sam jestes Keylogger .... Film fajny, heheh kiepskie hity Ci wchodzily, ale ogolnie fajnie, no i disco polo ;)
Nie ma keylogera, a filmik moze byc (hit w draga 106) :D GZ
Arturo Soprano
31-12-2006, 16:07
GZ. :D
@up
Best byl 133 :p
Dzięki :D
Szczerze mowiac nie patrzalem na hity :PP Bo po 1. Sluchalem radia kto ogladal wie co i jak:D A po 2. patrzalem czy sie uhac czy nie:p bo jak widzieliscie nie uzywalem hotkeya :)
Pzdr
Ziomster Warior
31-12-2006, 17:49
O.o widze, ze luminera.. ;D taz gram na luminerze.. nick taki jak tu.. no filmik spoko ;D i kyrgaxa znasz? O.o
_LorDZIQ_
31-12-2006, 17:57
@Topic
Filmik fajnt ,gzz.. :)
@Ibanez
Nie sciagnie i komentuje....
O.o widze, ze luminera.. ;D taz gram na luminerze.. nick taki jak tu.. no filmik spoko ;D i kyrgaxa znasz? O.o
Taa rl kumpel :P
@Up
No własnie... :S
A wy nie lubicie sie zabawić czasem w "Trolla" ? Dzięki mnie ten film ma juz 2 strone komentarzy ;) Powinieneś mi piwo postawić, a nie bulwersowac sie ;)
@ down
Da ! Maładiec !
Z 1 klasy podstawówki ;) Stare jak świat... teraz jest sie z czego pośmiać ; ]
Goku_Sayian
31-12-2006, 18:27
@up: ten avatar to twoje zdjecie??
@topic: fajny film :P
Fajne :D Gz skilli i solo na tym levelu :)
Dopiero się dowiedziałem że koło draga jest tam Wyv :)
Drzamich
01-01-2007, 10:55
Ale ściema :p
Tak naprawde to miałeś eq.
Gdybyś zdjął tego GS'a i bił draga z fista bez EQ, tylko z UH'ami to by było coś :p
@Up
Wiesz jakoś każdy zrozumiał o co chodzi , prócz Ciebie - dziwne, nie? :)
Pozdrawiam.
rendevar
04-01-2007, 14:38
Nudne i kejloger do tego....
to twje zdjecie na avatarze ?? bo jak tak to masz morde jak jakis pedał maly :D :D :D :D :D :D :D i ogolem to wyjdz ze swoja jagielonia....
nigdy Cie nie widziałem na Luminerce :]
Gratz :P zrozumialem o co chodzi ale zarabiscie by bylo gdybys go daggerem zabił ^^
Ah, Lumi ;]
Cóż, ja też lubię disco polo .
Co do filmu - fajne skille i hity jak na lvl, no i bez cipbota za co też +
@up
Upierz, Ty teraz znow grasz na Lumi tylko innym charem nie?
to twje zdjecie na avatarze ?? bo jak tak to masz morde jak jakis pedał maly :D :D :D :D :D :D :D i ogolem to wyjdz ze swoja jagielonia....
Mały to ty masz móżdżek towarzyszu. Jeśli masz coś do Jagielloni to zapraszamy na stadion przy ulicy Słonecznej. Chętnie podyskutujemy z tobą o twoim problemie.
No tak, no tak. Bo Jaga przecież nie ma kibiców. Ma za to kiboli.
@topic
Spoko, chyba też będę mógł załatwić draga, mimo braku skillowania. 29lvl 56/54 na chwilę obecną. :P Właściwie gładko poszło.
Ii... DISCO POLO! Mig: "Co ty mi dasz? Niczego nie żałuj! Kawałek dnia krótki podaruj...!" Nie, nie słucham tego, ale Mig jest dobry. :P
Ahh, tak, oczywiście, wiem, temat ma już ponad 3 miesiące... ARCHEOLOG, buuuu!! Wyjdź trollu! (?) Bo przecież to całe 3 miesiące...
@down
Dobry temat nigdy się nie kończy! :P
"Po co" pytasz? Może wpadnie tu ktoś, kto chodził z zamiarem zapytania "czy z 19lvl i 64/64 zabije smoka?". Ściągnie sobie filmik i będzie wiedział.
Wszystko dla społeczeństwa!
I wiesz, miałeś powód, żeby zdobyć jeszcze jednego posta. No i moim skromnym zdaniem Ci którzy zadają pytania typu "po co odświeżyłeś temat?" albo krzyczą "ARCHEOLOG!" wcale nie są wiele lepsi od tego <archeologa>. Temat nie jest zamknięty, nie jest usunięty, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby coś w nim zapisać. Z tematami jest jak z winem. Im starsze tym lepsze. :P Przypuśćmy. Oby nieaktualne nie były.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y
Po co odświeżasz temat sprzed 3 miesięcy ??? :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.