Pokaż pełną wersje : chętnie potrenuje
Mam palla na 11 levelu i chce sobie podnieść skille jeśli jest jakaś chętna osoba prosze piszcie.Plz!!! 8)
mzoe jestem slepy ale jakso niewidze swiata na jakim grasz... a po drugie napisz cos takigo "i want rain i have xx/xx skills who want?" raczej ktos sie powinien zglosic
moze laskawie bys tak napisal jaki swiat i miasto? o_O przez gg nie potrenujemy......
Ej spoko spoko nie opierniczajcie mnie że coś zapomniałem rany. Gram na danubi wcarlin. A tak po zatym to możesz do mnie napsiać na gg to sie umówimy na jakiś hunt albo na trening. A mam problem bo piszecie mi żebym napisał trein w tibi ale miałęmtaką historie że raz trenowałem z kolesiem, i ja miałęm życie na żółto on na czerwono i nie chciał przestać móie mo stop stop
on nic i go zabiłem a potem mnie vała banda ścigała więc nie lubie z obcokrajowacami ćwiczyć bo z Polakami jeszce jakoś tako mnie chyba nie zabiją.
Lord piccolo
21-10-2003, 18:27
napisz na jakim świecie żyjesz i w jakim mieście mieszkasz
szkoda ze nie graszn a swiecie rubera i nie jestes w miewscie thais bo bym stobal potrenowal
Oryginalnie dodany przez Gonzo
szkoda ze nie graszn a swiecie rubera i nie jestes w miewscie thais bo bym stobal potrenowal
Ummm... No to po co piszesz...?
Słuchaj pisze po to by potrenować se z kimś i iść z nim na hunta a nie poto by słuchać komentarzy dotyczoncych moich błędów.
Blood-Rain
22-10-2003, 19:30
Jak na moje lepiej jest trenować na jakichś potworkach, a nie z innymi graczami... :))
Nie wiem co o tym sądzicie, ale piszcie czy lepiej trenować z innym graczem, czy z poworkiem?
Oryginalnie dodany przez Blood-Rain
Jak na moje lepiej jest trenować na jakichś potworkach, a nie z innymi graczami... :))
Nie wiem co o tym sądzicie, ale piszcie czy lepiej trenować z innym graczem, czy z poworkiem?
Rycerzem to wszystko jedno, paladyn juz przy skillach 30 zaczyna za szybko zabijac potworki ktore jest w stanie przyjac na tarcze.
Słucha najlepiej ternować z graczem bo szybciej robisz skille ani nic cie nie zabije no może pk jak cie dorwą.
:P
Verlonrax
07-06-2008, 16:38
Ja chętnie poternuje na Elysi lub Askarze or Isarze
Powiedz jaki swiat!!!
mana'potion
07-06-2008, 17:28
8o Prawie 6 lat. Gz
8o Prawie 6 lat. Gz
no chyba prawie 5 lat.. ale jesli sie uczepic to i prawie 6 lat ;p
ja ptorenuje w karlin dzienki za ten temat!!!
ja ptorenuje w karlin dzienki za ten temat!!!
potrenójesz ze mnom? pliz, bo ja jestem knajtem i tesz chcialbym poskilowac w karlin bo to kul siti
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.