zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Stone Tomb Exploring

Cyr Szeryf
31-12-2006, 15:20
Two semi leveled knights exploring Stone Tomb. Mega waste but funny :)
Enjoy~

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16246

Jalokowy_
31-12-2006, 15:21
Why do you use english? This is polish forum... We don't accept foreign languages XD

Fivapo
31-12-2006, 15:22
No fimlik całkiem całkiem <lol2> było śmiesznieXD

Cyr Szeryf
31-12-2006, 18:30
hehe pozdro fiv ^^ niezły młynek :baby:

-=DanieL=-
31-12-2006, 19:36
Nie umiesz pisać po polsku? Jak nie to nie odwiedzaj tego forum.

MagField
31-12-2006, 19:39
@up
Tobie sie coś nie podoba więc ty możesz nie odwiedzaćtego forum

Shadowsong
31-12-2006, 19:40
Nie umiesz pisać po polsku? Jak nie to nie odwiedzaj tego forum.

A co nie rozumiesz po angielsku? -.-

kostooch
01-01-2007, 09:02
Why do you use english? This is polish forum... We don't accept foreign languages XD

and why? 'cuz bunch of morons don't know even one fuckin word?

raven
01-01-2007, 18:53
mejbi szat dee fak ap bikoz u gory jest taki napisik maly niewidoczny prawie z jakims kwadraem czerwono-niebiesko-bialym , a brzmi on Angielskie forum takze tam mozecie se po engliszu gadac a nie tutaj -.-

@filmik

waste , ale chociaz zabawy jest troche ;P

-=DanieL=-
01-01-2007, 19:04
@up
Tobie sie coś nie podoba więc ty możesz nie odwiedzaćtego forum

Będę odwiedzał to forum kiedy mi się podoba, a ty mi możesz "pogadajc mi do jajc", nie masz żadnego wpływu na to gdzie się wypowiadam więc ucisz otwór gębowy.

A co nie rozumiesz po angielsku? -.-

Rozumiem, ale wyobraź sobie taką sytuacje, że mógł tu wpaść noobek zacząć spamować, że nie wie o co chodzi, a za nim seria "obrońców" forum którzy go będą próbować zjechać jednocześnie go karmiąc. Poprostu po co utrudniać sobie
życie? Chcecie przyszpanować tym angielskim czy jak?

@topic
Żeby nie robić offtopu obejrzałem ten filmik i stwierdzam, że troche kasy to tam zwastowali ale bez waste nie ma zabawy.

Losari
01-01-2007, 22:00
Szajse nie zjedzcie go za to ze nic nieruzumiecie x(((

Cyr Szeryf
02-01-2007, 16:35
Finally some comments. More Please ^^

Marczio
02-01-2007, 16:48
Będę odwiedzał to forum kiedy mi się podoba, a ty mi możesz "pogadajc mi do jajc", nie masz żadnego wpływu na to gdzie się wypowiadam więc ucisz otwór gębowy.

To ty zaczales te klotnie jak najechales na kolesia bo napisal po angielsku, przykro mi ze w twojej pedalowie/gimnazjum nie ucza tego jezyka, wierz mi przydatny jest.

-=DanieL=-
02-01-2007, 17:01
To ty zaczales te klotnie jak najechales na kolesia bo napisal po angielsku, przykro mi ze w twojej pedalowie/gimnazjum nie ucza tego jezyka, wierz mi przydatny jest.

Uczą i nie powiedziałem, że nie potrafie nim się posługiwać poprostu kole mnie w moje patriotyczne oko jak banda gówniarzerii chlapie angielskim na dodatek na marnym poziomie odwracając się od źródła (język polski) komunikacji w tym forum.

Cyr Szeryf
02-01-2007, 23:06
Uczą i nie powiedziałem, że nie potrafie nim się posługiwać poprostu kole mnie w moje patriotyczne oko jak banda gówniarzerii chlapie angielskim na dodatek na marnym poziomie odwracając się od źródła (język polski) komunikacji w tym forum.

Prosze, nie udawaj głupszego niż jesteś, bo robisz sie żałosny...

Fivapo
02-01-2007, 23:21
Lol ludzie opanujcie się, chłopak napisał po angielsku bo najwyrazniej lepiej brzmiało ,a wy zaraz z tego afere robicie bo napisał coś po angielsku lol .
Wy tu macie komenty z filmu dawać a nie , komentować ze on pisze po angielsku:s .Chyba że najwyraźniej ktos jest zasdrosny że on umie po angielsku pisać ;o? :D