PDA

Pokaż pełną wersje : Lepsze eq czy blessy?

SERnik
31-12-2006, 15:34
Witam ponownie :)

Mam kilka pytań:

Jestem druidem - 29 lvl; 31 magic level

Moje eq: crown helmet, crown armor, crown legs, vampire shield, BOHy, platinum ammulet i wszystkie rody (narazie oprócz tempesta). AOLa naturalnie NIE MAM :)

Więc teraz moje pytanie: zbierać na lepsze eq, które starczy mi napewno gdzieś do 60 lvla (Royal helmet, golden armor, crown legs, demon shield, BOHy i platinum ammulet), czy kupić blessy?

Proszę o radę :)

Pozdrawiam 8o

Pan Yuzek
31-12-2006, 15:45
No ja raczej bym kupil blessy. A potem poexpil na gorszych potworkach i robil lootbagi.

Times
31-12-2006, 16:21
@SERnik

Powiedz, mi na cholere Ci blessy na 29 lvl, jak padniesz to spadnie Ci niecały lvl ,bp i 10% szans na częsc EQ, z blessami spadnie Ci nieznacznie lvl , 50k (za blessy) i 10% na częsc z EQ.

Belssy opłaca sie kupowac na 50lvl (jak sie ma duz=żo kasy).

Radze Ci zrbieraj na EQ, kolo 50 albo nawet 60lvl pomyśl o blessach.

Na tym lvl to jest zupełna strata kasy.

Maniack
31-12-2006, 16:36
zbieraj kasę ;>
potem na 80 lvl nie będziesz miał za co kupić bless jak kilka x padniesz

SERnik
31-12-2006, 16:44
No to zbieram na eq :)

Chyba najpierw na Demon Shielda, bo na początku obrażenia idą na tarcze przecież :D

A jeszcze jedno pytanie - po deadzie blessy przepadają ?

ziomal231
31-12-2006, 16:48
Witam ponownie :)

Moje eq: crown helmet, crown armor, crown legs, vampire shield, BOHy, platinum ammulet i wszystkie rody (narazie oprócz tempesta). AOLa naturalnie NIE MAM :)

Pozdrawiam 8o

dam ci rade sprzedaj eq kup sobie blue robe a reszte sprzedaj i wydaj wszystko na expa o wiele lepiej na tym wyjdziesz

na co druidowi takie eq:D

Keel
31-12-2006, 16:51
No to zbieram na eq :)

Chyba najpierw na Demon Shielda, bo na początku obrażenia idą na tarcze przecież :D

A jeszcze jedno pytanie - po deadzie blessy przepadają ?

Taaaaaaaaaaaaak.