Pokaż pełną wersje : Czy nie ma potworów dla Druida ?
Witam, a więc tak jak w temacie. Zastanówcie się gdzie ma expić druid po 40 lvl bez pacca ? Hmm... no właśnie B) Większość poradników kończy się właśnie w tym miejscu. Po 40 lvl, na lvl trzeba już coraz konkretniejsze ilości expa, a taki druid z tempest rodem może sobie ..... Patrząc tu na sorka, po tym lvl jest całkiem inaczej. On ma do dyspozycji Woi i leci po labiryncie lub innych ostrych kopalniach z guardami, a Drut ? Jeżeli chciałby expić tak jak sork to : z tempestem będą go za dużo walić, z volanica on za słabo wali i jak wyskoczą 2 lub 3 to lipa, z volanica + hmm to waste straszny. No i tak sobie myśle, że druid ma troche przewalone w tym etapie. Czy mógł by mi ktoś podać, zasugerować jakieś fajne miejsca gdzie można dobrze expić druidem ?
Dragi, gsy z blokerem, dle z blokerem
Kupić PACCa, dochodzi przednie e-vis i najlepsze expowiska.
Gra sorcem/druidem powyżej 45/50 lvl nie ma sensu bez PACCa. Wolniejsza mana i brak e-vis niszczą te profesje.
Evil'Sniper
31-12-2006, 21:03
Mój kolega 43 druid expił na dragach z DSami. Znudziło mu to się po tygodniu.
Sir William Wolfes
31-12-2006, 21:17
muszisz kupic PACC'a 8o inaczej bedziesz musiał bardzo dużooo expić, żeby coś osiągnąć, poza tym i tak będziesz miał super ciężko + fakt, że jak padniesz to tracisz 2lvl a nie jeden jak przed 40lvl ;]
szymon287
31-12-2006, 22:51
+ fakt, że jak padniesz to tracisz 2lvl a nie jeden jak przed 40lvl ;]
n/c man, jak masz pisac to pisz dobrze -.-
Lukas Hiper
31-12-2006, 23:09
weź Tempesta manasy i na jakies duze respy guardów.
ja na 28lvl expilem z volcanikiem, tylko na małych respach.
@edit
postaw se monka lub ds`a jak by bylo ciężko
Dragi z DSem i exp dobry, guardy, mintwalin więcej ci dać przykładów ?
tomektrz
01-01-2007, 09:37
Jak ktoś się uprze, to może nawet wrzucić niewidkę i bić DSy na Ghostlandzie. (tempest rod + ewentualnie HMM) - mało opłacalne, ale zawsze jakaś odmiana.
dragi z hmm + brust. moze sie wydawac ze waste, ale:
wczoraj wzialem se 90 brustow i bp hmm, bez utamki poszedlem na dragi (46elder) bije je taka taktyka jak pal, i co gfb/wave daje e gran. gdy drag ucieka dobijasjsz z tempesta i hmm. ok 3-4 brusty na draga. pierwszy raz wczoraj wyprobowalem i nawet goo bylo dopuki koles mi nie lurna 2 dragow.. ;d
jezeli ci sie nei podoba to: guardy, mozesz dc -2 z gfb, mint~ malo oplacalny ... ;/ hunty, wyverny (little waste..)
2 sposob. biezesz dwarfen ringa i time ringa (musisz meic boh) i bijesz gsy na pohu, na 45 lvlu gs na haste szedl rowno. biezesz bijesz z hmm, jak gs podchdozi dajesz utamke i time ringa na palec i uciekasz troche i zas zdejmuejsz.
dwaffen ring musisz meic bo ostatnio wpadlem na wyverne i gsa na raz.. opity zostalem i musialem zabic gsa z visa ;p a ty na facc nie posiadasz tego czaru wiec zakladasz ringa i spieprzasz.
to tyle ;p
najlepiej kup pacc, bez pacc drutem trudno sie gra...
Tak! Dsy na ghostlandzie, expie tam nowym druidem od 35 lvl, exp w granicach 40k exp/h. Bije tylko tempest i niewidka. Chodze na 4-5 bp manasow a potem jakos nadrabiam te strate.
Idziesz sobie do kopalni dwarfów na -5 pietro summonujesz monka i lecisz, mozesz nawet nie summonować monka bo na 40+ lajcikiem sobie poganiasz samemu. Dobra tarcza+ mana shield i lecisz.
a jak nie to bierzesz kolegów i idziecie na dragon lair koło venore lub na pohu i walicie dl'e; czy to jest aż takie trudne??!!
Moje skromne zdanie ...
Tak! Dsy na ghostlandzie, expie tam nowym druidem od 35 lvl, exp w granicach 40k exp/h. Bije tylko tempest i niewidka. Chodze na 4-5 bp manasow a potem jakos nadrabiam te strate.
Tak tak a mama wylaczyła telewizor... ciekawe jak tam robisz 40k/h samym templestem. Nawet gdyby to to samo masz na guardach tylko mniejsze waste. Bierzesz 5bp manasków i lootbaga jeszcze robisz, exp tez okolo 40k/h.
dragi z hmm + brust. moze sie wydawac ze waste, ale:
wczoraj wzialem se 90 brustow i bp hmm, bez utamki poszedlem na dragi (46elder) bije je taka taktyka jak pal, i co gfb/wave daje e gran. gdy drag ucieka dobijasjsz z tempesta i hmm. ok 3-4 brusty na draga. pierwszy raz wczoraj wyprobowalem i nawet goo bylo dopuki koles mi nie lurna 2 dragow.. ;d
Czemu dobijamy z templesta?? poprostu go zabijamy brustami i hmmkami, kolejny problem jaki tu widze to dostepnosc brustów.
Lepiej juz poprostu templest + hmm ;p
2 sposob. biezesz dwarfen ringa i time ringa (musisz meic boh) i bijesz gsy na pohu, na 45 lvlu gs na haste szedl rowno. biezesz bijesz z hmm, jak gs podchdozi dajesz utamke i time ringa na palec i uciekasz troche i zas zdejmuejsz.
dwaffen ring musisz meic bo ostatnio wpadlem na wyverne i gsa na raz.. opity zostalem i musialem zabic gsa z visa ;p a ty na facc nie posiadasz tego czaru wiec zakladasz ringa i spieprzasz.
Urzekla mnie twoja historia najlepiej napisz poradnik jak bic gsy na pohu na 20 lvlu.
Dragi, gsy z blokerem, dle z blokerem
I co tylko runkami sie juz expi?
weź Tempesta manasy i na jakies duze respy guardów.
ja na 28lvl expilem z volcanikiem, tylko na małych respach.
@edit
postaw se monka lub ds`a jak by bylo ciężko
28 a 40 lvl to troche róznicy ... pamietaj o tym ze templest nie ma mozliwosci bicia z bezpiecznej odleglosci. Ta dsa se postaw
mint~ malo oplacalny ... ;/
Co za ... no debil ... na miniosach robi sie najlepsze lootbagi. Bierzesz 0,5-1bp gfb, kilka bp manasków, poison roda i wio exp bardzo ladny, lootbag tez. Nawet bez lootbaga sie zwraca, przynajmniej jak wycinasz skórki i zbierasz kase + kusze. Wbilem tak kilka lvli.
No wiec do wyboru masz guardy, dragi, moze jakies grupsze hunty, mint~ i jeszcze dobra alternatywa okazuja sie wyverny.
Taktyka prosta ... wchodzisz, dajesz atk, jak masz dwarven ringa to nie baw sie w taktyke "na draga" bo tak czy inaczej cie zatruje. Zabijasz, zbierasz loota, wklepujesz poxa i czekasz na spaw. Nie oplaca sie tam uzywac manasków czy też hmm to wyjdziesz na minus. Osobiscie robie tak ze bije je tylko wtedy gdy mam wiecej niz 300 many a w wolnym czasie czytam forum. Na spawach na 3 wyverny mozesz postawic monka. Nie myśl jednak ze bedzie tak samo jak na solo, wiec staraj sie bic po jednej sztuce gdy tylko sie pojawi.
Bani Anleabanix
02-01-2007, 07:35
Osobiście bym proponował na ghostland na poziom z dsami walisz niewidke i jazda,dragi,hmm cyce na poh,:baby:zamiast ds mozna guardy bic bo waste mniejsze,MINT~~tu nabjnesz masakrycznie kasy
i expa przy okazji,jak masz kolege knighta na 50+to mozecie sprubowac gs i dl(choc dl moze mu strzelic z combo i bedzie ciezko)
Fred Druid of Pacera
02-01-2007, 07:41
Też mam aktualnia 40 druida bez PACCA i te wszystkie guardy i dragi robią się nudne. Teraz chodze na elf fortec i sobie tam expie z tempesta, tlko dużo manasów trzeba brać i ewentualnie GFB na większe skupiska elfów. Czasami można na Mintwaln skoczyć pobić minoski i dobrego lootbaga zrobić.
Widać, że większość z was nigdy nie grała takim druidem. No nie wiem, może rzeczywiście ten mint wypróbuje, albo ghoustland :)
Progmaniak
02-01-2007, 16:44
Mint nawet spoko, ale uważaj na bramie - mino magi potrafią nieźle zaspamować. Guardy ofc volcanic rod/tempest rod (nie templest jak ktos tam powiedzial) + monk.
Ogólnie nuda na facc, kup se pacc :P
Hektor Knight Dwaa
03-01-2007, 21:41
lol!czy niegdy niekt z wasc nie gral druidem??
ja tez pacca nie mam i jakos se radze mam 44 druida biegam na poh luruje gsa biegam z nim naopokolo temple ubiajl z hmm jak mu malo hp zostalje to tempest i jakos sie expi tu na mino podskocze wybije all rotki kolo cycow jakies tarantule wywke dsa lidera zerka shamana i jest jakos 20k/h duze waste lae nie jest nudno:Dpotem idizesz odorbic straty na mino na senji robisz loot baa na 20k capa i masz z 15k w kasie idziesz na dragi znow na mino idziesz na guaardy troche kasy wejdzie i juz masz next lvl potem na dragi solo z hmm lub z blokeim z t roda i bijesz se powoli lvl ale najlpeiej guardy jak ci sie nie nudza z tempestem na 8 bp mfow robie 40% w 1h wiec nie jest zle jakies gfb ide znow po manasy wastuje 16k i ide na mino tma nie dosc ze kasa wleci to exp 10k dojdzie wiec juz masz 10%~~ wie nie jest tak zle na faccu od 50 lvl mozesz se bic na dc -2 z gfb tez tam expa niezle idze tylko niekiedy mozna zlpac laga wiec lepiej na utamie tam wejsc z poczatkowym respie i idziesz z gfb tam potem ubijasz assasiny po drodze bandity i caly resp na -1 wycgodzisz ubijasz tarantule moze gsa potem slimy beho i ghoule jak cchesz to taratule jeszcze roty i juz ci sie zdazy zrespic -2 tam i znow idizesz tak i znow i znow bijesz z 30k expa na godzine a przy szczsciu moze sie cso ciekiawgbo sypnac a jak nie to huj iidzesz na ...... senje:Da jak ci sie to znudzi to na dle jedziesz tam waste nei duze bo jak masz kumpla to ci jakis rh sellnie u dzina najlpeij wez kumpla druida z sio zeby bloka siochal bo sie blok zawsze o uhy pluje:Dsorry ze tak to haotycznie napisalem ale sie psieszylem sorry dla moderatorow jutro edita wlane bo dizisjs sie spiesze (hunt dle:D)kk to by bylo na tyle :D
bb
Dark-Sorcerer-Danera
03-01-2007, 22:04
jak grasz na serwerze non-pvp to nudno a jak pvp alb ten ze skullami kupujesz bp sd i ubijasz z bp sd 10knightow takich po 15-20lvl loot sprzedajesz i lecisz na cos dobrego z eq ktore kupisz za kase z pk
LarvaExotech
03-01-2007, 22:36
jak grasz na serwerze non-pvp to nudno a jak pvp alb ten ze skullami kupujesz bp sd i ubijasz z bp sd 10knightow takich po 15-20lvl loot sprzedajesz i lecisz na cos dobrego z eq ktore kupisz za kase z pk
PvP to jest świat ze skullami, i tam za zabicie 10 typków w ciągu doby dostaje się bana kolego ;]
Moim zdaniem Mintwallin dla takiego druida/sorca 30+ jest bardzo dobre. Druidem bierzesz quagmire rod więc nie dostajesz blood hitów (jak z tempestem). Oczywiście mf i gfb są niezbędne. Jak sie robi lootbaga to nawet na + da sie spokojnie wyjść.
lol!czy niegdy niekt z wasc nie gral druidem??
ja tez pacca nie mam i jakos se radze mam 44 druida biegam na poh luruje gsa biegam z nim naopokolo temple ubiajl z hmm jak mu malo hp zostalje to tempest i jakos sie expi tu na mino podskocze wybije all rotki kolo cycow jakies tarantule wywke dsa lidera zerka shamana i jest jakos 20k/h duze waste lae nie jest nudno:Dpotem idizesz odorbic straty na mino na senji robisz loot baa na 20k capa i masz z 15k w kasie idziesz na dragi znow na mino idziesz na guaardy troche kasy wejdzie i juz masz next lvl potem na dragi solo z hmm lub z blokeim z t roda i bijesz se powoli lvl ale najlpeiej guardy jak ci sie nie nudza z tempestem na 8 bp mfow robie 40% w 1h wiec nie jest zle jakies gfb ide znow po manasy wastuje 16k i ide na mino tma nie dosc ze kasa wleci to exp 10k dojdzie wiec juz masz 10%~~ wie nie jest tak zle na faccu od 50 lvl mozesz se bic na dc -2 z gfb tez tam expa niezle idze tylko niekiedy mozna zlpac laga wiec lepiej na utamie tam wejsc z poczatkowym respie i idziesz z gfb tam potem ubijasz assasiny po drodze bandity i caly resp na -1 wycgodzisz ubijasz tarantule moze gsa potem slimy beho i ghoule jak cchesz to taratule jeszcze roty i juz ci sie zdazy zrespic -2 tam i znow idizesz tak i znow i znow bijesz z 30k expa na godzine a przy szczsciu moze sie cso ciekiawgbo sypnac a jak nie to huj iidzesz na ...... senje:Da jak ci sie to znudzi to na dle jedziesz tam waste nei duze bo jak masz kumpla to ci jakis rh sellnie u dzina najlpeij wez kumpla druida z sio zeby bloka siochal bo sie blok zawsze o uhy pluje:Dsorry ze tak to haotycznie napisalem ale sie psieszylem sorry dla moderatorow jutro edita wlane bo dizisjs sie spiesze (hunt dle:D)kk to by bylo na tyle :D
bb
Ale ty chlopie pi****lisz glupoty za przeproszeniem ...
A po 2 mogles chociaz te glupoty napisac po ludzku.
PozDro .
Ps: Nie ic na Dragi ... Zrob 50 kup pacca i Vis na Dragach to jest oplacalen.
A teraz jak nie masz pacca to zeby nie bylo waste to Cylclopy. A kase na mino zarabiasz tak jak pisali wyrzej.
PozDrO.
Pan Goner
16-01-2007, 15:51
mam kolesia ktoremu bardzo dobrze gra sie drutem -.-'' 13 lvl na dc chodzil przed updatem i redpsem gs'a na drodze do dc,wbijal 19 lvl i lecial na dwarfy(wszystkie)i tak to 30 lvla ~ potem bral ta bedna rozdzke trujaca i lecial na cyce i jakos wbil te kilka lvi i z tempestem od 45~ latal juz spokojnie na gs'y o ds'ach nei wspomne...dragi on bil bardzo krotko bo duze waste a maly exp tak wiec od 45 lvla ~ bije non satop gs'y,czasem z kolesiamy na dl'e z burstami i hmmami
Dlamnie to po 30 lvl powinien miec juz Pacc.
Jesli po 50 nie bedzie mial to gra bedzie dla niego bez sensu w tym czasie co na facc wbije level z pacc wbil by z dwa.
PoZdRo.
Czemu nikt o Hydrach nie wspomniał ?To jest potwór który wręcz kocha druidów :> a oni to odwazjemniają.(Jeżeli masz pacc oczywiście)Jak znasz blokera który ma czas to chodz na nie exp dobry loot raczej też chociarz po update ciut gorzej leci o.o A bez pacc-a hmm to co ludzie pisali mint,kopalnie itd.Ci co pisali o gs-ach od 45lv~ to mógłby/mogliby ich koledzy oni sami nakręcić film jak bija te gs-y ?I czy im się to opłaca XD bo szczerze w to wątpie.
Czemu nikt o Hydrach nie wspomniał ?To jest potwór który wręcz kocha druidów :> a oni to odwazjemniają.(Jeżeli masz pacc oczywiście)Jak znasz blokera który ma czas to chodz na nie exp dobry loot raczej też chociarz po update ciut gorzej leci o.o A bez pacc-a hmm to co ludzie pisali mint,kopalnie itd.Ci co pisali o gs-ach od 45lv~ to mógłby/mogliby ich koledzy oni sami nakręcić film jak bija te gs-y ?I czy im się to opłaca XD bo szczerze w to wątpie.
Czytaj normalnie ...
Napisal ze nie ma pacca ... A o ile wiem na Facc Arenie nie ma Hyderek?
Pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.