Pokaż pełną wersje : Co potrafi zrobic 5 knightów ;)
Cze =] Chciałem zamiescic jeden z lepszych filmow 'Pk' w wykonaiu knightow na low levelach jaki oglądałem http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16241 ;)
Enjoy =0 )
Bardzo fajny filmik, a ja tak nie lubiłem i nie doceniałem knightów :D
DZIEKI
..::QRAS::..
31-12-2006, 22:43
war hammer ROX :D
Marianos
31-12-2006, 23:19
Ktoś kto grał/gra na Pandorii, zapewne wie kto to jest Rabus Marius.
Co do filmu, tak jak jego pozostale filmiki - niezły.
Fpitolony w sprawe
31-12-2006, 23:24
23:20 Rabus Marius [15]: fucking polacks
I na pewno nas bardzo lubi :P,a fragi nawet ladne choc loot nie dopisal.
A ja gralem na Pandorii i nigdy go nie spotkalem :D.
ShadowSSJ2
31-12-2006, 23:30
Lol, fajny filmik xD Fragi tez niczego sobie.
Marianos
31-12-2006, 23:34
Tym lepiej dla Ciebie....ma wielu hlvlowych kumpli oraz dwie inne postacie 30+ ek i 50 msa.
Ten film pokazuje jak kilku low-levelowych knightów ze skillem 50+ club oraz Warhammerem może zabić większe od siebie lvle. Więc warto go obejrzeć.
Fajny team, dla nich 40lvl to normalka :D
mnie nawet oni dojechali 10+ w thais dymy robili
a mni lagowalo i nie moglem nic robic szedlem z kumplem z questa :s
Kileros fire'son
01-01-2007, 02:44
ZAJ*BISTY ! :baby: pomyslcie ludzie jak by tak 30+ Knighty z 70+ cluba xD
Hestrial
01-01-2007, 08:24
Ta ale podnieta, ofiary padalyby 3 razy szybciej gdyby to sorce pkowaly -.-
-=DanieL=-
01-01-2007, 08:33
@up
Taaaaaaaaaaaaaaaaaa? A ciekawe z czego by tak "walili", z "ruszczek" po 9HP? Bo wątpie zeby tym graczom chciało by się wydawać tyle kasy na SD jak mogą wytrenować w 2 dni dobrego knighta z war hammerem.
@topic
Zajebisty filmik! Szkoda, że na koniec ten 96 lvl ocalił rl'a. Ale film poprostu wymiata, takie lvle padały od takich lowów xd.
Hestrial
01-01-2007, 12:01
@up
Taaaaaaaaaaaaaaaaaa? A ciekawe z czego by tak "walili", z "ruszczek" po 9HP? Bo wątpie zeby tym graczom chciało by się wydawać tyle kasy na SD jak mogą wytrenować w 2 dni dobrego knighta z war hammerem.
A jakos na uhy im sie chcialo wydawac kase? o0
@up
A czym mieli sie leczyć ? Lol next dziecko neostrady. Za ile kupiłes tego chara ?
Heram_Elion
01-01-2007, 14:23
ten 42 knigh sie dal zlapac w trapa ale lamer ja bym ich moim pallem wkrecil w ziemie ;] a jak nie pallem to moim pk teamem ale sorcami i druidami
Caly widz polega na tym, ze to knighty pekuja, mistrzu kontemplacji.
Hestrial
01-01-2007, 15:36
@up
A czym mieli sie leczyć ? Lol next dziecko neostrady. Za ile kupiłes tego chara ?
Czytaj co pisze ośle, kolo napisal ze szkoda kasy na sd wiec ja na to ze uzyli kase na uhy czyli na to samo wychodzi. Neostrady nie uzywam a tego chara ja zawsze mialem, cieciu rudy : )
Hestrial
01-01-2007, 15:37
Caly widz polega na tym, ze to knighty pekuja, mistrzu kontemplacji.
No i zajebicho, ludzie sie podniecaja ze knight pekuje a i tak jest do dupy
Ten filmik to nic w porównaniu co on robil sorcererem (Gary Cruel) przed uptade.
Koles ma znajomosci i jak na tamte czasy zajebiste pvp. Przestał grac Garym bo
niespodobal mu sie nowy uptade. Zabił taką ilosć h lvli na pandorii ze juz nawet niepotrafie zliczyc ;p Pewnie simon pamietasz Cruela.
Badek1910
01-01-2007, 15:57
Knight jest potenrzny sorcki sie howajom.
Player Killer
01-01-2007, 15:58
Rzadko spotkać ludzi z takim pvp, respect
Czytaj co pisze ośle, kolo napisal ze szkoda kasy na sd wiec ja na to ze uzyli kase na uhy czyli na to samo wychodzi. Neostrady nie uzywam a tego chara ja zawsze mialem, cieciu rudy : )
Ta ? Czujemy do Ciebie respect bo jak by to sorce pkowaly i mialy sdki i 15 lvle to o ja Cie ale by była sieka --_-- dobrze cie zrozumiałem ? Jesli tak to znaczy ze masz płaskostopie mozgu cieciu kosmaty ;) POzdro dla Ciebie ; P
br? polack? swe?
@Topic
ekhm, knights powaah
ZAJ*BISTY ! :baby: pomyslcie ludzie jak by tak 30+ Knighty z 70+ cluba xD
to sa pewnie postacie robione - tak jak moja - specjalnie do pkingu, szybko wbili 50 cluba i jest pking.
Ajron 88
01-01-2007, 16:38
Caly trick polega na tym ze knight ma atak za friko , sorc placi za atak , knight placi za leczenie , sorc tez musi placic (ih/uh albo manasy) , no i niezapominaj ze jak sie kogos atakuje w grupie to w 90 % przypadkow ofiara ucieka a nie walczy co sprawia za cale pk wychodzi "za friko".
Super Pk
Rabus Marius = 90% h-lvl na Pandori
Noo Zajebiscie rozkminiali : D Pvp dobre a wrecz bardzo dobre : D Pozdro
ChrisCross
01-01-2007, 16:45
A jakos na uhy im sie chcialo wydawac kase? o0
Pomysl troche...Kazdy z nich mial ok.bpka uh.A takiego knighta jak byl na filmie mozna zrobic w niecaly tydzien i sie fajnie pkuje.Hestrial ,czy mowisz tak,bo oni maja low lvle?Ciekawe jak by ciebie otoczylo 6 knightow z 50-60 lvlami i po 80 cluba :) Co do filmu ,to bardzo fajny.Goscie nie zmarnowali duzo kasy,szkoda ze loot sredni.
Carkerek
01-01-2007, 17:00
Haha, very pr0 film, tylko szkoda ze loot marny : (
Pozdro,
Carker.
rendevar
01-01-2007, 17:04
/\ kolejny BURAK. jak sama nazwa wskazuje to jest film o najtach a nie o sorckach.
ps.co podnieca cie spam sd or ue :baby:
ps2.pomysl zanim napiszesz cos głupiego 8o
/\ kolejny BURAK. jak sama nazwa wskazuje to jest film o najtach a nie o sorckach.
ps.co podnieca cie spam sd or ue :baby:
ps2.pomysl zanim napiszesz cos głupiego 8o
Yyy, zazwyczaj jak się pisze coś głupiego to się nie myśli B)
Zal.pl
100% pewności, ze gdyby magowie pkowali zamiast tych rycerzy ofiary padałyby kilkakrotnie szybciej. Czemu? Knight wali z broni, czasami da się odeprzeć czyt. walnie sie w zbroje, tarcze itd. na ture dmg moze byc rowny [ = ] zero [ 0 ]. Za to dmg maga na ture wychodzi od [na tych lvl ofc] 15 do 45. I nie ma mowy o tym, ze mag nie trafi, czyt. ze dmg wyjdzie [ = ] zero [ 0 ]. LOL!.
Kolejna sprawa:
Mag i jego gfb combo byłoby w tamtym wypadku 2/3 razy większe?.
Mag walilby juz na odleglosc. czyt. obrazenia odbywalyby sie nawet podczas ucieczki ofiary.
kolejna bardzo wazna: dla maga/druida zamiast uh wystarczy mf.
1 uh = 360gp +- 1mf = 55gp.
JEST ROZNICA?
Wiec kto tu jest dzieckiem neostrady ?!
Hestrial: własnie, "za ile kupiłes chara?" :D :D :D zal.pl -.-"
@topic: bardzo fajny pk film, rycerz tez cos potrafi zdzialac...
Ten filmik to nic w porównaniu co on robil sorcererem (Gary Cruel) przed uptade.
Koles ma znajomosci i jak na tamte czasy zajebiste pvp. Przestał grac Garym bo
niespodobal mu sie nowy uptade. Zabił taką ilosć h lvli na pandorii ze juz nawet niepotrafie zliczyc ;p Pewnie simon pamietasz Cruela.
Taa Pamietam ale nie mam zadnego filma masz supcio jakis ?
yhy ta sorki sie chowaja tylko ze niech wyskoczy 80knight na 80 sorca
i moze wygra ?
wiadomo ze sorc wygra ( jak najt nie zjebie do pz ) :D
@up
wszystko zalezy od ilosci run i umiejtnosci pvp.
widzialem filmik, jak 60knight prawie zabil 120msa, ale sorc mu uciekl.
@2up
spora lista: gary cruel, rabus marius, rabster marius w akcji:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/list/1/0/0/0/2617
@temat
jeden z lepszych low lvl pk, jakie widzialem.
-=DanieL=-
01-01-2007, 19:11
Logika się chowa? Pomysł sobie, że BP sdków kosztuje znacznie więcej od BP uhów. Po 2. jakby byli sorcami to szło im by znacznie więcej uhów. Po 3. ich hity z sd były by po 45 czyli średnio 1 sd = 2-3 ciosy knighta. No i po 4: A capa na tyle run co by potrzebowali żeby zabić tyle osób co ci najci to by im NAPEWNO nie wystarczyło.
@vNs'Cru
XIII mnie uprzedził.
no no apropo to mit~ zaplacisz tie~ 30k?
Maciek008
01-01-2007, 20:22
ten 42 knigh sie dal zlapac w trapa ale lamer ja bym ich moim pallem wkrecil w ziemie ;] a jak nie pallem to moim pk teamem ale sorcami i druidami
Gowno prawda..bys zrobil pz zaczeli by cie bic jakbys zazal wygrywac wpadlby relyt/drooter etc
@vNs'Cru
XIII mnie uprzedził.
no no apropo to mit~ zaplacisz tie~ 30k?
Nie..................
@film
pot powah
Świetny filmik low lvle i to jeszcze KNIGHTY pkuja nigdy nie wierzylem w ich sile ale sie przkonałem a tak btw kto to ten 15 lvl to taki swietny jest?
Ale że on ma jakieś znajomości itp jakie ma pvp? ekhem.. zaciekawiło mnie to... może ktoś o tym opowiedziec?
kolejna bardzo wazna: dla maga/druida zamiast uh wystarczy mf.
1 uh = 360gp +- 1mf = 55gp.
JEST ROZNICA?
Tak. 1 UH kosztuje 360 gp.
kto to ten 15 lvl to taki swietny jest?
poza szerokimi znajomosciami nie wyroznia sie niczym szczegolnym.
Ej panie ortografie wyluzuj. Knight jest najgorszy do pk i ogólne jest najsłabszą profesją, ale ogólnie film mi się podobał. Oczywiście brakuje mi trochę wprawy w blokowaniu ofiary, ale i tak pozytywnie oceniam film:D
Nice Pking :) 4 knighty rox
Hellraiser
01-01-2007, 21:33
Nice, Nice jescze jadą w Clubie :P
@Topic
Wiem, ze to sa n00b chary.
nie płac za skuR!@#yna ja tez bym nie płacil :P
13:19 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lalo heavy carrasco. He was killed by Rabus Marius.
To pierwszy frag.
Ale Rabus Marius nie miał skulla :| (przynajmniej nie przez 15 minut)
Jak to możliwe?
j3endr3k
02-01-2007, 13:34
o ile dobrze pamietam ofiara uderzyla z gfb i nabila sobie white zanim rabus ja zaatakowal i nie mial white skula wiec to bylo justifed
Filmik moze byc :D pzdr:)
R0y@l...
02-01-2007, 19:22
Kozackie te zabijanie ludzi, trapy były świetne, może rycerze poczują swoją potęge i też tak zaczna, ale to raczej na niższych levelach tylko ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.