Pokaż pełn± wersje : Logo klanu- :)
Pierwszy raz robie takei cus:p robie to przy okazji strony i chcialem sie spytac czy podoba sie wam
http://mareksz13.w.interia.pl/logo.jpg
Ładnie wykonane. Ale nie powiem, żeby akurat MI się podobało, po prostu nie jest w moim gu¶cie. Widać natomiast jaki¶ wysiłek i inwencję twórcz±.
Misiek-Coralgol
01-09-2004, 17:00
Dużo pracy , dokładnie , przemy¶lanie . Ale także nie w moim gu¶cie . Poł±czeniu mieczy i tarczy z jakimi¶ "nowoczesnymi napisami" to mi się nie podoba :)
Logo, hmm... Zgodzę sie z poprzednikami, rzeczywi¶cie nowoczesne napisy nie pasuj± do mieczy i tarczy. Najlepiej jakby¶ zrobił to mniej więcej w podobnych odcieniach, tak żeby pasowało wszystko do siebie, a zamiast tego żółtego efektu radziłbym dodac jakies obramowanie - co¶ w stylu fantasy.
No niestety ta nowoczesna nazwa tez mnie dobiła wyklucalem sie ile sil w palcach ale bylem 1 sam na 4 innych pacow ktorym ta nawa sie podobala. A te skrzyzownaie to dltego że chcialem chociaz wrzucic cos w stylu fantasy cos od siebie, cos dzieki czemu bylo widac w jakim stylu jest tibia
Mistrz Czarnego Miecza
01-09-2004, 20:03
hmmm powiem jedno miecze dobre, reszta zła ;P .. .to co wyżej mam na my¶li...
P.S. Czemu nikt nieodpowiada na mój temat S.O.S :P ?
zbluszcz (były rechta)
02-09-2004, 18:01
Jak dla mnie to całkiem dobrze.
Nie przeszkadza mi wcale ten "nowoczesny" tekst, ale mogłe¶ zamiast tej czcionki rzeczywi¶cie wsadzić jak±¶ "book antiqua", czy "bookman old style".
Żaden "Gothic" nie odpowaidałby.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.