Pokaż pełną wersje : <Selena> Senja Villagers <Selena>
Witaj! Rekrutacja rozpoczeta!
Warunki:
-Masz juz pewne doswiadczenie w Tibii.
-Nie kradniesz.
-Nie zabijasz bez przyczyn.
-Mozesz poswiecic swoj czas na wspolny hunt zamiast bez przerwy expic/trenowac.
-Conajmniej znac podstawy jezyka angielskiego.
Jezeli spelniasz wymagania, napisz w grze do: Dodozia, badz innych vice-leaderow. Przypominam, ze nie wszyscy sa z Polski.
Chamska zgapa naszej gildii...
Żałosne, naprawdę...
@up
Niestety nic o twojej gildii nie wiem. Jezeli myslisz ze cos "odgapilem" to sie grubo mylisz. Na pomysl wpadlem sam, zachcialo mi sie rpg troche...
@up
No nie gadaj, bo nasza gildia również jest rpg, a jaśniej to RP, więc teraz mam pewność, że zgapiłeś...
Wez mnie czlowieku nie denerwuj, jezeli mialem taki sam pomysl to odrazu ze od ciebie go odgapiam. Pozatym jezeli jestes liderem twoja postacia z opisu, to gratulacje ;]
To, że Ghand ma taką postać w opisie, jaką ma, to nie znaczy że to jest jego najlepsza. W moim opisie widnieje podajże 27lvl Royal Pall, gram nim obecnie, a mam kilka innych, lepszych postaci na koncie...
grrrr.... Ghand nie denerwoj sie, to nic nie da....
oczywiscie ze od ciebie nie zwalil, no nie?
czyst przypadek, dajcie spokoj
OMG
plagiat i kropka
@autor
i co, jeśli mam 13 lvl??
Fikasz?? -,-
Mam do gleboko w dupie, wiem swoje i tyle. Pozatym prosze nie nabijac offtopow, to jest temat do rekrutacji a nie klotni o czyms fikcyjnym. A ty jak ci tam Ghand, napisz cos jeszcze, to "fikne".
ty mu duzo moszesz -.- prawda jest taka ze to plagiat i zwaliles to od ghanda
koniec dyskusji
P.S.: a jak dla ciebie lvl jest miara ktora mierzysz ludzi to żal.pl
Nie łądnie spisywać nie łądnie...
Nie no kurwa zbanujcie mnie, na tym forum nie wytrzymam. Czy do tych waszych niedorozwinietych mozgow nie docieraja proste slowa? Szczerze mowiac watpie. A to tego tam, co mowi ze plagiat, oraz do tych co pisza, aby po prostu napisac i sie wypowiedziec nie wiedzac o co chodzi- wy*******ac. Zegnam.
W takim razie ja się odniosę do Ciebie jak do kogoś niedorozwiniętego, wolno i wyraźnie...
To-Jest-Plagiat
Nie tylko ja i Argen Ci to mówimy, już inni ( rasti :) ) zaczynają Cię również oskarżać.
Daj sobie spokój - Cya
Close topic za plagiatowanie, nasz temat był wcześniej...
Nie wiem, czy byl, czy nie, poniewaz jestem nowy na tym forum, glownie zrobilem konto aby napisac o gildii oraz sprzedac/kupic na handlu. Pozatym jak juz tak strasznie sie bronisz, to mi podaj nazwe tej twojej mastah gildii.
nazwy ci nie podam, bo gildii niestety na razie nie ma, ale możesz oblookać cały kilkustronicowy temat o naszej wymarzonej gildii gdzie knujemy jak i gdzie ja założyć...
Podaj link do tego tematu w takim razie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.