PDA

Pokaż pełną wersje : Orc Warlord

Hellhound
01-01-2007, 11:04
Witam. Mam 20 sorca z 20 mlvl. Czy dam rade zabic orka warlorda z SD? (metoda up/down)

Patysiak
01-01-2007, 12:35
Bardzo ciężko będzie solo, a po 2 gdzie masz fajną miejscówkę na ubicie go?

Sir.Deadlys
01-01-2007, 12:40
jezeli jest juz taki temat to od jakiego lvla , skilli i eq knight moze go solowac? i ile uhow trzeba wziac ;]

kamilszczep
01-01-2007, 12:42
Metodą up/down pewnie będzie waste. Lepiej żebyś uciekał, bił go z wanda i poprawiał z Explo albo Hmm. Metodą Up/down tez możesz spróbować ale na utamo vita z bp manasow.
@down
Taak a słyszałeś o czymś takim że sz.pan. warlord na*******a z gwiazdek?Na 2 strzaly pan zaloczyciel tematu pada. Ja palem z dwarvenka i 60 skilami shielda dotałem od neigo 249 z gwiazdki...

Dlatego też napisałem żeby biegał na utamo vita z bp manasów!

Bols
01-01-2007, 12:53
Metodą up/down pewnie będzie waste. Lepiej żebyś uciekał, bił go z wanda i poprawiał z Explo albo Hmm. Metodą Up/down tez możesz spróbować ale na utamo vita z bp manasow.

Taak a słyszałeś o czymś takim że sz.pan. warlord na*******a z gwiazdek?Na 2 strzaly pan zaloczyciel tematu pada. Ja palem z dwarvenka i 60 skilami shielda dotałem od neigo 249 z gwiazdki...

Maciej the Sorcerer
01-01-2007, 16:54
A znasz miejsce takie ?

ChrisCross
01-01-2007, 17:00
@down

Dlatego też napisałem żeby biegał na utamo vita z bp manasów!

Nie ma mozliwosci zeby bil go z wanda !!Wand ma za maly zasieg a jesli zblizy sie za blisko to w kilka sekund padnie i manasy nie pomoga...

Najlepiej niech poprosi kumpla,zeby mu lurnal pod jakas drabinke,i sd up/down na mana shieldzie.Ma duze szanse.

@Down

W tibii nie liczy sie tylko kasa...Widac niektorzy tego nie rozumieja :(

Baku'
01-01-2007, 17:52
dlazcego zalezy ci tak na solowaniu warlotda? przeciez z niego tylko cruss leci

ZeboslawCalmera
01-01-2007, 18:23
Nie ma mozliwosci zeby bil go z wanda !!Wand ma za maly zasieg a jesli zblizy sie za blisko to w kilka sekund padnie i manasy nie pomoga...

Najlepiej niech poprosi kumpla,zeby mu lurnal pod jakas drabinke,i sd up/down na mana shieldzie.Ma duze szanse.

@Down

W tibii nie liczy sie tylko kasa...Widac niektorzy tego nie rozumieja :(

Kamilszczep mówi również o biciu z explo lub HMMów.Wiadomo, że z samego wanda warlorda się nie pokona!!A jeżeli chodzi o to ze manasy nie pomoga....Po to są żeby być na utamo vita, mieć je na hotkey'u i chlać automatycznie przy każdym mocniejszym hicie warlorda!

Sir.Deadlys
01-01-2007, 18:43
jezeli jest juz taki temat to od jakiego lvla , skilli i eq knight moze go solowac? i ile uhow trzeba wziac ;]

nei slyszalem odpowiedzi ;p:D

Kurczakos
01-01-2007, 18:50
Moze go ubijesz ale napewno zejdzie kilka uh i duzo manasow.

Poznanski Rycerz
02-01-2007, 17:57
Ze spokojem go ubijesz nawet jak bedziesz z nim na kontakcie.
Ale musisz wrzucic utamo vita, troche mfow wziac, bez problemu xD.

249 z gwiazdki od warlorda? haha

Ragnar666
02-01-2007, 18:12
249 z gwiazdki od warlorda? haha

właśnie...powołując na tibia.erig.net to Warlord max za 150 z gwiazdek leje...

ChrisCross
02-01-2007, 20:54
Kamilszczep mówi również o biciu z explo lub HMMów.Wiadomo, że z samego wanda warlorda się nie pokona!!A jeżeli chodzi o to ze manasy nie pomoga....Po to są żeby być na utamo vita, mieć je na hotkey'u i chlać automatycznie przy każdym mocniejszym hicie warlorda!

Jezeli warlord go dogoni,co przy uzywaniu rozdzki pewnie sie zdazy to manasy nie pomoga...Dlatego mowie ,zeby zrobic up/down a nie biegac bo wystarczy 1 zerk ktory bloknie drogie i on padnie !!

@Sir dea~

Zalezy czy dla sportu,czy wieksze ilosci.Dla sportu starczy 50 lvl,~~80/80.Bij go z 2 recznej broni na pelnym ataku + hmm + exori.Nie zapominaj o uhaniu sie.