Pokaż pełną wersje : Was is das ?? :)
Shinodin Barthez
01-01-2007, 16:23
http://img262.imageshack.us/img262/5928/monsterxxx1gj1.gif (http://imageshack.us)
Co to jest ??? Tibia.org.pl spis potwórów ??
Massive Ellemental (chyba tak sie to pisze) nic z nich nie leci, zostaje z nich mokra plama, expa nie znam, hity bardzo potezne.
Mlecziii
01-01-2007, 16:45
@Up
lol
to niejest water elemental ani massive water eelemetaL
mialo byc dodane do update z liberty bay ale nikt niewiedizal tego
To jest rzekomo potwór o nazwie "poseidon".
gdzieś widziałem screena. Dziwny jest fakt, iż Poseidon pasuje do bossa, a na screenie było przed poseidonem "a", czyli jakiś poseidon...
Marcin24
01-01-2007, 17:56
mialo byc dodane do update z liberty bay ale nikt niewiedizal tego
Ale to coś zostało dodane czy nie?
Pomocny Murzyn
01-01-2007, 20:00
Chyba nie...
Na 1 screenie był ten potwór i nazywał się Poseidon-jedni mówią ,źe to był ots,inni,że prawdziwe zdjęcie etc...
btw. nazwa topicu jest po niemiecku?;> WAS IST DAS? <- na przyszłość :]
gavreonien
01-01-2007, 21:44
To byl OTS ... Potowr jak ktos @upup powiedzial mial zostac dodany po letnim updacie, ale go jeszcze nikt nie widzial.
potwór ;]
blablabla(10 literów)
TaifunIII
01-01-2007, 22:29
hmm ten potwór jest od dawnaaaaaaaaaaaaa i niektórzy go widzieli.......Widziałem screen w dziale zdjęcia ;)
Shinodin Barthez
02-01-2007, 12:37
to moooooże ktoś zarzucić tego screeeena ??
Nie znam niemieckiego tak poprostu napisałem ze zdzwienia :)
http://img179.imageshack.us/img179/1175/uo0072lj8.jpgZnaki znaki
Shinodin Barthez
02-01-2007, 13:43
Bez żartów prosze :P
Yhm to nie jest żart wiesz tylko koleś używający BlackeD czy jak to shit się tam nazywa żeby zmienić się w tego moba.
powiedz nazwe potfora plix chce zaszpanowac :p co najmiej na pryatnej wiadomośći plix :P
WRACAM DO TEMATU
ta bestia wyglonda jak boss wodnych potworów :P
0.o co to za potwor drugi raz widze hyba temat o nim a na tamtym temacie nioc nie napisali ej jesli naprawde sie w niego zamieniles to daj nicka musze pokazac tego potworka przed depo :)
pszkitus
06-02-2007, 22:17
lol... taki glupi screen niewiele mowi... rownie dobrze mozna sprity podmienic... -.-
Capality
07-02-2007, 00:27
: P typek z Furory robił to zdjęcie/fake...
Topic:
Bardzo możliwe że to boss podwodnych potworów
Konduktor
07-02-2007, 00:34
Ciekawe jaki loot:p I ile expa ? :D
Na 1 screenie był ten potwór i nazywał się Poseidon-jedni mówią ,źe to był ots,inni,że prawdziwe zdjęcie etc...
btw. nazwa topicu jest po niemiecku?;> WAS IST DAS? <- na przyszłość :]
Bhuahauhuahua pierw sprawdz w slowniku zanim cos napiszesz...kolega ktory zalozyl temat dobrze napisal .. otoz pisze sie "Was is Das ?" ucze sie Niemieckiego 6 lat :)
Hmm to widzę, że twoja nauka nic ci nie dała.
Was ist das się pisze.
Co do screena to pisałem, chet zwany BlackD czy jakoś tak, i funkcja zmieniania outfitów, screen nie mój, wzięty z tibia.gamigo.de.
YyyeeyIsBack
07-02-2007, 13:38
"Boss wodnych potworów" się nazywa Thul, i wygląda jak Quara Constrictor, a ten na zdjęciu jest prawdopodobnie tym samym co Elder Beholder i Gazer za czasów 7.4 (czy 7.5), lub Serpet Spawn za czasów podobnych.
slyszalem ze maja dojsc jakies lodowe wyspy czy cos takiego.
moze to jest jakis stworek ktorego niedlugo spotkamy?
up@: lodowe wyspy są od iluś updateów (od ilu to nie wiem, nie wiem czy wtedy grałęm ale raczej nie).
pszkitus
08-02-2007, 15:22
up
chodza plotki, ze maja nowe dojsc w lato.. ;pp
Bhuahauhuahua pierw sprawdz w slowniku zanim cos napiszesz...kolega ktory zalozyl temat dobrze napisal .. otoz pisze sie "Was is Das ?" ucze sie Niemieckiego 6 lat :)
hmmm....kto mowi dobrze? Niemiec czy ktos uczacy sie niemieckiego?
up up
nie plotki tylko tak cip napisali w jednym z postów na tibia.com :
Oczekujcie chłodnych aktualizacji map, które przyniosą nowe tereny z całkowicie nowym miastem. [ tłumaczenie z tibia.pl :] ] więc może to coś związanego z tym?;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.