Pokaż pełną wersje : Sunrise - charakter CipSoft ??
Arka_Sath_Wielki
01-01-2007, 18:35
Ostatnio chodzą pogłoski, że Sunrise jest charakterem CipSoftu. Niedawno rozmawiałem z polskim rookstayerem, i spytałem go, co tak przyciągającego znalazł na rooku. Milczał. Spytałem więc, czy jego celem jest zdobycie levelu wyższego niż ma Sunrise. Powiedział, że to nie jest rywalizacja z nim. Z nim nie da się wygrać. Mówił, że jest to charakter prowadzony przez CipSoft, dlatego dostał się do pomieszczenia z MinoMagiem. Dlatego ma spike sworda i brass armor. Spytałem więc czemu tu jest. Odpowiedział, że chce jako pierwszy rookstayer na Securze zdobyć 100 crystalek. Tego mu też życzę. Obecnie posiada 42 level i ciągle idzie w górę.
Tutaj (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Guulman) - jest link do danych o jego profilu :P.
Elwer Balus
01-01-2007, 18:39
:D :D a moja babcia to Bubble!! :D :D
@down, 2down:Ma się te zręczne paluszki:p
Marcin24
01-01-2007, 18:40
@2up
Koleś poprostu mu zazdrościł i tyle.
Co do Brass Armora to bardzo możliwe jest że Sunrise go posiada ponieważ podobno kiedyś wypadał z Minosów.
Co do Mino Maga to Sunrise zabił go na Test Servie (ale nie w komnacie tylko koło bear roomu)
@up
Byłeś szybszy :D
Impalable
01-01-2007, 18:40
Ostatnio chodzą pogłoski, że Sunrise jest charakterem CipSoftu. z polskim rookstayerem, Powiedział, że to nie jest rywalizacja z nim. Z nim nie da się wygrać. Mówił, że jest to charakter prowadzony przez CipSoft, dlatego dostał się do pomieszczenia z MinoMagiem.
Po 1 Jedna osoba cos sobie ubzdurala i juz pogloski chodza?
Po 2 "polski rookstayer"...
@up & 2xup
Jak pisalem posta to jeszcze was nie bylo :P
Kajmanek
01-01-2007, 18:41
Niedawno rozmawiałem z polskim rookstayerem,
Nie mogłem się powstrzymać :))
@UP Widzę, że nie ja jeden ;)
Lukaszek13
01-01-2007, 18:42
Mam rokstayera na antice. Kiedy Sunrise mial 97 lvl niekiedy z nim rozmawialem, pewnego razu spytalem sie czy jak zrobi 100 lvl to juz nie bedzie gral, oczywiscie mi zaprzeczyl i powiedzial: Nie, oczywiscie,ze nie. Mowil ze dalej bedzie gral. Zrobil 100 i nie loguje sie
Fejkowiec
01-01-2007, 18:44
Mam rokstayera na antice. Kiedy Sunrise mial 97 lvl niekiedy z nim rozmawialem, pewnego razu spytalem sie czy jak zrobi 100 lvl to juz nie bedzie gral, oczywiscie mi zaprzeczyl i powiedzial: Nie, oczywiscie,ze nie. Mowil ze dalej bedzie gral. Zrobil 100 i nie loguje sie
Co to ma do tematu? :X
@Topic
A skad ten polski "rockskater" mogl to wiedziec? ....
Czego to ludzie nie wymyślą...
..::QRAS::..
01-01-2007, 18:58
twoja stara wlasnie z okna skoczyla , uwiezyl bys mi ?
Marcin24
01-01-2007, 18:59
twoja stara wlasnie z okna skoczyla , uwiezyl bys mi ?
Pewnie teraz on skoczył za matką...:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.