Pokaż pełną wersje : Duży problem ? Czy to prze ze mnie ?
No więc mam problem a mianowicie mam internet osiedlowy przez modem (stałe łącze) i w ciagu godziny net wyłącza mi sie z 5 razy , a na modemia pali sie kontrolka ze jest włączony.Ostatnio przyśpieszałem neta programem "Throttle Se" czy to może ten program coś zrobił.I jeszcze na modemie rano jak wstaje palą sie nie te kontrolki co powinny.
PROSZE O POMOC NIE MOGE GRAĆ W TIBIE BO JAK PÓJDE EXPIC A TEN NET SIE TAK ZROBI (JUŻ PARE RAZY TAK ZALICZYŁEM DEADA)
Jeżeli ktoś ma taki net jak ja to niech powie czy u niego też tak jest "Satfilm" we włocławku.;(
..::QRAS::..
01-01-2007, 19:58
wez moze z tymi uwagami do admina sieci ? co my ci poradzimy? z tymi kontrolkami to troszke zamieszales moze powiedz co one oznaczaja...
Chodziło mi oto czy mogłem spieprzyć neta tym programem do przyśpieszania "Throttle Se" ?
Vanhelsen
01-01-2007, 20:07
Wyłącz ów program... jeśli przejdzie to wina progsa, jeśli nie idź do Admina...
Wyłącz ów program... jeśli przejdzie to wina progsa, jeśli nie idź do Admina...
Nie da go sie wyłączyć bo to program który zmienia ustawienia systemu po to aby net szybciej chodził
jak tego programu nie da sie wylaczyc to moze sproboj kompa formatowac i zobacz wtedy taka jest moja rada :)
a wlasnie z jakiej sieci masz neta ??
do ..::QRAS::..
ja tez mam modem a te kontrolki oznaczaja czy dziala net czy nie
Po odpowiedzi na Twoje pytania zapraszam do readme bądź faq/manuala/dokumentacji tegoż programu w sprawie jego ingerencji w elementy składowe systemu. Nie zaszkodzi także porozmawiać z administratorem Twojej osiedlowej sieci.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.