Pokaż pełną wersje : pal a tomb
nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić więc piszę tutaj:
czy będą palkiem na 22 levelu z 60 dist fightingiem dam rade expic w stone tombie za teleporten (w jego lewej czesci tylko z 1 vampem) oczywiscie z bolcami, czy powinienem jeszcze poczekac?
PROSZE O POMOC
Poczekać. Masz za mało hp.. Ja to znam ludzi, którzy i na 60 boją się tam pójść..
a od którego levela mógłbym zacząć?
Sam jestem ciekaw. Posiadam 28RP z 10mlvl oraz 65 distancem, i na jakim tobie i poziomie expić, tak żeby mieć zarobek?
Tam zawsze jest waste jeżeli nie wypadnie vamp shield. Expic tam można od 35-40 ale przydałby się dobry dist na scaraby (maja dobrego arma) i na reszte shitu. Moim zdaniem najlepiej jechać na guardach do 50lvlu a tam skoczyć dla rozrywki na wyższych lvlach. Powiem wam że na 60-70lvlu z 85 distem jest lekkie waste (na 1400 boltow 3k loota jeżeli spadnie jakiś spike sword)
na takim lvlu vamp cie sparalizuje --> dogoni --> combo --> dead
w sumie to zeby cie dogonic to nawet paralizowac nie musi, taka prawda
na takim lvlu vamp cie sparalizuje --> dogoni --> combo --> dead
sparalizuje -> exura
nikt nie odpowiedział(dokladnie), od ktorego levelu?
25lvl albo 30, a chodzilo mi oto, ze tak czy siak dogoniłby cie nawet jakbys nie byl sparalizowany i moze ci sie szybko mana skonczyc
no w sumie nie, vampire chodzi z predkoscia 1 lvla...
Jalokowy_
06-01-2007, 21:03
no w sumie nie, vampire chodzi z predkoscia 1 lvla...
Oj chyba nie :o
Topic: 40 pall, 75 dista i spokojnie czyscilem lewa strone, tylko ze sie za cholere nie zwraca :( ja mysle ze 30-35 lvl i 68-70 dist minimum by tam w ogole zaczac chodzic. Z 60 dist bedziesz vampa dlugo lal, jeszczze paralize i jest dosc szybki, co moze spowodowac, ze jak bedizesz wial to plec resp moze byc XD a na twoim lvl to moze byc katastrofalne w sqtkach.
noise_99
02-02-2007, 20:52
A pallem 44lvl 72 dista czy mógłbym juz expic na penisula tomb na 2 poziomie?Z arrows bo chce zeby dist szybko szedl! odp! help plx
Excalibug
02-02-2007, 21:04
@up
Spokojnie możesz tam expić :)
Ja expiłem 25 pallem. Tylko czasem było ciężko :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.