zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Metal Militia rekrutuje!

Dan the Automator
01-09-2004, 21:03
Metalowe bojówki Cie potrzebują!

http://www.idlewords.com/images/posters/robotnik.jpg

Grupa zrzeszającej maniaków wszelakiej ostrej muzyki? A czemu nie??? Mocnej czyli wszystko od heavy, przez power, thrash aż po black, death i grind. Forum do dyskusji na w.w tematy, bez zbędnych oczu i komentarzy "eeee to tylko takie krzyczenie" "tam sie wrzeszczy tylko" "to zadna muzyka", lecz i offtopici nie będą karane :).
Nazwa jak zapewne każdy wie - powchodzi ze starego numeru Metalliki, niewykluczone że będzie zmieniona :) (jestem otwarty na propozycje)

1 Wymagania
1.1 Słuchanie Metalu
1.2 Bycie osobą dojrzałą
1.3 Noszenie z dumą miana "Metal Militia" pod nickiem
1.4 Bycie otwartym, inteligentnym~

2 CO musi być w zgłoszeniu
2.1 Troszke o sobie, oraz jakich zespołów się słucha
2.2 nie spamujcie mnie, prędzej czy później podejme decyzje o za lub nie :)

3 Jak się zgłosić?
3.1 W lewym górnym rogu jest napis "panel użytkownika"
3.2 wchodzimy tam, wybieramy "członkostwo w grupach"
3.3 Wybieramy grupe "metal Militia" i piszemy zgłoszenie :)
3.4 Powodzenia

4 By nie było niejasności - ja jestem liderem :)

Senaroth
02-09-2004, 15:00
Zapisywać się,bo jak nie,to ja i TRU Dobo przyjedziemy do was i zgwałcimy wasze psy.

Dan the Automator
02-09-2004, 19:44
Nie ma to to to tamto :D Dyskusja już jest, aktualnie przerabiane tematy to Opeth, Hunter i SOAD ;) Można się dołączac, i piszcie czego słuchacie, bo musze miec chociaz jakis znak "kim jesteście" ;)

Moge się troche spóźniać z dołączaniem - ale wiecie, szkoła. Więc nie martwić się, trza troszke poczekac :D

]v[ichal
04-09-2004, 10:46
Hyhyhy Szkoda tylko ze moj temat o Opeth'u juz jest na samym dole ^.-
Komentujcie plz :)

Baron Kaldrick
17-09-2004, 18:56
~bump~bump~bump~

Dr.Unknown
17-09-2004, 21:15
Co rozumiesz przez "dojrzały'??

shae
17-09-2004, 22:34
3.3 Wybieramy grupe "metal Militia" i piszemy zgłoszenie :)
I w tym małym pasku ma się to wszystko zmieścić? ;/

ciemne dropsy
18-09-2004, 21:40
Niestety nie uznacie mnie za dojrzalego bo mam tylko 14 lat a chcialbym do tej grupki nalezec...

Dan the Automator
21-09-2004, 16:11
Dojrzały ---> Musisz czuć się dojrzale. Wiesz, żadnego wyzywania się itd~ Jeśli uważasz że we własnych oczach jesteś o.k to możesz startować, ale ja mam mały poślizg w przyjmowaniu :P

Dan the Automator
19-12-2004, 18:58
Pump it up 8o

Grupa istnieje, ma się dobrze ;-) Jedna z najaktywniejszych (jak nie najaktywniejsza) grup prywatnych :-)

Zapraszamy do przyłączania się :>

Mikae
19-12-2004, 21:30
Ja ce, ja ce ;-( Ap de irons ;-D

Btw:
http://img134.exs.cx/img134/9989/1706ze.jpg

@Gewof:
Nie zrobiłem tak może? ;>

Drybrych
19-12-2004, 21:50
Hmm...Dojrzały jestem...jak na swój wiek(tibia mnie zmieniła SERIO!)
Metalu słucham...(to Avril to zaraźliwe przez ciotke)
A kadre trza odmłodzić :)
TO JEST OFICJALNE ZGŁOSZENIE!

Gewof
19-12-2004, 22:40
A czy Dobo nie napisal wyraznie

3 Jak się zgłosić?
3.1 W lewym górnym rogu jest napis "panel użytkownika"
3.2 wchodzimy tam, wybieramy "członkostwo w grupach"
3.3 Wybieramy grupe "metal Militia" i piszemy zgłoszenie
3.4 Powodzenia

?

Matek
20-12-2004, 08:32
Ja tom bym siem wpisał... ale...

@Mikae: my chyba z jednej rodziny pochodzimy.... gratuluje dobrego DOBOru awataru 8o

Starkey
20-12-2004, 15:21
@Drybrych:Nie wiedziałem, że aż tak młodzi ludzie już próbują słuchac metalu. Tą Avril ( tfu, tfu) to się nie przejmuj, wyrośniesz z tego a od czegoś trzeba zacząć. Trzymam za ciebie kciuki.

cFaniak
20-12-2004, 15:27
@up

Ja juz dawno slucham metalu =] Chociaz nie wiem co dokladnie zaliczacie do metalu ^^ Ludzie maja rozne zdania nie?

Kredi
20-12-2004, 15:32
Jak mam słuchac metalu? Nie będe stał przy blaszanej rurce i jej słuchał( bo co ona ma mi do powiedzenia?)
a jeśli chopdzi o metal to tylko słucham Linkink Park xD

Dr.Unknown
20-12-2004, 15:38
A ja kożystając z okazji zapytam: Czy mój koffany Rammstain to metal? Bo słyszałem NAPRAWDE WIELE RÓŻNYCH ZDAŃ, a chce mieć pewność.

hoomik
20-12-2004, 16:58
jak na mój gust to raczej tak, chociaż bym się nad hard rockiem zastanowił. Ale nie, metal ;) A już na pewno bardziej niż - khem, khem - Linkin Park.

Mikae
20-12-2004, 17:14
a jeśli chopdzi o metal to tylko słucham Linkink Park

HAHAHA :-D. OmfG, To żart, tak? Bo jak to naprawde to uświadomię ci, że jest to tzw. czasami <light rock>. Osobiście uważam LP na uosobienie Disco&Dance.

Vegefa Ziom
20-12-2004, 17:21
@Drybrych:Nie wiedziałem, że aż tak młodzi ludzie już próbują słuchac metalu. Tą Avril ( tfu, tfu) to się nie przejmuj, wyrośniesz z tego a od czegoś trzeba zacząć. Trzymam za ciebie kciuki. A ja słucham od najmłodszego, od kiedy pamiętam, ja to chyba w kołyscie miałem coś od starszego zapuszczone :)

Ja chciałbym dołączyć od grupy mimo tego, że nie czuję się dojrzały, bo zawsze kiedy się czuję coś szybko sprowadza mnie na ziemię, mam nadzieję, że sprawy nie przesądzi też mój 'kulwypasńy' nick, który zafundował mi mój kumpel kiedy ja o tym nic nie wiedziałem.
Plz, plx plx!1111 :)

PS. Ja słucham: Metalici, Pink Floyd (:0), Niravany itp. Linkin Park to 'amerykański shit'!

hoomik
20-12-2004, 17:35
Linkin Park to 'amerykański shit'!
tak samo jak Korn, Slipknot, Papa Roach, Spineshank, Green Day czy Metallica...? -.-

Vegefa Ziom
21-12-2004, 08:35
tak samo jak Korn, Slipknot, Papa Roach, Spineshank, Green Day czy Metallica...? -.-A Linkin Park z tego co iwdzę i czytam to tylko i wyłącznie Jakaś dziwna odmiana 'low metalu'. Z ich zespołu podobały mi się 2, może 3 kawałki dlatego tak piszę... A pozatym to we wszystkich innych tylko wydzierają się bezsensownie w mikrofon. A ty chyba nie stawiasz LP na równych szansach z takimi kultowymi zespołami jakie wypisałeś? Chciąz w to nie wierzę. Bo to nie możliwe raczej.
PS. A jeżeli chodzi ci o to, że napisałem "amerykański" to dlatego, że z tego kraju jest najwięcej takich zespołów i produkcji, na przykład filmowych(Aah.. te urzekające komedie romantyczne... :))

EDIT:
No to właśnie napisałem powyżej w ps.. Mnóstwo z tamtąd jes 'taakich' zespołów i produkcji amerykańskich co nie znaczy, że nie ma dobrych albo nawet kultowych.
PS.2 A tego, że nie napisałem, że zespoły, które wymieniłeś pochodzą z Ameryki jest według mnie bardzo zrozumiałe, bo ktoś kto tego nie wie nie powinien wogóle czytać tego tematu.

hoomik
21-12-2004, 08:53
czepiam się tego "amerykański", bo dokładnie KAŻDY zespół, który wcześniej wymieniłem, pochodzi z USA... panimajesz? -.- Nie wszystko co made in USA = bad...