Pokaż pełną wersje : Arcane Staff Testing.
Cyr Szeryf
02-01-2007, 19:17
165 EK testuje Arcane Staff.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16322
Hail Club Fighters!
no przy takim skillu duze obrazenia bylo pare hitow 200+ ciekawe ile taki Arcan staff stoi na np. antice :D
Lord Stel
02-01-2007, 19:50
A ile było teamów na Antice które zrobiły Poi Questa? Cena pewnie będzie zależna od ilości sztuk. Ale narazie nie ma co liczyć na niskie ceny ^^
A co do samego club'a, to może sca to nie jest, ale zawsze clubowicze coś mają xD
@down
Valariazz, tak na offtopopie. Dla kogoś kto żadko gra, club jest dobrym wyjściem, bo nie jest drogi i łatwo go zdobyć.
Valariazz
02-01-2007, 19:55
I tak club jest nadal na szarym koncu dla knighta... dlaczego cipy zrobily ta bron 2 handed? Takiemu np. Burt Simpsonowi (ktory padl na PoI zreszta) bardzo by sie przydalo takie cacko... a teraz jest to tylko item o 3 pkt lepszy od war hammera. I ze 100 razy trudniej go zdobyc.
I tak club jest nadal na szarym koncu dla knighta... dlaczego cipy zrobily ta bron 2 handed? Takiemu np. Burt Simpsonowi (ktory padl na PoI zreszta) bardzo by sie przydalo takie cacko... a teraz jest to tylko item o 3 pkt lepszy od war hammera. I ze 100 razy trudniej go zdobyc.
Nie 3 punkty "tylko" 5... To takie SCA ale bez tarczyB) Mogły cipy nagrode zrobic 50/30 1 handed bo to lipa, ze ludzie, ktorzy trenia cluba nie maja dobrego obucha, ktory dorownywal by Anni items.
@up
nie wiem czy slyszales.. ale istnieje takie cos jak Thunder Hammer
.....
to ze go duzo trudniej zdobyc to inna bajka :P
.....
R0y@l...
02-01-2007, 20:38
Dobrze, ze dali tego cluba rycerzom przynajmniej Ci co źle wybrali na początku mają już lepiej, a nie z tym war hammerem latali, ale ten dwuręczny to raczej też nie jest za dobrze ;/
To na 95% cheater. Kto normalny miałby 101 axa i 96 Cluba?
ShadowSSJ2
02-01-2007, 20:56
Lol, co w tym dziwnego? Trenil cluba, zrobil anni, wzial sca i treni axe.
Damu Unix z Pythery ma kolo 95 cluba i 90 sworda.
Aurea Butibof miał przed dedami 90 Cluba teraz chyba 86 i do tego 92 axa
też napewno cheater.
Co do tego cluba, to NC lepiej i tak wyjdize na tym jednoreczniaku co ma w bp. A to że knighty biedne sa ze dostaly cluba i sworda 2 handed to już nie moja wina. Ja zakładając chara ustaliłem z góry, że ide w axe a teraz mi to procentuje.
Hellraiser
02-01-2007, 21:11
Hail Club Fighters!
Yes Sir, Potwierdzam To ! :D
No Nieźle.
Wreście 'Clubowcy" Mają o czym marzyć :>
Edit:
@Etoric
Jarasz mnie :>
film spoko ;] niektore hity 200+ robia wrazenie :)
@ do tych co gadaja ze to 'cziter' bo ma takie skille
u nas na Eterni jest palladyn ktory ma ponad 100 dista i 100 sworda.. nie wiem czemu tak jest ale ma takie skille i to nie cziter wiec nie dziwcie sie ze on ma takie skille :]
heh pewnie z 5-7kk jak nic :) a staff spoko
Nosferatu
02-01-2007, 21:38
u nas na Eterni jest palladyn ktory ma ponad 100 dista i 100 sworda.. nie wiem czemu tak jest ale ma takie skille i to nie cziter wiec nie dziwcie sie ze on ma takie skille :]
LOL palladyn 100 sworda, taaaa pewnie, i 70 mlv tez ma? ;>
^Prusorone^
02-01-2007, 21:44
@nosferatu
jest taki pall ;) tylko niepamietam nicku kiedys ogladalem jego photobucket ;]
LOL palladyn 100 sworda, taaaa pewnie, i 70 mlv tez ma? ;>
Duzo wiesz o Tibi moj ty krolu.
Zapewne wiesz ze pallowi skille ida w miare szybko, tylko ciut wolniej od knighta, no ale coz.. ty zawsze masz racje moj panie.
Arcane staff, calkiem ciekawy jednak wole mojego sova. A co do tego palla z 100 sworda powiem tylko tyle . NIEMOZLIWE
o tak... pall 100 sworda, a krowy dają mleko 8o
niezły fazer z tego kolesia ale widać, że jakby dalej klepał cluba to niewiele by wbił skoro 104 shielda.. chyba, że dał se spokój z shieldem :D
fajnie ten kamyczek świeci :)
Duzo wiesz o Tibi moj ty krolu.
Zapewne wiesz ze pallowi skille ida w miare szybko, tylko ciut wolniej od knighta, no ale coz.. ty zawsze masz racje moj panie.
kiedys paladyni mogli sumowac sobie potwory...SUMOWAC( nie uzywac runy CONVINCE) ..wiec ja sie nie dziwie..ze takie cos moglo miec miejsce
Derbhorgil
02-01-2007, 22:20
Dlaczego 100 sworda u paladyna jest niemożliwe? Gugo ma np. 96 shieldingu.:cup: Jak nie wierzycie, to sprawdźcie na tibia.com albo erig.net
Dlaczego 100 sworda u paladyna jest niemożliwe? Gugo ma np. 96 shieldingu.:cup: Jak nie wierzycie, to sprawdźcie na tibia.com albo erig.net
hahah a to było dobre:D!
czlowieku mowimy o broni a nie o shieldzie...
Palkowi shield rosnie tak samo jak knightowi wiec jest mozliwe miec duzego shielda, a co do mele to niewidizalem palka z wiekszym niz 55. Nie pieprzyc glupot ze ktos ma 100.!
Dawno temu to bylo normalne ( stara tibia )
Dosc sporo starych knightow ma spory distans wiec nic dziwnego
No no no Cip sie postarał ale kijow że 2 ręczna:sale lepsze to niż war hammer .Zreszta i tak bede dłuuuuuuuuuuuuuuuugo latał z war hammerem :s , chyba że zmienie na coś innegoxD
Club Fighter roxx
100 sworda pall jak mi pokazesz palla z 60 sworda to powiem cud :P Gugo mial 96 shielda ale i 114 dis. a knight raczej wienkszego distance niz 25 nie wbije
moj kolega z rl mial na knighcie 16 max ale z takim skilem dista spoko z rooka morzna wyjsc lub zabawic sie w oszczepnika :P a arkane staff morzna na 80 lvlu zrobic na niego questa wienc morzna sie z tym pomenczyc do pierwszego TH ktorego cena raczej bendzie kolo 4kk a ten staff morze bendzie wart cos w granicy sov a nawet mniej bo to 2 hand
heh :) nie bede sie klocil.. jak ktos nie wierzy z tym pallem to trudno :] ja i wiekszosc starych graczy z Eterni wiedza o tym.. szukalem na tibia.com w statystykach to nie ma go i prawdopodobnie zostal skasowany bo jakis czas temu wiele postai zostalo skasowanych... miedzy innymi effancy ktorym to wlasnie on mogl byc... ale nie pamietam dokladnie :)
No nie zle, naprawde mile dla oka takie hity, a jak szedl w ciemnosciach, to on mocno sie swiecil na niebiesko, czy to ta nrob czy to co mial pod nia?
100 sworda pall jak mi pokazesz palla z 60 sworda to powiem cud :P Gugo mial 96 shielda ale i 114 dis. a knight raczej wienkszego distance niz 25 nie wbije
moj kolega z rl mial na knighcie 16 max ale z takim skilem dista spoko z rooka morzna wyjsc lub zabawic sie w oszczepnika :P a arkane staff morzna na 80 lvlu zrobic na niego questa wienc morzna sie z tym pomenczyc do pierwszego TH ktorego cena raczej bendzie kolo 4kk a ten staff morze bendzie wart cos w granicy sov a nawet mniej bo to 2 hand
Tak tak, Mów do Mnie więcej.
"Morzna" "Wienc" "Bendzie" powtarzane kilka razy bije w oczy:<
Btw: Wszystko jest możliwe :>
Myslalem, ze ten Staff to cos lepszego...Kumpel z avengerem lepsze hity walil a mial 90 sworda, np. necro na 2 hity po 290, w draga 274 <- bez ringa ofc
Pawciooo
03-01-2007, 21:44
Jak usłyszałem Arcane Staff jednoręczna broń club statsy 50/30 i Avanger sword dwuręczne 50/30, pomyślałem zjebali tego uptade teraz axe to gówno, ale Avanger nie aż taki dobry, potem słysze pierwsze osoby wykonały poi quest i Arcane Staff jest dwuręczny odrazu poprawił mi się humor i spodobał ten uptade i sczerze mowiąc hity nie są aż tak zarombiste i do tego 2-reczna, dlatego AXE ROX !!!!!!!!!!!!!
jak dla mnie to jest syf ze szok pomyslcie taki Arcane staff przeciez to wyglada jak ruzdzka a od kiedy to "knajt" uzywa ruzdzki ?? bez sensu to jest powinni to zrobic tak jak np wand of inferno etc. a pozatym sorcki nic z PoI niemaja :baby:
Pozdro :D
@up sorxy mają kilka runek x99 tylko to tyle warte, że szkoda w bp nosić :p
lepiej niech dodają szpanu w chacie :]
-=DanieL=-
03-01-2007, 23:15
ruzdzka
Rada: Odwiedzaj szkołe.
@topic
Ten filmik to nuda.
Myslalem, ze ten Staff to cos lepszego...Kumpel z avengerem lepsze hity walil a mial 90 sworda, np. necro na 2 hity po 290, w draga 274 <- bez ringa ofc
Przecież to wszytko sa tylko cyferki. Mają tyle samo ataku, więc na 100% walą tyle samo, przy takim samym skillu.(na twoim lvlu powinienes to chyba wiedziec B) ). Drag a necro mają innego defa, po z tym liczy się jeszcze fart.
Cena Stuff i Avengera na Securze to 2kk.
Nie ma zbytniej różnicy np. w używaniu SoV+MMS lub Avenger, bijąc na ten przykład dragi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.