Pokaż pełną wersje : Wyvern-Prawda czy fałsz
Wyvern loot:http://tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=213
-55gp, bag, 0-3 Dragon ham, book, Plate Legs, Small Sapphire, Power Bolt, Wand of Inferno(rzadko), Emerald Bangle(rzadko),<NAPISANE PRZEZ TIBIA.PL>
loot: http://tibia.org.pl/static/out/potwory/potwor_213.html
0-61 gold, 0-3 dragon ham, 0-1 small sapphire, t-book, power bolt, emerald bangle, wand of inferno, dwarven beard, gemmed book, 0-2 power bolt, plate legs, crown armor <NAPISANE PRZEZ TIBIA.ORG.PL>
ZOBACZCIE W TIBIA.ORG.PL PISZE WYRAŹNIE CROWN ARMOR A W TIBIA.PL NIE UFAM BARDZIE SERVISOWI TIBIA.PL ALE POWIEDZCIE CO O TYM MYŚLICIE.
Bugatti183
02-01-2007, 19:35
Ja sądze że to może być prawda , ale leci naprzykład tak żadko jak MPA z Demona... co prawda też bardziej ufam serwisowi tibia.pl ale tibia.org.pl jest równie wiarygodny..
-55gp, bag, 0-3 Dragon ham, book, Plate Legs, Small Sapphire, Power Bolt, Wand of Inferno(rzadko), Emerald Bangle(rzadko),<NAPISANE PRZEZ TIBIA.PL>
0-61 gold, 0-3 dragon ham, 0-1 small sapphire, t-book, power bolt, emerald bangle, wand of inferno, dwarven beard, gemmed book, 0-2 power bolt, plate legs, crown armor <NAPISANE PRZEZ TIBIA.ORG.PL>
ZOBACZCIE W TIBIA.ORG.PL PISZE WYRAŹNIE CROWN ARMOR A W TIBIA.PL NIE UFAM BARDZIE SERVISOWI TIBIA.PL ALE POWIEDZCIE CO O TYM MYŚLICIE.
Jak udowodnisz teze tibia.org.pl tibia.pl na pewno ja zaktualizuje :)
Rumcajsek
02-01-2007, 19:43
A gowno prawda z wyvern nie wypada c-arm, c-sety tylko z HERO leca.
Bugatti183
02-01-2007, 19:46
Nie bądź taki pewny , jeszcze kilka update temu wszyscy myśleli że bohy lecą tylko z Necromanty , a teraz wszyscy wiemy że leci także z Hydry . Poczekaj a Tibia.pl napewno to sprawdzi
moim zdaniem bardziej wiarygodne jest tibia.pl (wkońcu oficial fansite czy coś)
a moim zdaniem w Wyverna to nie wypada c armor bo to tak głupio by było troche , prędzej mógł by leciec DSM 8o
Wyverna jest za slaba zeby lecial z niej dsm... Dl jest w sam raz mocny na taki armor;PP
@2xUP
Z Hero nie lecą bohy, chyba ci się z bk pomylilo.
TheThunder
02-01-2007, 19:49
Nie bądź taki pewny , jeszcze kilka update temu wszyscy myśleli że bohy lecą tylko z Hero , a teraz wszyscy wiemy że leci także z Hydry . Poczekaj a Tibia.pl napewno to sprawdzi
Okay, tylko ze bohy nie leca z Hero ;) Jak juz to Necro
@2UP
Dsm? he?
KalasantyX
02-01-2007, 19:50
Bohy z hero? Raczej bk i necro byli. Teraz także z hydr, necropharusa, faraonów i pewnie jakiegoś potworka z poi być może...
C ARM? Dwarven beard? Nic takiego mi nie wypadło ;). (możliwe, że na teście wypadło, ale CipSoft zmienił loot jak i ilość expa. (a szkoda, taki łatwy potworek na pohu...)
Bugatti183
02-01-2007, 19:53
Sorka xD mój błąd bo sie patrzałem ciągle na tego posta co kolega mówił że ,, gówno prawda '' xD
Ale to nie zmienia faktu że crown armor może lecieć z Vywerny ale bardzo żadko , to że wam nie wypadło to nie znaczy że nie może wypaść ..
Sacred Platinum Dragon
02-01-2007, 19:54
Watpie ze z tak słabego potwora leci c arm a jezeli tak jest to pewnei teraz respy wywern beda oblezone
Chodze na PoH expic i co wybicie respa ide na wyeverne ta na skalce kolo venore. Prrzez tydzien takiego huncenie wypdalo mi 5 p boltow 7 woid duzo d hamow i tyle z tego rare. P bolty wypadaja po 1, i jak masz baga w wyvernie to masz 99% sznasy ze cos w nim rare jest;] Tyle moich wiadomosci na temat loota wyvern
ta jasne :P powiedz mi jeszcze ze z Cyclopa albo Rata leci G- armor omg.. nie leci X(
W dodatku to nie trzyma sie kupy. C arm ani troche nie pasuje do draga, no bo jak caly czas lecialy jakies dragon hammery Dragon shieldy dragon scale maile i inne dragon-rzeczy a tu nagle z draga c arm? Nie pasuje ani troche, zreszta w mojej opinii tibia.org.pl to tandetna strona.
Kisiel Paladyn
03-01-2007, 13:40
napewno power bolty wypadają. takie strony raczej nie kłamą a tibia.org.pl jest szybsza od tibia.pl :D
siniestro
03-01-2007, 13:40
:)
Loot: 0-67 gp, 0-3 Dragon Ham, Gemmed Book, 0-2 Power Bolt (semi rare), Plate Legs (semi rare), Emerald Bangle (semi rare), Wand Of Inferno (rare), Small Sapphire (rare).
ja ufam najbardziej tibia.erig.net ;)
tibia.pl ma tak samo, a z tego co wiem, to erig.net otrzymuej info wprost od cipsoftu
Andrealfus
03-01-2007, 13:45
Mym skromnym zdaniem wyvierna jest potworem za slabym aby leciala z nieg ozbroja tej klasy, a po drugie c-arm nie pasuje do dragow.
Nigdy nie ufalem tibia.org.pl az tak bardzo, bo tam wiele takich rzeczy dziwnych jest.
Kiedys zagladalem do ich downloadu za UO screen shooter to znalazlem program do mnozenia kasy zal.pl
Chyba muszą być jakieś dowody, że wypadł komuś ten armor. Więc albo modki maja tam taki syf, że każdy głupstwo może wypisać albo realnie leci :)
:)
Loot: 0-67 gp, 0-3 Dragon Ham, Gemmed Book, 0-2 Power Bolt (semi rare), Plate Legs (semi rare), Emerald Bangle (semi rare), Wand Of Inferno (rare), Small Sapphire (rare).
ja ufam najbardziej tibia.erig.net ;)
tibia.pl ma tak samo, a z tego co wiem, to erig.net otrzymuej info wprost od cipsoftu
Owszem, aczkolwiek encyklopedie Eriga każdy może modyfikować. Mimo wszystko ufam bardziej erigowi, niż org.
po 1 przeczytaj na tibia.pl i tibia.org.pl a nie zakladaj takich debilnych tamatow a wiec prosze :
Wyvern ( tibia.org.pl)
Loot:
0-61 gold, 0-3 dragon ham, 0-1 small sapphire, t-book, power bolt, emerald bangle, wand of inferno, dwarven beard, gemmed book, 0-2 power bolt, plate legs
Wyvern (tibia.pl)
Loot:
0-55gp, bag, 0-3 Dragon ham, book, Plate Legs, Small Sapphire, Power Bolt, Wand of Inferno(rzadko), Emerald Bangle(rzadko),
Dragon (tibia.org.pl)
loot:
gold, mace, crossbow, steel shield, dragon shield, double axe, small diamond, life crystal, 0-12 burst arrow, 0-2 dragon ham, short sword, power ring, broad sword, serpent sword, steel helmet, wand of inferno
Dragon (tibia.pl)
Loot :
0-102 gp, 0-3 dragon hams, short sword, double axe, mace, Broad Sword, steel helmet, crossbow, 0-10 burst arrow, steel shield, plate legs, longsword, life crystal (rzadko), serpent sword (rzadko), Green Dragon Scale(rzadko), Green Dragon leather(rzadko), dragon hammer (rzadko), dragon shield (rzadko), small diamond (rzadko), Wand of Inferno (rzadko)
PROSZE CIE NIE ZAKLADAJ TAK GLUPICH TEMATOW TYLKO NAJPIERW SIE UPEWNIJ X( PO 2 UMIESZ TY WOGOLE CZYTAC?
DZIECKO ILE TY MASZ LAT? 10 ? :baby:
Prosze o usuniecie tego tematu to niema sensu.
Nie uaktualniamy informacji na podstawie plotek tylko faktów, głównie dzięki Tibia.pl Support, dlatego tez, pelny zarys chociazby loota jest nieco opozniony ale wiarygodny. eot
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.