Pokaż pełną wersje : Fatalna praca nowego moderatora, Nekromanta.
Bjoern Shu
03-01-2007, 12:58
Chcialbym zlozyc zazalenie i prosbe usuniecia lub objasnienia moderatorowi
Nekromancie, co oznacza slowo offtopic poniewaz od kilku dni kasuje Z A D U Z O postów przez co nie mozna normalnie dyskutowac na forum o wydarzeniach z nebuli..
link do tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=58306&page=132
rozumiem usuwac posty napisane przez dzieciaka ktory tylko wyklina innych uzytkownikow ale to co robi nekro, nie pozwala na normalna dyskusje
thanks in advice.
Przeleciałem od świąt do teraz i :
(...)ja jednak wole dalej cie wyzywac neandertalczyku z wysunieta przednia szczeka (...)
(...)Ty chyba sobie ze mnie kipsz mój ojciec sie w tym panstwie wiecej dorobil niz twoja cała tempa rodzina,w odroznieniu od Ciebie mnie splodzili po ty by miec dziecko, w twoim przypadku bylo zapewne inaczej... (...)
(...)Widac ze Ciebie nikt na Sylwestra nie zaprosił ^^ pewie nie masz RL zycia(...)
(...)ja tam do Ciebie nic nie mam ale skoro ktos Ci pisze ze sie mylisz to to sprawdz a nie odpisuj odrazu ze ty jestes taki a taki
bo wlasnie zaczeliscie z JimmNoman sie wyzywac tylko nie wiem po co bo to ma maly zwiazek z tematem(...)
(...)jak uslyszalem ze ludzie byli online w sylwka to opadla mi szczena(...)
(...)Racje masz, ale ja już nie mialem zamiaru sie kłócic...(...)
(...)Racja Ola ustąp głupszemu... (...)
(...)Fakty to fakty...
Prawda niektórych boli, cały sylwester przed kompem hmm zebym mial 6 lat to bym tak go nie spędzil(...)
(...)Nie denerwuj sie Gosiu bo ci okularki zaparuja(...)
(...)A masz tylnią szczęke ziom?? (...)
(...)Nie wiedzialem ze nasz gildiowy doktor ma okulary.(...)
(...)Walic to i tak ban i tak wiec zwissssssssssa mi to (...)
Teraz mi powiedz, które z ww postów nie zasługiwały na kategoryzację "spam".
Shein Silvershadow
03-01-2007, 17:23
Pomijając to, że Nekromanta nie jest nowym moderatorem:P
Nekromanta!
Jakaś lama się czepia, że kasujesz!
To co?
Po kielichu i banujemy? :D
Jeżeli normalna dyskusja dla Bjoerna wygląda tak, jak te cytaty co zapodał emilok, to ciekawi mnie, jak wygląda nienormalna 8o
Bjoern Shu
03-01-2007, 18:44
akurat chodzilo mi o wczesniejsze posty
wiec "przelec" sie dalej
Czytam, czytam i co?
Jak patrze na to co kasuje (listy postów) to wygląda, ze naprawdę zbaczacie z tematów.
Przynjamniej idziecie w jednym ciagu.
A jak chcecie sobie prozbijać się po okolicznych tematach poproście o założenie odpowiedniego tematu i tyle
Albo najlepiej zróbcie sobie forum do tego własne. Tam będziecie mogli kląć, kłócić się, mieszać z błotem do woli
(...)swoj 1 raz przezyles z ow pania ? czy jeszcze nad tym pracujesz?(...)
(...)chcesz zaruchac idz do ordo XD(...)
(...)HUEUEUUEUEUEUEEUUEUEUEUEHEUEUEHEUEUEUSHEUSHEU SWHEU SHUEHSUEHSUEHSUEHSUE. sprzedajcie acc i na new serw bo tutaj to juz niepogracie.(...)A może o te chodziło? (napisane przed świętami)
Poza tym zdecyduj się w końcu o co Ci chodzi......poniewaz od kilku dni kasuje...akurat chodzilo mi o wczesniejsze postySkoro dla Ciebie "kilka dni" to więcej niż półtora tygodnia (a zapewne nawet więcej bo mi powiesz, że również nie chodziło, o te które wkleiłem), to bądź łaskaw wskazać dokładnie które to były posty.
Bjoern Shu
04-01-2007, 11:25
A może o te chodziło? (napisane przed świętami)
Poza tym zdecyduj się w końcu o co Ci chodzi...Skoro dla Ciebie "kilka dni" to więcej niż półtora tygodnia (a zapewne nawet więcej bo mi powiesz, że również nie chodziło, o te które wkleiłem), to bądź łaskaw wskazać dokładnie które to były posty.
Omg czepiaj sie jak napisalem, na drugi raz napisze dokladnie ile dni i godzin mialem na mysli , jak widac komentowanie innych postów jest offtopiciem takze
Jeżeli zbacza z tematu i zajmujesz się tym postem a nie głównym wątkiem to tak.
Tutaj też trudno dokałdnie powiedzieć gdzie leży granica. To już zależy od moderatora
A co do twojego zarzutu - masz problem, że się czepiają, że niedokładną informację podajesz?
Doh
To podaj dokładnie wsio
Chryste co wy chcecie do niego???
......Jest mily ok
@Down
Czyli Dobra i zła praca jest dla cie bie ok??^^
---------
Niemoge tata wraca z monopolowego^.^
Gdybym byl zlosliwy, temat polecialby juz dawno. Czyli zla praca = kasowanie zbyt duzej ilosci postow? Pf. A gdybym usunal to hardem, byloby ci lzej? ^^ W kazdym razie, gdybym za kazde przewinienie w tym temacie dawal warning (jak sie nalezalo), dawno 60% z was mialoby bana. Ale dziekuje, dziekuje - coraz wieksza ilosc osob dostrzega moja prace :D
@up : zla nie, ale skoro jest regulamin, to trzeba go przestrzegac. Looknij na to, co wkleili inni moderatorzy i zobaczyc, jakie "nie-offtopy' usunalem ;)
Bjoern Shu
04-01-2007, 18:27
Gdybym byl zlosliwy, temat polecialby juz dawno. Czyli zla praca = kasowanie zbyt duzej ilosci postow? Pf. A gdybym usunal to hardem, byloby ci lzej? ^^ W kazdym razie, gdybym za kazde przewinienie w tym temacie dawal warning (jak sie nalezalo), dawno 60% z was mialoby bana. Ale dziekuje, dziekuje - coraz wieksza ilosc osob dostrzega moja prace :D
@up : zla nie, ale skoro jest regulamin, to trzeba go przestrzegac. Looknij na to, co wkleili inni moderatorzy i zobaczyc, jakie "nie-offtopy' usunalem ;)
to moze zacznij dawac te warny?
poniewaz te same osoby ktore napisza offtopa pisza takze w tym samym poscie info na temat nebuli czyz nie?
tylko problem wynika z tego, ze gdy jedna osoba zle skomentuje post innej to kazda nastepna sie do tego dolacza i z tego powstaja problemy, wiec moja prosba; dawaj warny za offtopy od teraz
Bjoern Shu, ale tak nie jest tutaj że ty mówisz a my robimy. Dawanie punktowych upomnień jest tylko jedną z wielu metod utrzymywania porządku na forum. Niejednokrotnie skasowanie posta czy nawet wysłanie prywatnej wiadomości do użytkownika załatwiało sprawę. Ponadto każdy z moderatorów ma swój rozum (inaczej by nie był modkiem), każdy inaczej interpretuje zaistniałe sytuacje. Naprawdę popadanie ze skrajności w skrajność jeszcze nikomu nie wyszło na dobrze. Ty rób swoje, my będziemy robić swoje. Jeśli widzisz posty które zasługują na kasację/upomnienie autora to je zraportuj.
Vansider
05-01-2007, 14:56
OMG Ma problem że moderator zajmuje się swoją pracą nie na "Odwal się"(Nie mówie że inne mody są leniwe czy sie obijają,poprostu Nekromanta jest najbardziej aktywnym modem [tak mi sie zdaje ;P])Ma rację że usuwa wasze posty,temab został założony żeby komętować zdjęcia itp.. A nie żeby sie ludzie kłucili.
Bjoern Shu
05-01-2007, 19:39
OMG Ma problem że moderator zajmuje się swoją pracą nie na "Odwal się"(Nie mówie że inne mody są leniwe czy sie obijają,poprostu Nekromanta jest najbardziej aktywnym modem [tak mi sie zdaje ;P])Ma rację że usuwa wasze posty,temab został założony żeby komętować zdjęcia itp.. A nie żeby sie ludzie kłucili.
widac jak czytasz rofl..
to nie jest temat od zdjec, ale coz :|
Dobra przyjrzymy się tej sprawie i wyciągniemy konsekwencje. (..ta jasne)
koniec.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.