PDA

Pokaż pełną wersje : Poco EQ?

Shargen
03-01-2007, 21:00
Żeby nie bylo nie jestem newbie:p , ale zawsze mnie zastanawialo poco sie nosi HELMET'y albo LEGS'y skoro w tibi odruznia sie 3 rodzaje udzerzen, na SHIELD, ARMOR I blood hit.Wiadomo, ze jak sciagne legs na huncie to bede obrywal wieksze hity ale why skoro monster wali w shield i armor:evul:
the end:p

Flisik
03-01-2007, 21:04
Do armora zalicza sie caly zestaw minus bron i shield, czyli buty, legi, armor, helmet, i amulet/szalik

papik1992
03-01-2007, 21:05
Pewnie przeczytales gdzies ze:
Potwory bija w tarcze i armor. Im lepszy armor tym mniejsze hity potwora.... itp. itd i ze 3 monster omija tarcze a wali tylk ow armor.

I teraz wyjasnienie:
Armor w ktory wali nasz monster to nie tylko zbroja.
Zapewne chodzilo tu o:
Armor - Eq
Eq - Wszystko co nosisz na sobie czyli helmet armor legsy szalik/naszyjnik buty :P wiec nie wali tylko w armor (zbroje) lecz cale uzbrojenie naszej postaci

Jalokowy_
03-01-2007, 21:06
Lol, hehe, chyba nie zrozumiales tezy... gdy mowimy o armoru, to nie mamy dosłownie na mysli armor (np. c arm), tylko laczna ilosc arma calego eq. czyli jak masz k set + warrior helmet + Leather boots + platinum ammulet to twoj arm sie równa 12+7+8+1+2=30 arm. :)

@UP: szybsi hehe ;)

Be happy :)
03-01-2007, 21:06
Sam sobie chyba odpowiedzałeś. Dzieki legsom i helemtom jak juz wejdzie jakies uderzenie to obrażenia są mniejsze /po co minimalizoaie obrażeń to chyba nie trzeba tłumaczyć/

Shargen
03-01-2007, 21:15
Pewnie przeczytales gdzies ze:
Potwory bija w tarcze i armor. Im lepszy armor tym mniejsze hity potwora.... itp. itd i ze 3 monster omija tarcze a wali tylk ow armor.
postaci
Nic takiego nigdzie nie przeczytalem. Wiem z doswiadczeniaB)
THX all za wyjasnienie. Moze ktos ma jeszcze jakas madra teze:p