Pokaż pełną wersje : Barbarian Outfit...watpliwosci ;-/
Gainward
03-01-2007, 23:51
Wiele widzialem , wiele słyszałem lecz nigdy nitk nic nie chciał powiedziec...
A więc moj temat (nie wiem czy slusznie załozony) dotyczy Barbarian outfit.
Wiele ludzi widzialem jak "posuwają" po miastach w full Barbarian Outfit'ach.Raz nawet zapytałem się jak go zrobyc (a raczej co potrzeba, gdzie isc itp. zeby go poprostu miec :-) ). W spisach questow nie znalazłem ( nigdzie tego nie ma).
A więc moje pytanie brzmi:
Jak mozna go zrobic ( czyli: co potrzeba, ile tego czegos potrzeba, gdzie z tym isc ). Czy mogł by ktos to opisac:
Ile, czego, gdzie zaniesc, do kogo...etc ( sora ze pisze to samo z 3 raz :-) )
Z gory wielkie dzięki jeśli ktos się chciał "podjąć" tego wyzwania :)
PS: Sorka jeśli pomylilem działy , ale takie pytanie nie zaliczało sie do zadnego z dzialow wiec napisałem tutaj :-) )
Peace & Love
-Mixawik-
03-01-2007, 23:59
Musisz mieć PACC'a
A pozatym to QS...więc raczej nikt Ci tu nie odpowie
SZUKAJ!
tu ci powiedziec nie mozemy, ale i podpowieziec owszem:P
http://wiki.hunted.pl/wiki/Main_Page
http://www.tibia.org.pl<<forum
Jak już się dowiesz co potrzeba, to szybko zrezygnujesz z powodu jego kosztów.
Gainward
04-01-2007, 15:45
Wiem ze trzeba w niego niezle duzo kasy wpakowac, lecz on jest najfajniejszy dla mnie ;)
Kumpel wpakowal w niego 700k (przynajmniej tak mi mowil ze ok. tyle wynosi kupienie wszystkiego co potrzeba)
btw. Wiem ze do Outfitow trzeba miec PACC'a :|8o
@up
brawo
nie oplaca sie robic tego addonu na twoim lvlu;)
Ciiii, nikomu nie mów ze ci powiedzialem ze dokładny opis quest ejst na samym dole strony tibia.org.pl w dziale "questy" :D :baby: :baby:
Nie mów tego nikomu spostrzegawczy czlowieku 8o
Wiele widzialem , wiele słyszałem lecz nigdy nitk nic nie chciał powiedziec...
A więc moj temat (nie wiem czy slusznie załozony) dotyczy Barbarian outfit.
Wiele ludzi widzialem jak "posuwają" po miastach w full Barbarian Outfit'ach.Raz nawet zapytałem się jak go zrobyc (a raczej co potrzeba, gdzie isc itp. zeby go poprostu miec :-) ). W spisach questow nie znalazłem ( nigdzie tego nie ma).
A więc moje pytanie brzmi:
Jak mozna go zrobic ( czyli: co potrzeba, ile tego czegos potrzeba, gdzie z tym isc ). Czy mogł by ktos to opisac:
Ile, czego, gdzie zaniesc, do kogo...etc ( sora ze pisze to samo z 3 raz :-) )
Z gory wielkie dzięki jeśli ktos się chciał "podjąć" tego wyzwania :)
PS: Sorka jeśli pomylilem działy , ale takie pytanie nie zaliczało sie do zadnego z dzialow wiec napisałem tutaj :-) )
Peace & Love
Tutaj raczej nikt ci nie odpowie na te pytanie poniewaz bylby to quest spoiling . Tak ciezko samemu poszukac na innych stronach o tibi ? n/c
Gainward
04-01-2007, 16:13
OMG... ;( zeczywiscie jest w dziale tibia.org.pl ale jak wczoraj to pisałem to nie było ...widocznie jakis update stronki zrobili i dodali, przyznajcie przeciez nie było opisanego tego... sora za moja niespostrzegawczosc ale wlasnie teraz wrocilem z budy :P nie mialem czasu obczaisc tibia.org.pl wiec dzieki za info ;) ...
OK Moderator Closed/ Delete tematu bo chyba sie nikomu nie przyda a niepotrzebnie zasmiecilem forum :(
Thanks , for help , m8 ;)
jest juz spoiler po polsku.
Thanks , for helm
?
tibia.erig.net omg! rzeczywiście nie ma:p :lol:
@up
ale tam jest po angielsku ; ///
Maciej the Sorcerer
04-01-2007, 17:02
Wejdz na www.tibia.org.pl . Tam wejdz w dzial questy (prawy gorny rog). Wszystko tam opsiane .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.