Pokaż pełną wersje : Strycnine wbil 10 Milionow expa w 1 dzien !
http://members.lycos.co.uk/xzseba/best.JPG
a tutaj ile byl online ;)
http://members.lycos.co.uk/xzseba/str.JPG
kamosblue
04-01-2007, 08:36
Support Hunted.pl
http://hunted.pl/2007/01/04/10mln-exp-w-jeden-dzien/
Stanley'o
04-01-2007, 09:56
nie 24h tylko 35
http://img412.imageshack.us/img412/5476/lootscreenbestjpegxv0.jpg
Hehe czyżby DL Hell :D
Nudziło się:
24 Tower Shield x 8k = 192k
20 Royal Helmet x 30k = 600k
7 DSM x 70k = 490k
292 Leather + 88 Scale x 1k = 380k
222 Saphhire = 50k~
19 Fire Sword x 4k = 76k
6 Infero x 3k = 18k
+ cash 390k
Na 1000bp mf loot warty: 2196k~ Profit?? Nie wiem, bo nie wiadomo ile uh blokerowi zesło ;p.
Taki wniosek z gc dla zapalencow:
11:11 Vetius [158]: ta ale ciekawe ile blokerowi uh poszlo
leś musiał jechać na speedzie... Bo to niemożliwe by normalny człowiek wbił 10mln expa... A po speedzie i jestes nakręcony, i jak zaczniesz coś robić, to zajebiście ciężko się oderwać;p
szymon287
04-01-2007, 11:53
Nie wiem, bo nie wiadomo ile uh blokerowi zesło ;p.
Raczej pallkowi vit...
Naprawde nieźle. Big Gratz dla tego pana :P:) :evul: :baby:
Raczej pallkowi vit...
Przepraszam widzisz tam gdzieś żebym napisał knightowi?? Nie, więc nie pierdziel.
IceQueen
04-01-2007, 12:38
Ciekawe jak to wbił
musiał grać na zmianę,kto normalny gra 35 godzin
i ciekawe ile m lvla wbił
_*FunMN*_
04-01-2007, 13:35
Po Pierwsze Wielkie Gratki !!! Gratulacje wytrwałości i uporu napewno mieli chwile załamania ale expili dalej ;) wielkie brava :D hehe jutro ja pobije ten rekord ;D hihih ;D takie pytanko To polacy ?
Jeżeli to nie polacy to tylko z siebie kretyna robisz ponieważ nie wiadomo komu gratulujesz, jak prawdopodobnie ten koleśtu nie zajrzy -.-.
Taa 10.000.000expa to nie mała suma, jak na 35h to dużo, inni grają np 10 dni po 20h i robią kilka razy mnie expa:P.
Bił to 35h a nie 24h co jest duża roznica.
Kittel Cit
04-01-2007, 14:10
A wiecie ze jest taka strona jak erig.net i pskonejott.com i na pskonejott'cie pisze, że on to zrobił w 22h~, a nie w 35h -.- po za tym doba nie ma 35h -.-
Hellraiser
04-01-2007, 14:11
Pierw pomyślałem ze Erig.net zliczył mu 2 dni, jak nie 3 :P.
następnie myślałem że to jakiś 'BUG"
Ale jednak nie,..
Bardzo Wielkie "Gracko" dla tego "charakteru"
Ale jak równiutko wbite ^^ ,.. Pedancik, czy co.? :P
To jest kur... NIEMOZLIWE ;D Przeciez to idzie myszke zfajczyc jak sie tak zaierdziela w te przyciski xP Ale koles jest anbyliwybyl. Imosybyl ish nuttin.
nie mogl 30h+ bo jest restart serwera a erig pobiera dane tuz po ss
W kazdym razie No Life sux, musi pewnie odespac to : d
nightkin
04-01-2007, 15:06
Stary, nie wiesz jak dziala erig to nie komentuj...
Btw: to ze ktos poswieca jednorazowo 35h na wbicie takiego rekordu nie znaczy ze siedzi tyle nonstoper.
Always hunted
04-01-2007, 15:10
Biedny maniak... ja nie wytrzymuję gry nawet 7 godzin (nuuudaaa) a co dopiero tyle...
LOL
erig.net nie zeruje sie po ss, co wiecej godziny owego restartu sa zmienne, wiec nie rzadko jest ok 30h odstepu miedzy resetem licznikow.
@edit
w poprzednich miesiacach gosc mial po okolo 100 godzin online, wiec no life hahaha cos nie bardzo >.<
Drzamich
04-01-2007, 15:15
Koleś nieźle to zrobił że wbił dokładnie 10kk expa.
GZ dla niego.
Pin'gwin
04-01-2007, 15:16
LOL
erig.net nie zeruje sie po ss, co wiecej godziny owego restartu sa zmienne, wiec nie rzadko jest ok 30h odstepu miedzy resetem licznikow.
@edit
w poprzednich miesiacach gosc mial po okolo 100 godzin online, wiec no life hahaha cos nie bardzo >.<
100h to jest około 4-5dni. Miesiąc ma 30(nie każdy>.<) Więc dziennie siedzi około 5-6h. To życie towarzyskie on jednak ma>.<
hrhrhr Gratz Dla Niego
??
Gratz Dla "Nich" xP
lolololo, mort hur power : ||||||||||.
a dwa dni temu bylem od niego wyzej o dwa miejsca . . .
Elesar Inferno
04-01-2007, 16:31
Ktos tu mówil ze niewiadomo ile blokerowi uh zeszlo, wiec ja sadze ze 0 poniewaz napisali ile im zeszlo mf wiec pewnie palladyn blokowal na vitkach.
...expili na PoI dlach i odpoczynek tylko miedzy save servem blocker na zmiane Pancras z Herganonem...
Kuldan Azielmak
04-01-2007, 16:39
Ile LvLi wbił na tym PG ?? wie ktos bo niechce mi sie liczyć noi gratki dla niego :)
Marianos
04-01-2007, 16:42
@up
Strycnine awansował ze 128 lvla na 139, więc aż 11 leveli.
O boże gosciu chyba niezna słowa zwolnij No własnie nie mugł jechas tych godzin naraz ( restart ) pewnie odespał te 15 min na save'ie Ale to i tak jaja jak berety gościu pewnie puźniej padał z nug no i życia towarzyskiego brak
@up- za to zna słowo exevo mort hur :-\\\.
tesh kcem :- ((
Pawcio Druid
04-01-2007, 17:15
Olaboga rety :O Sux LOO(L)T
O boże gosciu chyba niezna słowa zwolnij No własnie nie mugł jechas tych godzin naraz ( restart ) pewnie odespał te 15 min na save'ie Ale to i tak jaja jak berety gościu pewnie puźniej padał z nug no i życia towarzyskiego brak
Nom, widać po ortografi że Ty masz też dużo czasu na cokolwiek po za Tibią.
mugł, nug, puźniej
Pwn3d. B)
Żal wam dupy ściska, że jest lepszy od was.
Tanivupo
04-01-2007, 17:18
big gratz dla kolesia;\ ja bym nie dal rady tyle przy pc siedziec;d a co dopiero przy tibi ;d
wielkie gz
ostry pg z kolesia ;oo
big gratz for him =]]
Gratuluje oczywiście lootu ;)
Ciekawe ile razy był gość w kiblu zwymiotować ;o?
Ja 10h i ani chwili dłużej!
Anyway.... Hail!
Zgadzam sie z tobą. Czego to ludzie nie zrobią dla kilku pikseli...
Żal wam dupy ściska, że jest lepszy od was.
A ty co, jego adwokat?
To wlasnie nazywam zbalansowanymi profesjami...
Stary, nie wiesz jak dziala erig to nie komentuj...
Btw: to ze ktos poswieca jednorazowo 35h na wbicie takiego rekordu nie znaczy ze siedzi tyle nonstoper.
noto prosze cie wytlumacz mi jak dziala :)
Kobita Chaosu
04-01-2007, 17:37
Gz dla tego pana te 10 mln expa robi wrażenie. Ciekawe kiedy ktoś wyexpi wiecej ? hmm... xD
gz dla tego goscia wysiedziec moze i bym tyle wysiedzial przed kompem ale z przerwami oczywscie malymi bo by potem bylo ciezko ze wstaniem ale czy tyle expa bym wbil to ohoho raczej nie ;p
i dlatego wielkie gz dla niego!! ;]
R0y@l...
04-01-2007, 17:45
Gz dla tego typa, dla mnie to było niewiarygodne jak przeczytałem pierwszy raz xD
Jeszcze raz Gz dla niego... też tak chce xP
Arka_Sath_Wielki
04-01-2007, 17:52
Name: Strycnine
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 139
World : Harmonia
Takie cos jest mozliwe tylko na no-pvp :) bloker stoi a on ue i tyle ... po sprawie. Jezeli na dragach expil to troche uh zeszlo blokerowi :P.
Proffesions Balance : trzeba Cipsoftowi powiedziec co to jest ;). Knight na tym levelu wbije max 2 mln w tym czasie ... Nawet na 200 knight nie wbije tyle expa co MS... ale mimo wszystko :P i tak wole knighta :)
Po prostu zrobił 10 kk expa na 10 lecie tibii :) Gratulacje dla tego pana!
10 mln expa 8o
albo super pg (oj 22h przy kompie... to grozi śmiercią :D ) albo sharer
z blokerem 200 + rp można to sobie wyobrazić :p
ciekawe czy ktos go kiedyś pobije...
Aurelius
04-01-2007, 18:05
A wiecie ze jest taka strona jak erig.net i pskonejott.com i na pskonejott'cie pisze, że on to zrobił w 22h~, a nie w 35h -.- po za tym doba nie ma 35h -.-
Tak ty wiesz lepiej skoro napisali ze 35h to 35h...
Jak widac jednak erig dziala inaczej niz ty twierdzisz...
Jak Herganon mowil:
Mieli male przerwy miedzy ss, Herganon jak i Pencras zmieniali sie podczas blokowania/przynoszenia/pilnowania manafluidow wiec tylko Strycnine mial zadanie wytrzymania tyle...jednak jak sam przyznaje kazdy z nich nie spal przez 35h poniewaz zmieniali sie co jakis czas jeden pilnowal MF a drugi blokowal
Strycnine jak sam mowil dostal jakies 150% m lvl'a z 68 na 69:)
Fajny loot luck :)
http://img345.imageshack.us/my.php?image=dsmrhdb4.jpg
A co do pobicia jego rekordu to chyba duzego problemu nie ma tyle ze sorc na jego miejscu musi miec wiekszy lvl i m lvl co powoduje ze bedzie zadawal wieksze ciosy z exevo mort hur czyli szybsze zabijanie wiekszy exp na h:)
Pozdro :)
Kasztaniaczek
04-01-2007, 18:08
Ehh.. kazdy kto pobije jakis rekord... zaraz SHARER NIE MA ZYCIA PRYWATNEGO!!! omg ludzie wziol usiadl se do tibi na te 35h... wbil te 10kk i co k**** zaraz sharer?
Bil to na PoI nie z knightem... tylko z palem....i napewno nie z sd hmm explo kurwa lmm i fireballi ani ue....
Vodinesi
04-01-2007, 18:09
No i przydałby się non-pvp server. Chociaż dobry Elder na pvp też jest dobry! Kolega z visami robi tam 250k/h. :)
no to ja mam polowe tej kasy na manasy to bym wbil z 5 mil ale kurwa to trzeba byc niezle pojechany :D
Sir Dzikusek
04-01-2007, 18:22
no to ja mam polowe tej kasy na manasy to bym wbil z 5 mil ale kurwa to trzeba byc niezle pojechany :D
Chyba nie wbiłbyś tyle :> musiałbyś mieć taki sam lvl jak on, bo z każdym lvlem rośnie dmg.
O ile się nie mylę to wbijał 285k exp/h. Więc jakieś 6,8m w ciągu 24h. Tak czy inaczej- rekord.
Misterio
04-01-2007, 18:33
Jak sami napisali, że grali 35h to grali 35 a nie 24... Gościu mógł sobie raz usiąść przed kompem na 35h to odrazu sharer, nie ma życia prywatnego, srał, żygał, pierdział i zdychał. Przedewszystkim należą mu się gratulacje żeby w takim czasie zobaczyć tyle adv. na tych lvlach. Takie rzeczy od teraz nie tylko na OTS.
sepiszę się sobie.
No jedynie pogratulować... niewiarygodne:cup: :cup:
Lipek_Aldix
04-01-2007, 19:01
Name: Strycnine
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 139
World : Harmonia
Takie cos jest mozliwe tylko na no-pvp :) bloker stoi a on ue i tyle ... po sprawie. Jezeli na dragach expil to troche uh zeszlo blokerowi :P.
Proffesions Balance : trzeba Cipsoftowi powiedziec co to jest ;). Knight na tym levelu wbije max 2 mln w tym czasie ... Nawet na 200 knight nie wbije tyle expa co MS... ale mimo wszystko :P i tak wole knighta :)
nie ue tylko mort hury....
a co do tych 35h to nie slyszeliscie o czyms takim jak lan party?
a najgorsze jest to ze sorc jest teraz 2-3x lepszy od innych profesji, po wprowadzeniu tych dl's jest to lepsze expowisko od wszystkich innych, sorc wydaje 1kk na mf i ma profit! teraz tylko czeka na stamine i jazda znow, mozna tylko gdybac ale podejrzewam ze gdyby taifun nie mial teraz wojny na furorze to by zrobil ten 300lev w tydzien....
zangariev
04-01-2007, 19:22
A może mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie znajduje się to miejsce?? Tylko proszę nie odpowiadać coś w stylu "To tam jak się idzie na lewo". Proszę o dokładną odpowiedź.
Wormittus
04-01-2007, 19:51
1 sprawa : Congratz dla tego zioma :D
2 sprawa : zajebisty off-top robicie ... co to kogo interesuje w tym temacie jak dziala erig.net ?? to ich sprawa jak ta strona dziala ...
Gratz..Piekna robota
non-pvp jednak owned..!
Ehh.. kazdy kto pobije jakis rekord... zaraz SHARER NIE MA ZYCIA PRYWATNEGO!!! omg ludzie wziol usiadl se do tibi na te 35h... wbil te 10kk i co k**** zaraz sharer?
Bil to na PoI nie z knightem... tylko z palem....i napewno nie z sd hmm explo kurwa lmm i fireballi ani ue....
Hmm pewnie mowiles ze Vomiro na Candi teze sam gra nie ? A sie okazalo ze grali w 4-5 :s ...
Magnus Arthur
04-01-2007, 20:27
Ciekawe ile miał staminy xD 55-35 o0 20h :D wtedy nie leci juz polowa expa za monstra czy jak ? :>
Segalczuk
04-01-2007, 20:40
Ciekawe ile miał staminy xD 55-35 o0 20h :D wtedy nie leci juz polowa expa za monstra czy jak ? :>
od 14 h ponizej;p
@topic , nie no gratz na pvp by wyjebal z 5 ml tak jak konda wyjebala przed update ale i tak wielkie gz mugl to zrobic podczas 10 urodzin a nie tera , ale moze powtorzy ;p
GZ FOR HIM
Dudek098
04-01-2007, 20:47
heh nice panc & herg bloczyli i uhy nieszly majom e vite
pozamiatal 10mln w 35 H
Najmilsza Chwila Poranka Mala Fuga Do Sniadanka a Gdy Puzna Juz Godzina Dobra Jest Amfetamina
SORC POWAH!
Ja na DL (tower w dragon lair) to tylko z energy wavami podchodze.
Kacperugabuga
04-01-2007, 21:27
WG. mnie sie tak nie da :D
Blondina
04-01-2007, 21:36
Niewiem czy ktoś to zauważył ale ten koleś na tym samym acc ma 122 Rp (Visse) i 60 Ek. To tylko taka mała informacja :P
Pozdrowiwnia:d
Przerąbany... Grać 22h i 30 min o lol. Mój rekord to max 10h i to ledwo, ledwo ;p. Ale co tam ile grał, liczy się wybite exp! GZ DLA NIEGO!
Lukrecja
04-01-2007, 21:50
mugl to zrobic podczas 10 urodzin a nie tera , ale moze powtorzy ;p
Zwlaszcza ze w 10 urodziny servery beda nieczynne na kilka godzin :|
n/c grarulacje i nic wiecej(nie wiem kto mowi ze to na 100% PG^^)
Kasztaniaczek
04-01-2007, 23:16
Hmm pewnie mowiles ze Vomiro na Candi teze sam gra nie ? A sie okazalo ze grali w 4-5 :s ...
nie znam zadnego Vomiro i sczerze mam go w dupie..niewidze powiazania z tym teamtem....
btw. podobno expil 32h... bo ciagle nie bil tych dli, bo musial czekac na zmiane blokerow pakowac loota etc. ;]
Capality
04-01-2007, 23:59
Wielkie GZ dla tego pana!!
A tak offtop.
Kto miał poprzedni rekord??
@up
Exefs
5kk expa z kawalkiem chyba.
King Mati
05-01-2007, 06:25
Mam pytanko ile on lvli zrobic w czasie tego huntu ??
Tychanowicz
05-01-2007, 06:29
@up: Awansował z 128 na 139 level, zrobił więc 11 lvl-i.
Kabaniasty
05-01-2007, 06:55
No no gz, dla niego ;) Tylko pozazdrościć PS: mamy rozumieć że na dwudziesto lecie tibi 20 kk expa? 8o :p :p
King Mati
05-01-2007, 06:56
@up: Awansował z 128 na 139 level, zrobił więc 11 lvl-i.
Dzieki za tak szybka odpowiedz :p
@topic
ciekawe kiedy znowu pujdzie na taki hunt :D
No no gz, dla niego ;) Tylko pozazdrościć PS: mamy rozumieć że na dwudziesto lecie tibi 20 kk expa? 8o :p :p
cos mi sie wydaje ze dwudziesto lecia sie nie doczekasz xD
btw. gratz dla niego... na poczatku jak to zobaczylem na erigu nie moglem uwierzyc myslalem ze to jakis joke :P
Kaldelias
05-01-2007, 13:31
Wielkie gratulacje temu panu za tak znaczne przebicie poprzedniego rekordu zdobytego doświadczenia w Tibii. Ale trochę też mi go żal... 35h to jednak "lekkie" przegięcie :P.
napewno doświadczony gracz : )
8o WOW wielkie GratZz Dla niego
Ale czy to nie boT? ;> wiecie wszytko możliwe ;)
Tak zostaw sorca na bocie w DL hell ~~
Articuno
05-01-2007, 14:24
dla mnie jebany nalogowiec... ale mimo wszystko gz bo to wyczyn genialny... caly dzien i noc gral bez przerwy... żal...
Andrealfus
05-01-2007, 14:35
NIelada dokonanie za co gz. Ale niewiem jak mozna siedziec przy kompie tyle godzin !! to jest nienormalne :D
Gz dla niego, ale sie zastanawiam czy wiecej by nie wbil na Behe?
Czy on zycia niema...
Cały dzień i noc przed kompem siedział
ja bym tyle nie wytrzymał, nawet gdybym chciał ; p
dla mnie jebany nalogowiec... ale mimo wszystko gz bo to wyczyn genialny... caly dzien i noc gral bez przerwy... żal...
Weź wyjdź.
W pierwszej części zdania jestes negatywnie nastawiony do niego, potem pozytywnie, a na końcu i tak uważasz to za "lamerskie". Więc o co Ci chodzi?
I to, że tyle grał to nie oznacza, że robi tak codziennie.
Odsyłam na Erig.net
leś musiał jechać na speedzie... Bo to niemożliwe by normalny człowiek wbił 10mln expa... A po speedzie i jestes nakręcony, i jak zaczniesz coś robić, to zajebiście ciężko się oderwać;p
Przeciesz to 3 osoby jechaly bo nie mozliwe zeby jedna osoba usiedziala 35h ..
to byl Sharing :]
Gz dla niego, ale sie zastanawiam czy wiecej by nie wbil na Behe?
jak wiesz gdzie chodzic i jak jestes w stanie wyciagnac kolo 600k expa w godzine
a na behe masz 400k expa i zaj.... waste !
wogole to ba behe by mu poszlo z 10k mf na tyle godzin :]
jak samemu epicranio poszlo 100 bp na godzine
Olorion.
05-01-2007, 16:12
kolejny low life ktory potrafi wysiedziec 30 godzin przed kompem
Mlodziutki
05-01-2007, 16:15
Ja nikogo nie chce oczerniać ale mowicie ze czlowiek 35h przy kompie( nie możliwe) moim skromnym zdaniem :) gralo kilka osob ale na jednym kompie!!
Olorion.
05-01-2007, 16:26
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=104359
Marco Techace
05-01-2007, 16:41
A już myślałem, że inteligentni ludzie wygineli na tym forum ;) A pozatym jestem jednym z przykładów tego jak ludzie traktują takich co coś robią lub zrobili.
Kestanio
05-01-2007, 16:52
No fajnie fajnie 11 Leveli w 35 godzin :P
on chyba jednak walil z exori vis a nie mort hur ;)
@up
Nie wyrobił by tyle expa na godzine jak by mial tam bić z visa a pozataym dużo lepiej na tam bić z mort hura. Gz dla niego bo dokonał naprawde wielkiej rzeczy i nawet jeśli sharował to i tak jest(są) dobrzy;p
To już trzeba być , za przeproszeniem, po***anym.
35h walić w gumowe smoki.
gavreonien
05-01-2007, 20:44
Mimo wszystko furore zrobil i trzeba mu (im) gratulowac za to :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.