Pokaż pełną wersje : 50knight pk on saphira nice loot
Olejarzysty
04-01-2007, 09:52
Nawet niezly loot chociaż film momentami może być drętwy.
http://rapidshare.com/files/10145482/pkmovie.rec
Miłego oglądania.
REhost plx...
Na radipshare są ciągle limity:/
własnie reshotnij... Rapid jest raczej na wmv
Rehost: http://www.speedyshare.com/422643376.html
filmik jak filmik ale gz loota
16:04 Trous [18]: taifun to nie polak
Olejarzysty
04-01-2007, 16:15
własnie reshotnij... Rapid jest raczej na wmv
Witam wielkich informatyków. Rapidshare, Megaupload itd. jest do uploadu plików wszelkiego radzaju wszelkich rozszrzeń niema to żadnego wpływu na nic. Link działa trzeba tylko poczekać kilka sekund czasem nawet minut zależy od wielkości pliku potem trzeba wpisać kod z dostanego obrazka i koniec całej filozofii.
Panie informatyku, niektórzy mają sieć i jak ktos z sieci sciaga duzo z rapida to sa tzw _LIMITY_.
Olejarzysty
04-01-2007, 16:53
Polecam neostrade sciągasz 100MB z rapida potem odłącz i znowu połącz i dalej sciągasz i tak w kółko jak niemacie publicznego IP to macie problem i to niejest wina linku tylko waszych kolegów z sieci.
Mazur199
04-01-2007, 16:56
@up wystarczy program "zmieniajacy" twoj adres ip np na ip uzytkownika np z czeczeni xd
Polecam neostrade sciągasz 100MB z rapida potem odłącz i znowu połącz i dalej sciągasz i tak w kółko jak niemacie publicznego IP to macie problem i to niejest wina linku tylko waszych kolegów z sieci.
Rotfl, znalazł się wielki informatyk -.- Taak, tylko wiesz, nie wszyscy mają neo, a jak podejrzewam ty jesteś dzieckiem neo, bo wypisujesz takie pierdoły... Jak nie wiesz jak ktoś ma IP razem z np. całym pionem w bloku, to się nie odzywaj... :confused:
Olejarzysty
04-01-2007, 17:14
lol a widziałeś jak napisałem że jak niema publicznego ip to ma problem ? dziecko naucz sie czytać i spokojnie bo nie ty jesteś na politechnice tak? Ewentualnie możecie użyć programu zmieniający maske podsieci z czego wam zmienia ip wychodzące i możecie sciągać do woli.
@up wystarczy program "zmieniajacy" twoj adres ip np na ip uzytkownika np z czeczeni xd
Widac, ze takich programow nigdy nie uzywales. Drastycznie oslabiaja one szybkosc Twojego netu (najpierw musza polaczyc sie z ta Twoja "Czeczenia" potem z serverem docelowym, a potem w druga strone do Ciebie)
W moim poprzednim poście pisałem o twoim pierwszym poście, idioto:Witam wielkich informatyków. Rapidshare, Megaupload itd. jest do uploadu plików wszelkiego radzaju wszelkich rozszrzeń niema to żadnego wpływu na nic. Link działa trzeba tylko poczekać kilka sekund czasem nawet minut zależy od wielkości pliku potem trzeba wpisać kod z dostanego obrazka i koniec całej filozofii.Trzeba być naprawde ciężko kapujący, żeby tego nie załapać...
Olejarzysty
04-01-2007, 17:20
hah Żal nieoceniajcie hosta tylko film ;o sie niepotrzebna dyskusja zaczeła x.X
polostap
04-01-2007, 18:09
hah Żal nieoceniajcie hosta tylko film ;o sie niepotrzebna dyskusja zaczeła x.X
Zaczęła się, bo wpadłeś "wielki informatyku z Politechniki"... Naprawdę zastanów się zanim cokolwiek napiszesz... Nie myśl, że tylko Ty masz jakiekolwiek pojęcie o komputerach... Z drugiej strony chciałbym sprawdzić Twoje umiejętności z dziedziny programowania i sprawdzić ile nauczyli Cię na tej "Politechnice"...
@topic
Filmik lekko nudnawy, jednak w niektórych momentach mi się podobał ;)
Pozdrawiam
polostap
Filmik calkiem fajny ale sie offy posypały -_-
Ja wale, czy szanowni "geniusze internetowi" moga wreszcie zamknac ryje i nie pisac po 100x zal tylko komentowac ten film? Co do filmu to bardzo fajny. Loot przeladny ;P
Zarandiel
04-01-2007, 19:40
Loot dość ładny tylko skąd 19 lvl miał taki itemek? Drugi char czy na tym świecie to grosze kosztuje?
P.S. Rapidshare chyba wykyrwa proxy :P
19:53 Trous [18]: taifun to nie polak
own3d :D
spox loot z niego, ogladam dalej :)
Nie ma to jak zabijanie low lvli... czasem się trafi, a czasem nie. Mój kolega chodzi na 10 lvlu z bs, tower shieldem, crus helmetem itp.
-=DanieL=-
05-01-2007, 07:04
Do bandy noobów pyrgających się, że "rapidshare sux". Od czego macie przyklejony temat jak omijać limity na rapidzie? Click (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46948)
Spokojnie, on chcial sie tylko popisac jaki to nie jest madry i czego to on nie posiada. Dzieciak.
Ja polecam neostradę w której o hack'a jest niezywkle łatwo złapać...
-=DanieL=-
05-01-2007, 15:16
Ja polecam neostradę w której o hack'a jest niezywkle łatwo złapać...
Jestem użytkownikiem neostrady gram w tibie od 3 lat i nie miałem ani jednego hack'a. Gówno wiesz, a się wypowiadasz. Hacki łapie się przez nieumiejętne posługiwanie się internetem. Jak ktoś jest idiotą i wchodzi w haxowe strony albo ściąga pliki w formacie ***** ***** itp. z stron o niepewnym źródle lub nie posiada antyvira ani firewalla to bardzo mu łatwo o hacka.
Jestem użytkownikiem neostrady gram w tibie od 3 lat i nie miałem ani jednego hack'a. Gówno wiesz, a się wypowiadasz. Hacki łapie się przez nieumiejętne posługiwanie się internetem. Jak ktoś jest idiotą i wchodzi w haxowe strony albo ściąga pliki w formacie ***** ***** itp. z stron o niepewnym źródle lub nie posiada antyvira ani firewalla to bardzo mu łatwo o hacka.
Nie pisze że każdy kto ma neo musi mieć hack'a. Ale np. jakbym był twoim kolegą z rl to wątpie czy twoja obecna postać byłaby w twoich rękach.
[quote=-=Daniel=-]Jak ktoś jest idiotą i wchodzi w haxowe strony albo ściąga pliki w formacie ***** ***** itp.[/qutoe]
Ja wchodzę na haxowe strony, ściągam pliki ***** z niepewnych źródeł i zazwyczaj są to crack'i. Tylko siędzę w temacie i umiem odróżnić co jest co...
BTW Zazwyczaj w pliku *****. z crack'iem są dwa pliki - crack i run_it_xxx. Tego drugiego nie radzę włączać...
PS Daniel, twoje (?) gif'y są rozbrajające :D :D :D
Gz loota:D a filmik nawet nawet... :D:p
-=DanieL=-
05-01-2007, 22:00
Nie pisze że każdy kto ma neo musi mieć hack'a. Ale np. jakbym był twoim kolegą z rl to wątpie czy twoja obecna postać byłaby w twoich rękach.
Jeśli ci chodzi o słaby modem jaki posiada neostrada i, że łatwo się przez niego przebić to dla twojej wiadomości używam routera bo aż tak głupi to nie jestem xd.
Co do GIFów to dzięki istnieją w moim podpisie tylko po to żeby denerwować noobków.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.