Pokaż pełną wersje : Skullowy BUG
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/bug.jpg
Na tym zdjeciu widac ziomka stojacego w swiatyni ze skullem (nie migal), stal on tam kilka minut i nie mogl sie ruszyc, gdy ja go chcialem ruszyc to pokazal sie napis Characters who... Nie wiem czy to jakis bug czy co. Powiedzcie co o tym sadzicie...
hmmm.. A moze teleportowal sie. To znaczy przelogowal sie a ktos zblokowal sie wszystkie pobliskie miejsca gdzie powinnien sie pojawic. Wtedy powinnien pojawic sie w swiatyni.
Wydaje mi się ,że nie mógł on sie wylogować ze skullem(a dokladniej z walka) ,więc możliwość teleportu raczej odpada:).Ja już często widziałem ludzi z white skullami w depo.Podejżewam, że czasami może zniknąć walka szybciej od skulla i wtedy ludki wchodzą do depo,bądz do świątyni ze skullami.:D
To nie chodzi o to. Ani teleport ani szybciej znika niz walka. Mozna w depo ze skullem byc bo on zawsze 6 sekund przed zniknieciem mruga a na poczatku przez sekunde jest ale nie ma krzyzkow i po sekundzie zaczyna mrugac. A temu gosciowi sie to stalo jak go zabili bo mi mowil...
Bla Bla Bla "A temu gosciowi sie to stalo jak go zabili ..." Przecież jak ktoś zginie z białą czachą to pojawia się w świątyni bez niego.
To prawda, jest taki BUG w którym można z białym skulem wejść do świątyni i do depo.Oczywiście nie powiem jak to się robi bo później wiele n00bków się na to rzuci.
wyslesz mi private msg jak tam wlizc z łajt skól =)
Tez wiem jak to zrobic ale nie zawsze wychodzi. A na forum bylo juz cos takiego i nawet pisalo jak tak zrobic.
kiedys jakis 8lvl mnie pieprznal i wlazl do depo jak go chcialem zabic (da sie missclicknac gfb? Zwlaszcza na darashii, gdzie okolice depo byly puste? pewnie myslal ze ja afk :D) a mial skulla... Wescie powiedzcie na private msgs jak to sie robi... Albo napiszcie posta na forum... Blagam xD
Bla Bla Bla "A temu gosciowi sie to stalo jak go zabili ..." Przecież jak ktoś zginie z białą czachą to pojawia się w świątyni bez niego.
To prawda, jest taki BUG w którym można z białym skulem wejść do świątyni i do depo.Oczywiście nie powiem jak to się robi bo później wiele n00bków się na to rzuci.
Jak nie wiesz noobie to nie gadaj... I to sie stalo jak go zabili i sie wlogowal i mial skulla wiec nie gadaj bo nie wiesz!
Ja tesh znam tego buga ale w tym przypadku to nie o to chodzi... wiec nie gadac o tym bugu!
Ja tesh tak mailem .. tylkoz e to bylo tak
Pusscilem FF'a w kolesia podbiegl 9* Master walnal Sd i mnie nie bylo loguje sie odrazu w swiatyni a tamten typek wlaz 2 raz w FFa i mi sie w swiatyni skull pojawil pewno mieli nadzieje ze jush wyszedlem i 2 raz mnie ubija......
Ludwix Trimera
02-09-2004, 18:13
Ja też wiem jak to sie robi, ale nie bede szerzył czeaterstwa :P
To nie jest nic nadzwyczajnego trzeba mieć poprostu sprawne ręce i 0 lagów.
Tyle powiem :P
Moja teza to że ty robiłeś to zdjęcie miałeś dupnego laga weszłeś do świątyni (tak ci się wydawało na lagu:P)i zrobiłeś ssa:D
Jak nie wiesz noobie to nie gadaj... I to sie stalo jak go zabili i sie wlogowal i mial skulla wiec nie gadaj bo nie wiesz!
sam nic noobie nie wiesz, jak cie zabija z white skullem to tracisz go po smierci i logujesz sie juz bez... a do pz ze skullem mozna sie dostac w pewien sposob (byl filmik na tibia.de :] )
to że ma się skula w np. Depo lub w świątyni to wszytko zalezy od refleksu!!
wystarczy stanonc kolo wejscia do depo tylko zeby nikt nieblokowal nas ;)
zaatakowac kogos co stroi obok nas i ruwnoczesnie szybko nacisnonc klawisz aby wejsc do dp!! B)
ale radze nieprubowac bo mozna przez to "ŁATWO PAŚĆ" sam raz kiedys tak chcialem zrobic dla szpanu :) i mnie zabili :(
Ja tesh znam tego buga ale w tym przypadku to nie o to chodzi... wiec nie gadac o tym bugu!
n00bem to sam siebie mozesz nazwać za obrażanie publiczne powinieneś dostać bana.
A o bugach sie nie mówi prawie jak o questach więc nie gadam nic więcej,sam widzisz ze nie tylko ja o tym bugu wiem.
za obrażanie publiczne powinieneś dostać bana.
ermh, funny, ale to ty pierwszy nazwales go noobem... Nvm -.-
OMG przeciez to latwe :P gostek sie pojawil w swiatyni ( zginol albo poprostu tam se wlazl albo wyszedl na maina :P ) i niechcacy badz chcacy kogos zatakowal i oczywiscie pojawila sie czacha i walka i gostek ze swiatynie nie wyjdzia :D
Muj znajmowy tesz to umie i wcale nie czeba stac kolo depo muj kumpel stal z 30 kratek od depo i wszedl sobie wiem ze do tego tricku potrzebny jest hmm
nie "muj" tylko "mój" no tak ktos cos takiego pokazał taki trik i odrazu sie okazalo ze pół forum zna tego "tricka" i tylko jest "wiedzialem ale o tym nie muwilem" tak samo bylo jak karwa pokazal jak to spał w 2 łużkach na raz i odrazu okazało sie ze niby kilkanascie osoób robilo to samo omg ludzie muwcie prawde na tym forum nie potrzeba "szpanowac"
Ale wy nie umiecie czytac ze zrozumieniem. On stal tam w PZ i nie mogl sie RUSZYC!!! MOgl tylko stac i gadac. Jak ja chcialem go przesunac to sie pojawilo Characters who... wiec to nie jest ten bug o wchodzeeniu do PZ tylko cos innego...
zgłoś do z GM uśmiechnij sie ładnie i popros o nagrode ...
Szpula13
02-09-2004, 21:26
Pytanie do Autora :
Czemu uzywasz tibigg ?? Widac na screenie przyjrzyjcie ie i zobaczycie. Ja odrazu zobaczylem to..
Słuchaj pekowalem kiedyś swoim knightem na 22 lvl puszczalem ff a potem dead mialem i loognolem sie w świątyni i mialem skulla white nie moglem sie ruszac .:D powiem dlaczego tak jest:
1. Rzucasz fire fielda lub ef lul p-fielda itd
2. W tym samym czasie mam dead
3. Logujesz sie w świątyni i ktoś w tym czasie jak jesteś w świątyni wlaz w twoje fieldy pokazuje ci sie skull.
4.czekasz aż ci znika skull i jest spoko potem:D to nie bug
Pawelek paladyn
03-09-2004, 08:29
To ty jestes noobem bo nie wiesz jak to sie robi ,jak masz runke hmm i walniesz kogos z druegiej strony dp to zanim doleci do niego strzal to masz 1 sek zeby wejsc do dp ,wiem bo sam nie raz tak prubowalem ,tylko ze to trzeba miec refleks i wiedziec kiedy wejsc do dp :D
Ja też to potrafie ale nie muszę mieć HMMa mogę wejść i zrobić czaszkę w dp tylko nie wiem jak to wsadzić na serwera :D:D
GoodBye
Mefisto Er
03-09-2004, 11:29
Piszecie tu takie smuty że żal sie robi.
Bierzesz przykładowo Hmm-a walisz w jakiegoś typka i prawie w tym samym czasie wciskasz na klawiaturce SHIFT + np. 1. W zależności od tego w którą strone chcesz wejść bokiem. Shift + 1 daje przesuwanie się ludzika na boki ( to dla niewtajemniczonych). Tak samo jak zastąpimy 1 inną cyfrą np. 9 to ludzik przesunie sie w 2 stronę.
Ciężka sprawa wejść tak do depo za 1 razem.. to wymaga troszke wprawy!
(Podobny " knyf " do wyciągania worka z dziury)
Czyżbym tam widział Tibia gg ;p
Arathorn
03-09-2004, 19:51
ja tak miałem tylko z red skullem
puscilem ff'a zginalem i w templu nie mogłem chodzić bo pojawiał się tekst
ze nie moge wejść do pz'a wiec stalem na srodku swiatyni i czekalem az mieczyki znikną
To nie jest ta sztuczka co trzeba HMM i szybko wejść, bo gostek nie jest przy wejściu do temple tylko troche dalej i nie da się go przesunąć. To jest sztuczka z fieldem. Wali fielda na kogoś, ktoś go zabija i szybko znów ktoś wchodzi na fielda. Proste ^^
mialem ten sam problem. mialem skulla i mnie zabili szybko sie wlokowalem i w swiatyni bylem ze skullem i nie moglem sie ruszeyc nawet o kwadracik
Handzior Bartolu
19-09-2004, 03:27
Tez mialem akcje z tym skullem w swiatyni,tylko ze mnie zabijal 6 lvlowiec :p (dowiadujac sie o jego skillach to malo sobie glowy nie urwalem)Bylem palkiem lvl 11 i bilem go runami,itp.W koncu z qmplem w kanale go zlapalismy i mnie zaczal bic, puscil mi deda,ale pamietam ze przed tym tez ffa puscilem i go zblokowalem przy scianie aby go oszczelac.Ale po skonczeniu pkowania w swiatyni wzialem moje szczalki i pobilem larwe z odleglosci...(nawet runy mi zwrocil ;) )
LOL, a ja nie wiem co to jest i dlaczego tak mu się udało:P i nie bede się kłócił:P
Lamdar II
19-09-2004, 12:55
Omg elite mieshkales w ab to nie wiesh jak sie robi skulla w pz ??!!
next great sorcerer
19-09-2004, 16:52
powiem krótko:
f-bombs
Jak robiłem mass PK f-bombami na każdyym tescie przed dp w Darashii (remember me? Nowado) też tak miałem CIĄGLE
Co do runa i powrót do dp- tego buga już chyba nie ma... a poza tym wtedy można się ruszać...
Master Of Devastation
15-11-2004, 01:42
Ja miałem właśnie takiego skulla gfy pikowałem i sie odrazu po pikowaniu zalogowałem na tą postać ,czekałem 10 minut w świątyni ,ruszyć sie nie mogłem:(....(to na 100% jakiś bug)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.