Pokaż pełną wersje : 43 EK, 40 MS - Dragi i Hydry
tomekp-91
04-01-2007, 17:30
www.gothic3.pl/dragi, hydry - 43EK.rec
Filmik mojego autorstwa.knight'elemental
Troche dragonów w ankh, następnie hydry na najlepszym respawnie.
Kiedyś ktoś na tym forum powiedział:
-Najbezpieczniej blokować hydry na 60+ lvlu.
Może i to prawda, zwolnijcie sobie jak będe szedł po 3 albo 4 hydre (nie jestem pewien)
Jeżeli ktoś miał wątpliwości czy na tym lvlu iść na hydry to radze obejrzeć ten filmik.
P.S. To było moje pierwsze blokowanie hydr.
Zarandiel
04-01-2007, 19:11
Za daleko ciut wyszedłeś, albo hydry same przylazły tak daleko (niestety od update 7.6 potwory łażą gdzie i jak chcą), dragi ciut nudne :P Widać, że pierwszy raz bloczyłeś hydry, trochę brak Ci doświadczenia ^.^ Teraz będziesz wiedział, żeby nie pchać się tam na hama bo mogą nawet 3 wyskoczyć.
P.S. Filmik czysty, powiedz ktoś, że keylogger... udusze!
gavreonien
04-01-2007, 21:35
Co do filmu nie najgorszy, jest 873495873495873498 filmow gorszych :) Musisz troszke podszkolic umiejetnosci no i mlvl troche bo wstyd na 43 lvlu z 4 mlvl ...
a nie lepiej stac drutem/sorkiem przy samym wejsciu z 2 ds, i czekac az knight lurnie draga zeby bic go tez dsami?
OmG nie wiem jak na pacc można z blokerem i dwoma dsami na draga isc -.-
OmG nie wiem jak na pacc można z blokerem i dwoma dsami na draga isc -.-
No to masz slaba wyobraznie :'(
@ Topic
Nice :D
Bardzo fajny filmik ;) Pokazuje, że ~40 lvl dość łatwo sobie radzi z blokowaniem hydr. Jednakże kiedy lurowałeś 2+ hydry było dość ciężko.
Rychulec
05-01-2007, 19:34
Bardzo fajny filmik ;) Pokazuje, że ~40 lvl dość łatwo sobie radzi z blokowaniem hydr. Jednakże kiedy lurowałeś 2+ hydry było dość ciężko.
Ehhhhhh...
Ja blokowałem hydry na 35 z brass legami p armem dvarven shield dvarven axe i steel helmet...
A filmik jak filmik dlamnie codziennośc
A tak wogóle to z kolesia ładny noobek...
Ani niezna drogi ani bloczy nieumie
tomekp-91
05-01-2007, 21:01
Ostatnio na hydrach byłem rok temu starą postacią jako shooter, więc miałem prawo nie pamiętać drogi.
A co do blokowania: napisalem w pierwszym poście ze blokowalem pierwszy raz.
Oglądasz filmiki bo sam niemasz się czym pochwalić:baby:
Limak Smiler
05-01-2007, 22:26
Ehhhhhh...
Ja blokowałem hydry na 35 z brass legami p armem dvarven shield dvarven axe i steel helmet...
Ale mnie zadziwiacie piszac te swoje wypowiedzi :D:D <dlamnie><wogóle><niezna><nieumie> <-- sporo bledow :DB)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.