zaloguj się

Pokaż pełną wersje : My life on Hiberna<WMV>

Xerden
04-01-2007, 18:41
http://rapidshare.com/files/10196757/home*****.html

Sciągajcie i komentujcie:p

Tasman1989
04-01-2007, 21:16
fajny filmik ,ehh te wspomnienia mnie zjedzą i błędy ;[ daje max .

Grom12
04-01-2007, 22:10
super filmik!!! polecam 10/10:) B)

Gesior
04-01-2007, 22:30
Film jest deeeenny. Nie ściągajcie. 50 mb zmarnowanego czasu.

- 3/4 filmu to pokaz screenow (nudnych - adv lvl na paru charach)
- 41 lvl zabija mino maga na manashield, a potem bije draga z SD (byli w 3 osoby) - nuuda
- walczy z 100 ms, ale przerywa film zanim zginie
- na screenach chwali sie deadem swojego 100+ chara.. dla mnie to malo imponujace
- filmy polegaja na tym, ze wystepuje w nich akcja - wiekszosc tego to nie jest film..

Poradnik:
- wytnij pasek na ktorym masz Tibia Black ICe -.-
- dragi mozna zabic bez manashield i bez sd w 3 osoby
- nie dawaj tyle screenow
- 3 utwory nie majace nic wspolnego z akcja (nie sa wymarzonym soundtrackiem) - Linkin Park, Disturbed i muzyka z jakiegos filmu
- jesli pokazujesz jakas walke to do konca, a nie przerywasz w momencie w ktorym CI idzie..
- jak bijesz DL i zostaje mu 5 hp to nie uciekaj na dol pic manasow, zeby potem wejsc na gore i HMMa strzelic..

Xerden
05-01-2007, 13:13
- 41 lvl zabija mino maga na manashield, a potem bije draga z SD (byli w 3 osoby) - nuuda
- na screenach chwali sie deadem swojego 100+ chara.. dla mnie to malo imponujace

1. 2/6 filmu to pokaz screanów matematyku...
2. Miałem 30lvl wtedy i nie zabijałem mino maga tylko robiłem quest, nastepnie jak szedłem na draga to na 30lvlu bez mana shielda ma sie malo hp wiec nie mow jesli sie nie znasz na tej profesji
2. Nie padłem od tego msa, przestał mnie bić po interwencji qmpla
3. Nie mam zadnego 100lvla wiec nie wiem o co ci chodzi, a na Xerdenie ani raz nie padłem i nie ma tam takiego screana

- jesli pokazujesz jakas walke to do konca, a nie przerywasz w momencie w ktorym CI idzie..
.

Tylko 1 walke przerwałem, gdyż przestał mnie bić

Gesior
05-01-2007, 14:16
1. -------------------------------------
2/6 = 1/3 jesli chodzi juz o matematyke
0:00 - 2:14 i 5:30 - 6:37 - screeny
2:14 + 1:07 = 3:21

6:37= ~6.5 - 100%
3:21= ~3.4 - x %
x = (3.4 * 100%) / 6.5
x = ~52,3 % filmu - to screeny

Pierwsze 2.------------------------------------------
Robienie questa z Mino magiem i zabijanie Mino Maga to chyba to samo.
Drag - Manashield OK, ale SD... nie bylo to ani "pure ownage draga" z SD (czyli podbiegasz walisz 4 sd i nie ma draga) ani "oszczedne bicie z VIS". To bylo zalosne zabijanie draga przez ekipe idiotow.. jesli masz pecha i wlasnie tak wychodzi Ci dana akcja to sie nie chwal nia. Ja tez nie zawsze wbijalem sie i wymiatalem wszystko w kolo jak gralem w Tibie. Zejscie do dziury w ktorej jest 8 [lurnietych] guardów i 3 soldki na 53 EK bez otwartego BP z lina, ani bez swiatla nie jest najlepszym pomyslem, ale jakbym mial film jak wychodze z tej dziury wlaczajac pochodnie w czasie jak sie UHam (bez bota!) i otwieram BP z lina, i ropuje sie (UHajac sie ciagle) to moglbym sie pochwalic.
Drugie 2.-----------------------------------------
Skad mam to wiedziec? Mogles napisac. Typowy blad... nigdzie nie pisze co sie dzieje! Widz sam ma sie domyslac o co chodzi. Obejrzyj filmy "Wanyn" lub "Toxic Fire" i jak bedziesz robil cos na poziomie zblizajacym sie do nich to postuj i czekaj na dobre oceny.
3.-------------------------------------
- 6 min 3 sec - You were downgraded from Level 115 to Level 114. To po co dajesz screena jak pada 115 lvl skoro to nie Ty nim jestes, a film ma tytuł "my life". Jak z nebuli char to juz nie Twoj czy dajesz cudze screeny na filmie swoim?

Nienumerowana odpowiedz----------------------
Skad ja mam wiedziec, ze przestal Ciebie bic? Goni Cie wali SD, a Ty pijesz manasy. Koncza Ci sie manasy i masz full HP, i wtedy urywasz film. Mam sie domyslic, ze przezyles ta walke?

-------------------------------
Nie to, zebym chcial Cie obrazic tymi postami. :P
Jakbys sobie gral tak jak grasz i sie z tego cieszyl to Twoja sprawa, ale jak postujesz film ktory ma 51 MB (co niektórzy userzy tego forum beda sciagac 30-60 min), a na filmie chwalisz sie kijowymi akcjami low lvla...

RAGOWNED!

Moze nie znam sie na graniu MS, ale mam konsultacje u 95MS ktory gra Swoim charem od 3 lat (Hidetaka).

Xerden
05-01-2007, 14:53
1. -------------------------------------
2/6 = 1/3 jesli chodzi juz o matematyke
0:00 - 2:14 i 5:30 - 6:37 - screeny
2:14 + 1:07 = 3:21

6:37= ~6.5 - 100%
3:21= ~3.4 - x %
x = (3.4 * 100%) / 6.5
x = ~52,3 % filmu - to screeny

Pierwsze 2.------------------------------------------
Robienie questa z Mino magiem i zabijanie Mino Maga to chyba to samo.
Drag - Manashield OK, ale SD... nie bylo to ani "pure ownage draga" z SD (czyli podbiegasz walisz 4 sd i nie ma draga) ani "oszczedne bicie z VIS". To bylo zalosne zabijanie draga przez ekipe idiotow.. jesli masz pecha i wlasnie tak wychodzi Ci dana akcja to sie nie chwal nia. Ja tez nie zawsze wbijalem sie i wymiatalem wszystko w kolo jak gralem w Tibie. Zejscie do dziury w ktorej jest 8 [lurnietych] guardów i 3 soldki na 53 EK bez otwartego BP z lina, ani bez swiatla nie jest najlepszym pomyslem, ale jakbym mial film jak wychodze z tej dziury wlaczajac pochodnie w czasie jak sie UHam (bez bota!) i otwieram BP z lina, i ropuje sie (UHajac sie ciagle) to moglbym sie pochwalic.
Drugie 2.-----------------------------------------
Skad mam to wiedziec? Mogles napisac. Typowy blad... nigdzie nie pisze co sie dzieje! Widz sam ma sie domyslac o co chodzi. Obejrzyj filmy "Wanyn" lub "Toxic Fire" i jak bedziesz robil cos na poziomie zblizajacym sie do nich to postuj i czekaj na dobre oceny.
3.-------------------------------------
- 6 min 3 sec - You were downgraded from Level 115 to Level 114. To po co dajesz screena jak pada 115 lvl skoro to nie Ty nim jestes, a film ma tytuł "my life". Jak z nebuli char to juz nie Twoj czy dajesz cudze screeny na filmie swoim?

Nienumerowana odpowiedz----------------------
Skad ja mam wiedziec, ze przestal Ciebie bic? Goni Cie wali SD, a Ty pijesz manasy. Koncza Ci sie manasy i masz full HP, i wtedy urywasz film. Mam sie domyslic, ze przezyles ta walke?

-------------------------------
Nie to, zebym chcial Cie obrazic tymi postami. :P
Jakbys sobie gral tak jak grasz i sie z tego cieszyl to Twoja sprawa, ale jak postujesz film ktory ma 51 MB (co niektórzy userzy tego forum beda sciagac 30-60 min), a na filmie chwalisz sie kijowymi akcjami low lvla...

RAGOWNED!

Moze nie znam sie na graniu MS, ale mam konsultacje u 95MS ktory gra Swoim charem od 3 lat (Hidetaka).
Idiotyzm - nie używany obecnie ze względu na negatywne znaczenie w języku potocznym termin medyczny oznaczający niedorozwój umysłowy znacznego stopnia.
Wypraszam sobie nazywanie mnie idiotą, może ty nim jesteś lecz ja nie.

Co do tego draga to to było for fun... jeśli ciebie nie stać na strzelanie z sd to już twoj problem i nie wyzywaj innych jeśli to robią

Fetielix
05-01-2007, 15:32
Film jest deeeenny. Nie ściągajcie. 50 mb zmarnowanego czasu.

- filmy polegaja na tym, ze wystepuje w nich akcja - wiekszosc tego to nie jest film..

Poradnik:
- wytnij pasek na ktorym masz Tibia Black ICe -.-
- dragi mozna zabic bez manashield i bez sd w 3 osoby
- nie dawaj tyle screenow
- 3 utwory nie majace nic wspolnego z akcja (nie sa wymarzonym soundtrackiem) - Linkin Park, Disturbed i muzyka z jakiegos filmu
- jak bijesz DL i zostaje mu 5 hp to nie uciekaj na dol pic manasow, zeby potem wejsc na gore i HMMa strzelic..

Po pierwsze to nie badz taki wybredny bo sam jestes pewno lamaga :)
Po drugie piosenka ostatnia nie jest w filmu tylko z gry Gothic 3 :)
A po trzecie mi sie tam podobal i tyle...No moze male bledy ale takto ok :P

Michalusik
05-01-2007, 15:43
Obejrzyj filmy "Wanyn" lub "Toxic Fire" i jak bedziesz robil cos na poziomie zblizajacym sie do nich to postuj i czekaj na dobre oceny.

Fakt, "Wanyn" i "Toxic Fire" to dwa najlepsze filmy, jakie widziałem... Robiąc swój film (w tej chwili, będzie się nazywał, „Esdekers") wzoruje się na nich, posiadają to, czego nie posiada Twój film Xerden, czyli AKCJI! Zapewniam Cię, że nikt nie będzie chciał oglądać filmu, który powiewa nudą...

Wróćmy do Twojego dzieła. Mówiąc wyżej jak pisałem nie ma akcji spowodowaną "pokazem slajdów". Moja ocena do filmu do 3/10... Obejrzałem wiele filmów WMV, bardzo wiele... Te gorsze i te lepsze jednak Twój film nadaje się zdecydowanie do gorszych.

Mówiąc szczerze to taki film można zrobić w 10 minut, od niechcenia… (bez zapisywania na format ******), ciekawe ile swój film robił Wanyn...

Pozdrawiam
Michalusik

Gravox
05-01-2007, 21:49
co do twojego filmu to z tego co pisza wszyscy wynika raczej ze niema sensu sciagac... ale jak chcesz zrobic sensowny filmik WMV to obejzyj sobie filmik "Coronel Bornegio" czy jakos tak <--- jesli ktos ma link do tego filmu to niech mi napisze prv massage z gory dzieki

Tentotrix
05-01-2007, 21:54
Fakt, "Wanyn" i "Toxic Fire" to dwa najlepsze filmy, jakie widziałem...

Mozesz je wrzucic na rapida i podac link?byłbym bardzo wdzieczny :)
@Topic
Film nuuuuuudnnyy....nie warto sciagac,stara czasu 3/10 ( i tak zawyzone)
^ TO JEST MOJE ZDANIE:)

Michalusik
06-01-2007, 05:36
Mozesz je wrzucic na rapida i podac link?byłbym bardzo wdzieczny :)

Toxic Fire -

http://rapidshare.com/files/10435230/Toxic_Fire*****.html

Wanyn -

http://rapidshare.com/files/10479276/Wanyn*****.html

Pozdrawiam
Michalusik

hide
06-01-2007, 11:37
Lamuch? Nie stac mnie? Ten komentarz byl zdaniem moim i mojego brata (95 ms -hidetaka). Przeciez nie bedziemy sie przelogowywac, zeby napisac taka sama ocene w 2 postach. Gra 3 lata i zapewniam Cie, ze go stac (gram tyle co on tyle, ze ja juz skonczylem). W grudniu zmarnowal tyle MF ile Ty przez cale zycie :) (7 lvli tylko na manasach)
Moze nie znam sie na filmach z Tibii? Mam ponad 40 w kompie i rehostuje 5 na moim hoscie (www.tibicam.superhost.pl), ale chwilowo sa niedostepne w zwiazku z atakami "hackerow" na moj server. Jedyne zabezpieczenie blokuje sciaganie filmow zarazem..
Jestem wybredny? No, oczywiscie! Przeciez nie sciagam filmu po to, zeby gapic sie na screeny. Na forum jest taki dzial specjalny z screenami i tam mozna je umieszczac. Moj brat tam zaglada, ale mnie one nie interesuja. Sciagnalem "LoA movie" wczoraj (220MB - niska jakosc) i mimo, ze momentami malo bylo widac to byla tam.. AKCJA! Cos sie dzialo i warto bylo obejrzec 24 min filmu! Niedlugo sam bede robil WMV, wiec sie okaze czy potrafie zrobic dobry film. Niestety bede robil film o DoU (gildia na non-pvp), wiec bede mial malo akcji :S Moze efekty i muzyka to nadrobia :)

--------To pisal Gesior.

Tentotrix
06-01-2007, 13:18
Michalusik dzieki wielkie,film rzeczywiscie super:) da sie tu jakies raporty dawac jak na tibia.org.pl? 8o

Michalusik
06-01-2007, 19:34
Michalusik dzieki wielkie,film rzeczywiscie super:)

Do usług.

Pozdrawiam
Michalusik

Gradek
21-01-2007, 20:23
Do usług.

To można prosić o rehosta? ;p
Z góry dzięki.