Pokaż pełną wersje : 1000 Bp Manasow Na Demonie + Najbogatszy Czlowiek w TIBI
Aurelius
04-01-2007, 19:15
Bajexe on Askara siedzial 9 dni na Demona i zabijal warlocki, 1000Bp manasow mu poszlo lot wymieniony na zdjeciu :)
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
http://img521.imageshack.us/img521/5127/1000bpmanasdemonaon3012qx6.jpg
Doubles loot :)
http://img84.imageshack.us/img84/2205/1000bpmanasdemonadoublejz8.jpg
9 golden armors = 9x30 = 270k
39 robes = 390k
196 ss = 196x6 = 1176k
1100k - pieniadze ze mf
1836 - 1100 = 736k zysku
exp:
22 Dec 2006 +442,524 5 137 41,529,104
23 Dec 2006 +764,591 5 138 42,293,695
24 Dec 2006 +800,343 5 139 43,094,038
25 Dec 2006 +508,932 5 139 43,602,970
26 Dec 2006 +1,476,030 4 141 45,079,000
27 Dec 2006 +1,356,756 3 142 46,435,756
28 Dec 2006 +912,838 3 143 47,348,594
29 Dec 2006 0 3 143 47,348,594
30 Dec 2006 +897,670 3 144 48,246,264
31 Dec 2006 +1,533,858 3 146 49,780,122
Pomijamy dzien w ktorym zginal :/
A teraz kolej na najbogatszego czlowieka w Tibi :) (chyba) ale zdjecia bogatych domkow tibijczykow mile widziane by ocenic kto jest najbogatszy :)
Guardia:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
http://img209.imageshack.us/my.php?image=otsonguardiahj1.png
http://img107.imageshack.us/my.php?image=shot1ol6.jpg
oraz filmik dla niedowiarkow
http://rapidshare.com/files/10212627/ihatehim.rec.html <---(sory za serwa);(
Dodajac osoba ta jest bogata w rl i wiekszosc z tych rzeczy kupila
oraz osoba ta zabrala ze soba 4 swoje postacie ktore zebraly tylko nagrody
Jezeli ktos ma watpliwosci i mowi ze to ots to niech stworzy sobie postac na guardi nabije 8 lvl i przyjdzie do Liberty bay i zobaczy to na wlasne oczy :)
Antica:
Mamy jeszcze jedna osobe ktora tez jest bardzo bogata a moze i nawet bogatsza?
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
http://img70.imageshack.us/my.php?image=rarerp7.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Specjalnie dla niedowiarkow co twierdza ze ostatni(zdjecie u gory) screen to OTS-----
Znalazlem filmik pod tibie 7.3 i Old TIbi Cam gdzie wlasciciele Tibianica ukazali swoje rary juz w tym czasie :)
Przypominam ze ten filmik zostal owiele wczesniej nakrecony niz zrobione zdjecie wyzej wiec Rary zwiekszyly sie baaaardzo duzo :)
Co mozna zobaczyc w filmiku?:
-13:45 You see a spell rune for level 15. It's an "adori vita vis"-spell (10x).
-13:49 You see a winged helmet (Arm:10).
-13:49 You see a great axe (Atk:52 Def:22).
-13:50 You see a golden helmet (Arm:12).
-13:50 You see a blessed shield (Atk:0 Def:40).
-13:50 You see a warlord sword (Atk:53 Def:38).
-13:52 You see golden boots (Arm:4).
-13:52 You see a demon armor (Arm:16).
-13:52 You see a thunder hammer (Atk:49 Def:35).
-13:52 You see demon legs (Arm:9).
-13:52 You see a horned helmet (Arm:11).
-13:52 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).
-13:53 You see a great shield (Atk:0 Def:38).
-13:53 You see dragon scale legs (Arm:10).
I WIELE INNYCH 8)8)8)
oto zdjecie z filmu:
http://img110.imageshack.us/img110/4489/antica0002nk0.jpg
A oto Filmik i potrzebne do niego kolejno Old Tibia Cam oraz Tibia 7.3
Filmik
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10295
Old TIbia Cam i nizej Tibia7.3
http://tibicams.tibianetwork.net/links
Pozdro:)
Mudbloods
04-01-2007, 19:28
OMG! xD ... ale wymiot :D Ja tez tak chce ... xD
dobreee
teraz im ma większy lvl tym łatwiej bedzie mu expić
pzdr
Sir'Matek
04-01-2007, 19:39
Suuuuper...
Gratuluje mu...
takiego zysku nie widzialem jeszcze w swoim życiu na oczy 8o
Uhmakerzy by tyle nie zarobili tyle przez te 9 dni co on, do tego jeszcze exp..
wyrabiste
Pozdro
6 w Dużym Lotku i jadę =P
No nawet ładnie, ale Bajexe nie pobije tego z rekordem 10kk expa w 35h.
Co do ostatniego ss - to już raczej ots/fake. Po prostu w takie coś nie wierze =P
dudek949
04-01-2007, 19:44
Lol koleś chyba siedział tam 24h :). Ja też tak chce :D:D:D:D:D:D:D :evul: :evul: :evul: :evul:
Wladek - Celesta
04-01-2007, 19:46
Ale Maniak Tibi :D
Ale Gz Jemu ;]
Mateusz Majchrzyk
04-01-2007, 19:53
Ostatni domek ots blz. Nie da rady zeby ktos mial tyle rare =.=
Gz dla tego pana od demony. Askara rox!;p
Co do ostatniego ss - to już raczej ots/fake. Po prostu w takie coś nie wierze =P
No to uwierz. Zrób sobie hara na antice i idź tam. Zresztą te 2 domki na Antice nie należą tylko do jednej osoby ale do paru...
@dudek949
Omg wyraźnie napisane że 9 dni tam był...
@Mateusz Majchrzyk
No widzisz, a jednak... Nic nie wiesz o tej grze to się nie odzywaj... Widać że po prostu bijesz exp i gówno Cię obchodzi co się dzieje na innych światach...
Mateusz Majchrzyk
04-01-2007, 19:58
@up
WAHAHAHAHA
Właśnie jest DOKŁADNIE na odwrót. LOL Nie expilem juz od ladnych paru miechow. =.= A na forum przesiaduje sporo czasu.. Co ja się bede tobie tłumaczyl? =.= n\c
@topic
Jesli te domki sa naprawde jakie jest ich położenie? (lol)
Michal_angel
04-01-2007, 19:59
Taifun Devilry miał kiedyś dosyć duży lot kiedyś był pokazany na forum :P też w tym samym domku i moim zdaniem był troche większy (nawet nie troche) ... Więcej było tych ring of the sky :)
Clifford_Guardia
04-01-2007, 20:00
zal mi tego typa co zrobil ten topic
jest to na zywca wziete z tibia.de
a ten typ co expi na demoni to jakis fake pewnie bo kumpel expujac na demoni potrafil w 2 dni =2kk expa zlootowac 30+b robe.
a co do guardi to n/c.:D
<--------
Na gaurdi potwierdzam wszystko co jest tutaj napisane, dodam, że w tibie gra rodzinka (Ojciec, Syn....) kupuja wszystko za rl kase badz kupuja kase w tibi za rl i w tibi kupuja takie itemy, pozostawie to bez komentarza...
<mapka> http://i8.photobucket.com/albums/a22/valtrix/runerplz.jpg
a co do loota to OWNED
Aurelius
04-01-2007, 20:08
zal mi tego typa co zrobil ten topic
jest to na zywca wziete z tibia.de
a ten typ co expi na demoni to jakis fake pewnie bo kumpel expujac na demoni potrafil w 2 dni =2kk expa zlootowac 30+b robe.
a co do guardi to n/c.:D
<--------
Wiesz po co robie takie tematy ??
Po to ze wiekszosc uzytkownikow tego forum nie wchodzi na inne bardziej/mniej znane forum a to ze ty chodzisz na WoT'a nie znaczy ze wszyscy inni tez to robia, tam jest np pokazane o wiele wiecej niz na forum.tibia.pl
Pozatym pokazuje jak inni ludzie sobie radza, to zle ?
A co twojej wypowiedzi odnosnie Demoni to....ehh
to ile kto expa zrobi to zalezy od tego ile bedzie gral w temacie masz prawie wszystko opisane a to ze twoj kumpel zlootowal 30+b robe nie znaczy ze kazdy kto pojdzie na wrl hunta zlotuje tyle co twoj kolega...
A co do lootu to zalezy kto ma jakie szczescie, no chyba ze twoj kolega zawsze lootuje to co chce i jak najwiecej --.--
Aff zapomnialem dodac ze mi by bylo zal twojego Avatara( ugly face :D omg)
Pozdro
maszter321
04-01-2007, 20:20
Widzialem na tym forum juz 2 ssy loota taifunka. 1szy z hydrod zaj..ebania bohow i rh a drugi to prawdobnie z wrli: w ciula skull staffow, blue robe,rots,g armow wiec ze tak powiem hyhy to zdjecie sie chowa:P
Edit:
o przed chwila znalazlem linka ;] : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90616&page=2&highlight=taifun+loot
Moim zdaniem osoba ktora posiada ten domek na antice jest bardziej bogata niz ten koles na guardii... taki golden helmet chodzi pewno po 5 mln jak nie lepiej, a jest ich 5, 2x great axe(najlepsze w tibii) 2x great shield, demon legi, silver necklace,2x yellow rose, ktore sa tylko na antice ? takie rary ze cho cho ;o i raczej wieszosc ludzi stad nie zdobedzie tego, bo sa za cięcy...
a drugi domek ;o
2x gh..horned helmet, winged helmet.. 2x djinn blade, tez niewielu ma..magician haty, great shield, energy bomby raczej po wiecej niz 10 ladunkow(tez tylko na antice sa) shield of honour...(dostawalo sie na edron jak kupiles pacc), violet gemy, teddy bear, demonbone amulet (kiedys tylko z farao wypadal)
wiec, te itemy z guardii mozna sobie od tak zdobyc, jedynie ciezko amazon armor, dwarven helmet, crystal mace, twin axe, o poi quescie nie wspomne, a i jakby koles zrobil swoimi 4 postaciami to chyba powinien miec 4 ceremonial ankh? sie zastanawiam jaka jest cena tych itemow co ma w domku na guardii,
Zgadzam Sie Visqn :) Ciekawe czy u nas na celescie ma ktos demonlegi chociaz :p bo wiem ze thirsten sprzedal kusze za 1600k :p z Poi a ty mieczyk wzioles?
Piotrek-Securian
04-01-2007, 20:34
Antica:
Mamy jeszcze jedna osobe ktora tez jest bardzo bogata a moze i nawet bogatsza?
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
http://img70.imageshack.us/my.php?image=rarerp7.jpg
Pozdro:)
Lol z kąd on ma g helmety??
I great shieldy .
Fotka z OTSa?
O ja ... BP manasów kosztuje 1,1k 1100gp x 1000 = 1 100 000gp czyli 1,1miliona. LOL musiał wcześniej troche kasy uzbierać nawet na same manasy : )
I jeszcze te 8 dni... robi wrażenie xD
Aurelius
04-01-2007, 20:40
Lol z kąd on ma g helmety??
I great shieldy .Pwenie OTS
Kiedys(bardzo dawno jeszcze przed wyjsciem w zycie TIBICAM) gracze z tibi dostali itemy ze to ze "zwolali pierwsza narade o tibi"<---(nie wiem jak to nazwac wiem ze Cipsoft i gracze zostali kiedys zwolani w rl by omowic jakie sa bledy w grze co powinni zmienic itp) i z roznego rodzaju pomyslow ktore byly pozniej zastosowane Cipsoft nagradzal ich za pomoc
Nie wiem jak to napisac wiem ze glupio brzmi i sie to czyta ale tak bylo :)
oczywiscie teraz juz tego nie robia, bo po ta sa teraz pomocnicy tutorow, seniory itp i otwierane dla nich prywatne Test Serwery i tam odnajduja wszelkie bugi i uniedogodnienia :)
Pozdro
oo kurde, ale lootu! Gratulacje dla niego, niezły jest. Ciekawe czy będzie sprzedawał ten loot lol...
730+ k zysku w 9 dni, ma kase na nastepny hunt ;p.
@ktos tam
nikt na celescie nie ma demon legow i watpie zeby to sie zmienilo w najblizszym czasie, moze jakis quest zrobi CIPSoft. Tak wogole to demon legi kiedys sie dostawalo za wykonanie Demon helmet questu, byly w takiej skrzynce przy nagrodach wraz z blue tome, naginata chyba i cos jeszcze. Tak wzialem mieczyk .
@piotrek-securian to ze grasz od paru miesiecy i jestes mastah on ots to nie znaczy ze takie itemy nie istnieja w rl tibii..., przeciez musialy kiedys istniec nie ? poniewaz jakby nie bylo ich to tez niebyloby ich na otsach...jak dobrze pamietam golden helmet lecial z warlockow, great shield z dragon lordow ?ale wtedy to najwyzszy lvl to moze 70 byl...
Piotrek-Securian
04-01-2007, 20:42
To dostali aż tyle g helmetów? Nice
Marecki666
04-01-2007, 20:44
Co do domku to prawda, sam gram na Guardii, tyle, ze pewnie gosciu jest bogaty w rl... ;)
Piotrek-Securian
04-01-2007, 20:45
@piotrek-securian to ze grasz od paru miesiecy i jestes mastah on ots to nie znaczy ze takie itemy nie istnieja w rl tibii..., przeciez musialy kiedys istniec nie ? poniewaz jakby nie bylo ich to tez niebyloby ich na otsach...jak dobrze pamietam golden helmet lecial z warlockow, great shield z dragon lordow ?ale wtedy to najwyzszy lvl to moze 70 byl...
Lol jak ja gram od paru miesięcy to jestem ...... ja grałem jeszcze na tibi 7.4 i wiem ze gh z warlocka leciał ale nie wiedziałem ze ktoś ma ich aż tak dużo :p
No to uwierz. Zrób sobie hara na antice i idź tam. Zresztą te 2 domki na Antice nie należą tylko do jednej osoby ale do paru...
@dudek949
Omg wyraźnie napisane że 9 dni tam był...
@Mateusz Majchrzyk
No widzisz, a jednak... Nic nie wiesz o tej grze to się nie odzywaj... Widać że po prostu bijesz exp i gówno Cię obchodzi co się dzieje na innych światach...
Jeśli się nie mylę to to jest Edron wiec jak nie będzie miał pacca nie zobaczy;p
Loot fajny ale taifun miał większy..
Up: zryłeś teraz ...
Irkar: raczej nie ;p Demodras nie jest taki silny żeby g helmet z niego leciał ;)
Aurelius
04-01-2007, 20:49
Lol jak ja gram od paru miesięcy to jestem ...... ja grałem jeszcze na tibi 7.4 i wiem ze gh z warlocka leciał ale nie wiedziałem ze ktoś ma ich aż tak dużo :p
Albo zle napisales albo Ciebie zle zrozumialem
......
W 7.4 wypadal z WRL GH??LOL
@Visqn od jakiego Clienta grasz w tibie ??
co do golden hełma to slysalem ze teraz wypada z demodrasa, ale to niepotwierdzone info, aha i wlasnie ze jakis 210+ rp na antice zlucil juz kilka
@Visqn
Nawet jakby na guardi było by tyle rarów jak na antice, to i tak by było go stać zeby kupić wszystkie.
@topic
Po tyle bp mf spodziewalem sie wiecej g armorow
Nie z wrl tylko z demonów leciał g-helmet z tego co ja pamiętam... Co do demon legów to myślałem że są tylko 1 na każdy stary serv, dziwne troche, ale skoro im rozdali... Co do tego kolesia co to tak kupuje itemy z rl kae to on na serio widać że nie ma co robić, na biedne dzieci by już to dał a nie... A i antica sux bo tam jest za dużo takich mega itemów moim zdaniem xD Nie fair xP
Pan Goner
04-01-2007, 22:04
up:
niezla dupa,to Ty ? xD
topic:
ta pierwsza fotka...ona mnie rozjeba** ! haha ktos nawet nazwal te zdjecie "otsguardia" i jest taki ots ktory sie nazywa "guardia" wiec sory ale reszta zdjec to tez dla mnie ots'y... bye
hmm? ;>
Aurelius
04-01-2007, 22:12
Ehh jak trudno uwierzyc a jak latwo zwatpic....czemu czlowiek jest tak zbudowany ??
ta pierwsza fotka...ona mnie rozjeba** ! haha ktos nawet nazwal te zdjecie "otsguardia" i jest taki ots ktory sie nazywa "guardia" wiec sory ale reszta zdjec to tez dla mnie ots'y... bye
Pod spodem dalem link gdzie masz filmik z tego domku a jezeli to cie nie przekonuje to po prostu zrob sobie postac na guardii (pac wymagany) i idz do Libery Bay
ehh dzieci~;(
Raafelax
04-01-2007, 22:48
tutaj coś z harmonii:)
http://img373.imageshack.us/img373/8986/lootscreenbestjpegxv0zh5.jpg
@ci od otsa
Taak, same otsy, samee!! Bo macie 15lvl i że tego nigdy nie widzieliście, to są to napewno otsy.
Ogólnie to napewno wy będziecie tymi spryciarzami co po 3 stronach tematu wykryją że to fake! :)
@topic
Gruubo... a ten domek na Antice po lewej ma Big Daddy, po prawej nie pamiętam kto. A ten typ z guardii to co jakiś ekhm wogole nc.
Peace
Aurelius
07-01-2007, 14:02
Dla wszystkich niedowiarkow ktorzy mowia ze zdjecie z Antica gdzie widac kilka golde helmow zrobilem edit i wkleilem zdjecia a pod spodem macie Filmik ktory byl w TIBI 7.3 !! :) Wiecj mozecie zobaczyc jakie mieli RARY JUZ w tamtych czasach :)
Pozdro8o
Seth Di'vinci
07-01-2007, 14:30
lol gram na askarze ale o tym nie wiedzialem wiem ze ma 150 lev bo go widzialem w thais ale mam zdziwko pozdro dla niego :)
Pan Goner
07-01-2007, 18:21
hmm? ;>
wlasnie o to mi chodzilo :)
Pan Goner
07-01-2007, 18:24
Ehh jak trudno uwierzyc a jak latwo zwatpic....czemu czlowiek jest tak zbudowany ??
Pod spodem dalem link gdzie masz filmik z tego domku a jezeli to cie nie przekonuje to po prostu zrob sobie postac na guardii (pac wymagany) i idz do Libery Bay
ehh dzieci~;(
ehh ci "Dorosli" -.-'' jezeli dales fotke ktora sie tak nazywa...to sory facet ale jaka mam pewnosc ze ktos nei zrobile sobie ots'a bo chcial sie pobwaic w "Gieema" i sobie zrobile itemsy !!/11?/one?!!
Slodka Pysia
07-01-2007, 18:51
hehe co do domku na guardii to sama moge potwierdzic ze to prawda bo tam gram :) to domek Sorcer Runer'a i jego rodzinki.. :P
O najbogatszym człowieku wiedziałem, nawet z ćwierć roku temu był bardzo bogaty B) , skond kasy na ~1000 bp mf 8o ..
Hellraiser
07-01-2007, 19:21
Tego "Druida" ostatnio widze bardzo często na filmach i ss'ach wyciąga bardzo dobre looty i zarazem bardzo szybko i porządnie expi.
Gratz dla Niego.
1000 Bp Manasow Na Demonie + Najbogatszy Czlowiek w TIBI
Mateusz Dragon Wielki - Harmonia
Wystarczy poszukać na forum filmików z jego lootem z Demony, który przez +1h nosili do Djin Tower.
ehh ci "Dorosli" -.-'' jezeli dales fotke ktora sie tak nazywa...to sory facet ale jaka mam pewnosc ze ktos nei zrobile sobie ots'a bo chcial sie pobwaic w "Gieema" i sobie zrobile itemsy !!/11?/one?!!
Plik nazywa sie "otsonguardia" Kapisz? Chodzi o to że to jest widok jak z ot's'a... Tzn owner tej chatki jest tak bogaty jak mało kto na otsie!
Co do zdjecia z Anticy, wydaje mi się że to fotka z sławnej wystawy rarów..wiec niema się czym podniecac bo to GMowie zorganizowali (chyba).
eee.? ots plx? A jeśli to naprawde to gratuluje.
Sam oglądałem film z tibianica i tam serio tyle mają. ;<
Aurelius
07-01-2007, 20:30
JEZUUUU
Jacy niektorzy ludzie sa ............
Czy ty niewidziales filmiku? czy ty byles na guardi i ogladales ten domek ??
Czy ty przetlumaczyles sobie co to znacz otsonguardia??
Nie nie widziales nic z tych rzeczy, a jednak upierasz sie ze to ots.....
Zaloz sobie postac na guardi i przejdz sie tam zobaczysz na wlasne oczy tumoku, a nawet widzisz wypowiedzi innych co maja na tym servie postacie to potwierdzaja to...
To ze ty nie masz rh albo innego czegos lepszego to nie znaczy ze pierwsze lepsze zdjecie ktore zobaczysz z rarami bedzie ots'em -.-
Taka mam pewnosc
Mateusz Dragon Wielki - Harmonia
Wystarczy poszukać na forum filmików z jego lootem z Demony, który przez +1h nosili do Djin Tower.
Ta zarobil tam jakies 5 mil~~ nie zapominaj ze za te 5 mil musi kupic sobie runy co go troche kosztowalo....loot jaki mial zbieral sie juz od dawna zebyscie nie mysleli ze to z jednego hunta...
A co za problem dla ownera tego domku co wyglada jak ots, kupienie tych 5 milionow za rl kase?
zreszta jego majatek oznacza sie na 50 mil~ z tego co czytalem na WoT
Pozdro
Ta zarobil tam jakies 5 mil~~ nie zapominaj ze za te 5 mil musi kupic sobie runy co go troche kosztowalo....loot jaki mial zbieral sie juz od dawna zebyscie nie mysleli ze to z jednego hunta...
A co za problem dla ownera tego domku co wyglada jak ots, kupienie tych 5 milionow za rl kase?
zreszta jego majatek oznacza sie na 50 mil~ z tego co czytalem na WoT
Pozdro
Na Demonie nie expi się runami na takim lvl.
Aurelius
07-01-2007, 22:54
Na Demonie nie expi się runami na takim lvl.
Chodzilo mi o suppliesy(czy jak to tam) czyli manafluidy itp --.--
Wracajac do tematu...
widziales domek Mateusza ??Albo znasz jego majatek ??
Piotrek-Securian
07-01-2007, 23:28
Albo zle napisales albo Ciebie zle zrozumialem
......
W 7.4 wypadal z WRL GH??LOL
@Visqn od jakiego Clienta grasz w tibie ??
-.- ja cos napisałem ze gh wypadał w 7.4 z warlocka ?
mi tylko kolega muwił o tym GH że wypadał w 7.1 chyba
Aurelius
08-01-2007, 00:08
Przeczytaj swoj post na stronie 3 to bedziesz wiedzial o co mi chodzi -.-
Gz tylko nie iwme czemu tak malo ss plz more...
Lolus'Pall
08-01-2007, 10:18
LóL - ten to wymiotnoł z Lootem ;], ale co się dziwić lvl na demce ma, kase na manasy też ;] ..huncik się zwrócił z ogromną nadwyżką ;] ...ale i tak Big Gz ;] ... a co do Ss-ów to te z Liberty wydawajom mi się realne, a ten ostatni to hmm, pozostawie bez komenta, bo za czasów klienta 7.1-7.3 - nie wiedziałem co to Tibia ;]
LóL - ten to wymiotnoł z Lootem ;], ale co się dziwić lvl na demce ma, kase na manasy też ;] ..huncik się zwrócił z ogromną nadwyżką ;] ...ale i tak Big Gz ;] ... a co do Ss-ów to te z Liberty wydawajom mi się realne, a ten ostatni to hmm, pozostawie bez komenta, bo za czasów klienta 7.1-7.3 - nie wiedziałem co to Tibia ;]
Ja gram od wersji 7.1 a mimo to nie widziałem takich chat :<
No bardzo fajnie, tylko komu on aż tyle "śmieci" sprzeda? :P Ten filmik z tibianica widziałem ze 2 albo 3 lata temu :P
Progmaniak
20-01-2007, 11:31
@up
djinnom
To jednego z bardzo starych graczy tibijskich. pewnie gra od poczatku tibi (od powstania)
ots byli tam Sreeny z golden helmami i demon sety Awww
Xeambryn
20-01-2007, 13:04
ots byli tam Sreeny z golden helmami i demon sety Awww
Dziecko otsa:baby:
TaifunIII
06-03-2007, 20:01
e tam ja mysle, że mateusz dragon wielki i tak wymiata :P
http://img261.imageshack.us/img261/561/mdwma5.jpg
Blah moj blad, pojebalo mi sie z dawnym tematem O.o
Varilian
07-03-2007, 19:47
Dajcie IP do tego otsa ;]
Dajcie IP do tego otsa ;]
Www.CzesioToDown.org.pl
Warto odwiedzic, mase otsow, w tym i ten na, ktorym zostal zrobiony ten SS.
Zapraszam serdecznie.
Ludzie nie wiem czy wy jestescie SLEPI?
Ten Screen z Demony to Ots dokladnie moge nawet powiedziec
(Standardowa mama YourOt)drugi screen.. Humm chyba tez z tej samej mapki ... Tak napewno z tej samej.. i koles dajesz takie badziewia i lapiesz frajerow ktorzy sie podnieca ze zobacza MMs.. Zal lepiej obejrzyj domek Big Daddy'ego on ma Rary na globalu min:
2x Golden Helmet
2x hota
2xdemon legs
2x mpa
2x djinn blade
blue tome
demonbone amulet
magician hat
demon armor
winged helmet
horned helmet
... To chyab all
A w innym domku 1 z graczy ktory odkryl bug'a w tibii dostale G booty;)
nudzie nie dajcie sie lapac na screeny z ots
Chodzi Ci tam gdzie sa pokazane "sety"?
Kiedys w OLD tibii byl taki statek -.-, wiec nie pierdol.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.