PDA

Pokaż pełną wersje : Mino Piramid

Player.
04-01-2007, 19:35
Siema! :) Mam takie pytanie czy dal bym rade na mino piramid? (północny-wschód Darashi) Mam 40 lvl Master Sork z 42 M lvl... Nigdy tam nie byłem i nawet nie wiem w jakiej ilosci i jakie mino tam występuje... SZUKAŁEM I NIE ZNALAZŁEM! :confused:

Piotrek-Securian
04-01-2007, 19:38
Według mnie dał byś rade ale byś musiał wziąść bp mf i hmm i pare uh`ów na wszelki wypadek i uwazaj na mino magi bo mogą za 100 walnąć nawet

Player.
04-01-2007, 19:45
A co po drodze spotkam? Co bedzie na -1 piętrze? :D mam bp of gfb explo i hmm jak cos... wole sie upewnic :)
ps. Piotrek-Zetron wejdz na tibie pogadamy...:D

Piotrek-Securian
04-01-2007, 19:47
Ja nie mam Pacca ale mój kumpel był 36lvl i wykonał tam questa sam :P to dasz rade chyba :P (on jest knight )

Edit: tam najsilniejszy potwór to chyba 1 ds i mino magi :P

Elvena
04-01-2007, 20:04
Poradzisz sobie z GFB.. Zresztą, tam nie ma się czego bać. Pójdź i sam obejrzyj sobie co jest na -1 i -2 bo tam to prawie nic nie ma..

Mozo
04-01-2007, 20:26
Pewnie że tak, ja 35 MS 44 Mlvl robiłem ( nie pamiętam dobrze) 15k exp/h, ale loot był fantastyczny, zarobiłem ok. 100k w jakies 3 tygodnie z lootbagów i wandów od mino maga, boltów etc.
P.s. zrób postmana

Zotemut
04-01-2007, 20:58
Siema! :) Mam takie pytanie czy dal bym rade na mino piramid? (północny-wschód Darashi) Mam 40 lvl Master Sork z 42 M lvl... Nigdy tam nie byłem i nawet nie wiem w jakiej ilosci i jakie mino tam występuje... SZUKAŁEM I NIE ZNALAZŁEM! :confused:

Ha Ha Ha?
Mino Piramid? Zal -.-
MINO TOWER

@TOPIC
Tak Tak Tak, Dasz rade spokojnie

Poziomy 0,+1,+2:
Same mino

Poziom -1:
2x guard + od groma mino

Poziom -2:
Od groma guardow i archow (Mana shield/GFB)

Reszta to juz mieszanki wszystkich minosow.
W jednej komnacie jest mumia.
Jest tam quest na stealth ring i protecting amulet.

Segalczuk
04-01-2007, 21:00
Dasz rade loozik hyba ze masz slabe pvp ;p i kick/lag bo tam hyba w pewnym miejscu 2 archery i 2 magi . A tak wogule to ty na hydry/dragi/tomby/mt/poh etc idz bo tam exp slaaaby i loot taki sobie jak hcesz loota to na mt i przy okazji exp;p

ripper
04-01-2007, 21:06
Tak rozkminiam... Po cholerę zakładać tak durny temat na forum, na którym 3/4 wypowiadających się nie wie o czym mówi, zamiast po prostu ruszyć dupę i tam iść? Mino to mino - nic wielkiego cię tam nie zeżre na śniadanie. Już pomijam fakt czerpania przyjemność z odkrywania "tajemnic" ("" bo to tajemnica wielka nie jest), to po prostu odpowiedź będzie w 100%-tach sprawdzona.

Monte
04-01-2007, 21:11
O jeny. Bijesz wszystko bezproblemowo. Jeśli chcesz tam expić na dłuższą metę to na każdy wypad kupuj 2-3 bp mf (starczy Ci to na 30-40 minut). Mane spalaj tylko na niewidke i exure vite/gran. Ja zacząłem tam expić kilka dni temu. Co z tego wyszło? Jeden wypad - utopione 2.2k w mf i 300 gp w bełtach (mino archery ostro droppują bełty) a kasy za loot około 4k. Ilość doświadczenia jaką tam wbiłem w 45 minut - 36k. Jest to doskonałe miejsce do expienia, gdyż mało osób wie jaki jest to świetny teren do wzbogacenia się i wbicia exp.

morisek
04-01-2007, 21:13
Zotemut: Na -2 bardziej radziłbym niewidke, nic go tam nie widzi więc nie będzie tracił, a te archery i guardy 400 many (tyle co za niewidke) spokojnie mu zjadą + nie naliczy się ona do mlvla. Nie ma też ryzyka, że mu się mana skończy. Trzeba tyklo kontrolować czas do końca, bo można mieć niespodzianke.

Pejo
04-01-2007, 21:31
BTW. Zajrzenie na mapke respawnu albo zassanie filmiku o tym expowisku autorstwa cichego maca nie jest takie trudne... jest to takze szybsze niz czekanie na odpowiedz od uzytkownikow ;)

Player.
04-01-2007, 21:53
Dzieki! :D Byłem tam i zabiłem wszystko 8o potem wyszedlem na powieszhnię i ktos krzyczał o quescie... Jeszcze raz wszystko zabilem i zrobilem questa :p 10% do lvl wpadło! Thx wielkie

Edit:
Ha Ha Ha?
Mino Piramid? Zal -.-
MINO TOWER

Jest mino tower i mino piramid -.- Mino piramid jest koło Darashi... Nie wiesz - nie wypowiadaj sie

Tak rozkminiam... Po cholerę zakładać tak durny temat na forum, na którym 3/4 wypowiadających się nie wie o czym mówi, zamiast po prostu ruszyć dupę i tam iść? Mino to mino - nic wielkiego cię tam nie zeżre na śniadanie. Już pomijam fakt czerpania przyjemność z odkrywania "tajemnic" ("" bo to tajemnica wielka nie jest), to po prostu odpowiedź będzie w 100%-tach sprawdzona.

Poszedłbym i by mi wyskoczyły 10 mino magow itd.. Wole sie dowiedzieć i byc przygotowanym na takie cos! A wogóle to po co wg Ciebie jest forum? -.-

Morgaroth
05-01-2007, 08:47
Nie piramid tylko pyramid, chociaż sam nie wiem dokładnie, w każdym razie nie piramid
A co do tematu to dasz sobie rade. 30+ lvle tam chodzą.

Zwadzik
05-01-2007, 11:35
Ja tam chodzilem na 19lvl jak zalozylem Wand Of Plague, mialem Bp MF i Bp GFB i chodzilem po pietrach +2 do -2 (na -2 MS oczywiscie) nizej wolalem nie schodzic

Patysiak
05-01-2007, 16:30
Mając gfb na luzie można czyścic wszystkie piętra bez mana shielda czy niewidki, choc wszystko zależy od umiejętności gracza i hitów z runek. Ogólnie mało tam expiłem, ale robiąc lootbaga można się nieźle wzbogacic. Pozdro

Kasztaniaczek
05-01-2007, 16:57
ja epxilem tam na 35 lev+ z 35 mlev+...
-1 i -2 (bez postmana bo ja len i na 55 lev zrobilem -.-)
to tak -1 lajt... -2... jak czasme lurna pod schodzy z 5 mino gfb...tak to bijesz z infenro+vis(jak jest troszke wiecej ichnp. z 2 guardy i mino archer..)
wyleczysz sie spokojnie exura gran....na -3 czyscisz all z gfb i lazisz bijac all z wanda... masz troche mneijszy lev i jak wyskocza 2 mino magi moze byc problem wiec polecam gfb... hmm niepotrzebne.. na tym lev dosc duzo many wiec troskze mf z 2-3 bp na 1h ale belty+wandy+lootaz mino zwroci te koszta na 80% :].... bez niewidki....

Carkerek
05-01-2007, 19:31
A co po drodze spotkam? Co bedzie na -1 piętrze? :D mam bp of gfb explo i hmm jak cos... wole sie upewnic :)
ps. Piotrek-Zetron wejdz na tibie pogadamy...:D

-1 :
Minosy(z 5 gdzies;p) i 2 minoguardy,
-2 :
tu jest troche goraco, duzo minoguardow i archerow, jesli chcesz to wybic to najlepiej niewidka + gfb : )
-3 :
Ze 4 minomagi i guardy, archery, jesli zejdziesz schodami ktore znajdziesz na polnocy od wejscia, tam jest mumia i steath ring quest.
Dalej juz nei pamietam, bilem tam kiedys knightem ale to daawno temu

Mając gfb na luzie można czyścic wszystkie piętra bez mana shielda czy niewidki, choc wszystko zależy od umiejętności gracza i hitów z runek. Ogólnie mało tam expiłem, ale robiąc lootbaga można się nieźle wzbogacic. Pozdro

No nie wiem, majac tylko gfb wystarczy chwila nieuwagi i own3d.

Pzdr,
Carker.

Bb _/