Pokaż pełną wersje : Tiny personal firewall
Undane13
04-01-2007, 19:47
Siema...zainstalowałem Tiny personal firewall i teraz nie moge go odinstalować nie ma go w dodaj/usuń programy...nawet ikonki nie moge zamknąc to ciągle włączone jest..Pomocy!!X(
Wejdź tam, gdzie masz go zainstalowanego i poszukaj pliku uninstal***** (albo coś podobnego) a jak nie ma to polecam przywracanie systemu do dnia sprzed instalacji.
Badz poszukaj jakiegos programu do calkowitej deinstalacji programow (nie jestem Ci ws tanie podac konkretnej nazwy, ale mysle, ze na googlach znajdziesz cos spokojnie :P)
Undane13
04-01-2007, 20:16
no a jak sie przywraca ten system:D?może ktoś powiedzieć z gury dzięki..pozdro!!
Użyj Reg Cleaner.
W google w stukaj "REG CLEANER" i najnowsza wersje wybierz.
Powinno pomoc.
Tam poszukaj tego programu, i go usuń.
Reg~ przyda Ci się też do usuwania niepotrzebnych plików z kompa ;p
(Dokumenty etc, zamiast ręcznie, to dzięki niemu)
Start->pomoc->wydajnosc I Konserwacja->urzywanie Narzedzia (...)->uruchamianie Kreatora Przywracania(...)
PS: Oto kilka programow o ktorych wspominalem wczesniej:
http://www.internetstandard.pl/ftp/kategoria/217/Narzędzia%20systemowe/Usuwanie%20programów.html
Undane13
04-01-2007, 21:44
dzięki udało się..pozdro
Undane13
04-01-2007, 22:15
no i jeszcze taka sprawa w c :programy files/tiny firewall...jest kilka plików których nie moge usunąć i jak usuwam to wyskakuje takie coś..nie można usunąc pliku..sprwdż czy dysk nie jest zapełniony lub chroniony przed zapisem oraz czy plik nie jest aktualnie używany!!HELP:D
..::QRAS::..
04-01-2007, 22:19
no a jak sie przywraca ten system:D?może ktoś powiedzieć z gury dzięki..pozdro!!
dziecko...
Zielarz997
04-01-2007, 22:20
Ctrl+Alt+Delete
Znajdz ten proces(cos w stylu Tiny~) , nastepnie zakończ go i wywal ten shit :)
Undane13
04-01-2007, 22:23
tylko jak ja wciskam alt+crt+delete to mi nic nie wyskakuje..wszystko ok było ale jak zrobiłem formata to to nie wyskakuje coś
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.