Pokaż pełną wersje : Kicki - Prezent na 10 urodziny...
Witam!
Chciałbym wiedzieć czy ostatnio macie kicki, duże lagi, freezy etc.
Ja miałem dzisiaj troszkę ale przeszło :)
Segalczuk
04-01-2007, 20:43
Ja osobiscie nie mam , ale sa dni kiedy ja mam zajebiste a inni nie , wiesz co powiem ci dla czemu bo jestem ferumbras czarodziej -> internet (modem/operator)
Pomocny Murzyn
04-01-2007, 20:47
Ja nie mam kicków
heh fajny temat sie rozkreca
niech kazdy napisze czy ma kicki czy nie xd
ja ostatnio nie mam : P
Sir Radzio Angelus
04-01-2007, 22:31
Kicki? rzadko, mam wlan, cała noc online bez kicka, fajnie nie?:p
Ja mam dość czesto Discomented to..., za to kiedy inni maja kicki, ja mam piekna, czysta gre :)
To masz pecha :p Ja gram bez problemów, bez lagów, kicków, crashów, frezzów itp. itd.
Pan Yuzek
04-01-2007, 22:39
Witam!
Od około godziny 20:00 mam w grze straszne kicki. Wylogowuje mnie, po czym jak się prubuje zalogować kilka razy, to jest disconnect. Za którymś tam razem się wreście udaje zalogować. Przez te kicki właśnie padłem. Też macie takie kicki czy tylko ja mam problem?
Ehhh... Pomyśl... Zebys mial cos na te 10-lecie to oni chyba muszą popracowac! A chyba jak cos robia to sa lagi... A pomyśl moze to wina komputera.... Internetu...
Mac-Graw
04-01-2007, 22:46
Dzisiaj 4 kicki w ciągu 30 min. Neta mam sam. Przywykłem już do tego :) Bo dość często się zdarza.
HAIL NEO 128 kb/s !! :( Mamo, tato sprawcie mi lepszą :(
Ja tez mam neo 128 i ani jednego kicka. A tak przy okazji to w lutym mozna bez konsekwencji pozbyc sie neo i na linie tpsa wchodza takie firmy jak np netia i dialog. Osobiscie zmieniam providera na netie.
suchyxxx
05-01-2007, 00:08
nie mam lagów ani kicków ani innych rzeczy tym podobnych.Poprostu może masz wirusa i trzeba zmienić antywira na lepszego tj. np kasperskiego albo masz już tak zaśmieconą windę,albo brak jakiegoś sterownika do neta albo poprostu faktycznie wina neta.
nie mam lagów ani kicków ani innych rzeczy tym podobnych.Poprostu może masz wirusa i trzeba zmienić antywira na lepszego tj. np kasperskiego albo masz już tak zaśmieconą windę,albo brak jakiegoś sterownika do neta albo poprostu faktycznie wina neta.
A właśnie że nie! Ja chyba po 2 miesiącach od zakupieniu Neo 640 kb/s miałem kicki dosłownie co 15 minut (czasami zdarzało się że kicków nie miałem od 1 godz. a czasami wywalało mnie już po 2 min!) i to zawsze jak miałem włączonego neta (Tibia nie ma tu nic do rzeczy). Jak mój brachol dzwonił do TePsy, to powiedzieli Mu tam jakieś bzdury, że niby linia jest sprawna, a te kicki to przez "śmiecie internetowe" itp... Pomógł dopiero format dysku...
To chyba mieli racje? lol
Ja wam powiem ino że dwa ostatnie dni były takie :
Czwartek 4.01.07 r.
9.27 :: Kick :: Dead na Tortoisach
18.19 :: Kick :: Dead na Tortoisach
Poprzez cały ten okres miałem okropne lagi.
Piątek 4.01.07 r.
8.00 - 16.00 :: Przez ten czas za każdym razem jak próbowałem się zalogować wyświetlało mi się "Disconnected from server..."
18.00 :: Możliwość zalogowania, okropne lagi
Parę minut temu :: Nie było lagów, poszedłem na dragi a tu proszę kick = dead
I za co ja kocham Cipsoft?
Pawciooo
05-01-2007, 21:30
Ja nie mam kicków, lagów, tylko jak dzisiaj odkrywałem laguna island i biły mnie 3 toady letko zamuliło a tak to w ogóle
Sir Emilio
05-01-2007, 23:47
Ja nie mam kicków, lagów, tylko jak dzisiaj odkrywałem laguna island i biły mnie 3 toady letko zamuliło a tak to w ogóle
ah nowe slowa odkrywasz widze przez 14 lat jak zyje nie slyszalem o wyrazeniu "letko" no coz moze takie wyrazenie istnieje
nie tlumacz sie zadna dysfunkcja mozgu...
a ja tez mam kicki lagi itp. kicknelo mnie 6/7 razy w ciagu 2 godzin
ja nie mam lagów żadnych, kicków itp.
gra chodzi płynnie i bez żadnego problemu
a mam neo (1024 kb =] )
kamillo-ja
06-01-2007, 16:53
a ja tez mam kicki lagi itp. kicknelo mnie 6/7 razy w ciagu 2 godzin
Innych poprawiasz, a sam nie umiesz zdan budowac. Uzywaj moze duzych liter i znakow interpunkcyjnych.
Ja moim 25 druidem chcialem zwiedzic calego deserta. Poszedlem na Questa przy okazji, gdy wracalem wpadlem w jakas dziure z ktorej nie bylo wyjscia. poszedlem dalej patrze i zerk. Strach mnie zlapal bo bylem w p secie, mialem 70 many i 0 zarcia. Patrze jakis zioomek skiluje, napisalem mu zeby pomogl mi wyjsc to dam mu c helmet. Wyprowadzil mnie i oczywiscie musialem zabulic, bo noobem nie jestem, nigdy juz sie na deserta nie wybieralem.
THE END
wrogonastawiony
06-01-2007, 16:58
Przez ostatnie miesiące nawet jednego freeza nie miałem.. a w okolicach update zaczeły sie kicki i freezy, dzis mnie kickneło i prawie padłem :/ :D
Tomcio Pall
06-01-2007, 17:17
Ja nie mam kickow itp tylko czasami pisze Disconnected.
p.s. mam neo 640 kb/s
p.s.2 kiedys mialem kicki bo mi sie USB poluzowal od neo i mnie wywalalo xD
p.s.3 czasami wywala mnie z kolejki(czytaj jak jest okolo 200 osob)
Ja moim 25 druidem chcialem zwiedzic calego deserta. Poszedlem na Questa przy okazji, gdy wracalem wpadlem w jakas dziure z ktorej nie bylo wyjscia. poszedlem dalej patrze i zerk. Strach mnie zlapal bo bylem w p secie, mialem 70 many i 0 zarcia. Patrze jakis zioomek skiluje, napisalem mu zeby pomogl mi wyjsc to dam mu c helmet. Wyprowadzil mnie i oczywiscie musialem zabulic, bo noobem nie jestem, nigdy juz sie na deserta nie wybieralem.
THE END
Co to ma wspólnego z lagami i kickami?
wogole was nie kminie >.> mam neo 512 i dotychczas (2 lata "kariery") mialem moze 1 kick i to w okolicach depo :D
mrufka91
06-01-2007, 18:03
Ja tam mam łącze 512 kb/s i nie mam żadnych freezów, lagów i kicków. Jedyne co to czasami ale to bardzo rzadko zdarzają się takie mini lagi :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.