PDA

Pokaż pełną wersje : O co tutaj chodzi ?

Panic-Archer
04-01-2007, 21:39
Witam,

Chciałbym sobie pograć w Tibię, włączam, wpisuje passy łączy chwilkę i pisze "Error : Disconect from server" Wiem były już takie tematy. Ale wygasły, i wszystko przemineło :/ A u mnie z tibią to jak z grą w rosyjską ruletke, od losu wszystko zależy czy zagram czy nie. Ściągałem nową Tibię, instalowałem, odinstalowałem i różne zabiegi robiłem. Powie mi ktoś czemu to nie działa, o co tutaj chodzi ??

Elvarus
04-01-2007, 21:49
Też tak miałem może przeinstaluj Windowsa albo czekaj jak ja zrobiłem po 2-3 dniach normalnie było;)

XIII
04-01-2007, 22:05
ja przeinstalowalem tibie i pomoglo ( o dziwo).

Me$z
04-01-2007, 22:24
Witam,

Chciałbym sobie pograć w Tibię, włączam, wpisuje passy łączy chwilkę i pisze "Error : Disconect from server" Wiem były już takie tematy. Ale wygasły, i wszystko przemineło :/ A u mnie z tibią to jak z grą w rosyjską ruletke, od losu wszystko zależy czy zagram czy nie. Ściągałem nową Tibię, instalowałem, odinstalowałem i różne zabiegi robiłem. Powie mi ktoś czemu to nie działa, o co tutaj chodzi ??
Wpisz passy, jeśli nie wejdzie, wpisuj jeszcze kilka razy. U mnie to pomaga, bo też tak czasem mam. Jeśli to nie pomoże, radzę zrobić formata. :)

Dree
04-01-2007, 22:33
Dokladnie, nigdy nie zaszkodzi zrobic formata, na 90% pomoze :)

Silvaeris
05-01-2007, 01:28
Servery logowania się są czasem przeciążone. Popróbuj się zalogować kilka(naście) razy i w końcu się uda. Koledzy, którzy Ci radzą formata to tacy informatycy jak mechanik, który jak auto się zepsuje, to poleca zezłomować i kupić nowe.

Dolor
05-01-2007, 07:15
Witam,

Sądzę że może to być wina tego że możesz mieć zablokowane porty Tibi, jakiś virus blokuje Ci Tibie.

Sprawdź w swojej sieci czy nie masz blokniętych portów Tibi a jeśli są zablokowane to musisz już zadzwonić do siedziby swojego internetu i poprosić o odblokowanie

Lillius
05-01-2007, 08:09
No ja wiem o co chodzi też się nie mogę lognąć np. w szkole na informatyce, bo są za słabe komputery :D