Pokaż pełną wersje : jak virbitus chce wygrac wojne z ordo ;]
Lipek_Aldix
04-01-2007, 21:58
oto jak Wielka gildia Virbitus chce sie pozbyc 3 najlepszych graczy w Ordo
http://rapidshare.com/files/10236142/loooooooool.wav.html
mnie tu rozwala nasz smiech na tsie bo calej prowokacji :D
Tubba_21
04-01-2007, 22:03
Przepraszam za to co napisalem ;]
plik czysty , licze na to ze mi wybaczysz :> ?
Lipek_Aldix
04-01-2007, 22:06
1. to nie film tylko rozmowa nagrywana na tsie.
2. wali mnie czy viribus czy virbitus.
3. fajnie ze napisales ze jestem idiota z braku argumentow ale to tylko swiadczy o twojej inteligencji ;]
Tubba_21
04-01-2007, 22:08
1. to nie film tylko rozmowa nagrywana na tsie.
2. wali mnie czy viribus czy virbitus.
3. fajnie ze napisales ze jestem idiota z braku argumentow ale to tylko swiadczy o twojej inteligencji ;]
To jest dzial z filmami po tytule myslalem ze to bedzie film, nazwalem cie idiota bo caly czas ktos podszywa sie pod jakies wiekszy level i daje pliki z keyloggerem. Zaraz sciagne i zobacze czy wir jesli nie to sorki i wtedy zedytuje poprzedniego posta.
Lukaszek13
04-01-2007, 22:13
Dajcie rehost :O lubie sluchac nagrania podzcas wojny hihi :D
http://rapidshare.com/files/8941991/lol.wav.html
Tutaj macie nagranie z tsa ordo fidelis jak Pyrokar aldix (ten z głosem bez mutacji), tłumaczy staremu ownerowi Wickaniny jak zainstalować party bota.
"A tutaj masz w lewym górnym rogu active hardocore cheats i klikasz ptaszkiem na "tak"".
Lipek_Aldix
04-01-2007, 22:25
@up
ty juz nie zmieniaj tematu
miales swoje 5minut z tym plikiem, teraz moja kolej. no powiedz cos na ten temat :D
macie cos na usprawiedliwienie :>
Carkerek
04-01-2007, 22:32
Omfg, haha
Niezle, jedziecie Ordo, tak Viribius szma**!
Maledrus ci**;x
Bb!
Gl Ordo ; *
Pozdro dla VU, debili.
Pa zawsze bedzie pa.
@Uszat aka Elmer
Wogole n/c dawales to z miesiac temu na Przejmujemy Server.
(Chociaz nazwa powinna byc VU Pa.)
@Lipek,
Pamietasz jeszcze Sir Xaliuxa? ^^
Lipek_Aldix
04-01-2007, 22:56
@up
xD
ogolnie ta gadka ownuje, chyba jeszcze z 1h z tego beka byla ostra ale juz nie nagrywalem :D
starysiad
04-01-2007, 22:57
czy to glos szymka? :P
a ten kaziu to meladrus?
Tibia to juz nie to samo z tymi combo botami... =\
wygrywa ten kto ma bota lepszego ( w uogolnieniu)
Lipek_Aldix
04-01-2007, 23:03
kaziu to maledrus i to nie jest glos szymka ;]
Jezu... granie w tibie znieksztalca glos czy jak !!??:D 8o
starysiad
04-01-2007, 23:38
@lipek
troszke za cienki glos jak na szymka, no ale myslalem ze przynajmniej napiszesz czyj to glos :P twoj moze?
Lipek_Aldix
05-01-2007, 09:14
glowny wkrecajacy to smoq ;]
jak chcecie moj glos to pogadam z ziomkami i moze wam zamieszcze jak sobie gadamy naszych poczatkach z tibia ^^
AliEn125
05-01-2007, 15:08
Pomijając fakt, że Ordo zrobiłoby to samo przy takiej propozycji, podczas wybuchu śmiechu nastawcie uszy, a usłyszycie "dziewiczy" głos Pyrokara... Wyróżnia się z tłumu więc nikt nie powinien mieć z tym problemu ;)
Lipek_Aldix
05-01-2007, 15:18
@up
taaa tylko najlepsze w tym wszystkim jest to ze maledrus pierwszy odezwal sie do shaeliona i podal numer telefonu zeby sie dogadac co do hackow ;]
AliEn125
05-01-2007, 15:21
Heee, masz nie tyle złe informacje, co nielogiczne. Po co Kaziu miałby pisać do Shaeliona, skoro po outficie nie pozna który owner siedzi? Zresztą nvm ;)
Btw. Pyrokara głosu nie skomentowałeś... a milczenie juz u starożytnych znaczyło akceptacje :D
Nic nie Zmienia faktu ze Ordo dostaje w d**sko i tyo ostro :P jakies 45+ do 15+ xD
Lipek_Aldix
05-01-2007, 19:09
heh, fajnie ze jestes idiota i czytasz te war staty robione przez nie wiele madrzejszego xaemusa ;p xD ^^ 8o B) :cup:
a co do glosu pyrokara to naprawde nie macie do czego nawiazywac zeby zmienic temat tylko akurat do jego glosu ;] wiesz, ja wolal bym miec taki glos i normalna szkole i kolegow a nie byc extra kozaczkiem czyt. hespios lub vukios i chodzic do technikum albo jechac na 2 w liceum z progiem punktowym 60...
lycha_ziom
05-01-2007, 19:55
każdego inaczej slychac przez mikrofon wiec skonczcie.
Lipek jesli nie zwyciezycie zdobywajac fragi to jak?Moze Knnak ma jakis pomysl aby przylizac dupe ,bo on jest w tym dobry-.-'.
Friida jezeli wygracie czemu mielibyscie nie robic PA wkoncu zwyciezacie i jezeli wygracie nalezy Wam sie kontrola nad serverem i zaden dupoliz typu Lipek tego nie zmieni.
Lipek z tego co widze w fragach jestes jedna z najwiekszych ciot w walce,widzialem filmik jak jebles glebe.
,,Strzesz sie ulicznych zolnierzy ktorym na niczym nie zalezy"
Lipek_Aldix
05-01-2007, 20:19
@up
zal mi tylko twoich rodzicow ktorzy oplacaja internet takiemu idiocie ;/
lycha_ziom
05-01-2007, 20:35
nie odpowiedziales na zadne z moich pytan,wiec po koleji jak chcesz wygrac war jezeli nie zdobywacie fragow,a przewaga jest miazdzaca-.-'?
jestes tak tepy wiec po koleji bede zadawal pytania
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.