Pokaż pełną wersje : Nie moge wejść do tibii
Cześć
Od wczoraj mam problem z zalogowaniem się do gry. Gdy chce wejść i wpisze passy pojawia mi się komunikat:
" Account disable for 5 minutes " - trwa to od wczoraj i nie wiem co moze byc przyczyna ?
Prosiłbym was o pomoc co z tym zrobic.
Może postać została w jakimś miescu/bugu :confused:
Zapomniałem dodać że najpierw dwa razy samo wyrzuciło mnie z gry jak byłem w kopalniach koło kazoo a potem już nie mogłem wejść. Co moge zrobić w tej sytuacji ?
No więc powiedzmy tak:
1. Czy na inne postacie możesz się logować?
2. Jaki masz internet?
Wogóle nie łąduje mi się lista postaci, mam jeszcze jedna postac na 1lvl:)
Internet mam z chello
No to powiedz jaki masz Firewall lub Antivir?
ktokolwiek
05-01-2007, 08:12
jezeli cie wylogowalo, to mozliwe, ze ktos cie haknal, bo jezeli na 2 kompach algowac chce sie ta sama osoba, to jedna z nich(ta pierwsza) zostaje wylogowywana. nigdy mi sie cos takiego nie zdylo, ze pisalo "account disabled on 5 minuts", lecz mialem banna na 30 inut, wiec to moze byc cos w tym stylu. moja rada: zmien pasy, poczekaj np do jutra, jak to nic nie da- sciagnij tibie od nowa.
jezeli cie wylogowalo, to mozliwe, ze ktos cie haknal, bo jezeli na 2 kompach algowac chce sie ta sama osoba, to jedna z nich(ta pierwsza) zostaje wylogowywana. nigdy mi sie cos takiego nie zdylo, ze pisalo "account disabled on 5 minuts", lecz mialem banna na 30 inut, wiec to moze byc cos w tym stylu. moja rada: zmien pasy, poczekaj np do jutra, jak to nic nie da- sciagnij tibie od nowa.
Ale on nie może nie wiesz o co chodzi widocznie ale ja wiem...
ŁKS Łomża fan
05-01-2007, 08:51
Mi sie takie cos pokazalo jak duzo razy zle wpisalem passy
Dark Sven
05-01-2007, 10:04
Wejść do tibii? Też kiedyś próbowałem ale odbiłem się od monitora.
Formatuj komputer- zawsze działa.
Nytalith
05-01-2007, 10:25
prawdopodobnie ktos Cie shakowal, ten komunikat oznacza ze za duzo razy zle wpisales haslo do konta... wiedc radze uzyc odzyskiwania konta na tibia.com
To jest takie zabezpieczenie gdy za duzo razy wpisujesz zle haslo znika to po 5 minutach mozliwe ze ktos prubowal cie zhakować albo wpisujesz sam zle haslo.
5 minut odczekaj i powinno byc dobrze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.