Pokaż pełną wersje : Mój nowy design...
Witam wszystkich bardzo serdecznie i odrazu na wstepię chciałem powiedzieć, że nie jest to moja pierwsza praca tego typu, robiłem już wiele i tym razem chciałbym się pochwalić moim kolejnym designem, którego link zamieszczam poniżej. Jako, że jest to dział odnośny grafiki to chyba nie załamałem, żadnego z punktu regulaminu i chciałbym uzyskać jak najwięcej opini co do samego layouta. Tak więc zapraszam do oceniania:
http://img407.imageshack.us/img407/8949/kimiya2.jpg
ZeuSbobo
05-01-2007, 22:00
Nie mogłeś sie bardziej postarać a wogule 1 praca to troche zamało
To jest aktualna praca a wszystkich moich prac by ci sie chyba nie chcialo ogladać bo przez kilka lat ich troche jest nie sądzisz? A poza tym od tego jest portfolio galeria itd. A tutaj prosze o ocene mojej nowej pracy więc zamiast tak pisać to w ogóle nie pisz jeżeli się nie znasz, lecz w innym wypadku poprostu ją oceń, tyle...
Mi się bardzo podoba :) Sam muszę spróbować zrobić laya :)
Pasuje do całości strony, co jest chyba najważniejsze, poza tym ładnie posklejane zdjęcia, ogólnie fajne. 7/10 ;]
gavreonien
06-01-2007, 23:24
Surowo go oceniles... Ja bym mu dal z 8-9 ;) czytelnie, bez szpanu ;) ladnie
Pozdro
a wg mnie ten bolid troche za bardzo sie zlewa z bolidem w tle ... musialem sie troche poprzygladac zeby zalapac w ktorym miejscu jeden sie konczy a zaczyna drugi... Oprocz tego fajny layout przejrzysty i w ogole...
Bardzo ładny layout, pomysłowy i nowoczesny.
9/10.:] Bym dał 10/10 ale ten boilid zlewa się za bardzo z boilidem w tle.:p
Lord Wardi
14-01-2007, 12:48
Heh, podoba mi się :) Taki... nowoczesny...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.