zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie Moge Znalezc Dragon Necklate

Vorment
02-09-2004, 18:39
Powiedzcie plx gdzie moge znalezc dragon necklate. Bo zabilem sobie moim nowym sorcem 2 dragi, ale nie uzywalem tego bo zapomnialem ;) Teraz chce troche dluzej posiedziec na nich ale do tego potrzebne to jest. A wlasnie jesli ktos wie to niech mi poiwe po ile stoi Dragon Necklate na roznych swiatach, najbardziej interesuje mnie Aurea :P

Magus
02-09-2004, 19:29
Wypada z Huntera, moze jeszcze z jakiegos questa ale o tym sza!

Tibiańczyk
02-09-2004, 19:30
No nie wiem jaka cena bedzie na aurerze (u nas na eterni po 100,200gp) ale mozesz sie przejsc na pare spawnow huntera z niego czasmi wypada;)

gagatek
02-09-2004, 19:32
Powiedzcie plx gdzie moge znalezc dragon necklate. Bo zabilem sobie moim nowym sorcem 2 dragi, ale nie uzywalem tego bo zapomnialem ;) Teraz chce troche dluzej posiedziec na nich ale do tego potrzebne to jest. A wlasnie jesli ktos wie to niech mi poiwe po ile stoi Dragon Necklate na roznych swiatach, najbardziej interesuje mnie Aurea :P

Dragon Necklace dość często wypada z hunterów.Po update wydaje mi się, że nawet cześciej niż kiedyś :) .
Jest rownież dostępne z questów ale to już by był Quest spoiling :P

pozdrawiam

Xodepumi
02-09-2004, 21:50
Moge tylko powiedziec ze ten quest jest pod thais ale wiecej.... Sam poszukaj i wez runki gfb bo po update rzez jak cholera!

Barts
03-09-2004, 22:18
Ostatnio kupilem bp tego po 5k (chodze na dle z palkiem na 114 lv albo z sorcem na 120 wiec AOL mi nie potrzebny nawet jak padne to on mi weznie rzeczy ;p)
wypada z Huntera i prawdopodobnie z Djiina (przynajmniej kumpel mowil tak)

Pretorian
04-09-2004, 02:00
nie wiem czy to dobry pomysł zakładac dragon neklace..on zmiejsza tyko o
10% obrazeń od ognia..lepszym pomysłem byłoby zakładanie might ringa..ale to juz powazniejszy wydatek.. :)
a naszyjniki wypadaja z hunterów no i z questa jedego czy dwa..

Denaris Gwynbleidd
Hibernia
67 pally