Pokaż pełn± wersje : Największe expowiska rotów
Mam pytanie gdzie znajduj± sie największe expowiska rotwormów w tibi mój kolega mów że ma takie ale niechce mi pokazać ;(
Na fibula jest dobry resp ale też s± carrion worm ;)
ZeboslawCalmera
06-01-2007, 10:59
Fibula jest fajnym expowiskiem a carrion wormów nie musisz się bać.Klucz na fibulę 800 gp.
Oprócz tego roty koło venore.
@edit
Po co 2 takie same tematy....
Kasztaniaczek
06-01-2007, 11:02
jeszcze roty w jaskiniach na darashi
I w hellgate ;)
Carriony to ¶miecie, słabsze od solda nawet :P
na fibuli kolo veno darashia liberty bay
ale na fibuli tez sa beholdery demon skeletony wiec uwazaj !!
Glorrfindell
06-01-2007, 11:38
ale na fibuli tez sa beholdery demon skeletony wiec uwazaj !!
no na szczęscie w innym pomieszczeniu więc jak nie bedziesz szarżował to przeżyjesz
na foldzie jest nawet good resp :]
Nooby też tam się szybko respi± ^^ Na Fibuli zreszt± też.
PACC plx
Poelcam Oczywi¶cie jak amsz Pacc to Darashie lub edron a jak Facc to preferuje Fibule oraz Koło venore pare sie kręci:D
THX ALL za pomoc ale mi bardziej chodzi o miejsca z rotami dal pacc:)
Jak PACC to Liberty Bay or Darashia.
dzbanoln
07-01-2007, 23:27
Jesli dla pacc to polecam Edron.
Na Darashii tez jest ich sporo.
W ogóle co tam o jakich¶ rotach pieprzysz, idĽ na larvy! :D
W ogóle co tam o jakich¶ rotach pieprzysz, idĽ na larvy! :D
Na rotach wyciagasz o wiele wiecej kasy.
@Topic
Liberty Bay...
Jarociaro
09-01-2007, 20:12
Mam pytanie od czasu ostatnich updatów nie bylem na fibuli. Może mi kto¶ powiedzieć czy nie ma przypadkiem dsów w tym pomieszczeniu gdzie roty i carror roty?? Bo o ile pamientam to jak ostatnim razem bylem na fibuli to się respiły tam po lewej stronie. Help please !!!
Mam pytanie od czasu ostatnich updatów nie bylem na fibuli. Może mi kto¶ powiedzieć czy nie ma przypadkiem dsów w tym pomieszczeniu gdzie roty i carror roty?? Bo o ile pamientam to jak ostatnim razem bylem na fibuli to się respiły tam po lewej stronie. Help please !!!
nie ma. sa tylko roty i carrion wormy. ozcywiscie zawsze ktoz zluruje DSa ale nie trudno go torche odprowadzic, zeby zniknal.
no na szczęscie w innym pomieszczeniu więc jak nie bedziesz szarżował to przeżyjesz
Luruj± :) Wiem bo sam bym padł ofiar± :PP
pod schody luruj± 2 dsy i czasami beho, ale da sie szybko uciec na lewo za drzwi, po parunastu kratkach znikaja dsy :]
Chciał bym się dowiedzieć gdzie znajdujo się roty na liberty bey PACC mam pierwsszy raz i niemam jescz edobrze obeznanej tej wyspy prosił bym o scrn jak mozna sie tam dostac
Ja na roty chodziłem tylko na fibule. Tam najlepiej sie na nich expiło mało ludzi dużo rotów:D
No i teraz dark cathedral jeszcze od kiedy postawili GSa :P
Na rotach wyciagasz o wiele wiecej kasy.
@Topic
Liberty Bay...
No co ty Sherlocku, ale na larvach więcej expa na h.
Arka_Sath_Wielki
11-01-2007, 22:24
Facc :
Thais - fibula
Venore : Wschód
Północny-Wschód
Pacc:
Darashia (napewno wiesz gdzie :P )
Na ankrahmun troche
Edron
Glorrfindell
11-01-2007, 22:46
Ja na roty chodziłem tylko na fibule. Tam najlepiej sie na nich expiło mało ludzi dużo rotów:D
człowieku powiedz mi że tam jest mało ludzi, tam jest więcej ludzi niż rotwormów
ja polecam POH ale uwaga na gianty które niktórzy luruj± pod sam klan minosów żeby spłatac jakiemu¶ noobstayerowi figla ;)
Henis Kario
12-01-2007, 17:47
Facc :
Thais - fibula
Venore : Wschód
Północny-Wschód
Pacc:
Darashia (napewno wiesz gdzie :P )
Na ankrahmun troche
Edron
Gdzie niby w ankrahmun?
PS. sporo jest w Liberty Bay, s± tam także tarantule (ale to na niższych poziomach).
Batishogo
12-01-2007, 18:42
Normalnie polecam Fibulke :)
A z Pacc to Edron Edron jeszcze raz Edron B)
Locus_Arisek
13-03-2007, 21:35
człowieku powiedz mi że tam jest mało ludzi, tam jest więcej ludzi niż rotwormów
ja polecam POH ale uwaga na gianty które niktórzy luruj± pod sam klan minosów żeby spłatac jakiemu¶ noobstayerowi figla ;)
Możesz dać mapke do tych rotów na POH ?
Rewcio11
18-04-2007, 22:28
Na pohu s± niedaleko swiatyni jest taka dziura i tam ich jest duzo.ale na takim lvl nie ma sensu lepiej sie tam pchac,Goraco polecam LB tylko uwaga na tarantule;p
PogromcaDwarfGuardow
18-04-2007, 22:31
Mam pytanie gdzie znajduj± sie największe expowiska rotwormów w tibi mój kolega mów że ma takie ale niechce mi pokazać ;(
Veno,wshodnie bagna:)
dzbanoln
19-04-2007, 14:20
Jesli pacc to polecam Edron.
Spory obszar a na nim naprawde sporo rotow.
LookamZzaRogu
19-04-2007, 15:43
Jak już napisano wyżej dobry resp jest na Fibuli, ale s± tam też starsi bracia Rotwormów - Carrion Wormy ;) Je¶li zdecydujesz się tam expic, to uważaj na zlurowane Demon Skeletony/Beholdery. Tutaj masz poradnik o Fibuli: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=442665
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.