Pokaż pełną wersje : PK 31lvl sorc vs. 46lvl druid ;)
Sacred Platinum Dragon
06-01-2007, 15:28
Grałem sobie na Arcanii zarobilem kolejny raz hunta wiec postanowilem popkowac. Przez przypadek spotkalem pewnego pana z ktorym sie nie lubimy wiec go legalnie zabiłem. Szybka akcja jeden frag. :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16526
PS Crystal uwazaj na mnie bo to nie koniec ;]
PS2 Ludzie z Arcanii nie przyznawajcie sie ze jestescie z grudziadza
15:41 Crystal Avu [45]: all gru~hunted
Ładna, szybka akcja ;) ale gość jakiś niekumaty był ^,- przychodzi pk z 2 fe, a on stoi i czeka z uh'em do red hp?
15:31 Crystal Avu [46]: uexra vita
46 lv - brak vity na hotkey?
@down
To by wiele wyjaśniało ;)
Sacred Platinum Dragon
06-01-2007, 15:40
Ładna, szybka akcja ;) ale gość jakiś niekumaty był ^,- przychodzi pk z 2 fe, a on stoi i czeka z uh'em do red hp?
No wiesz chodzą słuchy ze on kupil tego chara na allegro (zreszta nie pierwszego) wiec widac jaki z niego PG xD
inferna rider
06-01-2007, 15:45
noob style.... podjebales mu bp a zapewne tam byly jakies uhy, mfy, itp... wyatrczylo wcisnac pare hotkeyow i wszystko by bylo ladnie pokazane... a nawet nie sprubowales, na dodatek sam sie strapowales.
Zal.pl
Sacred Platinum Dragon
06-01-2007, 15:51
noob style.... podjebales mu bp a zapewne tam byly jakies uhy, mfy, itp... wyatrczylo wcisnac pare hotkeyow i wszystko by bylo ladnie pokazane... a nawet nie sprubowales, na dodatek sam sie strapowales.
Zal.pl
Nie moglem podniesc bp bo nie zauwazylem ze mialem baga pelnego a po drogie nie zalezalo mi na loocie tylko zeby ten koles padl.
@down
Ja i tak tam nie gram i za ostatnia kase manasow i sd`ka kupilem wiec mi tylko zalezalo na jego smierci :>
inferna rider
06-01-2007, 16:00
loot lootem... ale mogles przezyc... i cos na tym zarobic...
a tak znoobiles =-\
ale nie srajcie mi teraz pls...
Ciacho1920
06-01-2007, 16:11
Nie moglem podniesc bp bo nie zauwazylem ze mialem baga pelnego a po drogie nie zalezalo mi na loocie tylko zeby ten koles padl.
@down
Ja i tak tam nie gram i za ostatnia kase manasow i sd`ka kupilem wiec mi tylko zalezalo na jego smierci :>
Jestem jego rl wiec all wiem...Ma nowego chara... elite knight ktory nie potrzebuje exura vita, crystal to char na monki.. chlopcze nic tym nie zyskales i jeszcze hunta chwyciles i all twoj miasto... ciekawe czy za to rl ci nie spuszcza niezlego wpie~ huahuahuahua
Jestem jego rl wiec all wiem...Ma nowego chara... elite knight ktory nie potrzebuje exura vita, crystal to char na monki.. chlopcze nic tym nie zyskales i jeszcze hunta chwyciles i all twoj miasto... ciekawe czy za to rl ci nie spuszcza niezlego wpie~ huahuahuahua
Może dla jego rl tibia to nie jest cały świat? -,-
@topic
Nawet jak nie miał vity na hotkey'u na co on do ch pana czekał?! Stał i bił go z wanda i monkiem... lepszym rozwiązaniem już by był atak na fe....
Zaś hunt 'całego miasta' przez Crystala~ jest, w moim mniemaniu, co najwyżej śmieszny ;D sfrustrowany chłopczyk, którego biją w rl ;( patologia boli...
Uwazaj bo podobno tego kolesia ktory walnal matke krzeslem to pozniej mu ojciec oddal tym samym... no to miej na uwadze jakby tatus juz za krzeslo chwytal bo za duzo grasz
@ film
n/c o.0
Sacred Platinum Dragon
06-01-2007, 16:43
@topic
Nawet jak nie miał vity na hotkey'u na co on do ch pana czekał?! Stał i bił go z wanda i monkiem... lepszym rozwiązaniem już by był atak na fe....
Zaś hunt 'całego miasta' przez Crystala~ jest, w moim mniemaniu, co najwyżej śmieszny ;D sfrustrowany chłopczyk, którego biją w rl ;( patologia boli...
Już wiem a moze on poprostu na MC był? Bo ten drogi char to byl rycek :>
ciekawe czy za to rl ci nie spuszcza niezlego wpie~ huahuahuahua
Taa moze zrobicie wojne na rl?!1!11
tomekp-91
06-01-2007, 17:11
Zal.pl
Zgadzam się.
Pozatym nawet jak nie było miejsca to miałaś czas na wywalenie czegoś,
a kolejną opcją było wywalenia backpacka do wody... przynajmniej by więcej straciły;)
A tak cieszą sie swoim nieutraconym backpackiem sd 3 bp uh :D (przesadzam ale napewno coś tam było;p)
Mogłaś trochę się zastanowić...
Łodzianin
06-01-2007, 18:14
@down
To by wiele wyjaśniało ;)
Ed naogol na hotkeyu zamiast vity ma sio.. :confused:
Najs frag, ale nie wiem why dales sie tamtemu lapsiorowi ubic, gdybys postawil monka on trapnolby troge w tym korytarzyku miedzy krzakiem a woda i knajcik nie przeszedlby ;p
-=DanieL=-
06-01-2007, 18:49
Haha, ten film to kpina. Zabiłeś gościa który nawet nie wie co to Hotkey, a potem przybiega pseudoknight który Cię hita po 10 mimo, że jesteś bez eq, a ty mu jeszcze grozisz turkami jakimiś.
Ciacho1920
06-01-2007, 20:25
Zgadzam się.
Pozatym nawet jak nie było miejsca to miałaś czas na wywalenie czegoś,
a kolejną opcją było wywalenia backpacka do wody... przynajmniej by więcej straciły;)
A tak cieszą sie swoim nieutraconym backpackiem sd 3 bp uh :D (przesadzam ale napewno coś tam było;p)
Mogłaś trochę się zastanowić...
On nic nie zabral po odrazu padl...
Sacred Nawet to jego knight to zycze ci powodzenia w ubiciu go... ma taki skills ze cie rozniesie +hp... Ubiles go gz, ale niestety zapomniales o jednym
ze zawsze ja i on bedziemy wiedziec czy masz new chara...
Jak bym mial jeszcze Alis Shady to bys mial tyle sd na pysku... Wiesz o tym jak biegalem i ciagle payment zbieralem od ludzi...
Sacred Platinum Dragon
06-01-2007, 21:14
On nic nie zabral po odrazu padl...
Sacred Nawet to jego knight to zycze ci powodzenia w ubiciu go... ma taki skills ze cie rozniesie +hp... Ubiles go gz, ale niestety zapomniales o jednym
ze zawsze ja i on bedziemy wiedziec czy masz new chara...
Jak bym mial jeszcze Alis Shady to bys mial tyle sd na pysku... Wiesz o tym jak biegalem i ciagle payment zbieralem od ludzi...
Chłopie ja juz pk team składam (narazie 4 chetnych, i to nie koniec) wiec ten jego knight padnie szybciej niz nas zobaczy. Ja juz nie gram na arcanii bo za duzo tam takich noobków jak wy co sie tylko kolegami bronią.
PS A mogł byś mi przypomniec za ile Alis sprzedałes?
Polemizowalbym ;D
Ed naogol na hotkeyu zamiast vity ma sio.. :confused:
Szkoda ze Crystal Avu to facc :(
Native16
07-01-2007, 12:15
To widac ze Tak samo Kupil Allegro Buyer...
loot lootem... ale mogles przezyc... i cos na tym zarobic...
ale nie srajcie mi teraz pls...
a tak znoobiles =-\
Nie bedziemy, bo masz racje .
Co do filmu ja bym odrazu parcela za siebie i plecak penetrowal nawet nie biorac go do siebie zapewne druid ( a to byl 46 druidek) mial uhy i robil uhy mial manaski mogles spokojnie przezyc. Lecz to byla walka na poziome noobow :P chodzi mi ze zamiast przezyc to gadacie jak rasowe nooby "czego go zabiles ? " zara wpadnie turek i padasz " "zabil mi zone"
Lol zal.pl
OMG ale z Ciebie nab. Zreszta z tych 2 ziomkow tez. Filmik do dupy. Zero fajnego loota.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.